Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 15.4.2010 22:11:19
|
|
|
|
mayamaya
|
čav punce. nekatere se me mogoče se spomnite ali pa tudi ne kakorkoli sem vas malo prebrala in vsem mamicam čestitam za vaše otročke in vam želim vse lepo in čim več prespanih noči . tiste ki pa še čakate, pa da opravite čim hitreje in čim lažje. mi imamo svojo frčafelo staro že skoraj 5 mesecev. ja, tako hitro gre čas . je že prava babnica. pridno se crkljajte in uživajte, pa mogoče se kje srečamo. vrejetno se, pa sploh ne vemo kdo smo aja, pa itak ni važno ali smo IZ OBALE ali Z OBALE . važno da smo pozdravček
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 16.4.2010 10:53:33
|
|
|
|
moreta
|
Ojla punce! Lepo pozdravljene mamice z / iz obale!!! Dobrodošle na našem forumu. Kar kamlu se bomo lahko nekatere srečale z vami z vozički. Pri meni še vse po starem. Ponoči sem sicer imela močno zgago in sem morala vstati pit donat, drugače pa še vedno nobenega znaka... Zgleda da bo danes vendarle sonček, grem en giro. Lepo se imejte. Lp
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 16.4.2010 12:41:02
|
|
|
|
somic
|
vaen, super da sta doma!!! sicer pa, a ste razmišljale, da bi se že počasi preselile na starši čvekamo, pod rubriko mamice iz/z ( ) obale???
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 16.4.2010 12:52:04
|
|
|
|
saruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: somic sicer pa, a ste razmišljale, da bi se že počasi preselile na starši čvekamo, pod rubriko mamice iz/z ( ) obale??? pridite ja, ker mi nekaj štrajkamo zadnje čase
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 16.4.2010 17:28:06
|
|
|
|
memole
|
Ejla! Kako kej? Jaz sem bla zjutraj v laboratoriju! Ko sem prišla domov pa sem šla še mal počivat! Kaj pa Di_Di a je že šla na hrib ki se ne javi? Jaz sem drugače ok sam ponoči ko se zbudim me spodaj pod trebuhom tako boli da komaj vstanem ko grem na wc,mislim da me mehur tako boli ker potem ko se spraznem je ok! Ni pa prav nič prijetno ko tako boli! A še kero boli?
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 16.4.2010 23:17:57
|
|
|
|
Di_Di
|
čer vidim da me je memole pogrešala danes ne, ne nisem šla na hrib, sam nisem bla skor nič na računalniku danes, sem mal doma neki rihtala, pa mal počivala in potepala drugače kako ste kaj? memole veš da mene tudi pod popkom full buši boli, da komaj hodim.. pa se mi niti sanja ne zakaj to... misliš da je mehur? drugače pa sinoči nisem skor nič spala.. msilim sem šla spat ob 22.30 in ustala ob 00.20 ter bedela do 5ih zjutraj za pop.... pa včeraj čez dan nisem čisto nič počivala da bi lahko rekla da sem bla spočita in zaradi tega nisem spala. mam pa trebušček full trd ko ležim in boli me, sam drugih kakih znakov pa še ni.. joj upam da bomo do 20.4 šli na hrib. drugače pa sta starša prišla dol na obisk in ostaneta celi teden sem tko vesela, ker sem ju prav pogrešala.. skor 2 meseca se nismo vidli. mayamaya lepo da si se nam oglasla in čestitike za ja nas nekaj se je spoznalo in nekaj krat dobilo na pijački.. ne vidim pa nobenga razloga, da se nebi še s kakšno spoznale vsaj jaz moreta pa kaj ti še nisi šla na hrib? jaz sem full pridna in čakam na vrsto tko da lepo prosim jutri je tvoj oz vajin .. no še natančneje vaš dan saj boste trije al me čakaš da greva skup? joke a ja da ne pozabim naša chi pita vas vse lepo pozdravlja.. z njeno princesko gresta v nedeljo domov na hitrico mi je napisala svojo porodno zgodbo prek sms-a, sam vam pa naj jo kr ona pove. v merah se je malček zafrknla ampak ni panike tistih nekaj gramčkov gor al dol... skratka gaia je prava manekenka vsaj po merah sodeč somic, saruška bomo še mal počakale, da dobimo svoje štruce v roke pol se bomo pa prebekslale na forum starši čvekamo a prav? nč grem šibam v horizontalo, če ne mi bo moj mož spil kri.. ker on kao ne more zaspat brez mene joj ta moj sitko nočko vsem
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 17.4.2010 9:37:35
|
|
|
|
memole
|
Jutro! Kako kej? Kaj počnete? A ste se šle mal martinčkat? Medve z Laro sve same je šel ati delat! Jaz jem zajtrk pa mal srfam Lara pa na pop risanke gleda! Di_Di ja pri meni je ziher mehur ki me boli saj ko se spraznem ne boli več! Očitno se ponoči tok vode nabere pa še mala vrjetno pritiska gor da potem boli! Sej ko rodimo bo vse ok! No le javte se kej!
