|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
16.4.2010 14:06:07   
majch

IZVIRNO SPOROČILO: živka

No saj jaz bi lahko ven skočila, amoak malo čudno bi bilo, da otroka okol vlačim, če sem zaradi nje doma. Drugače pa je situacija jasna in delodajalec enkarten, ni nobenih težav. Saj se jutri vidimo. user posted image

user posted image sej te zastopim. NI panike. Itak da se vidimo jutri, pa valda še kdaj pol. Pauser posted image za normalnega šefa. Se mi zdi, da so že malo ogrožena vrsta.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
16.4.2010 14:09:08   
čebelica01
sam se potepate pa kafetkate barabe user posted image user posted image user posted image

bravo moje žabe kar tako naprej user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
16.4.2010 14:13:49   
majch
čebelca, al moram še noter spravit, kar nisem...porodniška se iztekaaaaaaauser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
16.4.2010 14:14:53   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

čebelca, al moram še noter spravit, kar nisem...porodniška se iztekaaaaaaauser posted image

sej je prav sam ti hodi okoli user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 14:47:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2680
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 14:58:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2681
16.4.2010 18:06:39   
somic

hejla

me smo ble pa na kaviciuser posted image , sva spoznale Somic in njenega Patrika. Malček je totalni cukr, pa navihan je tudi malo. Se je smejal in kazal jezik.user posted image In tako sva se obe z Živo na novo spet zaljubileuser posted image . Babe, pazite na svoje frklje, tale bo še pravi lomilec src.

haha!!!

ti si facauser posted image user posted image user posted image

ja, punčke male, zgleda da bo potrik res pravi heartbreaker user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
16.4.2010 18:55:30   
somic
evo nas iz kavice...

user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
16.4.2010 19:39:42   
majch
iiiiiiiii kolk smo lepiiiiiiiuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
16.4.2010 19:46:51   
somic

ja, ne??

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
16.4.2010 20:08:38   
majch

IZVIRNO SPOROČILO: somic

ja, ne??

We're too sexy for our shirts...so sexy it huuuurts.

Kje ste babike nocoj? Naš mali škrat že pančka pa mam cajt. Za čebelco mi je jasno, da se pripravlja na žur..kaj pa druge?

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
16.4.2010 20:18:18   
somic
jaz še patrika nimam poštimanega user posted image

danes se mu očitno ne gre spat. lepo uživa v posteljici in se pogovarja z vrtiljačkom. počasi sem dala sobico gret, da ga bom slekla, da bo brcal, potem bova malo potelovadila, se umia, dala mu bom jest, potem pa spat.

to je moj scenarij, kakšen bo njegov bomo pa videliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
16.4.2010 20:18:24   
rea27
no, lepooooo..napišem cel spis..pa ga pocitra....ma rr brezveze!!!!!

no, nahitro, naša žabica tudi že pančka, tako da se grem jst pripravljat na jutri...

same dobrote bodo, tako, da lepo prosim ne se preveč napokat za kosila, da ne bomo potem vse te kanapeje in torte in ostale dobrote stran vrgle..ok?

no, komaj že čakam na jutrišnji dan, ki bo poln presenečenj..uuu..I love it!!!!!!

papa do jutri

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
16.4.2010 20:22:21   
majch
rea, pa kaj si to tolk rihtala??? Ti se moraš spočit do jutri, lubica, ne pa garat. Šibaj v horizontalo!

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
16.4.2010 20:23:07   
mateja8
Ojla.....

moja otročka že spita. Sta vsak dan malo po osmi uri že oba v postelji. Mi je všeč, da imam še cel večer frej in samo zase oz. za naju.

Kolk ste dobre, takole na kavici. Res vas je prav lepo videt. Js bi tut....................

Sej se bo najdla kaka korenjakinja za kavico z mano, a ne??

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
16.4.2010 20:23:50   
majch

to je moj scenarij, kakšen bo njegov bomo pa videliuser posted image user posted image user posted image

hja mami, kaj pa veš, kaj ima za bregomuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
16.4.2010 20:25:51   
majch

IZVIRNO SPOROČILO: mateja8

Ojla.....

moja otročka že spita. Sta vsak dan malo po osmi uri že oba v postelji. Mi je všeč, da imam še cel večer frej in samo zase oz. za naju.

Kolk ste dobre, takole na kavici. Res vas je prav lepo videt. Js bi tut....................

