Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 9:28:26
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Jona: napihnjena sem še bolj kot včeraj, pa tako boli me dol v trebuhu, sploh če zakašljam....Drugače pa je še 8 dni čakanja pred mano....ne vem kdaj bom lulala oz.če sploh bom, bom probala zdržat vsaj do prihodnje srede,če ne bo izcedkov kakšnih ali menstrualnih simptomov, potem verjetno danes teden/četrtek naredim test....niti ga ne bom kupovala prej,nikoli se ni izšlo lepo če sem ga kupila....Joj mi je pa tako lepo prebrati da me štejete nosečke že med svoje...ampak dajmo še malo počakati.... Bebiii: kako je šlo na razgovoru? ja tud jaz sem bla.... ves cas cakanja.... sele po stopki (oz 14.dan po njej) se je vse prenehalo.... in so se pojavile krvavitve... no, mocno stiskam pesti, da bo tudi pri tebi drugace in zgines s te teme na sosednji (nosecniski)!!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 9:30:36
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara IZVIRNO SPOROČILO: baguSka mogoce bo sreca celo dvojna.... kot pri nas joncki... ha,ha, to bomo videli......sedaj imam v mislih enega jst mal preucujem tvoj primer..... in sem prisla do dveh ugotovitev!! 1. imas enojajcne dvojcke 2. si zanosila po naravni poti - se pred punkcijo zdej pa cakimi na UZ, da se pokaze resnica!!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 9:37:27
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 mam obcutek da se dnevi tako vlecejo.sportnica ti bos vzela tabletko pred transferjem al jo bbos potem kakšno tabletko?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 9:38:28
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka spomincica: torej kdaj imas punkcijo!!?? jutri? Jutri ja! Sem že kar malo na trnjih.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 9:40:50
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: športnica IZVIRNO SPOROČILO: špica84 mam obcutek da se dnevi tako vlecejo.sportnica ti bos vzela tabletko pred transferjem al jo bbos potem kakšno tabletko? verjetno je mislila progesteron... oz utrogestan al kaj ze mate ve...
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 9:43:51
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica IZVIRNO SPOROČILO: baguSka spomincica: torej kdaj imas punkcijo!!?? jutri? Jutri ja! Sem že kar malo na trnjih. mahh... nic bat!! bos vidla da bo vse super in da bo se lepse kot mislis da bo!! brez bolecin in polne folikle in ogromno lepih celic!!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 9:46:50
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: spominčica IZVIRNO SPOROČILO: baguSka spomincica: torej kdaj imas punkcijo!!?? jutri? Jutri ja! Sem že kar malo na trnjih. mahh... nic bat!! bos vidla da bo vse super in da bo se lepse kot mislis da bo!! brez bolecin in polne folikle in ogromno lepih celic!! Na trnjih v dobrem smislu Sicer pa.....komaj čakam januarja
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 9:52:07
|
|
|
|
špica84
|
ma uno urgosteron al kaj je ze
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 9:58:38
|
|
|
|
športnica
|
aja glede na to da je vseeno kdaj so dajes, si bom dala po transferju, da ne bo kaj motilo. so sestre rekle da to ni tako kot antibiotik, je povsem vseeno kdaj dajes. vazno da tako kot so ti rekle. npr. 3 x po 2 na dan.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 9:59:53
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 ma uno urgosteron al kaj je ze utrogestan
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 10:01:57
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: spominčica IZVIRNO SPOROČILO: baguSka spomincica: torej kdaj imas punkcijo!!?? jutri? Jutri ja! Sem že kar malo na trnjih. mahh... nic bat!! bos vidla da bo vse super in da bo se lepse kot mislis da bo!! brez bolecin in polne folikle in ogromno lepih celic!! Na trnjih v dobrem smislu Sicer pa.....komaj čakam januarja ne prehitevaj punca! korak za korakom se pride do srece.....
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 10:03:13
|
|
|
|
špica84
|
IZVIRNO SPOROČILO: športnica IZVIRNO SPOROČILO: špica84 ma uno urgosteron al kaj je ze utrogestan ja tocno ta potem bom raje po transferju
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 10:03:50
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: športnica aja glede na to da je vseeno kdaj so dajes, si bom dala po transferju, da ne bo kaj motilo. so sestre rekle da to ni tako kot antibiotik, je povsem vseeno kdaj dajes. vazno da tako kot so ti rekle. npr. 3 x po 2 na dan. jaz sem si prometrium dala kar pred ET-jom... so rekli da ni panike! res pa je, da sem si ga vstavila v noznico zjutraj - se predno sem vstala... in po eni uri lezanja sem sla pod tus.... je pa fajn da si dajes na vsakih 8 ur, ne pa kadarkoli! drugac bi si lahko dal vse naenkrat in basta...
