|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
16.4.2010 7:34:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Bravo za pogum in odkritost princeska.

Jaz se najdem pa v demokratičnem, ki tudi ni najboljši in včasih tudi avtokratskem. Problem je v tem, ko se dostikrat mudi (zjutraj ko se mudi v vrtec, službo...), ker nas tale čas res ful preganja in potem včasih nastopim ukazovalno.

sam sej sama ukazavalnost ni slaba - otrok mora vedet, kdaj gre zares
A bi raje bila ena izmed tistih mam, ki pridejo po otroka v vrtec, šolo in potem pred vrati igralnice čakajo pol ure, da otrok blagovolji vstat in iti domovuser posted image  - veš kolikokrat sem videla take primere. Pa se vedno vprašam - a ni staršu butasto tam stat - meni bi prav gotovo bilo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2651
16.4.2010 8:18:11   
majch
Jutrouser posted image

Danes greva malo vozičkat po mestu. Je katera za dopoldanski kofe? Vozičkarice iz šmihela in okolice?

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Ena od mamic je omenila tudi tale tabor: http://www.dln-krsko.si/

No, gospa Divjak je pri nas govorila o tem taboru. Baje se imajo otroci fajn, če oni in starši sprejmejo njene precej stroge standarde (bi rekla normalne, ampak šokantne za kake bolj demokratične tipe staršev) Gospa je stare šole in ne popušča mulčkom niti za milimeter in to poskuša prenest tudi na mlade starše, ki preveč radi parlamentiramo, razpravljamo in se pogajamo. Meni je njen način super - priporočam tudi njena predavanja.

Princeska, označena knjiga je tako...koristna v določenih nasvetih. Jaz sem jo prebrala, ni mi pa sedla. Lahko kako fintico najdeš v njej, me pa ni prepričala kot kao neka biblija. Tako da...želim ti happy hunting na svoj osebni stil vzgoje, ki ga moraš najt/razvit...vse ostalo je samo ideja in majčkena pomoč. Ni receptov...žal.

Nya, se strinjam. Ukazovalnost mora bit v določeni meri. oz, lepše povedano trdnost. Ko rečeš, narediš. Včasih je pa žal treba otroke vreščeče odnest, da vedo za drugič. Velikokrat se spomnim na misel: Na svetu nismo zato, da otroke osrečimo, pač pa, da jih pripravimo na življenje.

Uh, sem pametna....user posted image (pa da me vidimo, kako se bom borila s tmami in podobnimi štoski) hja, teorija, pa praksa....dve stvari...

V glavnem...sonček bo spet...user posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 2652
16.4.2010 8:39:23   
kaminek
dobro jutro majch,

vidm, da se odpravljaš vozičkat. me imamo to tud v planu, kakšno urco kasnej. a ni to krasno, k se zmente za kofe, pa mal vozičkate, jst sm pa en ščepec predaleč, da bi kr hodila, pa bi mi včasih prav pasaluser posted image .

ok, knjige so poučne, nekatere, sam jst se glih ne ravnam po njih oz. takšnih knjig ne berem. mogoče kdaj kakšn članek in to je to. ker sam sebega ne boš nikol spremenu in prej al slej boš spet isto ravnal. takšen pač si.

nč, grem jst še do konca nardit torto, ker pol bi rada šla vn s tamalo.

se tipkamo

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 8:58:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2654
16.4.2010 9:02:30   
majch
živka, jaz pridem na glavni trg, ker mam neki malenkosti za porihtat, tak da čajarna, vodnjak, kaj ti paše...bom vesela družbe

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 2655
16.4.2010 9:03:13   
somic
majch!!! midva bova šla. zdajle se mali prebuja, ga zrihtam in greva!

si ti že šla ven, al??

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
16.4.2010 9:05:04   
majch
ne, mala spi, računam da v roku pol ure odrinema, ko se bo zbudila. Boš še kje zunaj?

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
16.4.2010 9:08:07   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: majch

ne, mala spi, računam da v roku pol ure odrinema, ko se bo zbudila. Boš še kje zunaj?

seveda!!! samo ne vem če ravno glavni trg user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
16.4.2010 9:11:29   
majch
no, dej mi tel na zs, pa ti pozvonim, ko grem ven, pa se vsaj srečama kje, ker moram do zd tudi it

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
16.4.2010 9:20:55   
somic

no, dej mi tel na zs, pa ti pozvonim, ko grem ven, pa se vsaj srečama kje, ker moram do zd tudi it

ok, patrik se je zdaj zbudil, tako da se nahraniva, pa jaz se moram zrihtat, potem pa greva

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
16.4.2010 9:27:33   
mateja8

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Hehe, mateja js tud nimam avta kr moj dela po 12 ur in ga ma on. Sm js pa ne morm nč rečt kdaj bi lahk js avto dobila kr nvem kok časa bo še tko delov.user posted image upam, da ne bo teb težko se prfurat do Mirne d bi mal vozičkale.user posted image

Veš da ne. Sam, da avto dobim, da bom mobilna. Ziher bomo v maju kaj vozičkale.
Kje z Mirne pa si?. Pa kok mlada?

