|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
21.4.2010 13:11:04   
witch
hej hoj user posted image
evo mene. jaz sem si pa zemljo pa rože navozila, da jih bomo sadili in hiško okrasili user posted image komaj čakam, da bo spet lepo cvetoča user posted image
Pri meni še ni nič novega. Občutek imam da bo vsak čas pritekla. Močno pa upam, da je nebo user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
21.4.2010 14:10:04   
zaljubljena23
Punca, ki ima v planu petkovo lulanje se javla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nič novega...

Pri nama vedo, domači (najbližji) in tudi drugi...Je naletel splet okoliščin tako...Lani nama je uspelo in ker je šlo za prvega vnuka sva staršem povedala...Potem pa je prišlo do SS in ravno na dan, ko je moja mami imela RD in polno žlahte okrog, da so ja videli, da me moj pelje na urgenco...In sva se tudi že za naprej odločila, da ne bova skrivala tega, ker itak hodim veliko okrog G in je tole enostavno težko skriti

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
21.4.2010 14:19:47   
majčii
jao punce... držim pestke za ušpešno lulanje :) :)
Zdej pa že dolg ni nč nowga,... seznamčka tud nisem vidla že lep cajt,...
Mislem da pri nas ne bo nič ta mesec,... sem bla 19.dan na uz pa je reku da je ful lep jajček sam ne vem a ni neki pozno to,... no dn se je bt šele malo vzdignila 21.dan?! Ne vem no,...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
21.4.2010 14:28:13   
Arwenko
Ni nujno, pozna ovulacija je itak možna, jaz imam tudi med 17. in 19. dnevom ovulacijo, pa to na normalen 28 dnevni ciklus, ne na kakšnega zelo dolgega. 

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
21.4.2010 14:31:25   
majčii
a na 28 dni maš m in ovulacijo med 17-19.dan

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
21.4.2010 14:33:13   
Arwenko
ja...

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
21.4.2010 14:40:00   
majčii
wiiiiiii še je upanje :)

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
21.4.2010 14:46:50   
zaljubljena23
Majčii...nekatere punce ob jemanju klomifena imajo tudi O na 21.dan...Tako da pozno še ni nič...

Arwenko ti bom prilepila en citat, ker se mi zdi tole malo sumljivo, da imaš tako kratek razmak med O in M...

'''M nastopi približno 14 dni po O. če je razmak med O in M bistveno krajši (recimo samo 10 dni), gre za predčasno popuščanje rumenega telesca. v tem primeru je težje zanosti. pomaga dodajanje progesterona (prometrium,  dabroston) po O nekje do pričakovane M.'''

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
21.4.2010 14:55:09   
Arwenko
No, jaz sem brala, da je normalno ovulacija 10-14 dni pred menstruacijo, tako da je moja še v mejah normale, sicer na spodnji meji, ampak vseeno. Tudi fertilityfriend nič ne protestira, med tem ko je en mesec (mislim da januarja), ko sem imela samo 6 dni po ovulaciji kar močno protestiral. Je pa moj G istega mnenja kot Pušenjak, da dodajanje progesterona nima nobenega bistvenega vpliva na izid, da gre bolj za "boljši občutek" kot kaj drugega, zato mi ga tudi ni predpisal. 

