|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
17.4.2010 10:09:44   
bit
Fargi....je luštn zdej ko lahko hodiš ven user posted image

ah sej mojga ne ubogam vse....kam pa pridemo user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
17.4.2010 10:48:04   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Dobro jutro nošečke

Hvala da ste me potolažile to sem rabila slišatuser posted image

Mojškra - ko sem nehala jemat Dabreston so slabosti izginile, celo vozim se lahko, ker prej avta še pogledat nisem smela. Tako da sem našla krivacauser posted image Dabrestonuser posted image user posted image user posted image user posted image

No potem lahko zdaj uživaš v nosečnosti. Jaz sem zdaj v 10 tednu, se pravi še ta teden pa še dva približno jemljem tabletke, upam da je tudi pri meni le to vzrok in da se bodo slabosti nehale. a si za splol vprašala?

ja upam da je bil on krivecuser posted image

Nisem vprašala za spol, sem pa rekla, ker je bila hči z mano da lahklo njej povej ker je želea vedeti, vendar se je ginekologinja odločila da ne bo povedala ker sama tega nisem želela in je bila hčera fuuuuuuulll užaljena. je pa ves čas namigovala da je fantek, kar sem pa že sama rekla, da imam tak občutek.user posted image Poglej na FBuser posted image

sem pogledala in tudi komentirala. Ful dober. Ja moj sin tudi želi vedeti. Zdaj v začetku maja -ravno v času ko imam jaz NS, gredo za tri dni v KOčevje, pa sem mu rekla, da ko bo prišel nazaj bo že vedel ali ima bratca ali sestrico. Komaj čaka. Koliko imaš staro hčerko?

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
17.4.2010 10:48:11   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: bit

ah sej mojga ne ubogam vse....kam pa pridemo user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
17.4.2010 10:51:10   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hejla!

bit, hvala za tisto tabelco! glede zraka in prahu...sej pride v tok razredčeni količini, da pomoje ni panike...v zasavju majo več tega...sicer ne vuklanskega, ampa od drugih stvari...user posted image
moj sem mora učit, ker ima v ponedeljek izpit, jaz mu bom pa nekaj za šiht delala (garancijske liste vpisujem)... je reku da me bo pol na eno tortico peljal user posted image

garancijske liste-se prijavlja na kakšen javni razpis user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
17.4.2010 11:15:59   
Fargesia

hejla!

bit, hvala za tisto tabelco! glede zraka in prahu...sej pride v tok razredčeni količini, da pomoje ni panike...v zasavju majo več tega...sicer ne vuklanskega, ampa od drugih stvari...user posted image
moj sem mora učit, ker ima v ponedeljek izpit, jaz mu bom pa nekaj za šiht delala (garancijske liste vpisujem)... je reku da me bo pol na eno tortico peljal user posted image

garancijske liste-se prijavlja na kakšen javni razpis user posted image user posted image

ne, ne...user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
17.4.2010 17:04:54   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

N74, tako mi je žal, da se spet ni izšlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi meni, res, zelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
18.4.2010 8:29:19   
bit
Dobro jutro zaspanke,

user posted image

lepo nedeljo vam želimuser posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
18.4.2010 8:41:56   
BarbiG

user posted image

danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
S*
Urshy78 (28.10.2010)
mojškra
petyyy (02.11.2010)
jona klara

user posted image

filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)
Bit (22.08.2010)

user posted image

zup2 (25.05.2010)
hermy1 (18.08.2010)
Kajšica (02.08.2010)

user posted image

tejalea  user posted image  user posted image   (18.06.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.07.2010)
BarbiG user posted image user posted image (03.08.2010)

atina1 user posted image user posted image

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V APRILU

ponedeljek, 19.04.
mojškra - UZ
hermy1 - morfologija

sreda, 21.04.
Tanja_Jes - pregled
mateja33 - pregled

petek, 23.04.
BarbiG - UZ

sreda, 28.04.
bit - test za sladkorno
Urshy78 - pregled

četrtek, 29.04.
bit - pregled

petek, 30.04.
Petyyy - UZ

jona klara - UZ

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MAJU

torek, 04.05.
mojškra - NS

sreda, 05.05.
BarbiG - pregled

petek, 14.05.
S* - pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE V MARCU 

mojškra (LJ)
mateja33 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V APRILU

D0aisy (PO)
jona klara (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 18.4.2010 8:42:42 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
18.4.2010 8:46:41   
BarbiG
Pozdravček vsem skupaj. Danes je pa tako zaspan dan. Sem se komi spravlja iz postle ven.

N74, sploh ne morem verjet, kaj jaz to berem po nekajdnevni odsotnosti od RR-ja. Mi je res zelo žal, da te je taka usoda doletela še enkrat. user posted image user posted image user posted image

Bit in Fargesia, MŠ poteka 2-3x tedensko po dve šolski uri. Mi imamo sedaj v aprilu vse strnjeno na 3x tedensko, ker zadnji teden zaradi praznikov ni predavanj.

