twetka
|
No hotla sem vsem zaželet, da bi si tečna vzela dopust. Malo sem prišla po dolgem času čekirat kaj dogaja. Ni bilo prej časa, sem bla malo zasedena in sta mi ta dva dneva minila ful hitro. To tudi morem povedat, da me je sestra pri G hotla prepričat, da kaj pa če sem vseeno in da nej ponovim teste, pa sem povedla da sem še pol s fs testirala in ni bilo nič, mislim zdrava pamet pove če je 0,1 hormona v krvi da to ni to, in reče kao da kaj pa če je prehitro še blo, ma dej nehiiii, sem bla kr malo jezna in razmišljam o zamenjavi. Ne bom js ves čas neki testirala pa plačevala, razen če me napoti potem grem še enkrat, ampak to pa ne bo. Je rekla moja kolegica ko sem ji pravla, če je malo nora ta sestra, kakšne izjave daje. Po moje če bi bila , bi se kr fejst drugače počutla, kot pa se zdej, ker zdej bi pa verjetno že čutila kakšne spremembe na telesu. Mah, verjetno bom zamenjala G, ker je itak čudno vse skup. Ona mi je takrat rekla da so folikli ok in da bojo, spodi v mb je pa rekla da tu ni bilo nič, da so bili premajhni. Ne vem kaj je potem una kokoš vidla, bi mi vsej po resnici rekla da so premajhni in konec, nebi js imela upanja in se psihirala. Ne vem a so vsi G zadnje čase čudni al kaj, al se mi samo zdi tako. Drugače danes moj 19 dan, bomo videli kaj bo z O, nej bi jo imela zdej te dni, špika me neki ves čas, ne vem, mogoče pa kaj dodgaja, čeprav kaj velik ne pričakujem pa niti ne tolk pogosto tako da nisem pretirano ta mesec napsihirana zaradi pluska. Mi pa kr paše to spontano ker je res užitek, ko nisi pripravljen ko ne pričakuješ da boš, kot pa to ko se vse v naprej zmeniš kako in kaj to je brezveze, tako da romantika se nama je vrnila po dolgih 3 mesecev in je res super. Mag čestitike za prvi UZ, upam da si vidla pikico, ostalim pa želim čimveč roza barve te dni in kot sem že napisala upam, da je šla tetka na dopust v tople kraje.
|