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 17.4.2010 10:42:18
|
|
|
|
moreta
|
Ojla punce! Evo mene, se počasi skupaj spravljam... Ponoči slabše spim, potem pa se zjutraj ne morem zbudit. memole in di_di tudi jaz imam ponoči te probleme z bolečinami v spodnjem delu trebuha, ki tudi minejo, ko spraznem mehur, čeprav par kapljic... po moje boli zato, ker se spušča proti izhodu zato pritiska na mehur. No, jaz sem tudi sama doma, ker je šel delat, so ga sinoči klicali, da more pridet. Pa ravno danes, ko je PDP. Ma dobro, saj sva zmenjena, da ga pokličem, če bo kaj novega. A zaenkrat nič. Zgleda, da je našemu prelepo v bušiju in se mu ne da ven. Super da pride Chi_Pita z Gaio že jutri domov. Komaj čakam, da se javi na RR in napiše svojo zgodbo... No, lepo se imejte, grem malo pospravit. Popoldne pa kakšen sprehodek. Lp
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 18.4.2010 14:05:19
|
|
|
|
nananes
|
Pupe! Na pijačko ni ratalo (itak,ker se je moj zmenil, da pridejo kopalnico gledat, merit in vse tisti torek) in se nisem mogla izmuznit... standard! Naslednjič mu pa uidem, ker se bo itak samo še ploščice in vse štelalo... ampak materialov mu ne pustim zbrat :P ... je pa prašanje, kdaj naslednjič? Upam, da ste vse ok! Boste delile nasvete kako z malimi bubami, ko bomo ene še vedno prekladale težišče in težo iz ene na drugo nogo ;)... se beremo! Sem prav pogrešala forumčič teh par gradbenih dni...
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 18.4.2010 22:00:52
|
|
|
|
memole
|
Čer! Kako kej? Jaz sem ok samo utrujena pa ne vem od česa! Sem pa mal jezna sej mal sem pa lahko! Včeraj je šla Lara k mojim spat in smo misnli da bo zvečer hotela nazaj pa ni je lepo prespala noč tam! Ati pa mami sta bla pa po 4 letih in pol spet sama in kdo se najavi da pride ob polnoči... tast! Pa je šel večer v dvoje v maloro! A se keri že kej dogaja?
