|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
14.4.2010 21:51:28   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

GH: pri moji Sari je joška še zmeraj zakon. Je pa na krhljne narezano sadje, suhe marilice, suhe slive... seveda vse po nadzorom. Pri stari mami pa za posladek dobi še kakšen otroški piškotek, ki ga z veseljem zmaže. Zadnjič ji je hotela pomagati, da bi lepo preprijela piškotek, pa se je Sara zanj ustrašila in kar celega v usta zbasalauser posted image .

Ima Sara že zobe?

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
14.4.2010 22:02:15   
čili
Meni je Ažbe kot kaže dopovedoval ,da me ima dovolj in da hoče sam zaspat v svoji postelji. Sem ga danes dop. iz obupa, ker se ni in ni umiril odložila v njegovo posteljo (edini prostor, kjer se mi zdi dovolj varno ,da ga pustim samega, kadar sva sama) in se odšla v kopalnico malo uredit ,da greva potem ven. Ko sem prišla nazaj pa je spal. Sem popoldan ponovila postopek in je v roku 10 min zaspal s skoraj nič jamranja oz. veliko lepše kot če sva bila v veliki postelji. Očitno je pogruntal da se lahko z menoj malo igra. Če ga je pa oči dajal spat je bil pa na koncu vedno žur .Tudi zdaj je zaspal sam oz. z nekaj poboži...user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
14.4.2010 22:14:14   
vila MaLiNa
Joj je Ažbe lušten v tem čebričkuuser posted image . Ali je še v uporabi?

IZVIRNO SPOROČILO: čili

GH: pri moji Sari je joška še zmeraj zakon. Je pa na krhljne narezano sadje, suhe marilice, suhe slive... seveda vse po nadzorom. Pri stari mami pa za posladek dobi še kakšen otroški piškotek, ki ga z veseljem zmaže. Zadnjič ji je hotela pomagati, da bi lepo preprijela piškotek, pa se je Sara zanj ustrašila in kar celega v usta zbasalauser posted image .

Ima Sara že zobe?

Ne Sara še nima zobk. Gricka vse samo z dlesnimi, ko je pa zmehčano pa "odgrizne" in nato previdno melje dalje.

Altaja tvoj sine ti bo pa kmalu pobegniluser posted image .

Ja čas gre res hitro, naši malčki pa rastejo kot konoplja...

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
14.4.2010 22:14:31   
vila MaLiNa

Meni je Ažbe kot kaže dopovedoval ,da me ima dovolj in da hoče sam zaspat v svoji postelji. Sem ga danes dop. iz obupa, ker se ni in ni umiril odložila v njegovo posteljo (edini prostor, kjer se mi zdi dovolj varno ,da ga pustim samega, kadar sva sama) in se odšla v kopalnico malo uredit ,da greva potem ven. Ko sem prišla nazaj pa je spal. Sem popoldan ponovila postopek in je v roku 10 min zaspal s skoraj nič jamranja oz. veliko lepše kot če sva bila v veliki postelji. Očitno je pogruntal da se lahko z menoj malo igra. Če ga je pa oči dajal spat je bil pa na koncu vedno žur .Tudi zdaj je zaspal sam oz. z nekaj poboži...user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
14.4.2010 22:28:10   
čili

Joj je Ažbe lušten v tem čebričkuuser posted image . Ali je še v uporabi?

GH: pri moji Sari je joška še zmeraj zakon. .. seveda vse po nadzorom. Pri stari mami pa za posladek dobi še kakšen otroški piškotek, ki ga z veseljem zmaže. Zadnjič ji je hotela pomagati, da bi lepo preprijela piškotek, pa se je Sara zanj ustrašila in kar celega v usta zbasalauser posted image .

Ima Sara že zobe?

Ne Sara še nima zobk. Gricka vse samo z dlesnimi, ko je pa zmehčano pa "odgrizne" in nato previdno melje dalje.

Altaja tvoj sine ti bo pa kmalu pobegniluser posted image .

Ja čas gre res hitro, naši malčki pa rastejo kot konoplja...

Žal ni več šlo ,že kakih 14 dni nazaj se je Ažbe pričel dvigovat in čebriček se je sumljivo majal. Smo ga pa veliko prakticirali.

