|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
17.4.2010 10:34:34   
majčica20
imejte se krasno na BS-u, mi vam bomo pa mal pohupal, ko se bomo mimo peljali, smo povabljeni na ohcet, pa bo poroka popoldne na Kapitlju, lahko po koncu B-a pridete mal pofirbcat, he,he.

alergije - večini ta malčkov do tretjega leta izzvenijo, do takrat pa... lahko je tisoč stvari, hrana, dlaka, pršice, prah, zdaj ko je pomlad je pa itak 1000 možnosti. prebrat vsako deklaracijo, doma pripravljat hrano, pa je mogoče mal bolje. se pa strinjam s predhodnicami, da se splača poslužit se še alternative.
mejte se, pa da vas ne bo vulkanski preah preveč posu.
LP M

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
   [Brisano sporočilo]
17.4.2010 19:04:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majčica20)
  Neposredna povezava do sporočila: 2727
17.4.2010 19:17:29   
majch
tudi z moje strani, rea, hvala za super zabavo.

Punce, fajn ste, bo treba take stvari ponavljatuser posted image . Pa še vedno več talentov pri torticah odkrivamouser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
17.4.2010 19:53:01   
cukr07
Današnje popoldne je bilo res super. Prav lepo vas je bilo spoznati in poklepetati.

Rea še enkrat hvala za darilce.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
17.4.2010 20:40:33   
vaney
Vidimo, da ste uživale, superuser posted image

Kdaj pa pride fotoreportaža??

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
17.4.2010 21:13:09   
rea27
drage moje..

bilo mi je krasno, lušno in simpatično do konca, ledino smo zorale, tako, da bo naslednjič samo še lepše. Krasno mi je bilo spoznati vse vas, prijetne mamice, res je superca, da poznaš še kak obraz, ko bodo naši otročki odraščali, pa še en poseben čar je sedaj, ko si tipkamo, vsaj vemo kako katera izgledauser posted image user posted image user posted image

predvsem pa, punce moje..hvala za vsa posvetila v knjigi, seveda, takoj ko naš fotoreporter prinese slikice spet organiziramo en kofe party, da si jih do potankosti ogledamouser posted image user posted image user posted image

Zmajčica - hvala, stokrat hvala za odlično in gromozansko torto!!! Bila je super okusna!!!
alex - tebi sem pozabla zaželet eno super pikapoko in srečo na poti do mojega najljubšega kraja, no ali pa boš vsaj tam v bližini...torej srečno na poti v Francijo!!!user posted image user posted image
čebeli - si takoooo hitro odbrzela, a sem bila vseeno suuuper duper vesela, da si sploh prišla, čeprav te je tvoj zaradi nas mal postrani gledal...oprosti!! Reci, da bo dobil en tavelik Guiness (moj pir)user posted image
Majch - tvoje posvetilo je bilo krasno..polno rrjev in rjev...skratka, se vidi da imaš tole v mezincu!user posted image
Živka - vem, da trenutno uživaš še nekje, da se zate dan še ni končal...in upam, da se imata tudi na koncertu maksimalno...user posted image
kaminek - ti si pa ena izmed deklet, ki jih nisem poznala od prej, in si en tako pozitiven sonček, res...prav simpatična mamica si...se vidiva v torek user posted image user posted image
cukr - ah, tu se spomnim samo na tvojega črvička boščka doma...ko boste zaključili z uradno medicino ti bom pa še jaz eno tel. št. dala, okej...?user posted image
user posted image
princeska - glavna do konca, naš fotoreporter..prava si, se vidi da delaš v takem poslu...pa frizurca...sprememba..je super!user posted image user posted image
bbaja - tudi tebi najlepša hvala, ker si prišla, smo kar lepo poklepetale na koncu, mi je bilo v pravo vesellje
nya - naša likovnica, hvala za super slikico na bodyju...superska je!! Prav super barve...madoniš, ko boš slavna, bomo prodajal na dražbi tale body heheuser posted image
user posted image user posted image

skratka..super ste bile, hvala vam še enkrat za izjemno darilo, seveda ko bo v delu se poslikam, in ko bo končano tudi!! Pa seveda za "tadrugo" darilo tudi...res, brez komentarja...hvala....