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 19.4.2010 0:38:31
|
|
|
|
Di_Di
|
Čer jaz sem še vedno tu komi čakam, da grem na hrib. Zdaj pa res počasi dovolj čakanja. Mah mene pa nič manj ne boli tudi če si spraznem mehur.. ok mogoče malo. zdaj niti več ne morem spat na niti enem boku, tako me boli tle pri jajčnikih, pa sodaj skratka povsod... moreta si že na hribu? al se vidiva v torek na ctg-ju? Ja naša chi pita je s svojo manekenko najverjetneje že doma in se catajo naveliko .. blagor njima, čeprav se je pošteno načakala, da se je njihova manekenkica odločla ven prit .. pa še to na pobudo drugih joke... chi pita sej ne zameriš? nananes nekatere stvari so pač prioriteta, pa drugič.. ja ko se kej pri hiši dela mormo obvezno bit ženske zdraven ki če ne sicer pa vas je kar nekaj junik oz julijk in avgustovk .. vsaj ene tri tko da se komot že kaj prej zmenite, da nas ne čakate oz naše in neki štrajkajo drugače pa fajn zrihtajta vajino gnezdece ... pa čim manj stresa memole ob polnoči ti je prišu tast? omg... jaz bi bla tudi ...ma ne sam jezna ... besna bi bla.. sploh če bi bla po dolgem času z sama doma... mah kaj jaz vem dogaja in ne dogaja.. vem samo, da me vse boli in se počutim huje kot kaka nona danes so si moji mal frizbi podajali tle na bonifiki.. pa sem ga še jaz ene parkrat vrgla, da bi ja čim prej šla na hrib.. ma bl slabo kaže. se je pa moj hecal, da me bo jutri zvečer peljal na dolg sprehod.. baje se bova sprehajala tolko časa, da me bo okrog polnoči peljal na hrib da bom ja rodila na rok, pa še na njegov roj. dan sanja... no na hrib upam da bom res šla... sam šetat se pa ne mislim celo noč jutri ob 15.40 me pa še ustni izpit iz nemščine čaka.. to bo šele pestro. jaz sem pa tko upala da bo naš mal pohitel, da mi ne bo treba it... no ja se bom pa prej rešla tega bremena in pol mela en mesec pavze od šole... grem probat mal zaspat.. če mi rata
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 19.4.2010 8:35:11
|
|
|
|
memole
|
Jutro! Kako kej? Jaz sem ok!Obisk wc-ja je bil to noč kar pogost! Di_Di jaz tudi ne morem ne na enem ne na drugem boku spat se prav matram sam lažje zaspim na levem ker se potem lažje vstanem ponoči ko morem na wc saj me tok mehur boli da se komaj obrnem iz desnega na levi! Ja ob 9h zvečer je klical da pa on pride dol ker zjutraj bi se mu preveč zavleklo in bi bil pozen ker je šel včeraj tudi domov!Tako da je potem ob polnoči prispel dol! Ma kaj češ v tej družini od mojega so vsi čudni razen mojega in njegove mame,ne vem če je on iz te familie! In sta še v enem kosu moreta in Di_Di? O jutri pa spet pregled pa ctg ki ne bo zaznal prav nič samo srček bomo pomoje poslušali!
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 19.4.2010 10:50:32
|
|
|
|
moreta
|
Ojla punce! jaz sem še vedno doma v enem kosu. Ta najin se kar ne more odločiti, da bi ven prišel. Drugače imam tudi jaz težave s spanjem, pa mehur tišči... Podnevi pa me kar precej križ boli. Včeraj sva z kar precej hodila, kar mi je pasalo, ker me potem križ ni več bolel, sem pa dobila krče v spodnjem delu trebuha. Pa so minili. Tako da zgleda, še ne bo nič. Jutri ctg pa bomo videli, kaj bodo rekli na hribu. Vedno več se mi zdi verjetno, da se na hribu srečamo z memole. No, lepo se imejte in izkoristite ta lep sončen dan. Lp
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 19.4.2010 20:24:07
|
|
|
|
memole
|
Ejla! Pa kje ste? Štrajkate neki! Jaz sem pojedla zdej en košček riževe čokolade! Mmmm je prav pasala! In ve kaj kej počnete?
