polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Ojla polma,kaj šrlatinko sta staknila,upam,da ni prehuda,pa upam da se čim prej pocatata Pa neč se zagovarjat za zadnjič,se je prav da prideš tud takrat ko ti je hudo,ne pa sam rožce trosit,sej zato smo tuki,da se poslušamo,upam,da je sedaj vse hudo za tabo,in da spet veselo barvaš in spreminjaš stanovanje . Pri nas smo spali odlično,zjutraj je spal do pol sedmih in ni blo joka,mal me je skoz dej mami uleži se,bova zizala,a se nisem dala,pa je kar prenesel,razen v vrtcu je pokazal mal trmo,ker ni hotel it stran od mene,pa bo že,še par dni pa bo pozabil na zizo. Hvala, ni prehuda, v bistvu sploh ni mel vročine, veselo je kužil otroke tri dni v vrtcu, jaz pa sem mislila, da ima nos zabasan, ker ponoči ni mogel dihat. Potem mi je pa svanulo, da so mi enkrat rekli, da ima velike mandeljne in, da smrči, ker ima zatečene-torej vnete. Ker so v ZD rekli, da je škrlatinka brez vročine redka, sem čakala do sobote. No, v sob je mel pa že malinasta usta, jeziček in netipičen osip za škrlatinko. Torej-vse razen ust netipično za škrlatinko. Prehuda je pa ta, da vem od koga smo to dobili . Nekateri pač otroke na škrlatinki vozijo na obiske, hranijo po isti žlici obolele in zdrave, celo v vrtec jih vozijo . Ne vem-mogoče bi bil čas za CSD, ker ta otrok je bolan že tretje leto, pa stalno v vrtcu????? Kaj praviš, da sam rožce trosim, saj stalno nekaj p.i ? Mater, ene starše bi jaz !!!!