Bom jest tudi dala mojemu brezobkotu  suho sadje poskusiti . To mu zna bit pa dobro. Najbrž že kar jutri .

Neposredna povezava do sporočila: 4530
14.4.2010 22:29:16   
altaja
Čili: ufff, seznam user posted image .. na prvi strani je.. s starimi podatki. Mali je bil rojen 5.9. (pdp je bil 28.8).
Mami, a ne veš da maš velikega fanta ki hoče sam zaspat? user posted image To je super, če se bosta tako navadila.

Malinca: a te kdaj ugrizne? Naš dobi kaj v usta samo kadar je pod nadzorom.. včasih lepo je, včasih pa preveč odgrizne in se začne davit. No, včeraj je piškotek že lepo jedel, tudi skorjico mu dam. Se igra igrico Janko in Metka.. drobtine so vsepovsod user posted image Ne dobi pa svežega jabolka, ker se ne raztopi v ustih in koščkov ne more pogoltnit. Krhljev ne mara več user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 4531
14.4.2010 22:37:40   
Mož*
Pri nas pa ni šans, da bi zaspal sam. Bog ne daj, da ga kam odložim, ko je že zaspan, se začne tako dret, kot da bi ga iz kože dajali. Tudi s stekleničko noče zaspati. Samo user posted image user posted image user posted image
No, zdajle je končno zaspal. Danes je od šestih zjutraj spal le 20 minut - 1x in zaspal ob 22.30.
Sicer pa je novo to, da izjemno glasno protestira, če mu kaj ni prav, če pa mu je, da tako vriska, da gre skozi ušesa. je en tak intenziven otrok. Danes sem izvedela še nadaljevanje o včerajšnjem dretju, menda je mojo mamo, ki ga je poskušala tolažiti, dobesedno lopnil. user posted image user posted image user posted image Pa tak nežen drobižek je. No, ja, ta tretji je bil tudi hudo hud.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
14.4.2010 23:04:30   
čili
 Uh sem se namučla ... sem našla seznamček na 155 strani. Gor smo pa že me vohunke user posted image .
Altaja je Ažbe tko spal na začetku pa mu potem ni več pasalo. Upam da ni samo obdobje.Je pa res ,da je lažje se stisnit v postli, kot pa stat zraven. Se bom potrudla,da bi to postala praksa.
Moj ko je kruh se dobesedno prilepi na stol . Se mi zdi da zadnje čase prav po kruhu diši user posted image kljub vsakodnevnemu umivanju.

Mož imam jest mojga na sumu ,da že ve kako pritegnit pozornost, kadar jo rabi. On ne kriči ampak tko milo toži ,da ga skor ne moreš pustit ...boščka ...user posted image Klemen je  babici najbrž najprej skušal lepo povedat pa ni razumela pa se je človk malo bol potrudil  user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
14.4.2010 23:38:44   
Mož*

Uh sem se namučla ... sem našla seznamček na 155 strani. Gor smo pa že me vohunke user posted image .
Altaja je Ažbe tko spal na začetku pa mu potem ni več pasalo. Upam da ni samo obdobje.Je pa res ,da je lažje se stisnit v postli, kot pa stat zraven. Se bom potrudla,da bi to postala praksa.
Moj ko je kruh se dobesedno prilepi na stol . Se mi zdi da zadnje čase prav po kruhu diši user posted image kljub vsakodnevnemu umivanju.

Mož imam jest mojga na sumu ,da že ve kako pritegnit pozornost, kadar jo rabi. On ne kriči ampak tko milo toži ,da ga skor ne moreš pustit ...boščka ...user posted image Klemen je  babici najbrž najprej skušal lepo povedat pa ni razumela pa se je človk malo bol potrudil  user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tudi sestri ga nista, ta druga je danes komentrirala, da bi ga človek kar čez balkon zabrisaluser posted image user posted image user posted image user posted image , ta prva pa še danes vidno pretresena opisuje dretje. Bogi, bogi

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
15.4.2010 8:51:29   
sasek79
Dobro jutro! user posted image

Bravo Vid! user posted image Altaja res imaš naprednega otroka. On bo pri osmih mesecih že hodil. Koliko je težak in velik? Ali ste že vse vtičnice in vogale zaščitili?

