Teta M
|
Jona: imaš prav glede testa, jaz mislim da bi lahko realno že jutri pokazal, tako da če bo vse ok še danes, ga verjetno res jutri naredim, bom vsaj vedela na čem sem....Jutri je že 12 dan po ET,če ne štejem dneva ko sem dobila najine pikice k sebi. Kar se tiče lakote, jaz jem za 10 ljudi,toliko sem lačna , pa res me bolj vleče na kislo,zadnjič sem pol glaža kislih paprik pojedla, včeraj sem spila vso polivko ki je ostala od solate,... čokolada in sladoled pa mi ne gresta toliko v slast kot mi znata iti....drugače ju obožujem Honey: jaz sem bila doma tudi samo 3 dni, toliko so mi dali bolniške na GKLJ,pa mi ni žal, ker imam na srečo uredu službo, brez fizičnih naporov,razen občasno psihični,ampak to je povsod in jaz sem šla kar delat lepo...mi je čas hitro minil,pa nisem toliko razmišljala kaj bo....Je pa res da niso vse službe take, tko da ti zase oceni kaj je zate najbolje, definitvno pa pri svoji splošni zdravnici odpreš bolniško,tako da je k njej potrebno iti v vsakem primeru...test pa lahko delaš od 12.dne po transferju,takrat je lahko realen rezultat,seveda če prej ne dobiš M Špica: nič hudega če opažaš spremembe, lahko da tvoje telo tako hitro reagira, tako da se meni to ne zdi nič prezgodaj....pa mogoče je tudi malo v psihi,čeprav se mi zdi da psiha dela bolj v drugi polovici čakanja kot v prvi.... Športnica: kako naročajo na krvnega niti jaz ne vem,vem da v mojem 1.postopku so mi naročili naj pridem 14.dan, tako da je malo različno....verjetno gledajo tudi če pride kaj na praznik...
|