nokes
|
žabe, čeeer, najprej stijan, mislim, da smo vse tukaj enotne, da si super mama in ti privoščimo vse najboljše. ampak, čimprej je treba naprej, pusti dedca, naj gre nekam... čeprav bi bilo lepo, da bi več časa preživljal s tamalimi. to morata rešit, ker otroci niso nič krivi. želim ti, da bi ti bilo čimlažje, če kaj potrebuješ, reči, bravo za dedija in babi, ki sta ti v pomoč. super si, supertrojnamama !!!! pol pa vse ostale: miška, šoping je terapija, saj veš, moraš kakšno majčko kupit, da se ti ne sfeclja , pol pa še kakšen sedežek za otroke, da lepo sedijo in papcajo. bravo. aha, še o ogledalih: pa kaj je štacunam? al ne štekajo, če bi dali eno tako fino mehko malo zatemnjeno svetlobo in une "lažnive" špegle, da bi babe več kupile, ker bi nam vse tak lepo stalo??? majke jim, no,... hedi, vzgoja: je alenka dobro opisala, jaz nekako podobno izvajam ukrepe. priporočam vsem: z otrokom lahko sodelujete, elizabeth pentley. biblija nasvetov in taktik, al pa sam fajn, da vidiš, da se dogaja vsem, ne sam tebi. nekaj nasvetov se že držim, pa moram rečt, da je uspeh (npr. ne prepovedujem non stop, raje govorim (ukazujem) s pozitivnim zgledom, npr. namesto ne vstajaj, rečem: za mizo sedimo...). dela! "ne" je prišparan za res hude prepovedi. zaenkrat: ne tepemo (grizemo, lasamo...). druga knjiga, ki je tudi ful zdravo razumska pa je: otrok od rojstva do šole, avtorica??? tam lepo opiše to ihto, s katero se zdaj očitno vse soočamo in pove, da nimaš kaj narediti razen da počakaš, da mine. in mine. paziš, da se otrok ne poškoduje in to je to. jaz kar stoično prenašam take izpade. jih je tudi vedno manj, največkrat zvečer, ko smo že vsi utrujeni. kahlica, hmmm??? nekaj študiram, pa nič ne naumim! bom še mal študirala. projekt kahla po moje pride na vrsto malo kasneje. tudi doma je še nimam. okej, saj vem, da sem pol pozabila, vsem en velik objem, takle: , pol pa še vsaki eno bolho...