Mateja, ne se sekirat. Je povsem normalno, če otrok shodi pri 10-ih mesecih ali 1,5 letu. Sin od moje kolegice se je prejšnji teden postavil na vse štiri, pa je star 9,5 mesece. Njegov razvoj je čist OK, je zdrav, lep dojenček.

Čili: Bravo za Ažbeta. user posted image Ko bi ga le naš hotel posnemat. Naš je podoben kot Klemen od Mož*. Če je utrujen, se tako užaljeno dere, če ga odložiš iz rok. Pa tudi drugače zelo glasno protestira kadar mu ni kaj prav. Noči pa so poglavje zase. Čer nočem biti njegova duda, mu jo skoz popravljam, ker se skoz zbuja. user posted image Kljub temu, ga moram vsaj ene 5x na noč priklopiti. Kdaj se to neha????????? user posted image Jaz ne maram več noči, so tako dolge, vidim vsako uro, kazalci se ne premaknejo nikamor.

Mož: Po tvojih poročanjih se Klemen veliko doji. Kako to, da je tak maneken. Ali samo malo potegne in bolj duda ali zarez vleče. Naš je tudi orto sesalec in še jedec zraven. Zato je pa tudi tak debelušček. Od dopolnjenih 6 mesecev se ne redi več toliko, vendar je prej samo z dojenjem v pol leta potrojil porodno težo in zrastel za 24 cm.Vsi me tolažijo, da bo izgubil, ko bo začel hodit. Drugače midva z user posted image nisva debela - imava kakšno kilco preveč user posted image .

Fajn se imejte danes v SN.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
15.4.2010 8:58:34   
mateja8
Če boste urejale seznam vam dolgujem še nekaj podatkov.
Vita:
PDP: 16.10.2009
rojena: 17.9.2009, 2100g, 46cm
1 mes.: 3720g, 50,5cm
2. mes.: 5095g, 54 cm
3 mes.: 6060g, 57 cm
4 mes.: 6720 g, 59,5cm
6 mes.: 7320g, 64 cm

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
15.4.2010 9:25:13   
lean
Dobro jutro

Kolk ste se načvekale user posted image , sem komi prebrala. Od mene pa nič, nisem mogla pogruntat zakaj je Neva bla tako sitna včeraj pa spat ni mogla, pa priklopla vsaki dve uri. No pa danes preberem, da je bil včeraj mlaj user posted image . No če bi dala mal miru, bi to že lahk včeraj prebrala. Očitno bo to pri nas kar stalnica, je že blo prejšni mesec takouser posted image
Čili si verjetno imela kar mojo Nevo v mislih.

Pa da še malo za nazaj pokomentiram:

lupinico upam,da bomo še nekaj časa uporabljali, zaenkrat ima še plac pa tud uspava se jo lahko not z zibanjem, ampak to pali samo na obiskih, doma pa ne user posted image

marele nimamo, razmišljam pa o nakupu v prihodnosti, saj zavzame malo placa v prtljažniku, zaenkrat si ne moreva privoščit večjega avta.Jaz imam tvingiča, on pa ibizo.

mož tud naša punca se dere kot da bi jo iz kože dajali, če je zaspana pa jo probaš nekam odložit. Še HB da voziček pali ali pa user posted image . No ko so slabi dnevi pa nič, potem se samo prestavljave iz postelje v voziček in nazaj... ko ne uspe pa je pač budna cel dan in seveda sitna!

Sem si pa tud jaz celo po sedmih mesecih čez vikend zvečer privoščila izhod in si ga verjetno še nekaj časa ne bom večuser posted image . N. je lepo zaspala, po nekaj minutah ko sem se premaknila iz hiše, je to očitno takoj pogruntala in je bla auf. Drla se je tako močno, da je zraven še bruhala user posted image , ker se je tolk napenjala. Tako da takoj po predavanju sem se vrnila domov.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
15.4.2010 9:33:38   
mateja8
Js si izhoda zvečer še nisem privoščila, pa čeprav mala noče več vlečt pri meni. Spi celo noč, pa kljub temu nekako nimam želje, da bi jo pustila in šlea. No željo že mam, sam ne upam.

