Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 13:45:37
|
|
|
|
MIHAILO
|
URSA mogoce je orehitro ne vem,....Jaz sem itak tak neucakan clovek ,da nisem cakala,Moj me je ze kregal kaj sem sla tko hitro test delat...Pri Mihailu me je sele 3.pokazal nosecnost ,ker sem jih tok prehitro delala...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 13:47:12
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 črticaa a nimaš avta skoz na razpolago? Bosta mogla s tvojim nekak skoimbinirat, pa sej bo šlo boš vidla. Ko bo prostor ga boste pa v Kranj premaknili. uradno ga nimam,.... ja šit in če najdem šiht kjer začnem ob 6ih,m.... fak sploh ne morem več na to mislit,... res ne upam da bom kej rešila jutri ko grem gor mislim to bi blo bl zate :)))
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 15:13:31
|
|
|
|
MIHAILO
|
cebel...onga trikolesnika leonardo res nimajo nikjer v SLO...Tko da sem klicala na uno st.080 pa mi je rekla da naj bi po prvem maju posiljka prisla...v lj.v bc mi je pa rekla da bo prisel en drug namesto leonarda in da sploh nimajo trikolesnikov da cakajo na posiljko...Jaz in Mihailo komaj cakava da pridejo trikolesniki ,greva takoj po enga
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 15:38:54
|
|
|
|
Katjusa
|
hej punce sem tok klical so za kuhinjo, da je zdej lešnik folija drugačna sem šle po vzorček in je res drugačna in kaj nej zdej sma misla vzet rdečo pa smo se pol s trgovko pogovarjal da je verjetno drugačen otenek in sma se odločla za vse v lešniku in zdej v vrtcu imajo danes neke nastope in mi danes rečejo, da naj bo v jeans hlačah in beli majci... ok hlače imam majce pa nimam in zdej kaj če bo sam naš drugače oblečen mogoče sploh nebi šla.... ponoči je beni neki stokal in moj je bil čist tečen.... mene sploh ne moti če otroc kej čvekajo jst bi lahko spala moj pa gode in se hodi dret v otroško.... čist se je spremenil.... dokler je bil sam florči je blo čist drugače grem gledat kaj ste se kej menle... če bom uspela.... aja glede stanovanja sem se odločla da se ne bom nič več trudla.... nej to moj vse lepo pregrunta..... itak delo ne gre nikmor..... od tle se nam ne mudi čeprav komi čakam ampak bom raje planirala kako it na dopust..... če bo moj tečen popakam otroke in grem sama kr s šotorom prikole že nebi vlekla za sabo pa sama itak še ni prilagojena za 2 otročka
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 15:47:11
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa hej punce sem tok klical so za kuhinjo, da je zdej lešnik folija drugačna sem šle po vzorček in je res drugačna in kaj nej zdej sma misla vzet rdečo pa smo se pol s trgovko pogovarjal da je verjetno drugačen otenek in sma se odločla za vse v lešniku in zdej v vrtcu imajo danes neke nastope in mi danes rečejo, da naj bo v jeans hlačah in beli majci... ok hlače imam majce pa nimam in zdej kaj če bo sam naš drugače oblečen mogoče sploh nebi šla.... ponoči je beni neki stokal in moj je bil čist tečen.... mene sploh ne moti če otroc kej čvekajo jst bi lahko spala moj pa gode in se hodi dret v otroško.... čist se je spremenil.... dokler je bil sam florči je blo čist drugače grem gledat kaj ste se kej menle... če bom uspela.... aja glede stanovanja sem se odločla da se ne bom nič več trudla.... nej to moj vse lepo pregrunta..... itak delo ne gre nikmor..... od tle se nam ne mudi čeprav komi čakam ampak bom raje planirala kako it na dopust..... če bo moj tečen popakam otroke in grem sama kr s šotorom prikole že nebi vlekla za sabo pa sama itak še ni prilagojena za 2 otročka ne vznemirjaj se preveč... pridejo taki dnevi, ni kej, tvoj je verjeno tud na trnih in napet...tko k ti...mal se pogovorta ..pa bo, boš vidla...vse bo ok kuhno bi mogoče s kako rumeno al pa vanilijo skombinirala...k 2 skor enaki barvi so verjetn mal čudn...no, stvar okusa upam, da vam hitro uspe vse poštimat in boste lušno familiy življenje vrnili v ustaljene tire...polne razumevanja in ljubezni
