|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009* 2.del
14.4.2010 10:34:15   
mateja8
Z vsako znamko avta so lahko križi intežave. Midva sva z reanultom - Cliom zadovoljna. Va petih letih nobenih težav. Nardila sva servis in to je to. VW sva vozila 8 let jin tut tašča ma VW, pa nobenih težav. Tko, da smo pristaši VW. Scenic sva pa tut gledala in se skor odločila za novega, o pol si je moj pa premislil. Komaj čakam, da dobimo avto, saj bom js s tem pridobila malo mobilnosti in civiliziranosti.

Danes je pa res čuden dan. Vita je drugo rundo spala samo uro in pol. To je pri njej prava redkost. Pa tudi hrana ji danes ne gre. Očitno jo neki matra.

Bom js Viti tut krhlje dala, ker ji koščki hrane tudi lepo grejo dol. Tudi samo z vilico pretlačim in ne pasiram. Davi se samo če ji je ogabnega okusa, kot naprimer zelenjava. Dala sem ji že bebi piškot in ga je zmazala za šalo.

Mož.....midve pa imava jutranje ptičke, ki zgodaj vstajajo. Naš Žiga je bil še hujši. Spal celonoč, vstajal pa ob petih. In to tudi pozimi, ko je bla zunaj še tri ure tema. Mi smo mel pa že bajto čist razsvetljeno.....joj, dobro da Vita saj malo dlje spi. sem jo probala zvečer kasneje dati soat, pa ni efekta.....zjutraj isto obsedmih auf, občasno pa tudi prej.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
14.4.2010 10:41:28   
Rosca79
oj,
mi že kar dober mesec uporabljamo marelco, za bolj udobne in daljše sprehode pa še vzameva terenca. Imava pa marelco skoz v najinem avtu za po trgovinah mi je velik bolj všeč, ker je ožja in manevriranje med policami lažjeuser posted image . L. pa čist uživa da sedi pa vse lahko opazuje

Prodajat avto mi je fajn, kupovat rabljenega pa živa muka, tko da upam nam v prihodnosti uspe kupovat nove avteuser posted image . Zej imamo za tahude ture R. Traffica midve pa Xsaro Picasso, pa smo se pr obeh uspel izognit iskanju rabljenihuser posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
14.4.2010 10:54:02   
Mož*
Marelo imam že kake 3 mesece, ko so Bušija zapirali, in sicer tole, vključno z zimsko vrečo http://www.maclarenbaby.com/gb/content/view/88450/88889614/lang,en/ , ampak uporabljam je pa še ne. Najprej sem komaj čakala, da se losam velikega podvozja, zdaj sem mi pa nikamor ne mudi.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
14.4.2010 11:00:53   
mateja8
Mi tut že marelco uporabljamo. Sem mela voziček od Žiga, pa je bil že mal zdelam. Kupila sva pa marelco od Haucka. Mislm, da je Condor. Ima tudi zimsko vrečo. Se mi zdi marelca super že zato, ker starega vozička nisem v prtlažnik Cila dobila. user posted image Če gremo mi vsi štirje v Clia, pa Vitina marelca v prtlažnik lahko v avto damo še eno vrečko stvari iz trgovine.......velik avto....hahahahaha.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
14.4.2010 11:35:40   
čili
jojoj mi ga tamal neki sračka. Siten za znort ,spat pa ne . Sem ga v postlo uspela ob 11. spravt pa teži že od 9.
Upam da se bo zbudil dobre volje ...tko kot ponavadi.
Mi imamo tudi Senika. Sva zadovoljna.
Krhle jabolk mu dam samo v moji prisotnosti. Mali neznansko uživa,se slini... Bol kot da bi ga grizel, bi rekla da ga oslinjuje user posted image .Nimamo še zob. Če odlomi prevelik kos ga vzemem iz us , manjšega  pa kar zna obdelat.Ga pa ves čas čekiram.
Jest sem pa pri Žanu imela samo peregovo marelo in sedaj živim neizpete sanje glede velikega vozička. Obožujem našega Quinija in ga ne zamenjam za nobeno marelo. Smo zato v nosečnosti kupili tak avto, da gre voz not user posted image .  smo kupili najprej voziček, potem avto user posted image . Je moj moški prijazen a? za pohrustat user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
14.4.2010 11:40:50   
mateja8
Čili tvoj možiček pa res ni od sile. No sej se moram tut js pohvalt. Mi je pet let nazaj za rojstni dan kupil novega Clia. user posted image Zdej pa mal pred mojim rojstnim dnem dobiva Tourana. Sam ta ne bo kot darilo meni.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
14.4.2010 11:41:51   
mateja8
Pardon Čili. Tvoj možiček je od sile.......to sem ga biksnla. user posted image

