Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 17:52:46
|
|
|
|
MIHAILO
|
Tak se pa vedno afnam ,ko me mami slika
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 18:20:53
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo.....jaz se izogibam tepihov ker moj je malenkos alergičen na prah.....mali je pa cuker
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 18:38:18
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a ve imate še te pena puzzle po tleh??? ja...se še vsi gor valjamo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 18:40:05
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Tak se pa vedno afnam ,ko me mami slika cukerček!!!!!!!! kot vedno!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 18:42:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Tak se pa vedno afnam ,ko me mami slika mihailo je zakon a to je kahlica? dobra je kok je priden naš še pojma nima kaj je to kakanje in kaj lulanje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 18:42:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......zakaj mu pa ne kupiš ene navadne bele majčke?no ne vem-jaz b mu jo probala zrihtat,da ne bo mali iztopal ......upam da se vse porihta s stanovanjem zato ker so mi ob 14:30 povedal, da more dons imet belo majčko...... no sem mu dala eno tako z belimi rokavi in bež spredaj pa sploh ni izstopal ker tud drugi niso imel belih majčk.... pač zadni dan nimamo starši kje dobit bele majčke..... čebela mi nimamo puzle smo jih imel pri florjanu pa nam niso ble všeč.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 18:42:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a ve imate še te pena puzzle po tleh??? ja...se še vsi gor valjamo ja,sej mi smo tudi veliko na puzzlih,ampak me "jezi" ker jih res non stop razdira-in sem dobila preblisk da bi jih kar pospravila-ampak pol bo mrzlo v rito
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 18:44:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......zakaj mu pa ne kupiš ene navadne bele majčke?no ne vem-jaz b mu jo probala zrihtat,da ne bo mali iztopal ......upam da se vse porihta s stanovanjem zato ker so mi ob 14:30 povedal, da more dons imet belo majčko...... no sem mu dala eno tako z belimi rokavi in bež spredaj pa sploh ni izstopal ker tud drugi niso imel belih majčk.... pač zadni dan nimamo starši kje dobit bele majčke..... čebela mi nimamo puzle smo jih imel pri florjanu pa nam niso ble všeč..... grdo od uzgojiteljic da niso prej povedale....ste se pa super znašli .........ja samo vi imate tepih,ne?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 18:44:28
|
|
|
|
Katjusa
|
beni je bil ful priden.... danes je bilo praznovanje 30 let vrtca v dramljah in je blo kr luštno ampak je blo tok vroče da sem benija slekla čist do bodija zgoraj pa je bil še kr čist žareč .....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 18:44:39
|
|
|
|
Čebel@
|
grem Hano dat pančkat-se še pol oglasim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 18:45:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a ve imate še te pena puzzle po tleh??? ja...se še vsi gor valjamo ja,sej mi smo tudi veliko na puzzlih,ampak me "jezi" ker jih res non stop razdira-in sem dobila preblisk da bi jih kar pospravila-ampak pol bo mrzlo v rito nekje sem enkrat videla zalepljenje od zadaj probi jih zlepit al pa kupiš tist obojestranski traj pa jih s tistim prlepiš na tla (kot tepih)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 18:46:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ grem Hano dat pančkat-se še pol oglasim lepo naj aja..... naš taveč se še zunaj podi tamal je pa škatlo z avtomobilčki našel..... čez kake pol ure jima pa banjo nardim da se mal namočta.... ful uživata v kopnju
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 18:46:49
|
|
|
|
sjmm
|
naš še po dvorišču teka, je končno oči mal časa najdu cunje vabijo...si ju lejter valigejter
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 18:48:15
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela ja mi imamo tepih sam prej smo mel pa puzle pa jih je skos odmikal in tla so bla ful spolzka..... pa sem jih kr dalas tran.... jih še imemo sam nikol kot podn.... mogoče jima bom v novi sobi kej takega dala namesto tepiha.... sam definitivno prlepla na tla.... sej ta lepilni trak pol čist komot odstraniš
