|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
21.4.2010 9:07:28   
Arwenko
Jaz sem tu...računalnik me zaj****...

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
21.4.2010 9:25:12   
majalina
Ta knjiga je zakon!!!

Priporočam tudi NOGE GOR PA BO

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
21.4.2010 9:51:33   
lidik
uboga Arwenko, pa kako si dovoli da te zaj***** kaj ne ve, da imaš ti pomemben čvek tu gor. user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
21.4.2010 9:56:44   
Arwenko
heheheheh user posted image user posted image user posted image

Ma ja, neke težave je imel, pa sem ga morala miljonkrat izklopit, pa restartat, pa samo firefoc izklopit...grrrr user posted image

Ampak zdaj je menda ok.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
21.4.2010 10:00:54   
lidik
user posted image user posted image user posted image  bravo Arwenko za tvoj računalnik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
21.4.2010 10:16:02   
majčii
jao kak sem zdej razp***. Moj šef je prišel šele sedaj v službo (no tako navado ima že lep čas da hodi ob 10h) in seveda gre ob 14h-15h domu,... f*** pol pa reče da je kriza. Jao kaka kriza dokler delaš 4 ure na dan ni krize,...

Jst sem še vedno prek študenta, me noče zaposlit, ker je kriza,... delam vse dni, da se mi vsej neki ur nabere, on pa 4 ure na dan in dobi tako plačo da se mi kr očke zasolzijo,... pa hodi na potovanja in pol jst vodim firmo in kaj dobim... NIČ, za to da se sekiram namest nejga,...
In pol reče da je nejgova punca izrazla željo da bi mela user posted image (skupi sta pa 0,5 leta) pa ga zanima kake so možnosti in kdaj je pametno slončkat in to mene vpraša,... k ve da nama ne gre,.... IDIOT!!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
21.4.2010 10:25:39   
lidik
ojej majčii ta dva sta pa hitra. Pa ti čisto verjamem, da te je razjezilo.

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
21.4.2010 10:39:46   
majčii
lidik ma veš kaj me razjezi,... neodgovornost,... zdej k ma puco hod v službo ob 10h, k se naspita,... ona itak nič ne dela,...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
21.4.2010 10:41:50   
lidik
kaj res al kaj? No ja to pa je res dobra odgovornost ja in pa seveda super zgled za ostale zaposlene.

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
21.4.2010 10:44:48   
Arwenko
Pa veš kak je, na koncu jima bo še ratlo v prvo user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
21.4.2010 10:48:14   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

ja tudi jaz imam takšen občutek ja. In za še lepši zaključek bosta potem še ugotovila, da itak nista za skupaj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
21.4.2010 10:51:05   
agataema
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

ja tudi jaz imam takšen občutek ja. In za še lepši zaključek bosta potem še ugotovila, da itak nista za skupaj.

Ponavadi je pol res tko.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
21.4.2010 10:51:33   
Arwenko
Hja, točno tak. Nič dajmo se o čem bolj prijetnem pogovarjatuser posted image .

A se je kateri zgodilo, da je imela tak zelo močen občutek, da je noseča, čeprav je do testa še 10 dni?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
21.4.2010 11:00:35   
agataema
Arwenko, jaz sem imela tak občutek ko sem bila prvič noseča. Res, kot da sem vedela, da je nekaj drugače. Takrat vem, da sem se tudi slabo počutila, v glavnem vse se mi ej zdelo drugače. Šla sem tudi k zdravnici (ene 10 dni pred izostankom M) in ji povedala, da bi lahko bila noseča in mi je dala krvni test delat, ampak itak da je bil takrat še negativen. No na koncu sem bila noseča.user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
21.4.2010 11:01:41   
briljantina
majčii, me spominjaš name, ko delam še za direktorja zraven. Pri nas je pa podobno, tudi prihaja bolj pozno v službo (seveda nabiranje kilometrine), le da ko je v službi, ne naredi nič pametnega, na koncu koncev smo pa vsi butci. :S

Ampak je treba požret, pa se veselit dneva, ko bova zagledali user posted image . user posted image

LP, briljantina

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
21.4.2010 11:04:15   
Arwenko
Ne znam vam povedat oziroma napisat sploh kakšen občutek je to...včeraj me je kr gnalo po tisto knjigo od Pušenjaka, tak feeling imam da se nekaj dogaja, je pa še 1 teden do izostanka, torej še tam 10 dni do testa, glede na mojo pozno ovulacijo. Ne vem, resnično ne vem user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
21.4.2010 11:21:12   
KOLIBRI
Jaz sem imela enkrat občutek, da ta mesec bi pa lahko bilo - pa žal nisem bila noseča.