Drgač pa, a potem za v torek velja tortica v Zvezdi v BTC-ju? Sam če se ne motim, nam še ura manjka. Meni ustreza od 11.30 naprej.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
18.4.2010 9:15:17   
jona klara
dobro jutro!
BARBI G-vidim, da si me dodala na seznam nosečk in pregledov, hvala ti, je lepo ko se vidiš tukaj gor.....datum za prood pa javim po prvem uz, ko bom vidla , da je vse okej, sicer imamo predvideno v decembru, upam, da bo vse okej.

a je bila katera od vas tudi tako nenormalno zaprta? meni je že za znoret, pa spijem 1 l donata an dan, kompot ,stisnjene jabolke, jogurti....nič ne pomaga, pravijo, da te tbl utrogestan zapirajo še dodatno.....že imam trebuh, ko v 3, mesecu ali še kaj več, saj bo, samo, da polodu ne škodi, si pa ne upam kaj druga vzeti, da ne bi bilo krčev....bo že minilo

lepo nedeljo vsem želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
18.4.2010 9:24:54   
Fargesia
Dobro jutro! grrr, kakšno vreme....

Barbi, pa so to v naprej določeni dnevi? al tam povejo kdaj bo naslednjič...sprašujem zarad tega, da vidim, če bi moj lahko hodil glede na faks al ne. pa lahko greš enkrat zjutraj in drugič popoldne al moraš skos v isto skupino hodit? aja, pregled imam pa 4.5.

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Drgač pa, a potem za v torek velja tortica v Zvezdi v BTC-ju? Sam če se ne motim, nam še ura manjka. Meni ustreza od 11.30 naprej.

jst sem za!user posted image

jona, nisem bila zaprta na začetku, pa k sreči (trkam) tudi zdaj nisem...tak da ti ne vem pomagat...

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 18.4.2010 9:28:50 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
18.4.2010 10:10:49   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

dobro jutro!
BARBI G-vidim, da si me dodala na seznam nosečk in pregledov, hvala ti, je lepo ko se vidiš tukaj gor.....datum za prood pa javim po prvem uz, ko bom vidla , da je vse okej, sicer imamo predvideno v decembru, upam, da bo vse okej.

a je bila katera od vas tudi tako nenormalno zaprta? meni je že za znoret, pa spijem 1 l donata an dan, kompot ,stisnjene jabolke, jogurti....nič ne pomaga, pravijo, da te tbl utrogestan zapirajo še dodatno.....že imam trebuh, ko v 3, mesecu ali še kaj več, saj bo, samo, da polodu ne škodi, si pa ne upam kaj druga vzeti, da ne bi bilo krčev....bo že minilo

lepo nedeljo vsem želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jona klara-naj te ne skrbi da kaj škodi plodu, to sigurno ne, je pa zoprno, se tudi jaz ubadam s tem. V lekarni se dobi sirup prav za nosečnice, ti javim kako se reče, moram kolegico vprašati. Jaz ga ne uporabljam, ker je sladek, in vem da bi ga izbruhala. Imam pa tudi jaz tak trebuh -zelo napihnjen kot v 5 mesecuuser posted image user posted image user posted image . Meni so suhe slive in fige pomagale in donat. Če pa tebi res nič ne pomaga, si boš pa mogla nabavit ta sirup. Ti javim.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
18.4.2010 10:41:24   
BarbiG
Fargi, na prvem predavanju dobiš urnik za cel mesec in lahko hodiš enkrat dopoldan, drugič popoldan, kakor ti ustreza. Je pa res, da je dopoldan najmanj gužve in brez problema dobiš za sedet, popoldan pa je vse polno.

Jona klara, glede zaprtosti ti jaz ne znam pomagat, ker sem odkar sem noseča zelo odprta. user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
18.4.2010 11:42:38   
jona klara
barbi g, mojškra-hvala obema, bolj poskušam z naravnimi zadevami, ker čist na začetku ni fajn tah sirupov, da ne dobiš krčev, da ne sprožiš kakšnega šita, sem včeraj klicala na ginek, so rekli da progesteron zapira in seveda, ker veliko ležim, bo trba na sprehode, pa mal manj kruha, sladkega......
lepo nedeljo vam želim, čče pa veš za kaj naravnega se pa pripočamor

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
18.4.2010 12:03:00   
Fargesia

Fargi, na prvem predavanju dobiš urnik za cel mesec in lahko hodiš enkrat dopoldan, drugič popoldan, kakor ti ustreza. Je pa res, da je dopoldan najmanj gužve in brez problema dobiš za sedet, popoldan pa je vse polno.

a moram mojga tud vnaprej prijavit? ker bi blo to mal težje, če na prvem predavanju dobim urnik. kok je pa tistih "taobveznih" za moške?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
18.4.2010 12:41:38   
bit
Ojla zabe,

BarbiG hvala za info, v torek te z Fargi še dodatno zaslišiva.