krasno je bilo, prijetno sem utrujena, upam, da jantarčki delujejo, da boste zdrave in pozitivne še naprej..jst pa šibnem v horizontalo, kot to pravi majch...

lepe sanje vsem...hvala za krasen dan!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rea27 -- 17.4.2010 21:14:14 >

rea27

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
17.4.2010 21:45:14   
kaminek
najprej rea; enkratna pogostitev z veliko pozitivne energije, ki jo oddajaš. te prav občudujem, kako si fletna, poskočna, simpatična,...,še enkrat vse dobrouser posted image

ostale RR-jevke; user posted image za vas, k ste prave face. bilo jo veliko smeha, kar mi je blo zeloooo všeč. pa ti majch k si prav talent pokazalauser posted image user posted image user posted image -ma si mi bla dobra. in seveda vse ostale pri talentihuser posted image user posted image , da krepaš od smeha. ste iznajdljive, ni kaj.

po lepem popoldnevu bo zdele prav luštno it spat. nočko.

ju3 pa gremo v arboretum, da bomo vsaj malo skupaj kot družinicauser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
17.4.2010 22:36:17   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

najprej rea; enkratna pogostitev z veliko pozitivne energije, ki jo oddajaš. te prav občudujem, kako si fletna, poskočna, simpatična,...,še enkrat vse dobrouser posted image

ostale RR-jevke; user posted image za vas, k ste prave face. bilo jo veliko smeha, kar mi je blo zeloooo všeč. pa ti majch k si prav talent pokazalauser posted image user posted image user posted image -ma si mi bla dobra. in seveda vse ostale pri talentihuser posted image user posted image , da krepaš od smeha. ste iznajdljive, ni kaj.

po lepem popoldnevu bo zdele prav luštno it spat. nočko.

ju3 pa gremo v arboretum, da bomo vsaj malo skupaj kot družinicauser posted image

se podpišem in še z moje strani zahvala naši Rejiki - svaka čast user posted image , še enkrat hvala za vse in za prečudovito darilce.
pa se podpišem tud k facam, heee heee sam v tem je štos k jest nimam talenta, sej ste vidle user posted image , ja Majch ti bi pa bla komot en stand up komik user posted image user posted image user posted image , pa ostale ste tud talenti :-)
user posted image user posted image user posted image za Arboretum, bo lušno, boš videla user posted image

ja lepo da sem vas spoznala - Živka, Bbaja, Nya (ne Naja-sooryyy user posted image user posted image ), Zmajčica,......upam da nism kakšne nepoznane spustila

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
17.4.2010 22:38:28   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: rea27
alex - tebi sem pozabla zaželet eno super pikapoko in srečo na poti do mojega najljubšega kraja, no ali pa boš vsaj tam v bližini...torej srečno na poti v Francijo!!!user posted image user posted image
princeska - glavna do konca, naš fotoreporter..prava si, se vidi da delaš v takem poslu...pa frizurca...sprememba..je super!user posted image user posted image
ko bo v delu se poslikam, in ko bo končano tudi!! Pa seveda za "tadrugo" darilo tudi...res, brez komentarja...hvala....

lepe sanje vsem...hvala za krasen dan!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja Alex srečno na poti še z moje strani

heee heee glavna user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra

fotoreportaža sledi.....

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
17.4.2010 23:17:03   
Mala_princeska
bodoča mamica sprejema darilce:

user posted image

branje misli/želja ob bližajočem prihodu novega člana - bilo je veliko smeha user posted image

user posted image

ustvarjanje spominov na majčkah/ body-ih user posted image

user posted image

en super spominek user posted image

user posted image

čebeli v akciji user posted image user posted image

user posted image

skupinska nadarjenih in končni izdelki:

user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
17.4.2010 23:20:40   
Mala_princeska
Novo mesto ima talent:

user posted image

Super krofki user posted image

user posted image

Slastna torta:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2736
17.4.2010 23:24:23   
Mala_princeska
Bodoča mami jo je veselo podelila:

user posted image

Tako, upam da imate dovolj slikic user posted image user posted image user posted image
Upam, da ste jih vse dobile po mailu, za knjigo spominov jih pa seveda razvijemo in z veseljem v živo predebatiramo :-)

Zdaj pa lahko noč......

