|
RE: Dolenjke, 3,. del 17.4.2010 21:13:09
|
|
|
|
rea27
|
drage moje.. bilo mi je krasno, lušno in simpatično do konca, ledino smo zorale, tako, da bo naslednjič samo še lepše. Krasno mi je bilo spoznati vse vas, prijetne mamice, res je superca, da poznaš še kak obraz, ko bodo naši otročki odraščali, pa še en poseben čar je sedaj, ko si tipkamo, vsaj vemo kako katera izgleda predvsem pa, punce moje..hvala za vsa posvetila v knjigi, seveda, takoj ko naš fotoreporter prinese slikice spet organiziramo en kofe party, da si jih do potankosti ogledamo Zmajčica - hvala, stokrat hvala za odlično in gromozansko torto!!! Bila je super okusna!!! alex - tebi sem pozabla zaželet eno super pikapoko in srečo na poti do mojega najljubšega kraja, no ali pa boš vsaj tam v bližini...torej srečno na poti v Francijo!!! čebeli - si takoooo hitro odbrzela, a sem bila vseeno suuuper duper vesela, da si sploh prišla, čeprav te je tvoj zaradi nas mal postrani gledal...oprosti!! Reci, da bo dobil en tavelik Guiness (moj pir) Majch - tvoje posvetilo je bilo krasno..polno rrjev in rjev...skratka, se vidi da imaš tole v mezincu! Živka - vem, da trenutno uživaš še nekje, da se zate dan še ni končal...in upam, da se imata tudi na koncertu maksimalno... kaminek - ti si pa ena izmed deklet, ki jih nisem poznala od prej, in si en tako pozitiven sonček, res...prav simpatična mamica si...se vidiva v torek cukr - ah, tu se spomnim samo na tvojega črvička boščka doma...ko boste zaključili z uradno medicino ti bom pa še jaz eno tel. št. dala, okej...? princeska - glavna do konca, naš fotoreporter..prava si, se vidi da delaš v takem poslu...pa frizurca...sprememba..je super! bbaja - tudi tebi najlepša hvala, ker si prišla, smo kar lepo poklepetale na koncu, mi je bilo v pravo vesellje nya - naša likovnica, hvala za super slikico na bodyju...superska je!! Prav super barve...madoniš, ko boš slavna, bomo prodajal na dražbi tale body hehe skratka..super ste bile, hvala vam še enkrat za izjemno darilo, seveda ko bo v delu se poslikam, in ko bo končano tudi!! Pa seveda za "tadrugo" darilo tudi...res, brez komentarja...hvala.... krasno je bilo, prijetno sem utrujena, upam, da jantarčki delujejo, da boste zdrave in pozitivne še naprej..jst pa šibnem v horizontalo, kot to pravi majch... lepe sanje vsem...hvala za krasen dan!!
< Sporočilo je popravil rea27 -- 17.4.2010 21:14:14 >
|