|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
19.4.2010 20:53:59   
špica84
teta m mas see moje pesteuser posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
20.4.2010 8:00:00   
spominčica
Dobro jutro čebelice.
Zadnje dni sem bolj malo tu gori, ker bi rada pred ETjem še ml bajto v red spravila. Po ETju ne delam ničuser posted image user posted image
Vidim da se dogaja....
Teta M-držim pest za plusek
MiSSKA-user posted image

Danes bo dan nabit s pozitivno energijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
20.4.2010 8:03:46   
Teta M
Dobro jutroooo!

Punce drage,meni je tako debel user posted image pokazal,da ne morem verjeti...user posted image Sem pa test delala že ob 5.38,ker nisem mogla spati..Tako da drage moje,sem srečka user posted image ,upam da bo tako tudi ostalo,jaz verjamem v to.....

Špica,športnica in spomičica:glejte da se mi čimprej pridružite....

< Sporočilo je popravil Teta M -- 20.4.2010 8:04:40 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
20.4.2010 8:06:03   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Dobro jutroooo!

Punce drage,meni je tako debel user posted image pokazal,da ne morem verjeti...user posted image Sem pa test delala že ob 5.38,ker nisem mogla spati..Tako da drage moje,sem srečka user posted image ,upam da bo tako tudi ostalo,jaz verjamem v to.....

Špica in športnica:glejta da se mi čimprej pridružita....

sem ti rekla, jeeee, imamo novo nosečko, ful sem vesela user posted image user posted image user posted image , bravo, bravo, bravouser posted image user posted image user posted image . Čuvaj se zdaj. Polepšala si mi dan.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
20.4.2010 8:18:01   
Teta M
Mojškra:hvala ti za vzpobudo,res sem full vesela........saj sama veš,da je lažje druge vzpodbujat kot pa sebe.....res pa ste mi ve ogromno pomagale z pozitivno energijo in vero da mi bo uspelo!
Punce hvala vsem in vsaki posebaj!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
20.4.2010 8:20:07   
mojškra

Mojškra:hvala ti za vzpobudo,res sem full vesela........saj sama veš,da je lažje druge vzpodbujat kot pa sebe.....res pa ste mi ve ogromno pomagale z pozitivno energijo in vero da mi bo uspelo!
Punce hvala vsem in vsaki posebaj!

zdaj pa boš itak po krvnem 14 dni do 1. ultrazvoka doma uživala v nosečnosti. Res sem vesela zate.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
20.4.2010 8:24:40   
spominčica

Dobro jutroooo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo!!!!!!!!!!!!!!!
No sem rekla. Nabit z pozitivno energijo.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
20.4.2010 8:25:43   
špica84
jupiiiiiiiiiiiii ker lep zacetek dneva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
20.4.2010 8:31:41   
športnica
teta M, najlepši post ta tedenuser posted image user posted image user posted image no vidiš pa je ratalo. tolk sem vesela za vas štiri user posted image user posted image user posted image dobrodošla med nosečnicami. joooooj kok lepa novica, res, si nam dala vsem upanje.bravo bejba. in občutki, boš sploh lahko šla v službo dons al se ti bo skosk smejalo? ti na čelu piše? user posted image user posted image user posted image

močno upam da se ti drug teden pridružim. upm da bom jaz tut take sreče. torej si delala 12. dan po ETju, ane? jst ponoč nisem 3 ure spala ker sem imela krče. upam da je vse ok.

ostale punce dobro jutro

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
20.4.2010 8:33:05   
športnica
takoj popravit seznam punce user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
20.4.2010 8:46:29   
špica84
sportnica kako si mi ti kj.pocutje ok.

Neposredna povezava do sporočila: 2761
20.4.2010 8:52:15   
Teta M
Športnica:ja jaz sem kar v službi že ja, sva z mojim danes šla celo dosti prej,sva mogla še avto na servis peljat...tako da pa razmišljam da si jutri vzamem 1 dan frej......ja taka nezbrana sem trenutno še od sreče in šoka da se mi to dogaja, celemu svetu bi povedala oz. sem najboljšim trem prijateljicam že 5.45 poslala mms s slikico pozitivnega testa....Drugače pa ne bom niti govorila o tem ne vem komun vsemu,vsaj dokler ne minejo 3 meseci....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
20.4.2010 8:57:34   
mojškra

Jaz sem tudi povedala samo dvema, ampak ker me zdaj že en mesec ni v službi, valjda da vsi vejo da sem noseča.user posted image

Športica- če imaš hude krče, vzami buscopan, drugače pa si ti po moje tudi nosečka, in se ti maternica širi, zato krči. Jaz sem jih tudi imela-DRŽIM PESTIuser posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
20.4.2010 9:30:40   
jona klara

