|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
15.4.2010 15:21:18   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: Rosca79

Tko da imamo dnevno že zdaj bolj igralnico kot za kaj drugega...

user posted image Enako. Prid mojo pogledat.. smo ko cigani.. šotor sred dnevne user posted image user posted image user posted image

Pa ve niste vohunke, no! Itak, sn velja za vse septembrke..

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
15.4.2010 20:10:11   
sasek79
Kje pa ste danes vse? Ali še kar čvekate v SN? user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
15.4.2010 20:41:07   
yenny
Pa res kje ste vse!?
Spet bo dež od vašega čvekanja,pa komaj sem dočakala malo sončka!user posted image
A ste vsaj kaj pametnega ugotovile na zmenku?user posted image
Bi bilo v redu,če bi malo poročale,da vemo kaj in kako!user posted image

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
15.4.2010 21:06:50   
čili
Hoj! Smo ugotovile da naši otročki res hitro rastejo ,da so septemberčki najlepši, pa pritkani... Smo pa res čvekale. Jest rada govorim pa sem komi do besede prišla user posted image user posted image user posted image user posted image . Naslednjič pa še kakšna, jest sem bila danes prvič. Lušto je bilo user posted image .Ažbe je potem doma 2 uri odspal user posted image

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
15.4.2010 21:16:46   
Mož*
Evo, se javljam. Na koncu se je v SN nabralo 6 mamic, 4 septemberčki in 2 septemberki. Bilo nas bi še več, če jih ne bi par zbolelo. Ugotavljale smo, kakšne lepotičke/lepotce imamo, pa kakšna porodna zgodba je padla, pa veliko zgodb o vsakdanu naših nadebudnežev. Vsi po vrsti so glodali ograjo iz bambusu podobnih palic, oa lezli po naslonjalih; no ja, eni res malo malo bolj. Kot kraljica pa je sedela Katrinina Alina, vsa v roza in dostojanstveno kazala, da je prebejsko početje ne zanimauser posted image user posted image user posted image . Je pa šarmirala z očarljivimi nasmeški. Sara in Klemen sta obdelovala iste igrače, tudi kar nekaj dotikov je padlo (za - enkrat zelo nežnih).
A ja, pa nekatere so ugotavljale, da se poznajo iz precej bolj burnih letuser posted image user posted image
Drugič vas pričakujemo!

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
15.4.2010 21:27:30   
čili
Altaja sam letos najbrž še ne bo obdeloval tobogana. Čeprav user posted image pri vašem supesmenu je težko bit čist prepričan v to user posted image .Letos jim bo najbrž še čisto zadosti raziskovanje okolice:tla, zemlja ,kamenčki,trava,stoli ,gume,rože,pa če mene vprašaš bo peskovnik tanartabulše user posted image .

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
15.4.2010 21:30:15   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Evo, se javljam. Na koncu se je v SN nabralo 6 mamic, 4 septemberčki in 2 septemberki. Bilo nas bi še več, če jih ne bi par zbolelo. Ugotavljale smo, kakšne lepotičke/lepotce imamo, pa kakšna porodna zgodba je padla, pa veliko zgodb o vsakdanu naših nadebudnežev. Vsi po vrsti so glodali ograjo iz bambusu podobnih palic, oa lezli po naslonjalih; no ja, eni res malo malo bolj. Kot kraljica pa je sedela Katrinina Alina, vsa v roza in dostojanstveno kazala, da je prebejsko početje ne zanimauser posted image user posted image user posted image . Je pa šarmirala z očarljivimi nasmeški. Sara in Klemen sta obdelovala iste igrače, tudi kar nekaj dotikov je padlo (za - enkrat zelo nežnih).
A ja, pa nekatere so ugotavljale, da se poznajo iz precej bolj burnih let[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]user posted image
Drugič vas pričakujemo!

a ja? kere to user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
15.4.2010 21:48:01   
čili
user posted image mož si se zmotila ,si tiste pri sosednji mizi poslušala user posted image

jest sem se pa odločila, da grem za spremembo 2 uri prej v posteljo...user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
15.4.2010 21:50:59   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: čili

user posted image mož si se zmotila ,si tiste pri sosednji mizi poslušala user posted image

jest sem se pa odločila, da grem za spremembo 2 uri prej v posteljo...user posted image

to je ob polnoči user posted image Jaz bom pa res mogla it prej, ker sem do ponedeljka zjutraj sama z obema in če hočem preživet bo treba mal več spat, pa živce na pašo dat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
15.4.2010 22:40:07   
Mož*

