|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
16.4.2010 21:14:47   
mateja8
Cukr....mogoče bo pa čez poletje bolje. Sonček zna pozdravit kakšno stvarco. Še bol pa upam, da pred poletjem odkrijejo vzrok alergije in jo lepo pozdravijo.
Sej bo bolš.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
16.4.2010 21:16:52   
cukr07
Hvala punce za vse pikapoke.

Mož je šel v nočno, jst grem pa počas Lenartu družbo delat. Nočka.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
16.4.2010 21:17:18   
Anonimen
Joj, punce ne se bat - jaz mam kr nekaj alergij, pa mali zaenkrat nima nič - trkam. Tko da ni nujno, da naši mulčki kej pokasirajo. Je pa res, da sm bla jaz ful striktna glede gh in sem res ful počas uvajala zadeve in tko po regelcih - in ni mi žal- Ker otrok pri enem letu itak in itak že skor vse je - tukaj gre pač za par mesecev razlike, ki pa so lahko odločilni - no, vsaj jaz tko mislim.

(odgovor članu mateja8)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
16.4.2010 21:21:59   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: majch

rea, pa kaj si to tolk rihtala??? Ti se moraš spočit do jutri, lubica, ne pa garat. Šibaj v horizontalo!

ja wohl!user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
16.4.2010 21:23:07   
cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Joj, punce ne se bat - jaz mam kr nekaj alergij, pa mali zaenkrat nima nič - trkam. Tko da ni nujno, da naši mulčki kej pokasirajo. Je pa res, da sm bla jaz ful striktna glede gh in sem res ful počas uvajala zadeve in tko po regelcih - in ni mi žal- Ker otrok pri enem letu itak in itak že skor vse je - tukaj gre pač za par mesecev razlike, ki pa so lahko odločilni - no, vsaj jaz tko mislim.

Sam še tole pokomentiram, potem grem pa res v horizontalo.user posted image
Jaz tudi vsako novo stvar uvajam zelo počasi - največ dve stvari na teden, tako da bi zihr opazila, če bi bilo novo živilo vzrok težav. Je pa res da se še kr precej dojiva in lahko dobi alergen preko mene. Z včerajšnjim dnem sem si začela pisat, kaj Lenart je in kaj jaz, koliko časa sva zunaj in kolk intenzivno se mu pojavljajo izpuščaji. Ni vrag, da ne bom/o ugotovil, kaj ga matra.

No zdej grem pa čist zares spat, ker se Lenart že premetuje in bo noč verjetno spet pestra.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
16.4.2010 21:23:54   
Anonimen
kaj pa če je prašek?

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2706
16.4.2010 21:24:09   
rea27

cukr..kdo pa pravi, da kompliciram?? neki je treba dat za pod zob, a ne?

kar se pa alergije tiče..pa mislm, da me bo tuki bbaja podprla, če ti svetujem - pazi, samo moje mnenje, ampak, da se posvetuješ še s kakšnim dobrim homeopatom ali zdravilcem kitajske medicine..
Sej vem, da nismo vsi za vse...vem pa tut, da bi za otročke človk naredu vse..tako, da..ne vem..uradna medicina še zdaleč nima vseh odgovorov...tolk

rea27

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
16.4.2010 21:29:04   
majch

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

rea, pa kaj si to tolk rihtala??? Ti se moraš spočit do jutri, lubica, ne pa garat. Šibaj v horizontalo!

pa kako ti to ubogaš?? Še kar si pokonciuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
16.4.2010 21:32:01   
somic
akcija na spletni strani baby centra

http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=676&ParentClassID=676

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
16.4.2010 21:33:08   
cukr07

Nya prašek sigurno ni, to sem najprej stestirala.

cukr..kdo pa pravi, da kompliciram?? neki je treba dat za pod zob, a ne?

S tem se pa strinjam, drugače bomo sam čvekale in še slabo vreme priklicale.user posted image

kar se pa alergije tiče..pa mislm, da me bo tuki bbaja podprla, če ti svetujem - pazi, samo moje mnenje, ampak, da se posvetuješ še s kakšnim dobrim homeopatom ali zdravilcem kitajske medicine..
Sej vem, da nismo vsi za vse...vem pa tut, da bi za otročke človk naredu vse..tako, da..ne vem..uradna medicina še zdaleč nima vseh odgovorov...tolk

Sigurno bova probala tudi to. Sva se z možem že odločila, da počakava še rezultate teh krvnih izvidov, potem pa ukrepava naprej.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
16.4.2010 21:38:56   
rea27

pa kako ti to ubogaš?? Še kar si pokonciuser posted image

evo, evo..dijo...user posted image

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
16.4.2010 21:42:36   
Anonimen
Nya prašek sigurno ni, to sem najprej stestirala.

al mogoč je na kako stvar k je v prašku - mogoč bi probala s kakimi oreščki naravnimi oprat