Midve pa danes dobiva obiske. Pride sodelavka s svojim devetmesečnikom, da bomo mal čvekale in vozičkale. Komaj čakam.

Zdej pa grem jabolko pojest, ker sem na shujševalni in je to moj zajtrk.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
15.4.2010 9:38:13   
čili
jUTRO!
Neva se je pridružila seznamu Pazi mlaj!!user posted image
Mateja tudi Če si na dieti si zajtrk kar obilen privošči. Je dovoljeno oz. zaželeno.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
15.4.2010 9:40:25   
vila MaLiNa
Hoj,

kako je zunaj lep dan... Sara trenutno ptičem nagajauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Malinca: a te kdaj ugrizne? Naš dobi kaj v usta samo kadar je pod nadzorom.. včasih lepo je, včasih pa preveč odgrizne in se začne davit. No, včeraj je piškotek že lepo jedel, tudi skorjico mu dam. Se igra igrico Janko in Metka.. drobtine so vsepovsod user posted image Ne dobi pa svežega jabolka, ker se ne raztopi v ustih in koščkov ne more pogoltnit. Krhljev ne mara več user posted image

Sara vsaj kadar je lepo sediuser posted image . Drobtine so pa itak povsod. Se je pa že naučila, da ravno prav odgrizne. Najraje pa seveda je piškotek, ki ga dobi pri stari mami. Sama ji zaenkrat piškotkov še ne ponudim, ker ima prej za probati še veliko stvari in še nobenega obroka nisva čisto zamenjali z GH.

Lupinica... je nimamo več. Jo preveč utesnjuje in sili v položaj v katerem neče biti. Ima pa sedaj avtosedež od Kiddya in kar uživa... razen takrat, ko se spomni, da bi šla med vožnjo k meni v naročjeuser posted image user posted image user posted image

Naše spanje danes je bilo katastrofalno... Zaspala dokončno spet okoli 22ih. Že prej se malo zbujala... potem pa od enih dalje veselicauser posted image . Sem še sedaj čisto zlimana skupaj. No okoli 6ih mi jo je pa le uspelo uspavati za dobro urcouser posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
15.4.2010 9:42:17   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: lean

Dobro jutro

Sem si pa tud jaz celo po sedmih mesecih čez vikend zvečer privoščila izhod in si ga verjetno še nekaj časa ne bom večuser posted image . N. je lepo zaspala, po nekaj minutah ko sem se premaknila iz hiše, je to očitno takoj pogruntala in je bla auf. Drla se je tako močno, da je zraven še bruhala user posted image , ker se je tolk napenjala. Tako da takoj po predavanju sem se vrnila domov.

Ja tok se derejo tile naši... Pri nas je bilo tudi tako ene dvakrat. Pa nečakinja to še sedaj, pri slabih 3 letih prakticira.user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
15.4.2010 9:43:03   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: mateja8

Js si izhoda zvečer še nisem privoščila, pa čeprav mala noče več vlečt pri meni. Spi celo noč, pa kljub temu nekako nimam želje, da bi jo pustila in šlea. No željo že mam, sam ne upam.

Midve pa danes dobiva obiske. Pride sodelavka s svojim devetmesečnikom, da bomo mal čvekale in vozičkale. Komaj čakam.

Zdej pa grem jabolko pojest, ker sem na shujševalni in je to moj zajtrk.

Pa sej si taka suhica, da res niuser posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
15.4.2010 9:58:41   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: sasek79

Dobro jutro! user posted image

Bravo Vid! user posted image Altaja res imaš naprednega otroka. On bo pri osmih mesecih že hodil. Koliko je težak in velik? Ali ste že vse vtičnice in vogale zaščitili?

Mateja, ne se sekirat. Je povsem normalno, če otrok shodi pri 10-ih mesecih ali 1,5 letu. Sin od moje kolegice se je prejšnji teden postavil na vse štiri, pa je star 9,5 mesece. Njegov razvoj je čist OK, je zdrav, lep dojenček.

