TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ojla mamice, sedaj sem imela kosilo dostavo in vas vmes prebrala. Je bilo svašta - od kritične TMS, užaljene nya, pa nostalgične Polme... TMS, ne se jezit, ampak ni izgovor - res imam samo 5 minut časa. Zjutraj sem 4 ure predavala, zdaj sem imela govorilne ure in ker so zadnje za nekaj časa, je bilo veliko študentov, sedaj pa še tri diplomske in ena proslava, zvečer pa imamo test pri francoščini. Pa se nisem še nič učila Mi sedaj res fajn spimo, smo zgleda odpravili problem, se je mala sprijaznila, da spi v kinderpetu in se ne pritožuje, spi po 10 ur ponoči in še 3 čez dan. Včasih kliče dudo, ampak potem spi naprej... Upam, da če nam z njo sedaj uspe, da bo imel ta mali potem tak zgled in niti ne bo poskušal k nama lezit BS - sobico sem kupila od Alplesa Planet; dobimo čez 2 tedna, komaj že čakam. Včeraj sem pomivala okna zgoraj in počasi bo, samo še pohištvo Samo nimava sedaj denarja za čisto vse, tako da bomo postopoma kupovali. Malo se nama zdaj zdi to šment, da nimava tistih dodatnih par tisočakov, samo sreča, da sva hišo zvozila brez kredita, pa bomo to tuš kabino itd že še dokupili... (no, kad je že vgrajena, da ne boste skrbele za našo higieno ). Vikend je bil res naporen, so me oba dneva tako noge bolele zvečer, ker sem bila skoz v naletu. Sinoči pa sem mojemu rekla, da bom zdaj en dan v porodniški malo peljala k sestri in sama šla v Ikeo po drobnarije za zgoraj, pa me je tako odločno odklonil - češ, če sem pozabila, da sem noseča... pa jaz se to komot peljem, ampak me mož ne pusti. Saj ne vem, kako naj to sprejmem Pravi, da bomo skupaj šli... V tisto debato o najstnikih se ne morem vključevati - mogoče imam malo izkušenj, ampak z 19. letniki - so me občasno jezili na predavanjih, sploh fantje samo res - lunca, polma - kako lahko imata pri 2 letih debato o dojenju? Pa če še do zdaj nista ukinili, še zdaj ne bi, da bomo čez 5 tednov lahko skupaj debatirale Joj, zdaj pa moram letet... aja, jaz sem mislila našo cepit za KM, samo sedaj smo imeli to s šivi in me je strah hodit k zdravniku, pa 2x se cepi, ne? ne, res moram iti, v kleti moram biti čez 2 minuti Samo tole bi komentirala:zenska,kaj nisi ti visoko noseca???Vsaka cast Ampak zdaj je pa res ze skrajni cas,da malo izprezes.In prosim tiste petke zabrisi v prvi kot in ene normalne cevlje obuj.Itak,te noge bolijo. Kam pa vi hodite v Ikeo.Kot vem,je v Slo.ni.V Avstrijo?