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 15:48:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo evo...mal postran je skeniran ampak mislm d bo....glej PODEN ne mene k sm k en pobalin s kratko čupo pa 15 kil manj ....zarad tega okna sm bla skor ob palec ..... no in voila čez 3 mesece: kolumbo lepo je prišlo ampak me ne prepriča pa pr nas je tost kockast sej bo not ostal, če si kdaj premislmo pa luštna si bla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 15:49:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo in Petrušk kaj če sta vedve prezgodej test delale? dokler ni stiskam pesti, mogoče ste res mal prezgodi test delale
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 15:49:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa mislim mati samohranilka,... študentka,... haloooo nimam avta o ti bogica..... nisem vedla da si sama
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 15:50:38
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm kuhinja je zdej takšna sma da pomivalni stroj in štedilnik sta inox....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 15:53:06
|
|
|
|
sjmm
|
o polno novih slikc..se vidi, da pomlad čist spremeni ljudi kosilo je blo uspešnica....že v želodčkih, sam še očija čaka porcija...smo si privošli še mandarince v kompotu od naturete...to je pr nas neki spešl zadnje cajte....k drgač niso maral kakega kupljenega kompota..ma ta res seka popoldan...hm...pri nas se je pooblačilo z Majem sva vse posesala..je rinil sesalc k buldožer zdej še mal posode čaka, pol pa na govorilne...sam verjetno bo šel sam moj...in še to samo k Janu, ker sm jz bla že v torek dopoldan pri ostalih 2...mali bo šel še mal spat...je spal sam 45 minut..in konc..je bil k nov...mene pa cote čakajo...no, bomo vidl, kok cajt bojo še čakale
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 15:56:03
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sjmm kuhinja je zdej takšna sma da pomivalni stroj in štedilnik sta inox.... hmmm, aja, no mal komplicirano...sam jz bi sigurn kej svetlega zravn skombinirala...k rdečega je že dost..no, sej bosta pogruntala..
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 15:57:43
|
|
|
|
sjmm
|
aja, kajuša...pol bi recimo ploščice v taki svetli izbrala...npr vanilija....al pa stene v taki barvi..no, za moj okus...vsak po svoje , seveda
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 16:03:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm aja, kajuša...pol bi recimo ploščice v taki svetli izbrala...npr vanilija....al pa stene v taki barvi..no, za moj okus...vsak po svoje , seveda ploščice sma nabavla 3 dni nazaj al kdaj že sej bom vidla mogoče boma vse lešnike zamenjala za nove... se bomo probal nekak zment da nam novo foljo nalimajo.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 16:09:02
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro.....ponoči sem spala...ampak sem imela take sanje..da boh pomagi... Kolumbo...u..kako si bila fejst..tako mldostno frizurco...slikce so pa hude...avto pa je fenomenalen Čebela...lepo da sta te sploh poklicala....bravo dedek in babica.... Simonakr..uživej na dopustu Urša..ta operil je prav za otroke..en je pa za nas...moram rečt, da smo se mi tako uspešno losali prehlada...takrat kadar samo inhalacija ni pomagala...ne vem kdo mi je to svetoval...je pa bilo super.... Pejte na sončka..če sta bila včeraj brez vročine....prehladu najbolj pomaga svež zrak...sicer pa to že veš...ne vem kaj klelele pametujem Obljubim da počivam..ker če ne ..buška postane večja..tko da nimam izbire Tristan Tamika...Tarja TIsa...pri nas je povezano s črko Trma MIhailo...nehaj nas kurit...bejž test delat tud Tamika ??? včasih tudi (oven )
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 16:12:29
|
|
|
|
Katjusa
|
takole naj bi nova zgledala šibam v vrtec
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 16:14:29
|
|
|
|
Čebel@
|