Če se vam v prihodnjih dneh ne javim, pa bodite brez skrbi, v ponedeljek se odpeljemo na morje.....in se beremo ko pridemo nazaj :-) Do takrat pa čiv buc bav user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2737
18.4.2010 0:19:41   
*zmajčica*
Še jst, še jst, še jst...
Mi je Rea rekla, naj se oglasim, da sem varno prispela domov...in evo me SEM! Sam se nism mogla prej javt, k sm mal pikico pocrkljala...

Torej najprej tole...
PUNCE MOJE DRAGE...RADA BI SE VAM ŠE ENKRAT ZAHVALILA ZA RES PRIJETNO PRESENEČENJE...ORGANIZATORJEM VSE POHVALE, RES NISEM PRIČAKOVALA DA ME BO KAJ TAKEGA DOLETELO...SEJ NE ZNAM KAJ NAJ POVEM, KOT TUDI NA LICU MESTA NISM ZNALA...HVALA ŠE ENKRAT IN KOT STE SAME NAPISALE :

PRIJATELJ...
Nekdo, na kogar se lahko obrneš.
Nekdo, s komer se lahko šališ.
Nekdo, ki ga lahko prosiš za nasvet.
Nekdo, komer se zaupaš.
Nekdo, ki ti pove jasno da se mootiš.
Nekdo, s komer se dobro počutiš.
Nekdo, ki te ne bo pustil na cedilu.
Nekdo, na kogar se lahko zaneseš...

PUNCE NAJLEPŠA VAM HVALA ZA TOLE...SUPER STE in TEGA NIKOLI NE BOM POZABILA!!
user posted image user posted image Pa solzice so bile solzice radosti...ker ste dokazale, da ste res prave pRRijateljice
(kot bi Majch napisala..user posted image )

user posted image

Drugače pa REA...vse pohvale tebi...super si si tole zamislila in super ti je uspelo...smo se udeležile kar v velikem številu, sem mislila da nas bo manj, k so na koncu kr use odpovedovale!

Lepo vas je blo vse spoznat...In upam, da kmalu spet...
Sicer pa Rea nam je podarila tiste glažke...tako da upamo, da bomo kmalu pile za njenega user posted image .

Darilček...enkraten...Večni spomin na Reo in njen BS!

Majch...standup comedy ti ne gine...ZAKON SI!

Bodiji, majčke in slinčki...Ful lepi. Je blo kr težko izbrat tiste tri zmagovalne...Mali Meršol jih bo vesel! hehe

Hmmmmm kar se pa glede tortice tiče...
Rea ma kaki ogromna....sej smo jo do konca uničle...sam ne vem, če nam je ratalo za čebelco rešit kkšn kos??
Mogle bi pa videt to vožnjo do Nm...Pišuka sm se 4-krat ustavla, da sm preverla, če je še ok in če stoji...haha
Pa ob enih krenla od doma, po uni vročini (18 stopinj mi je kazalo v avtu)...Palila klimo do fula, da se ja ne bo stopila krema (čeprav se je vseeno)...Zdej pa šmrcam in kašljam. Pa nič zato, bo že mim! user posted image user posted image Važno da smo se mi najedle....

Rea pa sendvički...njami...Si mi unga tazadnega ponudila, pol pa kmal ne bi mogla nehat! Da o krofkih sploh ne govorim...user posted image user posted image user posted image user posted image za Reino mami in njene njamsi krofe!

Torej super je blo...imele smo se fajn in upam, da še kdaj kaj podobnega ponovimo...
Kavice pa itako obvezno!

Zdej pa šibam še mal facebook pregledat pol pa ajat...Ju3 je spet nov delavni dan.