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
14.4.2010 11:43:30   
čili
user posted image  

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
14.4.2010 11:47:17   
mateja8
Moram se še js mal prfočkat k tistim, ki vam otročki neki sračkajo danes. Vita je tut med njimi.......ne pa ne spat danes, pa ne jest, pa ne pit prov veliko, pa ne se igrat pa smejat.......nič ji ne pače. Je bla zdele 45 min. v postelci pa ni zaspala. Se je sam z vrtiljakom igrala, k ga ma nad sabo, da je skor tiste delfinčke pojedla.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
14.4.2010 11:56:09   
čili
Sem sla gledat kakšna luna je ...in me je skor kap... MLAJ !! To je že tretji mlaj zapovrstjo  ,ki Ažbeta kot kaže meče. Pa Vito pa še od ene je tudi prejšni metal. Bom začela verjet ,da luna vpliva user posted image .  Sem rekla že prejšni mesec da bom pozorna in evo ga zlomka!

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
14.4.2010 12:14:10   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: čili

Sem sla gledat kakšna luna je ...in me je skor kap... MLAJ !! To je že tretji mlaj zapovrstjo  ,ki Ažbeta kot kaže meče. Pa Vito pa še od ene je tudi prejšni metal. Bom začela verjet ,da luna vpliva user posted image .  Sem rekla že prejšni mesec da bom pozorna in evo ga zlomka!

Mirno dodaš tudi našega, ker je bil danes med polnočjo in šesto vseskozi na user posted image user posted image user posted image ; od šestih je pa buden. In zadnjo uro rahlo sitenuser posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
14.4.2010 12:18:21   
yenny
A samo rahlo siten!?
Naša je odspala uro in pol,zmazala sadje s skuto in zdaj meditira na tleh!
Me zanima koliko časa bo zdržala-5 mogoče 10 min.!
Sem imela v planu sprehod pa pri nas spet dežuje!user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
14.4.2010 12:18:27   
čili
 Bom vodila evidenco,sem že napisala user posted image

Naš se je sicer zbudil prijazen ampak ga bom vseeno peljala v enega od nakupovalnih c. -za kazen user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
14.4.2010 12:25:15   
indy0024
Dobr dannnn na tak turoben dan,kako ste kaj????evo mal sm precekirala kaj ste vse napisale,kaj naj recm,jz dobla se nismuser posted image hvala bogu,pridno se user posted image in crkljamo.Mala je ze velka babnca,jemo tudi pridno,stirikrat na dan GH,pridno se se dojimo,bolana zaenkrat se nic upam,da tako naprej se ostane.Za vrtec se cakamo na odgovor,ce pa ne bo dobila razmisljam na se enmu user posted image ,vasi sladkorcki so res luskani,ma kaj septembrcki so res srckani user posted image .Mene pa nekaj zanima,ALI LAHKO ZANOSIS,CE NIMAS user posted image PA KLJUBTEMU SE DOJIS????PA HVALA VSEM ZA ODGOVORE!!!user posted image PA LEP DAN!!!!!

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
14.4.2010 12:27:35   
mateja8
Pri nas tudi dežuje, user posted image pa je že tako lepo sonček sijal.

Očitno mlaj vpliva na naše fantiče in punčare, Vita še ne spi. Pa tudi obstanka nima. Če bi blo po njeno, bi se morale skos gibat po stanovanju.