So bli res pr sosednji mizi, jauser posted image user posted image user posted image

Sicer bom pa še malo pred p.c. zasedala, da malo razsmrdim jedilico in kuhinjo. Smo pekli palačinke. Pa smo še pekli palačinke. Pa je prišla še Marišina kolegica s fantom, pa smo še vedno pekli palačinke.... Pa smo toliko časa pekli, da je Aljaž spet postal lačen....
SKLEP: do jutri ne pečem več palačink, kupim pa novo ponev, ker vse stare, razen eno, grdo prijemljejo.
Klemen: je ta hip zaspal po predhodni tulbi, ker sem ga kopala s premrzlo vodo. Sin me je ob tem napulil,a ne znam otroku pravšnje vode naštimatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
16.4.2010 8:52:45   
sasek79
Dobro jutro! Čudovit dan je pred nami. user posted image Spet bomo vozičkali.

Za nami je grozna noč. Do polnoči se je zbujal 1-2x na uro, nato je eno uri spal, od enih do dveh, se je zbudil cca. 4x, od dveh do štirih sploh ni spal. Ob štirih je pa končno zaspal do sedmih user posted image . Mislim, da to niso več krči, temveč aktivno podoživljanje dneva. Se zvija in gode z zaprtimi očmi. Ko ga vzamem v roke se pomiri in spi dalje. Duda je obvezna, včasih mora biti priklop ali celo nošenje. user posted image

Kako izgleda, ko se ponoči prebujajo vaši sončki. Predvsem tisti ki se zbujajo bolj pogosto. Ali se čisto predramijo, ali samo godejo?

Zaradi teh krčev sem jaz na dieti že en mesec, pa ni nobenega učinka. Čakamo še izvide krvi, če bodo kaj pokazali. Jaz mislim, da bi se sedaj pa že poznala kakšna razlika, če bi šlo za alergijo. Maja imamo še slikanje trebuščka. Smo dobili uro ob 10.00 in mora biti teščuser posted image . Kako naj to izpeljemo. MOŽ*, ali bo vredu, če ga tisto dopoldan in jutro samo dojim?

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
16.4.2010 9:21:29   
mateja8
Dobro jutro.....

Zbujanje ponoči ne vem kako zgleda, ker se Vita ne zbudi. Spi celo noč, je pa zjutraj kmalu pokonci. Danes je bilo to spet ob šestih. Sam sem jo do sedmih kar v postelci pustila, pa je not mal protestirala, pa se igrala, pa čebljala in podobno.

Sasek.....a vi imate krčke kot reakcijo na alergijo ali kaj. Moja sodelavka ima malčka alergičnega na gluten, jajca in mleko. Boščka ne vem kaj sploh še lahko je, ker doji.

Dan bo prekrasen in komaj čakam, da z Vito mahneva ven.

Joj, moram vam povedat, da je mela naša Vita klopa. Sem ga včer zvečer vidla in odstranila, zdej pa sam upam, da ne bo kake reakcije.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
16.4.2010 10:01:36   
sasek79

IZVIRNO SPOROČILO: mateja8

Dobro jutro.....

Zbujanje ponoči ne vem kako zgleda, ker se Vita ne zbudi. Spi celo noč, je pa zjutraj kmalu pokonci. Danes je bilo to spet ob šestih. Sam sem jo do sedmih kar v postelci pustila, pa je not mal protestirala, pa se igrala, pa čebljala in podobno.

Sasek.....a vi imate krčke kot reakcijo na alergijo ali kaj. Moja sodelavka ima malčka alergičnega na gluten, jajca in mleko. Boščka ne vem kaj sploh še lahko je, ker doji.

Dan bo prekrasen in komaj čakam, da z Vito mahneva ven.

Joj, moram vam povedat, da je mela naša Vita klopa. Sem ga včer zvečer vidla in odstranila, zdej pa sam upam, da ne bo kake reakcije.

