Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: čili IZVIRNO SPOROČILO: sasek79 Dobro jutro! Čudovit dan je pred nami. Spet bomo vozičkali. Za nami je grozna noč. Do polnoči se je zbujal 1-2x na uro, nato je eno uri spal, od enih do dveh, se je zbudil cca. 4x, od dveh do štirih sploh ni spal. Ob štirih je pa končno zaspal do sedmih . Mislim, da to niso več krči, temveč aktivno podoživljanje dneva. Se zvija in gode z zaprtimi očmi. Ko ga vzamem v roke se pomiri in spi dalje. Duda je obvezna, včasih mora biti priklop ali celo nošenje. Kako izgleda, ko se ponoči prebujajo vaši sončki. Predvsem tisti ki se zbujajo bolj pogosto. Ali se čisto predramijo, ali samo godejo? Zaradi teh krčev sem jaz na dieti že en mesec, pa ni nobenega učinka. Čakamo še izvide krvi, če bodo kaj pokazali. Jaz mislim, da bi se sedaj pa že poznala kakšna razlika, če bi šlo za alergijo. Maja imamo še slikanje trebuščka. Smo dobili uro ob 10.00 in mora biti tešč . Kako naj to izpeljemo. MOŽ*, ali bo vredu, če ga tisto dopoldan in jutro samo dojim? Moja sestra ima povsem enako zgodbo kot ti. Mali bo star maja 1 leto. Se je premetaval jamral padoživljal. Ni več vedela kaj storiti.Je celo prenehala dojiti pa ni bilo nič bolje. Sicer ti ne morem nič pametnega povedat lahko pa te malo potplažim: Od svojega o 8.m. je pričel bolj umirjeno spati in 1x se še hrani. Naš se, če vse sešteješ, zbudi okoli 10-15x. Vrti se okoli, v smeri urinega kazalca, (največkrat se dokončno zbudi, ko se zatakne med prečki), občasno malce hitreje diha, kot kužek, ali pa se hitro vzdolžno premika levo desno, včasih spušča glasove, pojokava; če ga ne priklopim , se zbudi in netolažljivo joka, oz. če se čisto zbudi, se začne smejat in pogovarjat; če pa ga TAKOJ priklopim, v trenutku umolkne in spi priklopljen dalje. Če ne bi imela , bi izgledalo, da ga res kaj muči; ampak ker ga neha takoj, ko dobi bradavico v usta, sem 100%, da pač ne zna sam zaspati nazaj (oz. se pomiriti) Tešč pred preiskavo običajno pomeni, da vsaj 8 ur ne zaužiješ nobene hrane. Vprašajte na pediatrično za natančna navodila.