Lahko noč

LAURA 2009
ALEKS 2012

Neposredna povezava do sporočila: 2738
18.4.2010 6:38:56   
Anonimen
Evo še mene. Jaz sem zvečer ob 20.00 s tamalim padla v posteljo - tale teden me je čist izčrpal. V glavnem - hvala rea za darilce - mi je bilo res všečnouser posted image . Super mi je bilo, da sem vas spoznala, čeprav sem morala tko kmal it - da vsaj vem, kako zgledate. Če bo ktera kdaj za kako kavo tudi kak popoldan, se priporočam - jaz namreč dopoldan delam.
bbaja - še dobr, da se poznava user posted image
Ja, bodiji so bli men vsi super in da ne boste mislile, da ne znam avta narisat al pa zajca al pa miša al pa bagra - vse znam, in to moram tud tamalčku večkrat narisat, sam kot veste imam rada barve in oblike in me tudi te zadeve potem bolj potegnejo pri ustvarjanju. Sem pa potem na poti domov razmišljala in rea če si za, bi dodala še en napis: Najslajša je pa moja MAMI.

(odgovor članu *zmajčica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2739
18.4.2010 8:58:26   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Evo še mene. Jaz sem zvečer ob 20.00 s tamalim padla v posteljo - tale teden me je čist izčrpal. V glavnem - hvala rea za darilce - mi je bilo res všečnouser posted image . Super mi je bilo, da sem vas spoznala, čeprav sem morala tko kmal it - da vsaj vem, kako zgledate. Če bo ktera kdaj za kako kavo tudi kak popoldan, se priporočam - jaz namreč dopoldan delam.
bbaja - še dobr, da se poznava user posted image
Ja, bodiji so bli men vsi super in da ne boste mislile, da ne znam avta narisat al pa zajca al pa miša al pa bagra - vse znam, in to moram tud tamalčku večkrat narisat, sam kot veste imam rada barve in oblike in me tudi te zadeve potem bolj potegnejo pri ustvarjanju. Sem pa potem na poti domov razmišljala in rea če si za, bi dodala še en napis: Najslajša je pa moja MAMI.

akakomt! user posted image

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
18.4.2010 9:43:36   
somic
vidim da ste se imela lepo in da ste prav uživale. lepo to!

mi je kar žal, ampak sem imela druge stvari, tak da rea, ko boš pričakovala naslednjega pridem user posted image  al pa kakšna druga. tile BS so prav fajn! bi jih moralo bit več.

grem, imam še obiske od včeraj tukaj, pa jih je treba varno nazaj na pot proti italiji spravit user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
18.4.2010 9:45:48   
kaminek
user posted image user posted image mi pa ne gremo v arboretum, sm tko žalostna, sam kaj ko je vreme tako kislo in dž noče nehat padat.

pa drugič.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
18.4.2010 11:31:57   
čebelica01
zmajčica- še jaz sem bla malo objokana , ker te je res zadelo ampak saj veš na nas se lahko zaneseš

rea - supppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr je blo . 

krofki so bli dobri je gregor kar oba slistil

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
18.4.2010 11:34:01   
čebelica01
princesi daj prosim pošlji vse slike od fešte na gmail prosim

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
18.4.2010 11:34:54   
čebelica01
rea pridem danes do tebe enkat popoldan , če boš doma

Neposredna povezava do sporočila: 2745
18.4.2010 12:07:31   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

absolutno, pa po tortico tut!!!

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2746
18.4.2010 12:08:09   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

absolutno, pa po tortico tut!!!

samo tolk da veš: okol 14 gremo na kosilo, pol po 15 bomo ša zihr doma..

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
   [Brisano sporočilo]
18.4.2010 14:57:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2748
   [Brisano sporočilo]
18.4.2010 15:22:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2749
18.4.2010 19:07:10   
kaminek
princesi uživajte na morju ter srečno na poti

jst vas tud nimam še čist popredalčkane, katera je bla katerauser posted image . če pa nas je blo tukuser posted image

zgleda, da smo dons bolj redkobesedne, k smo ble včeri bolj turbouser posted image

nič, grem jst zdej možeku in hčerkici v igralnicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.