Meni ura srečanja odgovarja, ker bom otroka kr sabo prnesla pa bo pri meni jedu. user posted image

Jona sama sem zelo zaprta, sama imam jutranji ritual njaprej kozarec donata, namočene suhe slive, potem pa 2 deci sveže stisnjenega pomarančnega soka in šele po vsem tem kosmiči z jogurtom. Ne jem pa nič kruha in sladkariji .... no tu pa tam se pregrečim z jogurtovo tortico, jem pa veliko sadja in solate. poskusi.

aja Biba ti se moraš vsak dan javljat kako si da bomo vedle kdaj dihat.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
18.4.2010 13:06:55   
bit
ojla tole stran sem zasledila pa me zanima če poznate in kakšna je kvaliteta... imajo krasne bodye za naše čmrljčke

http://www.3suisses.si/si/

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
18.4.2010 13:22:33   
Petyyyy

Dobro jutro nošečke

Hvala da ste me potolažile to sem rabila slišatuser posted image

Mojškra - ko sem nehala jemat Dabreston so slabosti izginile, celo vozim se lahko, ker prej avta še pogledat nisem smela. Tako da sem našla krivacauser posted image Dabrestonuser posted image user posted image user posted image user posted image

No potem lahko zdaj uživaš v nosečnosti. Jaz sem zdaj v 10 tednu, se pravi še ta teden pa še dva približno jemljem tabletke, upam da je tudi pri meni le to vzrok in da se bodo slabosti nehale. a si za splol vprašala?

ja upam da je bil on krivecuser posted image

Nisem vprašala za spol, sem pa rekla, ker je bila hči z mano da lahklo njej povej ker je želea vedeti, vendar se je ginekologinja odločila da ne bo povedala ker sama tega nisem želela in je bila hčera fuuuuuuulll užaljena. je pa ves čas namigovala da je fantek, kar sem pa že sama rekla, da imam tak občutek.user posted image Poglej na FBuser posted image

sem pogledala in tudi komentirala. Ful dober. Ja moj sin tudi želi vedeti. Zdaj v začetku maja -ravno v času ko imam jaz NS, gredo za tri dni v KOčevje, pa sem mu rekla, da ko bo prišel nazaj bo že vedel ali ima bratca ali sestrico. Komaj čaka. Koliko imaš staro hčerko?

Aha, torej boš vprašala user posted image   Julija je stara 14, novembra bo 15 let, november mi je očitno namenjenuser posted image

Dan je pa tako BV, da ni za nikamor, pa še v službo moram.

Ali morda katera ve, kako je z pozno popoldansko izmeno, vem da naj nosečke nebi delale nočne izmene, kaj pa npr, od 17-01. Sem malo prebirala zakonik, samo tako čudno piše, da ne vem kako naj si razlagam. Delam pa v klicnem centru nekega podjetja, torej sedim več ali manj ves čas, nimam kontakta s strankami.

Hvala nosečke user posted image

< Sporočilo je popravil Petyyyy -- 18.4.2010 13:27:41 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
18.4.2010 15:19:44   
BarbiG

a moram mojga tud vnaprej prijavit? ker bi blo to mal težje, če na prvem predavanju dobim urnik. kok je pa tistih "taobveznih" za moške?

Fargi, obvezna sta dva predavanja. Na prvem predavanju izpolniš en obrazec in tam napišeš ime partnerja, potem pa na tistih dveh predavanjih o porodnih dobah na koncu kličejo pare in se tam pofočkata, toliko da ga imajo zabeleženega, da je bil na teh dveh predavanjih.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
18.4.2010 17:56:25   
Fargesia
barbi, hvala!!!user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
18.4.2010 22:08:45   
hermy1
Drage moje,

vidim, da ste si že vse dogovorile user posted image ! Sam nisem sigurna, če je ura zdaj že fiksna v torek ob 11.30?
Jaz sem se danes malo potepala (na vikendu) in se takoj počutim bolje.

V glavnem Jona Klara tud jaz imam probleme z zaprtjem in napenjanjem od začetka. Res je dobro paziti na prehrano,...laneno seme, kiviji na tešče, donat,...veliko piti in meni tud zelo gibanje pomaga (sprehodi, pilates, ples,...). Je pa kdaj prav grozno, ker potem so vetrovi, dete brca, trebuh otrdeva,...sploh ne vem potem kaj je tisto, kar me muči. Ampak se navadiš.

Komaj čakam torek,...še prej pa seveda ponedeljek user posted image  user posted image  user posted image !

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
19.4.2010 8:10:17   
Petyyyy
Dobro jutro zaspankeuser posted image

< Sporočilo je popravil Petyyyy -- 19.4.2010 8:11:21 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
19.4.2010 8:19:32   
Urshy78
dobro jutro user posted image

hermy in mojškra, dobro opravita danes ne pregledih user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
19.4.2010 8:28:57   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

dobro jutro user posted image

hermy in mojškra, dobro opravita danes ne pregledih user posted image

se podpišem, javita!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro urshy!
kako si? a že maš slikice?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
19.4.2010 8:33:15   
zup2
Dobro jutro user posted image !

N74 res mi je žal user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da smo za torek naročile lepo vreme user posted image Super, samo upam, da potem ne bo v sredo dež user posted image .
Torej velja v torek ob 11:30 v Zvezdi (BTC)?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?