Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 12:37:51
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara mojškra- a sam 14 dni zakaj pa? kaj pol še lahka daš 1 krat za podaljšanje ali moraš delati? pa saj so nori, to ni več res, one ko jim pa nič ne fali pa so doma in šetajo naokoli Ja lahko se da za podaljšanje, bom vidla kaj mi bo zdaj moja G rekla, ko se je vrnila iz bolniške. Ja katastrofa je to naše zdravstvo. Jaz ko se res komaj premikam, ko mam krvavitve in hudo bruhanje pa dobim le 14 dni-kap.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 13:24:27
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka sportnica: GO GIRL!!! he he super sliko si nasla
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 13:30:55
|
|
|
|
športnica
|
madonca, par urc me ni tlele gor, pa morm kr dve strani prebrat. cist ste hude. vidim da vam dogaja kaksne super navijacice ste. baguska lepo uzivaj na morcku in svezem zraku. kdaj pa prides spet nazaj? bebi, jst mam jutri ET, punkcija je že za mano. ob 9h se kej spomnite name
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 13:38:45
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: športnica madonca, par urc me ni tlele gor, pa morm kr dve strani prebrat. cist ste hude. vidim da vam dogaja kaksne super navijacice ste. baguska lepo uzivaj na morcku in svezem zraku. kdaj pa prides spet nazaj? bebi, jst mam jutri ET, punkcija je že za mano. ob 9h se kej spomnite name DRŽIM TUDI JAZ ZATE PESTI-ŽE ZA JUTRI.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 13:45:09
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: jona klara mojškra- a sam 14 dni zakaj pa? kaj pol še lahka daš 1 krat za podaljšanje ali moraš delati? pa saj so nori, to ni več res, one ko jim pa nič ne fali pa so doma in šetajo naokoli Ja lahko se da za podaljšanje, bom vidla kaj mi bo zdaj moja G rekla, ko se je vrnila iz bolniške. Ja katastrofa je to naše zdravstvo. Jaz ko se res komaj premikam, ko mam krvavitve in hudo bruhanje pa dobim le 14 dni-kap. joj, jst upam da se mojškra hitr zrihtaš in gre vse na svoje tirnice tako kot mora. mislimo nate in drži se.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 13:51:04
|
|
|
|
jona klara
|
športnica- držim pesti zate, da boš kmalu grela pikice.....
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 14:16:38
|
|
|
|
Teta M
|
Mojškra: točno pred enim tednom sem imela ET, tako da je danes 7 dan,računam tako kot si mi napisala da se dan ET-ja ne šteje,uff...ko bi lahko sedaj premaknila čas za 1 teden naprej, pa da bi še bila belina kot je, pa da bi še bili vsi znaki prisotni ki so tudi sedaj, bi bila kar pomirjena..... prevč teh je "pa" No ja, sej počasi bo kar bo....sem pa sanjala da se mi je ulilo....pa sem se vsa zmedena zbudila in šla seveda takoj na wc preverit situacijo.... , upam da bo teh paničnih izbruhov v taki obliki čim manj..sem pa včeraj zvečer imela čudne izpade kar se hrane tiče, najprej sem seveda jedla kisle paprike,ki jih moja mami božansko vloži, potem se mi je pa koruza jedla, pa sem si kar odprla eno mini piksno in jo pojedla.... Športnica:iiiii..jutri se mi pa pridružiš,komaj čakam lepih novičk...... BEBIII: Super, super, mesec maj bo čaroben zate, očitno imaš dolgi postopek če začneš z 22.dnem...a si v prejšnejm postopku tudi imela Gonal? Me zanima kdaj/zakaj se odločijo za Menopur, kdaj pa za Gonal? Baguška: važičkaaaa, ker greš spet na morčija.... ,ampak ti pa privoščim.....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 14:40:05
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: športnica baguska lepo uzivaj na morcku in svezem zraku. kdaj pa prides spet nazaj? bebi, jst mam jutri ET, punkcija je že za mano. ob 9h se kej spomnite name opa!!! kako smo pa tole spregledal!!?? seveda navijamo zate in za tvoje zmagovalne zarodke!!! .. jst sibam ju3 na morcka, kdaj pridm nazaj se mi se ne sanja... sem si pa dans uredila internet, da vas bom lahko sem in tja mal pocekirala!! ampak ne prevec, ker bom na O.D.M.O.R.U.!!