Vita obožuje bit v trgovini, tako čekira okol sebe kaj se dogaja in kdo vse gre mimo. Ponavadi se strogo resno drži in kot kak inšpektor ogleduje in pregleduje police.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
14.4.2010 12:30:56   
mateja8
Indy.....dojenje ni zaščita pred zanositvijo, pa tudi če te teta user posted image še ni obiskala ni 100% da ne boš zanosila. Če nočeš, potem pazi. Moja sestra je zanosila tako. Ona je bila sicer kar navdušena in je imela dva majhna otročka z majhnim razmikom. Jaz ne bi bila tako vesela.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
14.4.2010 12:34:32   
indy0024
MATEJA HVALA,NIC NE BI BILO NAROBE TUDI CE BI ZANOSILA,VSAJ MIR BI IMELA KASNEJE!!!!user posted image user posted image ZASCITE PA NE RABIVA,KER BOVA KMALU ZACELA DELAT SE NA ENEMU user posted image !!!!PA LUPCKA VITI,RES JE PRAVI SRCEK!!!!user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
14.4.2010 13:10:35   
mateja8
Oooooooo Indy kako lepo, da boš kmalu spet user posted image . Mi smo to obrt zaprli in imamo dva čisto zadosti. Res super.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
14.4.2010 13:42:21   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: indy0024

Dobr dannnn na tak turoben dan,kako ste kaj????evo mal sm precekirala kaj ste vse napisale,kaj naj recm,jz dobla se nismuser posted image hvala bogu,pridno se user posted image in crkljamo.Mala je ze velka babnca,jemo tudi pridno,stirikrat na dan GH,pridno se se dojimo,bolana zaenkrat se nic upam,da tako naprej se ostane.Za vrtec se cakamo na odgovor,ce pa ne bo dobila razmisljam na se enmu user posted image ,vasi sladkorcki so res luskani,ma kaj septembrcki so res srckani user posted image .Mene pa nekaj zanima,ALI LAHKO ZANOSIS,CE NIMAS user posted image PA KLJUBTEMU SE DOJIS????PA HVALA VSEM ZA ODGOVORE!!!user posted image PA LEP DAN!!!!!

Seveda lahko . Ovulacija je namreč vedno pred mentruacijo; in če natrofiš prvo, in zanosiš, mentruacije sploh ne bo.
Takole imam jaj med prvo in drugo 14 mesecev razlike, (sicer smo planirali najmanjšo možno razliko) in je tudi uspelo.

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
14.4.2010 15:45:50   
vila MaLiNa
Hojla,

ste pa čvekeuser posted image . Za prebrat sem še imela čas za kaj napisat pa neuser posted image .

GH: pri moji Sari je joška še zmeraj zakon. Je pa na krhljne narezano sadje, suhe marilice, suhe slive... seveda vse po nadzorom. Pri stari mami pa za posladek dobi še kakšen otroški piškotek, ki ga z veseljem zmaže. Zadnjič ji je hotela pomagati, da bi lepo preprijela piškotek, pa se je Sara zanj ustrašila in kar celega v usta zbasalauser posted image . No in ga je lepo do kraja pojedlauser posted image .

Sama tudi še nimam menstruacije. Ne pa trebuh se tudi še ne večauser posted image .

Kako sem oblekla mojo malo damo, ko smo šli iz porodnišnice... Ja kupila sem dva rumena kompleta (seveda, ker nisem verjela, da bo res punčka, je imela prijateljica zanimivo izkušnjo s temuser posted image ) en pliš in en bombažen, odvisno pač od vremena. Vse je bilo v št. 56. No nazadnje je pa šla svakinja kupovati oblačilca za iz porodnišniceuser posted image . Hja... moja frajla pač ni hotla bit v povprečjuuser posted image user posted image

Avto... sva novega kupila 2 leti nazaj, enoprostorca, ker sva pač vedela, da bova kmalu začela delati na najinem naraščaju. Izbrala sva Opel Zafiro in zaenkrat sva čisto navdušena nad tem avtom. V ožjem izboru pa je bila še Mazda 5 ali 6, Touran in Citroen Picasso c4. Imava pa še Cliota, ki je letos praznoval že 13 letuser posted image , pa ga ne dava, sva na najino "žabico" čustveno navezanauser posted image .

No midve sva se pa odločila, pa sva kar šle na sprehod... se nama je že obema malo mešalo, da sva skos v zaprtih prostorih. Sem dala dežno prevleko gor in sva šle za dve uri na špancir. Mi je prav pasalo.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
14.4.2010 16:41:48   
sasek79
Oj!

