|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
15.4.2010 12:07:45   
Meemee
Saj jaz še vedno računam, da bo šel lahko moj z mano ... Bom pa vseeno danes na šoli za starše vprašala kako je s tem. user posted image

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
15.4.2010 12:11:31   
farina
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

Tole je pa kr malo noro no, da mora tvoja "podpora pri porodu" plačat, da je lahko zraven.

http://www.babybook.si/porod-od-a-do-z/vse-porodnisnice-v-sloveniji/

zanimivo to,dobr v mb še ni treba plačatl, vidm pa da ponekod pa je že,to ne bi smelo bit tak.

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
15.4.2010 12:26:34   
biba88
kok ste naflikale goruser posted image user posted image user posted image komaj berem sproti!
sex sem se odločila da grem danes po kondome in bova seksalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mojga v službo že klicala in mu povedala da bova zvečer mal hojladri mi je pa reku a mislš da še znavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image s kondomom nisva sexala že uf vsaj 4-5 letuser posted image user posted image user posted image upam da bomo znal to uporabljatuser posted image user posted image user posted image user posted image
meemee sem prebrala dqa si mela sam dva ultrazvokauser posted image user posted image user posted image user posted image jest sem mela že 15 prgledov do 33tedna in na vsakem ultrazvokuser posted image eni ginekologi so res čudni...pa popkovnične pretoke mi je že vsaj 2x zmerla...

zgleda da se majčice počasi že pripravljajo za v rimuser posted image user posted image user posted image user posted image neki se dogajauser posted image user posted image

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 12:31:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu farina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4354
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 12:33:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4355
15.4.2010 12:36:43   
julka8
biba88 - user posted image user posted image user posted image user posted image pa obilo užitka!! user posted image user posted image

zivepo - user posted image za pregled

ja zadne dni je pa tle res velik napisanga in za bratuser posted image no sm pozabla napisata da sm včer po pregledu skočla še na hitr do frizerke pa sm kr rekla naj kr ornk ušiša k mi lasi tko hitr rastejouser posted image user posted image

drgač me pa vse neki špika, nevem a bi mogla dans bol počivat al kaj?? boli me križ pa vse me tišči... upam da si ni user posted image že kej zmislu... u soboto ma svakinja fešto za rojstn dan, morm it!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4356
15.4.2010 12:41:55   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: biba88

kok ste naflikale goruser posted image user posted image user posted image komaj berem sproti!
sex sem se odločila da grem danes po kondome in bova seksalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mojga v službo že klicala in mu povedala da bova zvečer mal hojladri mi je pa reku a mislš da še znavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image s kondomom nisva sexala že uf vsaj 4-5 letuser posted image user posted image user posted image upam da bomo znal to uporabljatuser posted image user posted image user posted image user posted image
meemee sem prebrala dqa si mela sam dva ultrazvokauser posted image user posted image user posted image user posted image jest sem mela že 15 prgledov do 33tedna in na vsakem ultrazvokuser posted image eni ginekologi so res čudni...pa popkovnične pretoke mi je že vsaj 2x zmerla...

user posted image user posted image user posted image za nakup in današnje user posted image

Ja, kar se pa tiče mojega G (je tudi porodničar) - je znan po tem, da ne dela "panike". Kar pomeni, da nikoli ne omenja številk (ne meri trebuha, ne ocenjuje teže user posted image ...). No, ampak user posted image bi pa fuuuuuul rada videla. Zato sem se kar v diagnostični center ravnokar prijavila in imam že danes UZ user posted image user posted image user posted image Bomo pač plačali. Bova pa vsaj user posted image videla in izvedela kakšne podrobnosti user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
15.4.2010 12:42:07   
strelkica
biba88: hahahaha, zdaj pa si me nasmejala do solz. Ja obilo užitkov vama tudi jaz želim, sam bodita nežna da ne bomo jutri brale da je naša biba88 rodila. Naj dela to z občutkom hahahahaha.