< Sporočilo je popravil baguSka -- 15.4.2010 14:42:39 >
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 14:43:10
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: športnica bebi, jst mam jutri ET, punkcija je že za mano. ob 9h se kej spomnite name ojooj sorči , pol pa ti želim, da lepo sprejmeš tvoje pikice in da ostanejo pri tebi še 9 mescev
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 14:44:23
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Baguška: važičkaaaa, ker greš spet na morčija.... ,ampak ti pa privoščim..... Hja kaj pa cem... sej po eni strani bi rajsi mela kaksen fajn siht, da bi kaj solidnega zasluzila... po drugi strani si bom pa prvoscla te trenutke, dokler trajajo.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 14:45:09
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: športnica bebi, jst mam jutri ET, punkcija je že za mano. ob 9h se kej spomnite name ojooj sorči , pol pa ti želim, da lepo sprejmeš tvoje pikice in da ostanejo pri tebi še 9 mescev smo zamesal ane? jst sm tud misnla da ma punkcijo jutr....
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 14:45:32
|
|
|
|
baguSka
|
Bebiii - sem ti poslala sms. Si dobila?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 14:51:05
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M BEBIII: Super, super, mesec maj bo čaroben zate, očitno imaš dolgi postopek če začneš z 22.dnem...a si v prejšnejm postopku tudi imela Gonal? Me zanima kdaj/zakaj se odločijo za Menopur, kdaj pa za Gonal? Ja spet imam dolg postopek, za mene kratek sploh ne pride v poštev V prejšnjem postopku sem imela Menopur in sem pridelala 18 celic od teh so se oplodile samo 3. Vprašala sem zakaj imam sedaj Gonal in rekla mi je da je boljši Gonal za tiste ženske, ki imajo PCO Kako pa se oni odločijo kaj bo kdo jemal, res nebi vedela
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 14:53:12
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Bebiii - sem ti poslala sms. Si dobila? Pa rees
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 14:53:30
|
|
|
|
baguSka
|
ja tud jaz sem ze sprasevala kaj komu predpisejo... in predvsem pacientke, ki so ze veckrat ble v postopku same pridejo do tega, kaj jim bolj odgovarja... jaz grem v naslednjem postopku ponovno v akcijo z menopurjem, le da bo doza dvojna... baje!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 14:53:52
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Bebiii - sem ti poslala sms. Si dobila? Pa rees Ma si kasna....
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 14:59:27
|
|
|
|
Rakica_80
|
BaguSka , ma kdu će znt, da si ti na pol Primorka
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 15:00:43
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Bebiii - sem ti poslala sms. Si dobila? Pa rees Ma si kasna.... ja ja od teh hormonov sem anka gluha postala
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 15:04:49
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII BaguSka , ma kdu će znt, da si ti na pol Primorka inu ponosna!!!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 15:08:06
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Bebiii - sem ti poslala sms. Si dobila? Pa rees Ma si kasna.... ja ja od teh hormonov sem anka gluha postala na zdej.... ma se je m'ni zdilo, da neki ne bu prou...
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 15:11:32
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: Teta M BEBIII: Super, super, mesec maj bo čaroben zate, očitno imaš dolgi postopek če začneš z 22.dnem...a si v prejšnejm postopku tudi imela Gonal? Me zanima kdaj/zakaj se odločijo za Menopur, kdaj pa za Gonal? Ja spet imam dolg postopek, za mene kratek sploh ne pride v poštev V prejšnjem postopku sem imela Menopur in sem pridelala 18 celic od teh so se oplodile samo 3. Vprašala sem zakaj imam sedaj Gonal in rekla mi je da je boljši Gonal za tiste ženske, ki imajo PCO Kako pa se oni odločijo kaj bo kdo jemal, res nebi vedela bebi, gonal dela čudeže, boš vidla :) to je to, ti jst povem čakamo na junij. jjjoooooooj takrat bomo že vse vedle na čem smo...k bi kr čas zavrtela naprej da vidim kako in kaj in potem nazaj
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 15:13:13
|
|
|
|
baguSka
|
ma ku sn jest ze en malu pensala tole pesjanscino... ku sn bla pupa, sn non-stop tn visela... ma od tega je zdej n'ka bi rekla anih 15 let!? mati moj sn ze stara...
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 15:14:21
|
|
|
|
baguSka
|
sportnica sej lohk.... ce mas jajca!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 15:47:12
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ma ku sn jest ze en malu pensala tole pesjanscino... ku sn bla pupa, sn non-stop tn visela... ma od tega je zdej n'ka bi rekla anih 15 let!? mati moj sn ze stara... oooo madona sn se nasmejala
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 16:02:05
|
|
|
|
baguSka
|
Sej vem.... ti pravm da sm ze out.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......