Sej se bo najdla kaka korenjakinja za kavico z mano, a ne??

a seveda, da se bo.

Maš pridne otročke. Zvečer je ful pomembno, da grejo hitro spat, da lahko pol maš moža malo zase, drugač sta pol samo še cimra, gre vsa komunikacija in romantika u maloro.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
16.4.2010 20:42:34   
cukr07
Evo naš tut že spi.....končno. Se je revček spet tako praskal da bi se zihr do krvi spraskal, ko sva se kopala, če ga ne bi mož ves čas za roke držal.user posted image Že vidim, da bo pestra noč.
Jaz sploh ne vem kdaj bodo pogruntal na kaj je še alergičen. Kožni testi so bili negativni, rezultate izvidov krvi pa še čakamo. So ga pa spet testiral samo na alergene iz hrane, kljub temu da sem povedala da sumim, da mora bit vzrok nekaj iz zraka.

Rea, ti si si pa čist preveč dela naložila za jutrišnji BS. Sploh nebi rabila tolk komplicirat.

Drugače pa že komaj čakam jutri, da vas spoznam še v živo.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
16.4.2010 20:48:17   
mateja8

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Evo naš tut že spi.....končno. Se je revček spet tako praskal da bi se zihr do krvi spraskal, ko sva se kopala, če ga ne bi mož ves čas za roke držal.user posted image Že vidim, da bo pestra noč.
Jaz sploh ne vem kdaj bodo pogruntal na kaj je še alergičen. Kožni testi so bili negativni, rezultate izvidov krvi pa še čakamo. So ga pa spet testiral samo na alergene iz hrane, kljub temu da sem povedala da sumim, da mora bit vzrok nekaj iz zraka.

Revček......js se tut bojim, da kater od mojih kako alergijo faše. Upam, da ni dedno, ker mam js alergijo. Pa so mi tut povedal na kaj, js jim pa dopovedujem da to ni to. Ker mam kar naprej izpuščaje, ki nimajo veze s tem kar za kar so mi rekli, da sem alergična.
Zdravniki so včasih prepričani v svoj prav in nas ne poslušajo, čeprav mi vsak dan živimo s tem.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
16.4.2010 20:51:31   
Anonimen

Rea, ti si si pa čist preveč dela naložila za jutrišnji BS. Sploh nebi rabila tolk komplicirat.

Drugače pa že komaj čakam jutri, da vas spoznam še v živo.

jaz sem spraševala kdaj bi bilo najprimerneje otroka testirat, če je slučajno alergičen na ajdo - to nardijo na krvi - in so mi rekli, da pred 3 letom je itak brez veze, ker se ful alergij ne pokaže, ker otroci še nimajo razvitega obrambnega mehanizma

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2695
16.4.2010 20:52:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateja8

Revček......js se tut bojim, da kater od mojih kako alergijo faše. Upam, da ni dedno, ker mam js alergijo. Pa so mi tut povedal na kaj, js jim pa dopovedujem da to ni to. Ker mam kar naprej izpuščaje, ki nimajo veze s tem kar za kar so mi rekli, da sem alergična.
Zdravniki so včasih prepričani v svoj prav in nas ne poslušajo, čeprav mi vsak dan živimo s tem.

sam lej - moraš tud vse navzkrižne alergene izločit, da boš 100%, da to ni to

(odgovor članu mateja8)
  Neposredna povezava do sporočila: 2696
16.4.2010 20:52:57   
cukr07
Pri nas ni pa ne v ožji, ne širši familiji nobene alergije, Lenart ima pa to smolo da jo je pokasiral.
Se pa ful bojim, kaj bo ko bo poletje in bo nosil kratke rokave, ker se bo revček čist spraskal. Še vedno pa seveda močno upam, da do takrat odkrijemo vzrok težav.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
16.4.2010 21:04:11   
majch
cukr, user posted image za Lenarta.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
16.4.2010 21:11:06   
somic

hja mami, kaj pa veš, kaj ima za bregomuser posted image

misija uspela user posted image user posted image user posted image

sicer še ne spi, ampak gleda že na 0.5mm, tako, da spavanac ni daleč proč. največ 10 min

sem kar zadovoljna

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
16.4.2010 21:12:06   
somic

cukr, user posted image za Lenarta.

se podpišem pod tole

tudi jaz se bojim da bi patrik kakšno alergijo po meni pokasiral user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.