|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
15.4.2010 12:38:44   
Urša08
Simonakr a sta vpisala Lariso v vrtec za september al bo še pri babici?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
15.4.2010 12:38:57   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Ojla ...Mihailo je zaspal...Jaz sem pospravila in obesila cote,kak se bojo fajn posusile ko je soncek...user posted image Test sem naredila in je negativen,tko ,da sem verjetno taksna ker se blizauser posted image ....

petrušk_

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
15.4.2010 12:39:34   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro.....ponoči sem spala...ampak sem imela take sanje..da boh pomagi...

Kolumbo...u..kako si bila fejst..tako mldostno frizurco...slikce so pa hude...avto pa je fenomenalen

Čebela...lepo da sta te sploh poklicala....bravo dedek in babica....

Simonakr..uživej na dopustu user posted image user posted image user posted image

Urša..ta operil je prav za otroke..en je pa za nas...moram rečt, da smo se mi tako uspešno losali prehlada...takrat kadar samo inhalacija ni pomagala...ne vem kdo mi je to svetoval...je pa bilo super....
Pejte na sončka..če sta bila včeraj brez vročine....prehladu najbolj pomaga svež zrak...sicer pa to že veš...ne vem kaj klelele pametujem user posted image user posted image
Obljubim da počivam..ker če ne ..buška postane večja..tko da nimam izbire user posted image

Tristan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tamika...Tarja TIsa...pri nas je povezano s črko Trma

MIhailo...nehaj nas kurit...bejž test delat user posted image user posted image user posted image

tud Tamika ???user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
15.4.2010 12:42:27   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

Ojla ...Mihailo je zaspal...Jaz sem pospravila in obesila cote,kak se bojo fajn posusile ko je soncek...user posted image Test sem naredila in je negativen,tko ,da sem verjetno taksna ker se blizauser posted image ....

tud jst sm test nardila včer zvečer pa je bil tud negativen...tko da bomo še mal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
15.4.2010 12:43:14   
sjmm

tud jst sm test nardila včer zvečer pa je bil tud negativen...tko da bomo še mal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kr veselo na delo!!!!!!!!!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
15.4.2010 12:46:45   
sjmm
jz sem malega dala spat, cote se perejo, ene sušijo, posoda še čaka..sam čist malo..HB

zdej sm zamesila za en kruh...je včeri Janči pojamral..da sam še riževe vaflje jemo..in, da bi bil cajt za eno orng štruco..no, pa sm se usmililauser posted image user posted image

pol pa še juhco...dons bo kr iz konzerviranga fižola...se mi ni dal unga namakat pa kuhat....

pol pa še zdrobov narastek..to bo tud na brzake

popoldan pa bom z očijem napodila mularijo na luft...se utapljamo v prahu..morm prjatla sesalca vn potegnituser posted image

pa če bi se prjatu likalnik spomnu kej zalaufat med cotam tud ne bi blo slabo

bomo vidl...

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
15.4.2010 12:49:49   
MIHAILO

Pa centrum materna vitamine si mormo kupt

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
15.4.2010 12:52:28   
MIHAILO
SJJM jaz se tudi danes zvecer morm vrzt na cote ampak ko mozek pride,drugacmi Mihailo likalno desko podre...Vse lahko delam,brisem prah,sesaam sam likat mi ne dovoli...mam super izgovoruser posted image ko tok rada likam in sem kar zalostna...

A ti mores cote iz susilca likat al???

< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 15.4.2010 12:54:24 >

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
15.4.2010 12:54:09   
petrušk_

jst že jem....centramed mami

petrušk_

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
15.4.2010 12:54:47   
sjmm

SJJM jaz se tudi danes zvecer morm vrzt na cote ampak ko koz pride,drugacmi Mihailo likalno desko podre...Vse lahko delam,brisem prah,sesaam sam likat mi ne dovoli...mam super izgovoruser posted image ko tok rada likam in sem kar zalostna...

A ti mores cote iz susilca likat al???

samo ta lepe majčke....drugo kar zložim, sam si kr ne morš predstavlat kok je pr nas tega...pa včasih ne zložim takoj še toplo iz sušilca, ker pač ni cajt in pol je treba kr mal polikatuser posted image

jz tud zravn Maja...ni šans, da bi kej nardila...mogoče posesala..pa še to sam tam kamor bi on sesalc zvlekeluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
15.4.2010 12:55:34   
sjmm
Naš Mihec prihaja...grem kej za pod zob pripravituser posted image

sej še pridem naokoluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
15.4.2010 12:55:51   
MIHAILO

jst že jem....centramed mami

Jaz pa se nic...v prvo sem bla tko skrbna da sem jih jedla 1m pred nacrtovanjem,zdaj pa kr pozabim kupit...sej jih bom danes...

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
15.4.2010 12:59:35   
petrušk_
ja sj jst jih pa jem en dan ja dva dni ne....pa tko naprejuser posted image user posted image user posted image
mal pa itak tud s hrano dobimo...tko da ni panike

petrušk_

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
15.4.2010 13:08:54   
Urša08
Mihailo in Petrušk kaj če sta vedve prezgodej test delale?

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
15.4.2010 13:20:29   
črticaa
VRTEC SMO DOBILIIIIIIIIIIII

JUPIIIIIIIIIIIIIII
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj sinko bo član oostržkov,...jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
15.4.2010 13:22:02   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

VRTEC SMO DOBILIIIIIIIIIIII

JUPIIIIIIIIIIIIIII
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj sinko bo član oostržkov,...jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

o fak keri prasci,.. na golnikuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
15.4.2010 13:25:55   
Urša08
Midva z Nejcem pojedla juhico in palačinke. Kok mjamsi kosilouser posted image user posted image user posted image

Črticaa čestitke za vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image Kaj je z Golnikom? A tam ste vrtec dobiliuser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
15.4.2010 13:31:07   
Urša08
A zdej k mam čas in sem frej pa nobene niuser posted image user posted image user posted image user posted image Mam že kuhinjo popedenčkano tko da si bom zdele en kapučinček privoščilauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
15.4.2010 13:31:15   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Midva z Nejcem pojedla juhico in palačinke. Kok mjamsi kosilouser posted image user posted image user posted image

Črticaa čestitke za vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image Kaj je z Golnikom? A tam ste vrtec dobiliuser posted image

ja tko da ne ploskam več,..ampak jokam,.... ko so ****neni tja u glavo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
15.4.2010 13:32:11   
Urša08
črticaa sam Golnik vama je mal od rok ane? Je že men bliži se mi zdiuser posted image  

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
15.4.2010 13:33:52   
črticaa

črticaa sam Golnik vama je mal od rok ane? Je že men bliži se mi zdiuser posted image  

ja sj lih zato,...niso normalni,..folk iz golnika bo pa u kraj vozu,..neumni so

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
15.4.2010 13:35:45   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

ja sj lih zato,...niso normalni,..folk iz golnika bo pa u kraj vozu,..neumni so

Upam, da se boste lahko kej zmenili k to je pa res malce od rokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
15.4.2010 13:36:10   
črticaa
mislim mati samohranilka,... študentka,... haloooo nimam avta

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
15.4.2010 13:39:41   
Urša08
črticaa a nimaš avta skoz na razpolago? Bosta mogla s tvojim nekak skoimbinirat, pa sej bo šlo boš vidla. Ko bo prostor ga boste pa v Kranj premaknili.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
15.4.2010 13:45:00   
petrušk_

Mihailo in Petrušk kaj če sta vedve prezgodej test delale?

bomo vidl če bo user posted image user posted image user posted image user posted image prišla v vsej svoji lepoti :)

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?