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 10:05:36
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: športnica ej babnce, jst sm si pa dovolila it pokukat na tale link http://www.ivf-infertility.com/calc_preg.php jst mam 1.1.2011 lep datum in naj se uresnici... ceprav pozna dva, ki sta na ta dan rojena in mi nista prevec pri srcu.... ampak ker se bo pisalo leto 11, bo ze boljse!!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 10:06:03
|
|
|
|
športnica
|
spomincica ti kr u easy. vse bo ok. in ful bos hitr spet doma. ti se samo sproti in pusti da naredijo tisto, kar morajo. pr men je ena sestra za mano stala ob glavi in me bozala po licih mislimo nate jutri.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 10:06:13
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: športnica IZVIRNO SPOROČILO: špica84 ma uno urgosteron al kaj je ze utrogestan hahahaha... ja to ja!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 10:06:56
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: športnica spomincica ti kr u easy. vse bo ok. in ful bos hitr spet doma. ti se samo sproti in pusti da naredijo tisto, kar morajo. pr men je ena sestra za mano stala ob glavi in me bozala po licih mislimo nate jutri. hihi.. mene je tud Res drzu za roko in za trebuh skozi ves postopek...
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 10:08:17
|
|
|
|
špica84
|
meni e ata datum tudi zelo pr srcku,sploh ker ima mami rd 1.1 in bi bilo najlepse darilo karn bi ji lahko dala vnucek
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 10:09:03
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: športnica aja glede na to da je vseeno kdaj so dajes, si bom dala po transferju, da ne bo kaj motilo. so sestre rekle da to ni tako kot antibiotik, je povsem vseeno kdaj dajes. vazno da tako kot so ti rekle. npr. 3 x po 2 na dan. jaz sem si prometrium dala kar pred ET-jom... so rekli da ni panike! res pa je, da sem si ga vstavila v noznico zjutraj - se predno sem vstala... in po eni uri lezanja sem sla pod tus.... je pa fajn da si dajes na vsakih 8 ur, ne pa kadarkoli! drugac bi si lahko dal vse naenkrat in basta... ja, ja itak da ne vse naenkrat. jst si dam zjutri, pa pol enkrat po kosilu, pa pred spanjem. ne na uro, ampak ko se spomnim.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 10:24:00
|
|
|
|
baguSka
|
uh, jaz sem si kr tocno ob urah dajala... ce sem 15 minut zamudila, sem se ze zasekirala... sem si kr alarm na telefonu nardila da mi je zvonilo na vsakih 8 ur.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 11:02:19
|
|
|
|
Teta M
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Jona: napihnjena sem še bolj kot včeraj, pa tako boli me dol v trebuhu, sploh če zakašljam....Drugače pa je še 8 dni čakanja pred mano....ne vem kdaj bom lulala oz.če sploh bom, bom probala zdržat vsaj do prihodnje srede,če ne bo izcedkov kakšnih ali menstrualnih simptomov, potem verjetno danes teden/četrtek naredim test....niti ga ne bom kupovala prej,nikoli se ni izšlo lepo če sem ga kupila....Joj mi je pa tako lepo prebrati da me štejete nosečke že med svoje...ampak dajmo še malo počakati.... Bebiii: kako je šlo na razgovoru? ja tud jaz sem bla.... ves cas cakanja.... sele po stopki (oz 14.dan po njej) se je vse prenehalo.... in so se pojavile krvavitve... no, mocno stiskam pesti, da bo tudi pri tebi drugace in zgines s te teme na sosednji (nosecniski)!! Evo danes je tudi moj 14.dan po stopki, 1.4 je padla, upam da simptomi ostanejo....me pa res tišči dol za pop...........takega trebuha v življenju nisem imela....ampak kar naj bo,če bo le rezultat tak kot bi ga rada.... Danes ste že veliko napisale, jaz sem se pa malo logirala sem gor kar zdejle med službo....možgane malo relaxiram..... , pa gledam Krvavec, pa ta sonček zunaj..prelep dan je....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 11:07:14
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra BEBIII- ja kje si ti meni. Držim pesti, da se danes čimbolje zmeniš na razgovorul. SKRATKA TUDI VSEM OSTALIM , skozi navijam za vas. V ponedeljk imam ultrazvok, da vidim koliko je otroček zrastel, 4.5. pa imam nuhalno, upam da bo vse ok. Verjetno bom vprašala za spol, ker sine želi vedeti ali bo dobil bratca ali sestrico. Pravi da bi raje sestrico, da bi ji lahko nagajal Hojla Mojškra, res se nismo že dooolgo čule Jaz sem bila včeraj na razgovoru, napotnico dobila, danes sem dobila še E.Š., pokličem prvi dan pol pa akcija, 22 dan cikla začnem s špikami, tam nekje čez en mesec približno, sredina maja, tako sem tudi lani ob istem času imela postopek Imela bom Superfact + Gonal F... Kako si mi ti drugače, buši raste? Imaš željo po spolu? Kaj si želiš punčko ali fantka? Uživaj mi
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 11:08:54
|
|
|
|
baguSka
|
U super BEBIII - mesec MAJ bo tvoj!!!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 15.4.2010 11:09:39
|
|
|
|
baguSka
|
Tetka - drzim pesti zate!! In ti cist zavidam pogled na soncen Krvavec...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......