mi smo do zdele vozičkal mihailo,petrušk.......lepa avatarja .....dokler ni ,je še vedno upanje črticaa.....a si ga ti upisala na Golnik,ali so ga sami tja dali?......pa nam tukaj ni treba govorit mati samo hranilka,pa študentka,pa brez avtomobila-to ti njim razlagaj,ne pa nam,ki vemo da s Dominikovim očetom živita skupaj .....jaz bi bila vesela vrtca katjuša.......zakaj mu pa ne kupiš ene navadne bele majčke?no ne vem-jaz b mu jo probala zrihtat,da ne bo mali iztopal ......upam da se vse porihta s stanovanjem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 16:59:35
|
|
|
|
simonakr
|
Evo mene nazaj sm mela ornk produktivno popoldne! Sm pospravila kuhno in kopalnico, jutr pa še dnevno pa po tleh pa bo sobota frej! Sm bila pri ličarju, se zmenla za barvanje; mi ga je en tko umetelno popraskal na parkirišču - hvala bogu da imam parking zavarovan! Sm šla zbrat bravo za bolero za obleko (1. maja sm mojmu tamaumu priča ) in dala čevlje pobarvat na barvo njegove kravate. Zdej rabim samo še belo torbico - če ne najdem ta prave jo pač ne bom imela ker imam poln kufer letanja! Urša - ja tamalo sva vpisala za september in zdele čakava odgovor - baje pride v roku enga tedna. Črtica za vrtec. probej se zmenit za kakšno bližnjo enoto. Sej se da zmenit s kakšnim staršom da pač prosita da vajina otroka zamenjata. Katjuša luštna kuhna!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 17:04:40
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo in Petrušk kaj če sta vedve prezgodej test delale? Jest se pod tole kar podpišem! predvidevam da vama še nič ne zamuja. Takrat so hormoni še tako nizki da se jih zazna samo z krvno preiskavo - pa še to kdaj ne takoj, za urin je treba še malo počakat! Da vama vsaj kakšen dan zamuja pol pa nardita še kakšen test.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 17:15:12
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa takole naj bi nova zgledala šibam v vrtec lepo, lepo!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 17:16:50
|
|
|
|
sjmm
|
mi2 sva bla še mal na zraku, posoda še čaka, mali dremucka, dočakali še očija...no, še govorilne v šoli, pa bo za dons kr dost upam, da mi uspe še lase oprat..imam to že 3 dni v planu Saška še povožena, je šla zdej mal na sprehod..upam, da ji bo pomagal
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 17:18:50
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro.....ponoči sem spala...ampak sem imela take sanje..da boh pomagi... Kolumbo...u..kako si bila fejst..tako mldostno frizurco...slikce so pa hude...avto pa je fenomenalen Čebela...lepo da sta te sploh poklicala....bravo dedek in babica.... Simonakr..uživej na dopustu Urša..ta operil je prav za otroke..en je pa za nas...moram rečt, da smo se mi tako uspešno losali prehlada...takrat kadar samo inhalacija ni pomagala...ne vem kdo mi je to svetoval...je pa bilo super.... Pejte na sončka..če sta bila včeraj brez vročine....prehladu najbolj pomaga svež zrak...sicer pa to že veš...ne vem kaj klelele pametujem Obljubim da počivam..ker če ne ..buška postane večja..tko da nimam izbire Tristan Tamika...Tarja TIsa...pri nas je povezano s črko Trma MIhailo...nehaj nas kurit...bejž test delat tud Tamika ??? včasih tudi (oven ) Ja ovni smo taksni
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 17:23:10
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo in Petrušk kaj če sta vedve prezgodej test delale? Jest se pod tole kar podpišem! predvidevam da vama še nič ne zamuja. Takrat so hormoni še tako nizki da se jih zazna samo z krvno preiskavo - pa še to kdaj ne takoj, za urin je treba še malo počakat! Da vama vsaj kakšen dan zamuja pol pa nardita še kakšen test. Sam men je lazje zdj ko sm test naredila...negotovost me ubija...Ceprav se vedno nic ne vem100%
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 17:27:51
|
|
|
|
Čebel@
|
a ve imate še te pena puzzle po tleh???
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 17:44:11
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a ve imate še te pena puzzle po tleh??? jaz imam 2 cesta tepiha...puzle jeskoz razstavljal...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 17:49:55
|
|
|
|
MIHAILO
|
Tko mam cebel...V stanovanju mu bom pa kr po celi sobi dala taksen tepih da bo toplo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?