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 9:30:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mateja8)
  Neposredna povezava do sporočila: 2662
16.4.2010 9:31:38   
mateja8
Joj, moram vam povedat, da je moja mala mela klopa. Sem ga včer zvečer odstranila, zdej pa upam, da ne bo kake reakcije.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
16.4.2010 9:36:54   
majch
ok babe...veste, kje me najdeteuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
16.4.2010 9:37:41   
majch
IZVIRNO SPOROČILO: mateja8

Joj, moram vam povedat, da je moja mala mela klopa. Sem ga včer zvečer odstranila, zdej pa upam, da ne bo kake reakcije.

ajoj...kje ste pa to ujagale...no, upam s tabo, da ne bo nič.

< Sporočilo je popravil majch -- 16.4.2010 9:42:26 >

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 9:42:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 2666
16.4.2010 9:49:50   
mateja8

ajoj...kje ste pa to ujagale...no, upam s tabo, da ne bo nič.

Sploh nikjer nismo ble. Sam okol bajte smo vozičkale in hodile. Ni mi jasn kje ga je staknila. Mene in sineta se takoj primejo, moža pa nikol in zgleda, da bojo tut Vito radi mel. Na žalost!!

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
16.4.2010 9:58:29   
majch
eni smo pač bolj sladkiuser posted image ...isto je pri komarjih. Saj bouser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
16.4.2010 11:04:18   
Tincy90

Hehe, mateja js tud nimam avta kr moj dela po 12 ur in ga ma on. Sm js pa ne morm nč rečt kdaj bi lahk js avto dobila kr nvem kok časa bo še tko delov.user posted image upam, da ne bo teb težko se prfurat do Mirne d bi mal vozičkale.user posted image

No fajn, super.user posted image am na Sokolski sm. Veš kje je ta ulica? Bloki so. Stara sm pa 19, v bistvu sm v 20. letu starosti.user posted image user posted image pa ti? S kerga konca Mokronoga si? Js ga u bistvu ne poznam po ulicah, bo pa mogoče moj vedu pa mi povedov kje je to.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
16.4.2010 11:05:40   
Tincy90
user posted image user posted image user posted image za Vito, da ne bo kakih posledic.
user posted image user posted image user posted image za vse bubančke in bubane mamice, da se čim prej pozdravjo.

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
16.4.2010 11:52:43   
mateja8

No fajn, super.user posted image am na Sokolski sm. Veš kje je ta ulica? Bloki so. Stara sm pa 19, v bistvu sm v 20. letu starosti.user posted image user posted image pa ti? S kerga konca Mokronoga si? Js ga u bistvu ne poznam po ulicah, bo pa mogoče moj vedu pa mi povedov kje je to.user posted image

Vem kje je sokolska. Sm že bla tam, pa tut ena bivša sodelavka je bla s sokolske. Stara sem 27. Živim pa na žalostni gori. Ko se mal iz Mokronoga dvigneš proti Trebelnem.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 13:32:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mateja8)
  Neposredna povezava do sporočila: 2672
16.4.2010 13:58:04   
majch
hejla

me smo ble pa na kaviciuser posted image , sva spoznale Somic in njenega Patrika. Malček je totalni cukr, pa navihan je tudi malo. Se je smejal in kazal jezik.user posted image In tako sva se obe z Živo na novo spet zaljubileuser posted image . Babe, pazite na svoje frklje, tale bo še pravi lomilec src.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
16.4.2010 14:00:53   
majch
živka, srce...kam gremo drugič na kofe, da boš bolj inkognito? Ma te čist razumem, jaz sem na bolniški še v štacuno šla s slabo vestjo. A moraš bit res v postli zarad teh inšpektorjev in podobnih lojzkov al kaj po novem? Meni je to čisto mimo, no...sej ne rečem, da greš pol vmes na črno delat, ampak kofe je pa ja terapevtska zadeva.user posted image Ne vem, kako jim to ni jasno.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 14:03:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.