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 19.4.2010 20:31:55
|
|
|
|
ooooo
|
hej punce... kako ste? nič ni še lepih novičk??? jih že kr komaj čakam jst mam tega ležanja počasi že čez glavo... ne vem kako bom zdržala še 3 mesce... nimam več živcooov , sploh pa se počutim ful osamljeno, pa se mi zdi da sm postala kr asocialna držim pesti da se jutri rodijo 3 lepi otročički v izoli
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 19.4.2010 21:26:55
|
|
|
|
Di_Di
|
Ojla evo jaz sem tu.. nažalost popoldan sem imela ustni izpit iz nemščine in nardila z osem zdaj moram do jutri oz do srede počakat na rezultate celotnega izpita ma bo najmanj 8 al pa celo 9ka drugače sem pa ravno prišla iz dolgega sprehoda skor 2ure sem se šetala z mami, sekico in našim psom.. zdaj pa doma prosim našga da se mal zmiga... mami bi šla rada na hrib, ker jo vse boli k pr norcih drugače pa je naša moreta danes malo krvavela tko da so jo sprejeli v bolico.. pravi da nima nevem kako močnih popadkov... in seveda da se javi ko bo kaj novega. moreta držim pesti da bo z vama vse ok in seveda da boš čim prej catala kako ste kaj ve? ooooo joj veš da se mi prav smiliš, ker moraš bit skoz doma... jaz sem sicer bla skoz na bolniški, sam sem skoz okorg lazla.. pa s puncami dobivala (sicer bl poredko), na sprehodke hodila. ma kaj imaš prav strogo mirovanje al greš lahko tu pa tam na kak krajši sprehodek? tudi zate, upam da boš lahko kmalu šla tudi kam ven, s prijateljicami al pa z nami z RR da ne boš tolko osamljena. memole a ti si se basala z riževo čokolado? jaz sem šla po izpitu direkt v trgovino in nakupla ene 3 različne vrste bombončkov,čokoladice, napolitanke, ... skratka od kar sem prišla z izpita se sam s sladkarijami še bašem... še ko sem šla na sprehod sem si nafilala žepe z bobončki joj punce držte pesti, da grem čim prej na hrib.. jaz ne morem več..
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 19.4.2010 21:45:15
|
|
|
|
somic
|
moreti veliko sreče in brzine di_di, tebi pa tudi pospeške, če si jih tako želiš!!! jaz lepo urejam slikice od našega malčka, da jih dam kaj razvit, da se bom potem z albumi ubadala. to je prava groza... slik imam tolko, da ne vem kaj zbrat, tako, da sem jih dala zdaj delat okoli 300 in to samo od zadnjega meseca! punce, upam, da ne boste tolko nore ko sem jaz z tem fotkanjem je pa ultra pridena tale naš fant, se mu nič več ne pozna da bi bil nedonošen- no, vsaj tako se meni zdi. sem ga imela priložnost primerjat z eno punčko ki je dva meseca starejša, pa sta si enaka. edino kar je, se mi še vedno zdi mini moj patrik.še kar smo na številki 56 za starost 1-2 meseca, stari bomo pa vsak čas 4 mesece... ah!!! sicer pa še en teden pa pridemo spet na obalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! komaj čakam
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 19.4.2010 22:49:06
|
|
|
|
memole
|
Čer! Moreta upam da bo z vama vse ok in da boš kmalu cartala! Di_Di tudi ti upam da boš kmalu cartala! Ja zdej bi sam sladko jedla! Pred čokolado sem pojedla eno hrenavko in pol in dva toasta! Mater če ne bom rekla naj mi sprožijo če ne bom znorela ker sam še jem,kile pa sam gor hodijo! ooooo upam da boš kmalu bolje pa da boš kmalu lahko kej vstala pa šla mal na svež zrak! somic ti prav nič ne zavidam glede slik sam jaz sem na istem! Od Lare imam samo do nekje 6 meseca razvite pa še to ne vse pa tudi v album jih še nisem uspela dat! Zdej je pa na poti že druga in bo slik še za en vagon sam kdo jih bo pa potem zbiral in nesel razvit pa ne vem! Pa še en loto bi mogla zadet da vse te slike plačam! Ja tko je če ne delaš tega sproti a ne! Glede velikosti tvojega čmrla pa se ne sekiraj ker bo zrastel! Od mojega sestra ima punčko ki je bla donošena je pa majhna in ima pri pol leta samo 6kg!