Neposredna povezava do sporočila: 1859
21.4.2010 15:06:58   
zaljubljena23
Ok, vidim, da si s tem že seznanjena...Ampak jaz vseeno mislim, da je nekaj le na tem, ker tudi tistim puncam, ki so v kakšnih postopkih, po punkciji predpišejo utrogestan...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
21.4.2010 15:08:54   
lidik
o punce, ste bile pridne in veliko načvekale. user posted image user posted image user posted image user posted image  Witch, pa kaj hudiča ti spet nič ne paziš na sebe?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
21.4.2010 17:08:09   
twetka
jao sem jezna, napišem cel roman pa zbriše!!!!!!!!!!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
21.4.2010 17:16:24   
twetka
No hotla sem vsem zaželet, da bi si tečna vzela dopust. Malo sem prišla po dolgem času čekirat kaj dogaja. Ni bilo prej časa, sem bla malo zasedena in sta mi ta dva dneva minila ful hitro. To tudi morem povedat, da me je sestra pri G hotla prepričat, da kaj pa če sem user posted image vseeno in da nej ponovim teste, pa sem povedla da sem še pol s fs testirala in ni bilo nič, mislim zdrava pamet pove če je 0,1 hormona v krvi da to ni to, in reče kao da kaj pa če je prehitro še blo, ma dej nehiiii, sem bla kr malo jezna in razmišljam o zamenjavi. Ne bom js ves čas neki testirala pa plačevala, razen če me napoti potem grem še enkrat, ampak to pa ne bo. Je rekla moja kolegica ko sem ji pravla, če je malo nora ta sestra, kakšne izjave daje. Po moje če bi bila user posted image , bi se kr fejst drugače počutla, kot pa se zdej, ker zdej bi pa verjetno že čutila kakšne spremembe na telesu. Mah, verjetno bom zamenjala G, ker je itak čudno vse skup. Ona mi je takrat rekla da so folikli ok in da bojo, spodi v mb je pa rekla da tu ni bilo nič, da so bili premajhni. Ne vem kaj je potem una kokoš vidla, bi mi vsej po resnici rekla da so premajhni in konec, nebi js imela upanja in se psihirala. Ne vem a so vsi G zadnje čase čudni al kaj, al se mi samo zdi tako. Drugače danes moj 19 dan, bomo videli kaj bo z O, nej bi jo imela zdej te dni, špika me neki ves čas, ne vem, mogoče pa kaj dodgaja, čeprav kaj velik ne pričakujem pa niti user posted image ne tolk pogosto tako da nisem pretirano ta mesec napsihirana zaradi pluska. Mi pa kr paše to spontano user posted image ker je res užitek, ko nisi pripravljen ko ne pričakuješ da boš, kot pa to ko se vse v naprej zmeniš kako in kaj to je brezveze, tako da romantika se nama je vrnila po dolgih 3 mesecev in je res super. Mag čestitike za prvi UZ, upam da si vidla pikico, ostalim pa želim čimveč roza barve te dni in kot sem že napisala upam, da je šla tetka na dopust v tople kraje. 

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
21.4.2010 17:41:50   
Shilou
pozdravljene. Punce sporočam vam, da  ne bom lulala v petek z vami, saj sem pravkar na papirju vidla user posted image .

Tako, da se selim v naslednji krog.

Ostalim iz srca želim, da bo čimveč +++++.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
21.4.2010 17:46:42   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Ok, vidim, da si s tem že seznanjena...Ampak jaz vseeno mislim, da je nekaj le na tem, ker tudi tistim puncam, ki so v kakšnih postopkih, po punkciji predpišejo utrogestan...

Veš kak je, brezveze se mi zdi sikirat, pa se obremenjevat s tem vsem, se mi zdi, da to samo dodatno pripomore k psihiranju, nič drugega, ko bo, pač bo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1865
21.4.2010 18:26:40   
Arwenko
še nekaj mi povejte, a to, da me 7 dni pred menstruacijo že nekaj špika po malem tam spodaj je dober ali slab znak?

Pri user posted image me kak dan alo dva prej, nič več.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
21.4.2010 18:47:27   
Shilou
po moje je zelo različno od vsake posameznice posebej. Mene je špikalo takoj po ovulaciji.  Potem pa nič in spet. Zdaj na koncu sem pa danes vidla nežen rjva izcedek. Tak, da teta user posted image prišla user posted image user posted image user posted image user posted image pa je zamujala.

držim pesti, da boš + nalulala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
21.4.2010 18:53:40   
xoxox
Čao punce! Pa ste se spet razčvekale. Vam sploh ne morem slediti.  Mi imamo pa totalno norišnico v službi. Sem šele sedaj domov prišla pa čeprav delamo samo do 15.00.