Pri tebi Arwenko, pa zelo upam, da te občutek ne vara!!!

Pri meni še vedno ni sledi o M, ima pa glede na dan ovulacije (sem jo točno zaznala) še 2 dni časa, da pride, sicer res delam test. user posted image   Pa skoraj ne upam misliti, da bi lahko bil pozitiven - se mi zdi prelepo, da bi bilo res.

Sem se pa zelo našla v besedah witch - kot bi brala sebe, tudi jaz (ne vem zakaj) že od nekdaj mislim, da bom imela težave z zanositvijo. No, pa res traja že nekaj mesecev.

Lep dan vsem, punce!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
21.4.2010 11:22:38   
majčii
IZVIRNO SPOROČILO: briljantina

majčii, me spominjaš name, ko delam še za direktorja zraven. Pri nas je pa podobno, tudi prihaja bolj pozno v službo (seveda nabiranje kilometrine), le da ko je v službi, ne naredi nič pametnega, na koncu koncev smo pa vsi butci. :S

Ja itak vedno je tako,... sem pridna in natančna in zahtevam popolnost in zato me imajo radi in me pridno izkoriščajo da jim odnašam rit...

In ja itak njima bo v prvo ratal in pol kot si rekla bosta ugotovla da to ni to,..
Isto je blo sz mojim bivšim,.. mi je povedal da sta noseča (s punco je bil 2 meseca) takoj ko sta zvedla in ko je bila mala stara pol leta sta se razšla?!?

In ja jst sem prejšnji mesec mislna da je to to, bla čist prepričana,.. vse me je bolelo bla sem zaspana, joške do koroške, določena hrana mi je smrdela, luštala se mi je kisla solata,... In zamujala mi je 4 dni,... ampak nič :(

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
21.4.2010 11:27:14   
KOLIBRI
Joj, še nekaj sem pozabila komentirati - da me je zelo presenetilo, da nekatere dejansko tudi nadrejenemu poveste, da delate na otročku. user posted image

Jaz niti mojim doma nisem povedala, pravzaprav ne ve nihče razen naju, ravno zaradi nezaželjenih pripomb - takšnih ali drugačnih. Bodo že izvedeli, ko bo ''šlo zares''.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
21.4.2010 11:30:02   
mag3
Ojla punce.

Držim pesti za PETEK, ko bodo sami +. user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede psihe. Zdaj v ponedeljek ko sem bil na prvem pregledu pri G, mi je potrdil nosečnost, sva se nekaj pogovarjala o tem kako zanositi in mi je sam rekel, da psiha dost pomeni pri tem, ampak da enostavno ne more ženska, da ne bi mislila na to. user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
21.4.2010 11:30:21   
Arwenko
Jaz doma nisem posebej povedala, ve pa par prijateljic oziroma pač če je kdo spraševal zakaj še nimava otroka sem apč odkrito povedala, da imava težave...

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
21.4.2010 11:36:57   
majčii
jst tud nisem doma povedala, povedala sem šefu, k sva (bila) prijatelja,... in ker sem enkrat skor jokala k smo se  pogovarjal o tem... drgač smo v firmi samo 2 zaposlena + jst ko da ni neke panike,... pa tud k sem mu ful težila da bo me zaposlil je teku da kam se mi mudi,... pa sem mu povedala,...
sej zdej ne ve da je tko grozn,... on misl da midva dopuščava možnost in ne da načrtno delamo in da sva na preiskavah,...

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
21.4.2010 11:39:50   
majčii
moji doma pa sumjo da je neki narobe, ker sem kar naprej okrog ginekologov,... ponovno živimo v isti hiši, in ker mi skoz nabijajo da bi meli vnuke, pa vedno rečem da nej se sz mojim zmenjo, da jst sem za,... Moj se pa sam poslili nasmje :)

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
21.4.2010 11:54:41   
Shilou
jutro punce. Pri meni še ni tečke, morda pa je res na dopust šla. Me je kar malo strah petka,.. 

no da vam še jaz povem, da delava na bebijo nisva nikomur povedala. Po moje bi vsi samo še pritiskali bolj in nenehno spraševali in bi me to še samo bolj obremenjevalo vse skupaj.

evo punce lep dan in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
21.4.2010 12:50:57   
majčii
shilou: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se je res odpravila na zaslužen dopust :)

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?