Dobro jutroooo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to sem vesela, zdaj se mi je pa še ena pupika pridružila, no sem ti rekla, da ti bo uspelo, da sem naredila pozitivno otvoritev v pomlad in res je sedaj pa vse lepo po vrsti zaa nama.

res sem full vesela zate, to pa je veselje,kdaj imaš krvnega? srečno in uživaj v user posted image , je full lepo, samo do prvega uz je še mal ......ko čakaš,

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
20.4.2010 9:31:21   
jona klara
mojškra-dobro opravi danes na uz, srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
20.4.2010 9:33:44   
jona klara
športnica-tudi jaz sem imela krče do tega tedna, ti si pa naslednja nosečka, to so + znaki, da se rasteza maternica.....tako je bilo pri meniuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2766
20.4.2010 9:41:51   
špica84
mene pa tko napihuje pa jo.... me tko bolijo.pa dol spodi imam tako cudn filing

Neposredna povezava do sporočila: 2767
20.4.2010 9:47:34   
Teta M
Jaz imam krvnega sedaj v petek 23.4., tako da bo uradno takrat....
Ja do UZ bo še za počakat, ampak jaz sem tako vesela in vem da bo vse ok,mora biti!
Špica in športnica:jaz mislim da kakršnekoli spremembe dol, pomenijo samo dobro...mene v prvem postopku poleg dojk ni nič bolelo, niti nisem bila napihnjena, nič, kot da se v trebuhu ne bi nič dogajalo in se res ni. Še dojke so me po 1 tednu po ET nehale boleti...tako da punce drage kar pogumno in se nič ustrašit če so krčki,ali zvijanje, ali napihnjenost......dokler je vse belo , je to vse super.....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
20.4.2010 9:51:50   
športnica
mojškra in jona, joj kaj bi dala da sem tudi jaz te sreče in da imata prou. sej ne bi mogla verjet da je kr v prvo ratalo. če so to res krči ko se maternica krči pol pa me nej skos boli user posted image user posted image user posted image sam da bo vse ok.

ej a po pozitivnem testu dobiš 14 dni bolniške? kako to in zakaj? al more bit kej narobe? al zato k smo IVFjevke?

Neposredna povezava do sporočila: 2769
20.4.2010 10:44:59   
Anonimen
Teta M, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo nosečnost ti želim! 

Neposredna povezava do sporočila: 2770
20.4.2010 11:03:56   
jona klara

user posted image  

AKTUALNO

Sreda, 21.04.

spominčica - ET

Petek,30.04

jona klara-uz

OBJEMČKI
user posted image user posted image user posted image   Pikovit, Diana79, Inana, nhaya, mismis, IVYY, skuštrana suzi, Selena78, gospodarica, hanybany, barbara31, BEBIII, MP30, Miklarom, šopka, vrtnica.m, buska, pupe, suzy 74, aqua77, baguSka user posted image   user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

športnica greje user posted image user posted image   test 29.04.
user posted image
špica84 greje user posted image user posted image   test 03.05.

user posted image   

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    

• športnica (MB, Dr. Vlajsavljevič)
  • miklarom (zamrznjenčki, MB)
  • špica84 (1. IVF, GKLJ, dr.Bokal)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Teta M (2. IVF, GKLJ)
  • Ally78 (1. IVF, GKLJ)
  • WP (MB- razgovor)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr. Drobnič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • IVYY (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Zorn)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)
  • vrtnica.m (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Bokal)
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (zamrznjenčki, GKLJ)
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAREC   user posted image

user posted image    mojškra (LJ)
user posted image  mateja33 (MB)

user posted image   NOVE NOSEČKE APRIL   user posted image

user posted image     jona klara (LJ)

user posted image teta m(LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
20.4.2010 11:24:56   
Rakica_80
...

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 20.4.2010 11:29:22 >

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 2772
20.4.2010 11:28:14   
Rakica_80
Teta M iskrene čestitke za nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

športnica greje user posted image user posted image   test 29.04.
špica84 greje user posted image user posted image   test 03.05.

Navijam še za vas dve, da nas presenetite kmalu še z dvemi plusekiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepe moje, navijam za vse ki boste v postopku, ki ste v postopku, ki boste grele in ki grejete, vse vse dobro in da se končno vse preselimo na drugo stran listauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep dan želim vsemuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 2773
20.4.2010 12:27:43   
Teta M
Bebiii in ostale:hvala vam punce, sej brez vas bi bilo to mnogo težje pregurat......user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
20.4.2010 14:08:58   
športnica

Bebiii in ostale:hvala vam punce, sej brez vas bi bilo to mnogo težje pregurat......user posted image

ti kr še bodi mal tle in še z nami priguraj do konca user posted image user posted image . da nam še ne boš ušla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?