Pri meni še nič novega. user posted image kar ni in ni. Pa mi paše tako. In me prav ne mika v petek delati test. Se bojim, da bo minus. Kar bi pomenilo, da nisem user posted image ampak se mi je samo ciklus podaljšal na skoraj 40 dni. user posted image Že tako komaj dočakam naslednji krog.  Imam pa že skoraj 2 tedna bolečine v spodnjem delu trebuha. In samo čakam kdaj bo. Prsa imam samo napeta, me pa nič ne bolijo. user posted image

Witch nekaj me zanima. Si mogoče ti naredila na začetku meseca kot neko statistiko koliko punc je v določenem mesecu pričakovalo user posted image in koliko jih je od tega bilo user posted image ? Sem iskala in nisem našla. Sem pa firbec kako kaj napredujemo.

IZVIRNO SPOROČILO: Shilou

pozdravljene. Punce sporočam vam, da  ne bom lulala v petek z vami, saj sem pravkar na papirju vidla user posted image .

Tako, da se selim v naslednji krog.

Ostalim iz srca želim, da bo čimveč +++++.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Shilou pa je bila to samo pikica ali se ti je usulo? Glede na to, da praviš, da si na papirju porajtala se mi zdi, da ni veliko. Če je bila samo pikica še obstaja možnost.  user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
21.4.2010 18:54:27   
KOLIBRI
Špikanje ni pokazatelj tega, ali bo user posted image  prišla ali ne. Mene ponavadi špika skozi ves cikel - pred O, po O, med M.

Shilou user posted image - pogumno v nove boje!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
21.4.2010 18:55:16   
witch
Shilou jaz sem tudi včeraj imela malo rjavkastega izcedka, pe je za zdaj še ni (trkam na les in upam, da je nebo). Upam, da je pri tebi nebo in da to pomeni kaj drugega. Jaz te pa pobarvam, ko mi javiš, da je pritekla. user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe

Arwenko tudi mene je od O naprej cel čas spodaj bolelo in špikalo. Ti bo pa v prihodnjih dneh vedela povedati če je bilo to dobro ali slabo user posted image

lidik saj pazim.... ampak ker naša dva ne vesta, da dela na dojenčku ne morem res cel čas v zrak gledat ko pa je nekaj dela user posted image nisem dvigovala nič, delam tudi ne kaj težkega.. tak da upam, da si ne škodim preveč. Zanima me, če je narobe to, da sem prepognjena? Upam, da ne.... Povej mi pupa kak se ti počutiš?

xoxox sem nekaj pregledala od decembra do marca. sem pa zapisala pod marec mislim da na predzadnjo stran. Tudi za tebe držim pesti, da bo v petek plusek user posted image user posted image user posted image

ostalo bom pa prebrala še pozneje user posted image ker dragemu večrjo delat user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 21.4.2010 18:57:16 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
21.4.2010 19:27:06   
Shilou
punce malo je bilo. Zdaj pa spet nič od nikoder. Me pa pod trebuhom boli kot pri user posted image .

eh je zmešano vse.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
21.4.2010 19:29:27   
xoxox

punce malo je bilo. Zdaj pa spet nič od nikoder. Me pa pod trebuhom boli kot pri user posted image .

eh je zmešano vse.

Upam, da je ne bo ampak bo v petek user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
21.4.2010 19:36:41   
witch

eh je zmešano vse.

Zato pa ti rečem, da te ne pobarvam dokler ne pride v vsej svoji lepoti ali pa boš nalulala plusek user posted image Pri meni je tudi včeraj bilo isto... Upajve naprej na plusek user posted image user posted image user posted image mene tudi spodaj boli, pa občutek imam da bo vsak čas priteklo, imam pa močen beli tok.

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
21.4.2010 19:44:18   
xoxox
Witch našla sem statistiko. Hvala. Sem drugače celotno marčevsko temo pregledala pa nisem našla. user posted image Ugotovila sem, da smo boljše v čvekanju ampak slabše v user posted image . Zgleda preveč na forumu visimo namesto, da bi user posted imageuser posted image Ta mesec se mi pa zdi rekorden v zamujanju user posted image .  No puncam iz kluba "Lulamo v petek" pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Da malo izboljšamo statistiko. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
21.4.2010 19:58:26   
witch
ta mesec je res žalosten glede roza barve user posted image še februarja, ko je bilo slabo z rozika v prvi polovici meseca je boljše kazalo. Ker zdaj smo že krepko čez pol pa imamo samo 5 nosečk... Upam, da bomo v petek res pluske nalulale, da se to povprečje malo dvigne. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?