Čili: Bravo za Ažbeta. user posted image Ko bi ga le naš hotel posnemat. Naš je podoben kot Klemen od Mož*. Če je utrujen, se tako užaljeno dere, če ga odložiš iz rok. Pa tudi drugače zelo glasno protestira kadar mu ni kaj prav. Noči pa so poglavje zase. Čer nočem biti njegova duda, mu jo skoz popravljam, ker se skoz zbuja. user posted image Kljub temu, ga moram vsaj ene 5x na noč priklopiti. Kdaj se to neha????????? user posted image Jaz ne maram več noči, so tako dolge, vidim vsako uro, kazalci se ne premaknejo nikamor.

Mož: Po tvojih poročanjih se Klemen veliko doji. Kako to, da je tak maneken. Ali samo malo potegne in bolj duda ali zarez vleče. Naš je tudi orto sesalec in še jedec zraven. Zato je pa tudi tak debelušček. Od dopolnjenih 6 mesecev se ne redi več toliko, vendar je prej samo z dojenjem v pol leta potrojil porodno težo in zrastel za 24 cm.Vsi me tolažijo, da bo izgubil, ko bo začel hodit. Drugače midva z user posted image nisva debela - imava kakšno kilco preveč user posted image .

Fajn se imejte danes v SN.

Živio!
Dan sem začela z obilnim pospravljanjem, sesanjem, pa še preklinjala sem zraven. Od rojstva jih učim reda, beštije, prime se jih pa tako, tako. Ubogi Aljaž, ki je imel šele 2. uro, se je naposkušal še za obe sestri zraven.

Noč: katastrofa. Na priklopu. Sašek, včasih res je, večinoma pa bolj dudla. A veš, tisto, ko potegne, (da ti potem v spodnje gate teče),l on pa spusti, pa spet prime... 
A kdaj se to konča? Ne vem, prva je spala celo noč, več kot 12 ur od 3. meseca dalje (in nikoli manj kot 7 ur skupaj že iz porodnišnice), ta tretji pa se dojil do 3. keta in prvič spal 6 ur v kosu šele v šoli.

Klemen je non stop v akciji, ker če seštejem, je vsaj 8 ur dnevno na tleh in v raziskovanju. Je kar veliko, poleg dojenja mu je GH všeč. Je pa res, da kakšnih gromozanskih količin nikoli ne poje. On pravzaprav ves čas je po malem. (Ko sem mu včasih dala izbrizgano mleko po steklenički, nikoli ni polil več kot 100-120 ml skupaj). da bi se kdaj dojil 190-200 ml, kot nekateri pojedo, ali pa spijejo AM, ni prav gotovo nikoli.
Tudi on je zrasel 21 cm. Očitno ima živahen metabolizem.  Tudi jaz sem drobna (44 kg, 162 cm). Ta najstarejša hči je imela pri letu kar 86 cm in slabih 9 kg (8800).  Ta druga (smučarka) je bila pa podobna, kot praviš. Rodila se je 3180 in imela pri 4 tednih že 4980 (izključno dojena).

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
15.4.2010 10:04:42   
sasek79
Jaz si zaenkrat izhoda zvečer nisem privoščila. Ga ni junaka, ki bi prevzel našega kričača. Zvečer je samo mama dobra in nobeden drug. Nikdar se ne ve kdaj bo alarm.

Dieta: Trenutno sem na dieti brez kravjega mleka in jajc. Kile ne gredo nič dol, ker pojem preveč kruha, margarine in marmalade (ali medu). Se bom pa čačela bolj rekreirat v naravi.