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2712
16.4.2010 21:58:47   
Alex01
dober večer še od mene user posted image

en koš user posted image za vse ki jih potrebujete

drugače pa nič novega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
16.4.2010 22:30:53   
Alex01
aja še to, pol grem pa spat user posted image user posted image user posted image

Naš mali je po parih dneh zavračanja pričel pit Aptamiluser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
17.4.2010 7:27:34   
cukr07
Jutro

Noč je bila presenetljivo mirna, tako da sem se končno spet malo naspala.
Pri nas se že kaže sonček, tako da bo danes zihr lep dan. Mož že spi po nočni, Lenart se igra, jst pa sama kafetkam.user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
17.4.2010 7:55:12   
Mala_princeska
Jutro.....noč na zizi user posted image user posted image se pozna, da imam m., pa je mala malo bolj občutljiva, no sedaj pa fruštek, pa malo akcije očistimo Slovenijo, bomo malo ob cesti smeti pobirali - čeprav sumim, da bo čez dan, dva enako - user posted image user posted image potem pa pod tuš in via Nm, otroke bo pa dragi čuval, ..... spakirano za v ponedeljek pa še čisto nič......spet bo pakiranje zadnji hip user posted image user posted image user posted image kumi čakam morčka....

nooo seee youuuuu, južno bom pa kar preskočla, da bom vam vse pojedla user posted image user posted image user posted image user posted image

Majch in Somic lušni ste - kje pa mate tak luškan ambient zuni?

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
17.4.2010 7:55:56   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

aja še to, pol grem pa spat user posted image user posted image user posted image

Naš mali je po parih dneh zavračanja pričel pit Aptamiluser posted image

a potem rabiš Novalac? Ga bom dala v avto....

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
17.4.2010 7:56:39   
Mala_princeska
Cukr ja res ogromno pikapok za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
17.4.2010 7:57:49   
štrumfek
juro

jaz vam želim da se imate noro dobro...
prav hudo mi je ker me ne bo

nič moram še miljon stvari nardit tako da šibam.

majch
čebelka                               ZS

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
17.4.2010 8:01:31   
somic
jutro

bolj slabo zgleda z vremenom tole zdajle.

patrik se počasi prebuja, ko se zrihtava pa bova šla na en sprehod, verjetno malo daljši, ker imamo potem obiske

če se katera pridruži bi bilo zanimivo user posted image user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
17.4.2010 8:10:25   
majch
jutro

štrumfek zs

mi pa laufamo še po enih opravkih. Rabim nove gume na avtu, stare ropotajo ko ubrisane, pol nafotram moja dva smrkca in se vidimo.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
   [Brisano sporočilo]
17.4.2010 8:12:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu somic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2722
17.4.2010 8:28:47   
BBAJA
Hojla!

Vidim,da ste vse že v nizkem štartu za današnjo žurkico :)...jupiiiii!!!!se že zelo veselim,da vas spoznam

Somic..lepo vaju je bilo spoznat...Patrik je pa res pravi srček :)

Štrumfka..pogrešale te bomo :(

Rea..upam,da počivaš in si polniš baterije,ker pop bo pestrouser posted image user posted image user posted image

Nič,grem še kaj postorit...
Se vidmo!

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
17.4.2010 8:30:59   
BBAJA

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Jutro

Noč je bila presenetljivo mirna, tako da sem se končno spet malo naspala.
Pri nas se že kaže sonček, tako da bo danes zihr lep dan. Mož že spi po nočni, Lenart se igra, jst pa sama kafetkam.user posted image

user posted image user posted image user posted image za mirno noč
user posted image user posted image za Lenarta

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
17.4.2010 8:34:10   
MEGi20
Dobro jutro...Evo za menoj mirna noč- tamali je odšel k očku( sam je rekel da gre na počitnice) in moj dragi k staršem(sem ga prosila) da sem imela malo miru =) Spala pa nisem ker sem stalno kukala v otroško posteljico in čakala da me moj sonček pokliče a me ni user posted image -hudo je ko me nima kdo hecat zvečer pred spanjem pa se stiskat z mano.

Sem pa zato včeraj pospravila stanovanje in komaj čakam da lump pride domov da malce prestaviuser posted image

Sem pa razmišljala tudi o BS, da bi vas presenetila in prišla(upam, da se ne vsiljujemuser posted image ) a žal kljub veliki želji po družbi danes nebo časa, ker bova z lubijem na kolesu-treba trenirat (evo obljubim da če boste na terasi ko se bom peljala mimo - saj mislim da sem prav prebrala v čajarni ob 14huser posted image  bom pomahala (seveda če opazim živko(bom vedla da ste s foruma), ker če je ne vidim ne želim mahat enim deklicam k si bodo mislile svoje user posted image  :" glej jo kokoš k nam mahauser posted image user posted image user posted image  pa je še poznamo ne"

Sem pa trenutno v službi in se mi čisto nič ne da...

Želim vam lep in prijeten dan da ga preživite čimbolj aktivno pa da bo fajn sonček sijal na BSuser posted image

Lp, Megi

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.