Tudi midva sva bila danes na sprehodu, in to 2x. user posted image

Indy: Tidi pri nas bomo verjetno kmalu začeli delati na naraščaju. Itak se ne bo takoj prijelo. Jaz bi kar imela še enega septemberčka. user posted image

Mlaj: Tudi naš je imel danes burno noč. Samo pri nas so skoraj vse noči takšne. Mislim, da luna na našega ne vpliva. Zjutraj pa tudi Ažbe vztaja okrog sedmih. Včasih tudi prej. Sreča, da se je ura prestavila.

Marela: Zaenkrat še ne razmišljamo o njej, ker naš mali ni ravno navdušen nad vozom. Ven greva kadar je zaspan in v glavnem spi zunaj. Drugače on uživa v kenguruju in na rokah. Bomo v kratkem sprobali še nahrbtnik. Upam, da mu bo všeč in bomo lahko skupaj planinarili (krajše ture za začetek).

Včeraj sem ugotovila, da se zna Ažbe sam usesti. Jaz sem ga ležečega pustila na tleh, ko sem prišla nazaj, je pa sedel in seveda tudi obratno. Iz sedečega položaja se začne plaziti in kobacati. Malo je še neroden, vendar mu kar gre. user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
14.4.2010 19:53:03   
altaja
Uuuu, vidim da se obetajo nove nosečke user posted image  user posted image  user posted image
Pridne, pridne.. pri nas bomo še malo počakali. Si ne želim razlike manj kot 3 leta.

Ja, danes je MLAJ. In začuda našega ni nič metalo.. bomo vidl kaj bo ponoči. Načeloma spi od 19h do 7h, če se slučajno zbudi prej dam samo malo mleka in takoj pade v komo user posted image . Tudi midva nisva zdržala notri, že včeraj nisva bila nič zunaj in se mi je že kar mešalo.. sem mogla malo na zrak. Marele nimam in je verjetno tudi ne bom mela. Sem s PP Skate super zadovoljna, ima vse, sicer je malo velik, ampak za enkrat sem ga še v vsak prtljažnik spravila, brez da bi snela kolesa. Je bil drag tko da ga moram izkoristit do konca user posted image

Da se še tukaj pohvalim... Vid je danes čisto sam obhodil polovico poti okrog klubske mizice user posted image .. neverjeten je, res. Ful ma ravnotežja, pri plazenju je tako spreten da se kar čudim.. že dirka po dnevni. Vseskozi gleda kam se bo prijel in dvignil na noge, iz stoječega položaja se lepo previdno vsede, če pade prileti večinoma na rito..  Zdi se mi, da počasi razume stvari. Če rečem "kje je oči" ali "oči je prišel" se obrne proti vratom.. kadar sva pri mojih in vprašam "kje je Ofi (morska prašička) vedno pogleda v pravo smer.. Bo treba pazit kaj govorimo v njegovi bližini, kmalu bo lahko zatožil babici user posted image

Punce, nimamo več dojenčkov user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
14.4.2010 20:40:21   
mateja8
Altaja....tvoj že hodi, moja pa se še obrne ne s hrbta na trebuh ali obratno. user posted image user posted image Zdej me pa že mal skrbi. Bi me moralo skrbet? user posted image user posted image

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
14.4.2010 20:54:01   
altaja
Neeee, nikakor! Naš je ful hiter v razvoju.. mene je nekaj časa skrbelo ker je tako hitro napredoval, da ne bi mel težave s hrbtenico. Prjatlca ma 8 mesecev starega fantka in se tudi še ne obrne pa ji je P rekla, da ma še čas. Tko da ni panike. Eni prej, drugi kasneje.. Se pa vsi čudijo ko povem, da ima 7 mesecev.

Pri otrocih pač ne moreš rečt da točno pri 6 m sedi, pri 7m se plazi, pri 8 vstane... ker je različno. Eni se sploh ne plazijo ampak samo shodijo. To je pač čist odvisno.

Brez skrbi!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
14.4.2010 21:48:50   
čili
Res niso več dojenčki , tok hitro vse poteka. Ravno nas je bilo stah poroda ...
altaja kdaj je tamal rojen ?
Bi lahko katera obnovila seznam!!??Saj bi ga jaz pa ne znam.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?