Zaradi krčev pri sedmih mesecih smo dobili napotnico za pediatrijo. Tam so naredili osnovne preiskave, med drugim tudi teste za alergijo. V izvidu piše, da mora biti mama na strogi dieti brez krvjega melka in jajc. Testi na koži so bili negativni, kar pa menda še ne pomeni, da ni alergije. Krvnih rezultatov še ni. Kot sem že napisala, enomesečna dieta ni dala nobenih izboljšav. Drugače zaenkrat niso našli nič posebnega. Kar pa je tudi vredu. user posted image Bo že tudi naš škrat enkrat začel spati.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
16.4.2010 10:03:18   
sasek79
Mateja: Kje pa je dobila klopa, ali je bila v naravi kje na tleh? Sploh nisem pomislila, da ga lahko takšni mali tudi že dobijo. user posted image

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
16.4.2010 10:07:48   
mateja8

IZVIRNO SPOROČILO: sasek79

Mateja: Kje pa je dobila klopa, ali je bila v naravi kje na tleh? Sploh nisem pomislila, da ga lahko takšni mali tudi že dobijo. user posted image

Bile smo samo doma. V radiju 300 m od hiše. Pojma nimam kje ga je staknila. Zdej je blo itak slabo vreme in smo se zadrževale res samo doma. Včeraj sva bli z vozičkom zunaj na dvorišču, popoldne pa sm jo nosila okoli hiše - res nikjer drugje.
Očitno so klopi tudi na vrtovih. user posted image

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
16.4.2010 10:13:01   
Ajsha
O ja, pri nas so za hišo - skupaj z gozdnimi jagodami. Pa sploh ne živimo nevemkako v naravi!

Love is in the air...

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
16.4.2010 12:31:27   
lean
Zdravo

Sve se včeraj potepale cel dan, danes je pa spet čuden dan, se nikakor ne morem odločit, ali naj greve ven. Moja večna dilemauser posted image .

(odgovor članu Ajsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
16.4.2010 12:43:41   
mateja8

IZVIRNO SPOROČILO: lean

Zdravo

Sve se včeraj potepale cel dan, danes je pa spet čuden dan, se nikakor ne morem odločit, ali naj greve ven. Moja večna dilemauser posted image .

Ta dilema je ponavadi prisotna tudi pri meni, ampak danes je pa tako lep sonček da vsa se 2 uri vozičkali in sprehajali, zdaj pa je šla tretjo rundo spat.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
16.4.2010 12:44:46   
lean
Neva hoče bit obvezno v naročju, tako da samo še nahitro.Sem jo poskusla odložit med igrače pa se ne da, tuliuser posted image

Ta noč je bila dobra, se je priklopla sam ob enih in petih. Se pa drugače ne zbudi,ko bi hotla user posted image  ampak se ful premetava in obrača pa oba palca gresta v promet, tudi če se včasih ful joka med spanjem, se joka ponavadi z zaprtimi očmi, tako da verjetno gre res za intenzivne sanje.

Sem ji pa danes nardila banano in bučko skupaj. Sem pobrala iz spletne strani paparice in moram povedat, da je res dobro, čeprav se tega ne bi nikoli spomnila jest skupaj. Neva je vse zmazalauser posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
16.4.2010 12:46:56   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: mateja8

IZVIRNO SPOROČILO: lean

Zdravo

Ta dilema je ponavadi prisotna tudi pri meni, ampak danes je pa tako lep sonček da vsa se 2 uri vozičkali in sprehajali, zdaj pa je šla tretjo rundo spat.

pri nas je enkrat sonce, potem spet ful oblačno in vetrovno. To vreme user posted image , naj bo že enkrat poletje

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
16.4.2010 13:58:27   
Janci F
Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
16.4.2010 14:31:11   
čili

Za nami je grozna noč. Do polnoči se je zbujal 1-2x na uro, nato je eno uri spal, od enih do dveh, se je zbudil cca. 4x, od dveh do štirih sploh ni spal. Ob štirih je pa končno zaspal do sedmih user posted image . Mislim, da to niso več krči, temveč aktivno podoživljanje dneva. Se zvija in gode z zaprtimi očmi. Ko ga vzamem v roke se pomiri in spi dalje. Duda je obvezna, včasih mora biti priklop ali celo nošenje. user posted image

Kako izgleda, ko se ponoči prebujajo vaši sončki. Predvsem tisti ki se zbujajo bolj pogosto. Ali se čisto predramijo, ali samo godejo?

