aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: phelps Ojhcet, ja. Mi2 sva že imela lansko leto neke prebliske. Jaz sem vedno govorila, da se ne bom nikoli poročila. Potem pa sva se enkrat na dopustu nekaj hecala, kao jaz sem njega zaprosila (v šali)... Pa je rekel, ti se hecaš, jaz se pa ne. No in tisti pogovor je napeljal na to, da sva razčistila, kaj sploh želiva. Jaz želim poroko na potovanju (v tujini), on ne. Jaz bi rada intimno (res ožji družinski krog), on bi rad z vsem pompom in sorodniki. Sva prišla do zaključka, da bo tole še malo počakalo. Jaz mislim, da je najbolj pomembna poroka "v glavi" in ne na papirju. Če je veza dobra in je zaupanje, papir ni bistven. Se pa strinjam, da so nekatere stvari lažje in boljše (da se otroci isto pišejo kot mama, ipd.). Se mu bom pa prilagodila in ko bo čas in priložnost, bo tudi to. Se strinjam, ampak dvomim, da jih je veliko, ki se poročijo zaradi koristi. Sicer pa 100 ljudi, 100 čudi. Tudi midva sva tuhtala kako in kaj, pa sva se vseeno odločila za sorodstvo (ožji člani, babice, dedki, tete, strici, sestrične in bratranci, kolegi), kar nanese 120 ljudi. Imamo fajn žlahto po naši in njihovi strani, vsi veseljaki in tega si želim. Naj se veselijo z nama. Nadinne, petek bo hitro tu, čeprav se mi zdi, da se danes do 12h vleče. Marimax, ste bili pridni . Severnica77, tudi tvoje slabosti se bodo slej ko prej nehale. Mene prav zanima katere so srečnice, ki preživijo brez . Novemberska, vse bo v redu, boš videla. Soncchhek, sem se nasmejala izjavi, da ga ne potegneš noter. Prav je tako, jaz tudi ne. Komaj čakam na pravega nosečniškega. Tako, sedaj pa neham piti in začnem lulati, da bo mehur prazen.
< Sporočilo je popravil aleunam -- 19.4.2010 10:26:47 >
|