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 18:49:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm naš še po dvorišču teka, je končno oči mal časa najdu cunje vabijo...si ju lejter valigejter jst sem tud dons 3 stroje oprala zložla in v omare znosla zdej pa mojga čakam je šel v stanovanje radijatorje pa peč poslikat bomo prodali.... je vse kot novo.... mi gremo pa na elektriko so nam dons javl da bo šlo nardit 3 faze
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 19:05:18
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana pančka katjuša.....tok bom počakala da shodi,pol ji jih bom dala pa jle v sobi,v dnevni ima pa itak bazen katjuša,sjmm.......pridne jutri zjutraj pa spet služba ......smo pa danes dobili regres in ga je še za 1 celo plačo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 19:40:13
|
|
|
|
Čebel@
|
claud....kako je v službici?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:03:22
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ claud....kako je v službici? Hej! Vas mal berem pa mi se ni ratal nc napisat, k moram za Larisso letat, pa stiska se pa tko.... V sluzbici je SUPER!!! Tok z veseljem se nism hodila v sluzbo.....mal sm edin zalostna ker grem zacasno v drug salon ki se odpre v sredo in bo cist dru team, pa se mi zdi od 4ih samo 1 punca ok S temi k smo pa zdj tuki se pa ful dobr razumemo, smo se res ujele....mah sj bo Kako ste kj vi? Puzle mamo tud mi se po tleh in tud men gre na zivce to kr naprej sestavljat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:03:53
|
|
|
|
sjmm
|
večerja v želodčkih naših mulčkov...zdej vrsta za v kupatilo...ma, ne morm verjet, da mam svežo frizurco...sm celo utegnila neki zase narest jz sm pa 2 stroja zložila in 1 speglala..1 še v sušilcu..čaka na večerne urce kuhna kr ok zdej morm pa še saški pomagat mal lase posušit...ma tako čupo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:14:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ claud....kako je v službici? Hej! Vas mal berem pa mi se ni ratal nc napisat, k moram za Larisso letat, pa stiska se pa tko.... V sluzbici je SUPER!!! Tok z veseljem se nism hodila v sluzbo.....mal sm edin zalostna ker grem zacasno v drug salon ki se odpre v sredo in bo cist dru team, pa se mi zdi od 4ih samo 1 punca ok S temi k smo pa zdj tuki se pa ful dobr razumemo, smo se res ujele....mah sj bo Kako ste kj vi? Puzle mamo tud mi se po tleh in tud men gre na zivce to kr naprej sestavljat o full sem vesela da ti je kul v službici ........boš videla da se boš tudi z tadrugo ekipo ujela mi smo uredu.......Hana nas je začela vodit oz, prime za 1 roko in gremo,tko da bo treba počasi še čevlje kupit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:15:05
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm.......ti si čist preveč pridna
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:17:34
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ claud....kako je v službici? Hej! Vas mal berem pa mi se ni ratal nc napisat, k moram za Larisso letat, pa stiska se pa tko.... V sluzbici je SUPER!!! Tok z veseljem se nism hodila v sluzbo.....mal sm edin zalostna ker grem zacasno v drug salon ki se odpre v sredo in bo cist dru team, pa se mi zdi od 4ih samo 1 punca ok S temi k smo pa zdj tuki se pa ful dobr razumemo, smo se res ujele....mah sj bo Kako ste kj vi? Puzle mamo tud mi se po tleh in tud men gre na zivce to kr naprej sestavljat o full sem vesela da ti je kul v službici ........boš videla da se boš tudi z tadrugo ekipo ujela mi smo uredu.......Hana nas je začela vodit oz, prime za 1 roko in gremo,tko da bo treba počasi še čevlje kupit Wau bravo Hanci!!!!!!!!!11 A ni lepo ko te prime za roko in te odpelje nekam...v neznano
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:18:06
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.......ti si čist preveč pridna ti tud zmer....mogoče sm po tebi vzela
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:18:45
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm večerja v želodčkih naših mulčkov...zdej vrsta za v kupatilo...ma, ne morm verjet, da mam svežo frizurco...sm celo utegnila neki zase narest jz sm pa 2 stroja zložila in 1 speglala..1 še v sušilcu..čaka na večerne urce kuhna kr ok zdej morm pa še saški pomagat mal lase posušit...ma tako čupo Ti si en cel multipraktik Jst bi s takim tempom pregorela
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 20:19:08
|
|
|
|
sjmm
|
o Hana je pa kr zakorakala v svet.... ...bejba...zdej pa bo sprehodkov!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?