Zaradi teh krčev sem jaz na dieti že en mesec, pa ni nobenega učinka. Čakamo še izvide krvi, če bodo kaj pokazali. Jaz mislim, da bi se sedaj pa že poznala kakšna razlika, če bi šlo za alergijo. Maja imamo še slikanje trebuščka. Smo dobili uro ob 10.00 in mora biti teščuser posted image . Kako naj to izpeljemo. MOŽ*, ali bo vredu, če ga tisto dopoldan in jutro samo dojim?

Moja sestra ima povsem enako zgodbo kot ti. Mali  bo star maja 1 leto. Se je premetaval jamral padoživljal. Ni več vedela kaj storiti.Je celo prenehala dojiti pa ni bilo nič bolje. Sicer ti ne morem nič pametnega povedat lahko pa te malo potplažim: Od svojega o 8.m. je pričel bolj umirjeno spati in 1x se še hrani.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
16.4.2010 16:23:43   
Mož*

Moja sestra ima povsem enako zgodbo kot ti. Mali  bo star maja 1 leto. Se je premetaval jamral padoživljal. Ni več vedela kaj storiti.Je celo prenehala dojiti pa ni bilo nič bolje. Sicer ti ne morem nič pametnega povedat lahko pa te malo potplažim: Od svojega o 8.m. je pričel bolj umirjeno spati in 1x se še hrani.

Naš se, če vse sešteješ, zbudi okoli 10-15x. Vrti se okoli, v smeri urinega kazalca, (največkrat se dokončno zbudi, ko se zatakne med prečki), občasno malce hitreje diha, kot kužek, ali pa se hitro vzdolžno premika levo desno, včasih spušča glasove, pojokava; če ga ne priklopim user posted image , se zbudi in netolažljivo joka, oz. če se čisto zbudi, se začne smejat in pogovarjat; če pa ga TAKOJ priklopim, v trenutku umolkne in spi priklopljen dalje. Če ne bi imela user posted image , bi izgledalo, da ga res kaj muči; ampak ker ga neha takoj, ko dobi bradavico v usta, sem 100%, da pač ne zna sam zaspati nazaj (oz. se pomiriti)
Tešč pred preiskavo običajno pomeni, da vsaj 8 ur ne zaužiješ nobene hrane. Vprašajte na pediatrično za natančna navodila.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
16.4.2010 20:34:56   
mateja8
Joj, kako sem js vesela, da Vita celo noč spi in to še v svoji posteljici. Še nikoli ni spala pri meni. Razen kmalu po prihodu iz porodnišnice, ko sem med dojenjem mal zadremala. Zdaj pa vsako noč celo noč spančka. Ne vem komu naj se zahvalim za to. Malo pa sem kar razočarana, ker Vita noče pri meni jest. En večer se priklopi ne levo joško, drug večer na desno in potem spet tako naprej. Zjutraj pa je tudi slučajno ne morem pripraviti do tega da bi se dojila, pa čez dan tudi ne.user posted image

8 ur pred pregledom tešč. To bi blo pri nas izvedljivo edino zgodaj zjutraj, ker potem je pa itak skos in skos lačna. Zdej sva razmak od enega obroka do drugega komaj podaljšali na 2 uri in pol. Res je skos lačna in pol prste gloda in gloda. Še mal pa jih bo znucala.

Jutri pa gremo z Žigom na čistilno akcijo. Z vrtcem.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
16.4.2010 21:06:33   
altaja
8 ur tešč?????? Našmu se strga.. dobesedno! Ko je lačen ni milosti in tolerance.. Jooj, me je groza če samo pomislim.. to bi blo dreeeeeetjaaaaa....

mož*: koliko Klemen spi povprečno na dan? Naš še vedno spi 14- 15h. Kadar manj je tečen za user posted image

< Sporočilo je popravil altaja -- 16.4.2010 21:07:07 >

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?