Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 12:38:44
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr a sta vpisala Lariso v vrtec za september al bo še pri babici?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 12:38:57
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ojla ...Mihailo je zaspal...Jaz sem pospravila in obesila cote,kak se bojo fajn posusile ko je soncek... Test sem naredila in je negativen,tko ,da sem verjetno taksna ker se bliza ....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 12:39:34
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro.....ponoči sem spala...ampak sem imela take sanje..da boh pomagi... Kolumbo...u..kako si bila fejst..tako mldostno frizurco...slikce so pa hude...avto pa je fenomenalen Čebela...lepo da sta te sploh poklicala....bravo dedek in babica.... Simonakr..uživej na dopustu Urša..ta operil je prav za otroke..en je pa za nas...moram rečt, da smo se mi tako uspešno losali prehlada...takrat kadar samo inhalacija ni pomagala...ne vem kdo mi je to svetoval...je pa bilo super.... Pejte na sončka..če sta bila včeraj brez vročine....prehladu najbolj pomaga svež zrak...sicer pa to že veš...ne vem kaj klelele pametujem Obljubim da počivam..ker če ne ..buška postane večja..tko da nimam izbire Tristan Tamika...Tarja TIsa...pri nas je povezano s črko Trma MIhailo...nehaj nas kurit...bejž test delat tud Tamika ???
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 12:42:27
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ojla ...Mihailo je zaspal...Jaz sem pospravila in obesila cote,kak se bojo fajn posusile ko je soncek... Test sem naredila in je negativen,tko ,da sem verjetno taksna ker se bliza .... tud jst sm test nardila včer zvečer pa je bil tud negativen...tko da bomo še mal
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 12:43:14
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ojla ...Mihailo je zaspal...Jaz sem pospravila in obesila cote,kak se bojo fajn posusile ko je soncek... Test sem naredila in je negativen,tko ,da sem verjetno taksna ker se bliza .... tud jst sm test nardila včer zvečer pa je bil tud negativen...tko da bomo še mal kr veselo na delo!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 12:46:45
|
|
|
|
sjmm
|
jz sem malega dala spat, cote se perejo, ene sušijo, posoda še čaka..sam čist malo..HB zdej sm zamesila za en kruh...je včeri Janči pojamral..da sam še riževe vaflje jemo..in, da bi bil cajt za eno orng štruco..no, pa sm se usmilila pol pa še juhco...dons bo kr iz konzerviranga fižola...se mi ni dal unga namakat pa kuhat.... pol pa še zdrobov narastek..to bo tud na brzake popoldan pa bom z očijem napodila mularijo na luft...se utapljamo v prahu..morm prjatla sesalca vn potegnit pa če bi se prjatu likalnik spomnu kej zalaufat med cotam tud ne bi blo slabo bomo vidl...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 12:49:49
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ojla ...Mihailo je zaspal...Jaz sem pospravila in obesila cote,kak se bojo fajn posusile ko je soncek... Test sem naredila in je negativen,tko ,da sem verjetno taksna ker se bliza .... tud jst sm test nardila včer zvečer pa je bil tud negativen...tko da bomo še mal Pa centrum materna vitamine si mormo kupt
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 12:52:28
|
|
|
|
MIHAILO
|
SJJM jaz se tudi danes zvecer morm vrzt na cote ampak ko mozek pride,drugacmi Mihailo likalno desko podre...Vse lahko delam,brisem prah,sesaam sam likat mi ne dovoli...mam super izgovor ko tok rada likam in sem kar zalostna... A ti mores cote iz susilca likat al???
< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 15.4.2010 12:54:24 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 12:54:09
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ojla ...Mihailo je zaspal...Jaz sem pospravila in obesila cote,kak se bojo fajn posusile ko je soncek... Test sem naredila in je negativen,tko ,da sem verjetno taksna ker se bliza .... tud jst sm test nardila včer zvečer pa je bil tud negativen...tko da bomo še mal Pa centrum materna vitamine si mormo kupt jst že jem....centramed mami
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 12:54:47
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO SJJM jaz se tudi danes zvecer morm vrzt na cote ampak ko koz pride,drugacmi Mihailo likalno desko podre...Vse lahko delam,brisem prah,sesaam sam likat mi ne dovoli...mam super izgovor ko tok rada likam in sem kar zalostna... A ti mores cote iz susilca likat al??? samo ta lepe majčke....drugo kar zložim, sam si kr ne morš predstavlat kok je pr nas tega...pa včasih ne zložim takoj še toplo iz sušilca, ker pač ni cajt in pol je treba kr mal polikat jz tud zravn Maja...ni šans, da bi kej nardila...mogoče posesala..pa še to sam tam kamor bi on sesalc zvlekel
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 12:55:34
|
|
|
|
sjmm
|
Naš Mihec prihaja...grem kej za pod zob pripravit sej še pridem naokol
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 12:55:51
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ojla ...Mihailo je zaspal...Jaz sem pospravila in obesila cote,kak se bojo fajn posusile ko je soncek... Test sem naredila in je negativen,tko ,da sem verjetno taksna ker se bliza .... tud jst sm test nardila včer zvečer pa je bil tud negativen...tko da bomo še mal Pa centrum materna vitamine si mormo kupt jst že jem....centramed mami Jaz pa se nic...v prvo sem bla tko skrbna da sem jih jedla 1m pred nacrtovanjem,zdaj pa kr pozabim kupit...sej jih bom danes...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 12:59:35
|
|
|
|
petrušk_
|
ja sj jst jih pa jem en dan ja dva dni ne....pa tko naprej mal pa itak tud s hrano dobimo...tko da ni panike
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 13:08:54
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo in Petrušk kaj če sta vedve prezgodej test delale?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 13:20:29
|
|
|
|
črticaa
|
VRTEC SMO DOBILIIIIIIIIIIII JUPIIIIIIIIIIIIIII moj sinko bo član oostržkov,...jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 13:22:02
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa VRTEC SMO DOBILIIIIIIIIIIII JUPIIIIIIIIIIIIIII moj sinko bo član oostržkov,...jejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj o fak keri prasci,.. na golniku
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 13:25:55
|
|
|
|
Urša08
|
Midva z Nejcem pojedla juhico in palačinke. Kok mjamsi kosilo Črticaa čestitke za vrtec Kaj je z Golnikom? A tam ste vrtec dobili
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 13:31:07
|
|
|
|
Urša08
|
A zdej k mam čas in sem frej pa nobene ni Mam že kuhinjo popedenčkano tko da si bom zdele en kapučinček privoščila
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 13:31:15
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Midva z Nejcem pojedla juhico in palačinke. Kok mjamsi kosilo Črticaa čestitke za vrtec Kaj je z Golnikom? A tam ste vrtec dobili ja tko da ne ploskam več,..ampak jokam,.... ko so ****neni tja u glavo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 13:32:11
|
|
|
|
Urša08
|
črticaa sam Golnik vama je mal od rok ane? Je že men bliži se mi zdi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 13:33:52
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 črticaa sam Golnik vama je mal od rok ane? Je že men bliži se mi zdi ja sj lih zato,...niso normalni,..folk iz golnika bo pa u kraj vozu,..neumni so
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 13:35:45
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 črticaa sam Golnik vama je mal od rok ane? Je že men bliži se mi zdi ja sj lih zato,...niso normalni,..folk iz golnika bo pa u kraj vozu,..neumni so Upam, da se boste lahko kej zmenili k to je pa res malce od rok
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 13:36:10
|
|
|
|
črticaa
|
mislim mati samohranilka,... študentka,... haloooo nimam avta
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 13:39:41
|
|
|
|
Urša08
|
črticaa a nimaš avta skoz na razpolago? Bosta mogla s tvojim nekak skoimbinirat, pa sej bo šlo boš vidla. Ko bo prostor ga boste pa v Kranj premaknili.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 13:45:00
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo in Petrušk kaj če sta vedve prezgodej test delale? bomo vidl če bo prišla v vsej svoji lepoti :)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?