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
15.4.2010 12:45:21   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

Meemee: Ja, pri nas je ravno ena spraševala o tem. Lahko gre tvoja mama zraven, a mora prav tako opraviti oziroma biti prisotna v šoli za starše - vsaj na tistih dveh obveznih predavanjih ali hitrem tečaju. Potem pa, ko greš plačat, rečeš, da ti na račun napišejo možev in mamim priimek, potem pa ko pride tista ura, pride zraven tisti, ki lahko.
Tistih slabih 17 evrov v LJ pa daš za stroške prisotnosti: papirnato haljico in ljubke papirnate copatke, ki jih mora spremljevalec imeti v porodni. user posted image

Ja, ampak tisti 2 predavanji smo ravno ta teden že imeli user posted image Lahko bi nas prej o tem obvestili. user posted image
Sicer pa, bo pač mož moral biti skoz doma z mano user posted image user posted image Samo ne vem, kako mu bo to kaj všeč user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4359
15.4.2010 12:46:44   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

Tole je pa kr malo noro no, da mora tvoja "podpora pri porodu" plačat, da je lahko zraven.

http://www.babybook.si/porod-od-a-do-z/vse-porodnisnice-v-sloveniji/

Hmm... tole pa ne bo čisto držalo. No, vsaj pri celjski porodnišnici ne... Piše, da je potrebno imet MŠ, pa mi je zadnjič babica na dnevu odprtih vrat rekla, da ni treba. Glede plačila, sem pa jaz mislila, da povsod računajo!user posted image Sploh nisem vedela, da je ponekod zastonj... Vedla sem, da imajo različno, ampak povsod okoli 20€. Ne vem pa, kdaj to plačašuser posted image Kar med porodom?user posted image Ali ti pošljejo račun?

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 12:51:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aninchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4361
15.4.2010 12:54:12   
sabri
Kar se tiče plačila vsaj v LJ je res 17€, v Kranju baje 21€, jaz sem ravno včeraj plačala in dobiš potrdilo, ki ga tam daš. Če ga pa prej ne zrihtaš, greš pa takoj po porodu, ali pa vmes, če je časuser posted image . jaz sem vse napokala v materinsko in potrdilo in napotnice, tko da...čakam...Oziroma ne, še jutri bi rada dala rojstni dan čez, pa bolje da sem tiho, da me ne bo spet jezik tepeluser posted image .

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
15.4.2010 13:04:20   
farina
kaka bedarija, mislim kak se lahk od kraja do kraja to spreminja, nekje za plačat ponekod ne,pa zakaj sploh?ne vem no kot da nosečnica nima ze dovolj tezav ob rojevanju. te pa še te s totimi računi morijo.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
15.4.2010 13:17:26   
milena2222
Mam eno tako knjigico,ki sem jo dobila v MŠ,pa bom ven prepisala:

Ali so potrebna predavanja v MŠ:

Ljubljana zaželjena
Nova Gorica zaželjena
Jesenice  zaželjena
Izola zaželjena
Novo mesto zaželjena
Brežice zaželjena
Celje Da, vendar sprejemamo porodnice+partnerje tudi brez tečaja
Slovenj Gradec zaželjena
Kranjzaželjena
Ptuj DA
Murska Sobota zaželjena
Trbovlje  DA
Postojna zaželjena
Maribor DA

Plačilo za prisotnost partnerja pri porodu:
Ljubljana 16,69 EUR(z opravljeno Šolo za starše )
Nova Gorica brezplačno Jesenice 16,80 EUR
Izola 20 EUR
Novo mesto 17 EUR ( (z opravljeno Šolo za starše ), 25 EUR ( brez opravljene šole )
Brežice brezplačno
Celje 17 EUR
Slovenj Gradec15 EUR
Kranj 21 EUR
Ptuj 10 EUR
Murska Sobota 12,52 EUR (z opravljeno Šolo za starše ), 20,86 EUR ( brez opravljene šole )
Trbovlje brezplačno
Postojna 17 EUR
Maribor brezplačno
V knjigi so še napisane za vsako porodnišnico možnosti poroda, čas obiskov, ležalna doba...Ča katero kaj v vezi tega zanima, naj vpraša pa prepišem....

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
15.4.2010 13:19:42   
strelkica
Ja ampak za Lj to več ne velja ker imajo na vratiž za v sprejemno napisano obvestilo da je OBVEZNO POTRDILO, sicer udeležba oz. spremstvo ni možno

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
15.4.2010 13:26:39   
Angel_Tian
farina - datum tak velja 28.4., ura pa okoli 10-ih ali 10.30. Lahko zaradi mene kar v pohorski, tam ste že redne gostje user posted image Bi bilo pa fino imeti tvojo cifro, da lahko po pregledu preverim, če prideš ali ne.