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 20.4.2010 7:35:57
|
|
|
|
Di_Di
|
Jutro.. evo danes naj bi bil moj dan D oz P pa zgleda da še ne bo... zdej čakam da moj dragi odpravi sestanek v službi da me lahko pelje gor na pregled.. somic memole hvala... ja komi čakam da grem gor je bil že čas... zdaj je že res počasi čas somic tko sem jaz bla nora ko se je moja nečakinja rodila... nonstop sem jo fotkala vse tam do enega leta... če bi morala vse tiste fotke razvit, al pa vsaj pol bi bankrotirala.. tko da ja te tudi jaz razumem, pa čeprav sem jaz samo nečakinjo fotografirala ti pa svojega sineka. drugače pa en skrbi, bo že zrastel boš vidla memole ja jaz tud, jaz bi lahko živela smao od sladkarij sam moram tud ostalo jest če ne bi jih dobila po riti od moža joke nič skočim se pod tuš pol pa na ctg in pregled. držite pesti da bo pokazalo da kej dogaja... se tipkamo, razen če me zvije in ostanem gor, ma mislim da ne bom te sreče.. no nikol se pa ne ve
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 20.4.2010 10:41:23
|
|
|
|
Natasssa
|
No punce, čakamo naslednje vesele novice. Sem v mislih z vami in držim pesti, da bo vse teklo čim hitreje in čim lažje...
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 20.4.2010 11:14:06
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Natasssa No punce, čakamo naslednje vesele novice. Sem v mislih z vami in držim pesti, da bo vse teklo čim hitreje in čim lažje... kako si se odločila glede vozička
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 20.4.2010 11:59:19
|
|
|
|
Natasssa
|
Ojla somic, še enkrat hvala za nasvete, ki so mi prišli zelo prav. Zgodba je bila sledeča. Šla sva ga pogledat in poskusit. Krasen voziček, ljubezen na prvi pogled...ampak NI ŠEL V AVTO , ker je limuzina. Sem bila tako razočarana. No potem sva se odločila za Maxi Cosi Mura 4 (čeprav mi je Bolder boljši, ker je višji), ki je še najbolj podoben po lastnostih in gre v prtljažnik. Tako se je zaključila moja skoraj diplomska naloga (bi rekel moj dragi) iz vozičkov in on si je oddahnil.
|
|
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 20.4.2010 12:23:06
|
|
|
|
memole
|
Ejla! Evo jaz sem doma me niso poslali na hrib! Vzela mi je bris za streptokok,na UZ pogledala srček še pred pregledom sem pa imela ctg ki je itak samo srček kazal in ga je blo fajn slišat pa še spala je! O popadkih pa ne duha ne sluha največ je prišlo do 22 tam ki kaže une številke sam to ni nič! Pa železo za žvečit sem dobila sam bomo mi raje konjsko meso,jetrca in rdečo peso jedli je bolj naravno pa še zob ne uniči! Naslednji ctg imam v ponedeljek 26.4.! Di_Di kaj ti si ostala na hribu? Kako je z moreto? In ostale kako ste?
|
|
RE: Nosečke iz obale 2010 20.4.2010 12:33:51
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Natasssa Ojla somic, še enkrat hvala za nasvete, ki so mi prišli zelo prav. Zgodba je bila sledeča. Šla sva ga pogledat in poskusit. Krasen voziček, ljubezen na prvi pogled...ampak NI ŠEL V AVTO , ker je limuzina. Sem bila tako razočarana. No potem sva se odločila za Maxi Cosi Mura 4 (čeprav mi je Bolder boljši, ker je višji), ki je še najbolj podoben po lastnostih in gre v prtljažnik. Tako se je zaključila moja skoraj diplomska naloga (bi rekel moj dragi) iz vozičkov in on si je oddahnil. ja, ja, to je probem. jaz pa niti nisem probala dat v avto ko sva kupovala, sem samop rekla, da mora v prtjažnik tako ai drugače sej je mura tudi ok, upam, da boš zadovoljna! da ne boš mislila, da jaz nisem delala dipomske iz vozičkov, moja mami je celo enkrat omenila, da je bil kar doktorat
< Sporočilo je popravil somic -- 20.4.2010 12:34:41 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?