Neposredna povezava do sporočila: 4544
15.4.2010 10:13:40   
yenny
Naša noč za en odtenek boljša kot prejšnja!
Jaz že od začetka opažam,da na našo vplivajo vse te lune,mlaj še posebej.
Problem je samo ker je vsaj teden en konec te lune!user posted image
A bi se dalo to ukinit!user posted image
Našo meče nekaj noči prej in še potem kakšno,potem je par noči mir,potem je pa že spet en konec lune!
Jaz tudi še nisem šla na kakšen večerni izhod,kam naj pa grem,če pa komaj čakam,da zaspi,da grem potem še jaz!user posted image
Včeraj ko ste nuser posted image katere tukaj gor visele,sem bila jaz malo po 20 že postelji!!
Moj pravi,da mu je kar nerodno,da bi šel ob taki uri spat!user posted image
Mož-kako ti pa uspe,da ti toliko časa zdrži na tleh!user posted image
Jaz ne vem no,ampak naša je cel ljubi dan v akciji,ampak moram biti cel čas zraven,sama zdrži kakšnih 10 min.,potem pa že hoče vso pozornost,drugače je vpitje!
Včasih bi mi prav prišlo,malo pavze,tako pa se moram ves čas nekaj novega zmišljevati,da je zanimivo.
Če se naša dolgočasi,postane prava sitnoba!user posted image
No,mi je pa vsaj uspelo,da ne spi v veliki postelji!
Do zdaj še ni odspala pri nama niti ene kitice.
Če so že vse ostale ideje odpovedale,vsaj to mi je pa uspelo!
Na morje bi šla!user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
15.4.2010 10:28:14   
Mož*
Klemen na tleh: ja raziskuje, pa tipa, liže, gloda, ovohava. Jaz mu samo nove in nove oredmete podajam, pa stare umaknem, pa ... Ne vem, tak je; vsi štirje so bili hudi raziskovalci, ki se niso dali motit in so se zabavali sami s sabo, će razumeš. Moram pa takoj uganit, če hoče gor (oz. bolje rečeno, KAJ hoče). Če ne, tuliiii kot veper. Ampak saj približno že vem, kaj hoče. Zdajle, ko tole klofam, žveči jabolko Andy (Tinny love) in poskuša izpuliti črva iz notranjosti). 

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
15.4.2010 10:29:29   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: sasek79

Po mojih meritvah je velik 73 cm in ima cca 9 kg. Tako kot Klemen od Mož* je Vid najbolj srečen kadar je na tleh in raziskuje. V naročju ne zdrži dolgo, razen kadar je zaspan, takrat se pa rad stisne user posted image . Očitno je po teti, ki je shodila pri 9 mesecih.. sicer pa.. shodil bo ko bo pripravljen..men se nikamor ne mudi, očitno se njemu user posted image

Vtičnice bodo danes zaščitene, sem ga včeraj zalotila kako je eno z zanimanjem gledal user posted image . Dnevno mamo zelooo veliko in ni ostrih robov, najboj se bojim da bi z glavo udaril ob klubsko mizico zato jo porinem tik k sedežni. Pazim, da ne bi blo kake hude nesreče, kakšno malo buško pa mora dobit, da bo razvil občutek.. 

Sem se ravno spomila in vas bom vprašala. Te dni se spravljava v nakup zunanjih igral.. a bo tisti mali tobogan letošnjo sezono lahko že v uporabi ali je prehitro? Jst mislim, da ko enkrat hodi...se lahko tudi drajsa, ali ne?  Drugače bo dobil še peskovnik, gugalnico in poganjalčka user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
15.4.2010 11:07:51   
Mož*

Zunanja igrala.
Daleč najboljša igrala ima Little Tikes, mi smo pri prvih treh imel plezalno kocko, peskovnik, gugalnico, vrtno mizico in poganjalec - avto, ki ga bom ponovno nabavila za Klemna.
http://www.littletikes.com/toys/cozy-coupe-30th-anniversary-edition.aspx
Igrala so po kvaliteti (obdelava, sestavljanje, robovi) vrhunska.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
15.4.2010 11:25:25   
čili
ste še tu ? Ažbe  spi pa si ga ne upa zbudit. Mi bo kako namalu  user posted image Če en mal zamudim v SN ne boste preveč hude aneuser posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
15.4.2010 12:50:37   
Rosca79
Oj, kakšen fajn danuser posted image

A me vohunke tud loh kar pridemo v SN, a sem narobe razumela?

No drugače pa glede tobogana hočem povedat, da je naši ene 2 tedna nazaj njen zlati ati že nabavil enga približno 80 do 90cm visokega in čist uživa, se na vrhu kar požene z rito dol, itak jo pa drživa okol pasa. Pa čist cvil in se smeje zraven. Gujsanje pa spoznava že iz nosečnost; imamo v dnevni namontirano sedečo mrežo, pa jo - ker je tolk mala - not zavijem pa se ji tudi čist meša in se reži in cvili, v naročju tam notri pa prov z užitkom pogostokrat zaspi. Tko da imamo dnevno že zdaj bolj igralnico kot za kaj drugega...

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?