V MB porodnišnici sigurno ni za plačat. Sem pa dobila takrat 4 leta nazaj domov račun, koliko sem jih stala tiste dni v bolnici - pač v vednost. To pa ne vem, če zdaj še vedno počnejo.

meemee - tale link je pa zanimiv. Hvala. Vidim, da so v MB porodnišnici še vedno tako "prijazni", da ne kasirajo prisotnosti pri porodu in tudi obiskov ne omejujejo user posted image user posted image In se mi kar nefer zdi, da kje drugje kaj takega počnejo. Tak al tak celo življenje zavarovanje plačuješ in ni šment, da ne bi pri porodu mogli tiste obleke "častit" očetu no.

user posted image user posted image za pregled

milena - pojdi malo na sprehod. Če imate tako lepega sončka kot pri nas, ti bo svež zrak tudi pri kislini pomagal.

strelkica - tudi jaz ne zagovarjam pretiravanja obiskov v porodnišnici, ker tistih nekaj dni pa že lahko zdrži folk brez nas. Ampak moža, otroke in recimo starše pa jaz ne bi omejevala.

biba - uživajta user posted image

gromska - raje lepo uživaj na sončku kot pa da misliš na "preprodajo" kondomov user posted image user posted image

sabri - ti si čisto recesijska, samo še na čakanju user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
15.4.2010 13:32:28   
farina
kolk jaz vem Mb porodnišnica ni za plačat,pa mislim da te uredijo tudi prav tako. mislim nago te že ne pustijo tam ležat

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
15.4.2010 13:38:49   
milena2222
Prepisala iz knjigice....tk da ne me za besedo držatuser posted image

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
15.4.2010 13:40:07   
milena2222
Pa sej plačilo je za prisotnost partnerja???

Neposredna povezava do sporočila: 4369
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 13:58:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4370
15.4.2010 14:12:32   
emibu
Prisotnost pri porodu - Juhuuu pri nas mamo pa brezplačnouser posted image user posted image

no naša je spet dans pametvala kak se nj gor počasa rihta pa blabla da mamo itak plac tle spodi ja itaaak ja ful ga mamo dej ne seri baba zmešanauser posted image user posted image k sm skor popizdla sm ji kr rekla da itak bomo šli takoj gor k bo ena soba zrihtanauser posted image user posted image pol je še je*ala kao da leto spa nebomo mogli na morje WTF??? zka že ne?? ja zto k se bo še delal takrat  mislim budala jedna no najkasnej do sred junija bo selitev ona mi pa serje da konc avgusta nebomo mogl na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ženska je za ubit nouser posted image user posted image user posted image aja pa še to sm ji povedala da nej ne usiljuje mnenj ker me je na konc že res razpizdl do koncauser posted image pa je rekla da ona ne vsiljuje ona sam poveuser posted image user posted image user posted image

soba v P-no glede sobe bi pa jst kr mela eno kompanjonko zraven pa naj se dere še njen otročič sej je useeno usaj DC nebo...

Neposredna povezava do sporočila: 4371
15.4.2010 15:29:46   
m_o_i
jaz ne vem-je to spomladanska utrujenost al kaj; meni se namrec ne da niti dihat, kaj sele kaj drugegauser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
15.4.2010 15:44:50   
milena2222
Zivepo-ja za prisotnost partnerja oziroma za stvari, ki jih porabi pri prisotnost pri porodu ( ala zaščitno obleko in te stvariuser posted image )

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
15.4.2010 15:45:26   
emibu
moi,to ti je spomladansko-nosečniška utrujenost sočustvujem s tabo:/

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
15.4.2010 18:14:34   
isabeaux
 Ojla punceuser posted image

Sem ful dobre volje prišla s pregleda user posted image vse ok....bebica  ima nekje 2300 g in lepo napreduje, hkrati pa čeprav je res čep šel...imam notranjost mv zaprtouser posted image user posted image user posted image dolg je cela 2,3 cm user posted image user posted image user posted image user posted image Lijaka ni več nobenega za videt, tako da je vse bp....user posted image user posted image user posted image user posted image

G.mi je sicer rekla, da lahko pričakujem, da se bo vse začelo v roku kakega tedna...al pa tud ne user posted image in da se nimam kaj skrbet za bebico, ker so vsi pretoki super in lepo raste, hkrati pa sem dobila že dexa pred 14 dnevi, kar pomeni, četudi se zdaj rodi, bi naj bilo s pljučki vse ok user posted image user posted image user posted image skrbelo jo je le ker sem 2 kg shujšala....ko pa sem ji rekla, naj se ne čudi...ker kdo sploh lahko bolnišnično hrano je...se je smejalauser posted image user posted image user posted image

No tkole sedaj pa vsa grem prebrat...user posted image

Za seznamček pa tkole...naslednji pregled imam 26. 4. , -2 kg...kar pomeni da sem jih pridelala 8...in imamo pupo, pa kaj še...no če še kaj manjka mi povejte user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.