|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
15.4.2010 9:28:26   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Jona: napihnjena sem še bolj kot včeraj, pa tako boli me dol v trebuhu, sploh če zakašljam....Drugače pa je še 8 dni čakanja pred mano....ne vem kdaj bom lulala oz.če sploh bom, bom probala zdržat vsaj do prihodnje srede,če ne bo izcedkov kakšnih ali menstrualnih simptomov, potem verjetno danes teden/četrtek naredim test....niti ga ne bom kupovala prej,nikoli se ni izšlo lepo če sem ga kupila....Joj mi je pa tako lepo prebrati da me štejete nosečke že med svoje...ampak dajmo še malo počakati....user posted image
Bebiii: kako je šlo na razgovoru?

ja tud jaz sem bla.... ves cas cakanja.... sele po stopki (oz 14.dan po njej) se je vse prenehalo.... in so se pojavile krvavitve... no, mocno stiskam pesti, da bo tudi pri tebi drugace in zgines s te teme na sosednji (nosecniski)!!user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
15.4.2010 9:30:36   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

mogoce bo sreca celo dvojna.... kot pri nas joncki... user posted image user posted image

ha,ha, to bomo videli......sedaj imam v mislih enegauser posted image user posted image

jst mal preucujem tvoj primer..... user posted image in sem prisla do dveh ugotovitev!!user posted image user posted image

1. imas enojajcne dvojcke
2. si zanosila po naravni poti - se pred punkcijo

zdej pa cakimi na UZ, da se pokaze resnica!!user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
15.4.2010 9:37:27   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

mam obcutek da se dnevi tako vlecejo.sportnica ti bos vzela tabletko pred transferjem al jo bbos potem

kakšno tabletko?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
15.4.2010 9:38:28   
spominčica

spomincica: torej kdaj imas punkcijo!!?? jutri?

Jutri ja! Sem že kar malo na trnjih.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
15.4.2010 9:40:50   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: športnica

mam obcutek da se dnevi tako vlecejo.sportnica ti bos vzela tabletko pred transferjem al jo bbos potem

kakšno tabletko?

verjetno je mislila progesteron... oz utrogestan al kaj ze mate ve... user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
15.4.2010 9:43:51   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

mahh... nic bat!! bos vidla da bo vse super in da bo se lepse kot mislis da bo!! brez bolecin in polne folikle in ogromno lepih celic!!user posted image user posted image

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
15.4.2010 9:46:50   
spominčica

mahh... nic bat!! bos vidla da bo vse super in da bo se lepse kot mislis da bo!! brez bolecin in polne folikle in ogromno lepih celic!!user posted image user posted image

Na trnjih v dobrem smisluuser posted image
Sicer pa.....komaj čakam januarjauser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
15.4.2010 9:52:07   
špica84
ma uno urgosteron al kaj je ze user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2533
15.4.2010 9:58:38   
športnica
aja user posted image glede na to da je vseeno kdaj so dajes, si bom dala po transferju, da ne bo kaj motilo. so sestre rekle da to ni tako kot antibiotik, je povsem vseeno kdaj dajes. vazno da tako kot so ti rekle. npr. 3 x po 2 na dan.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
15.4.2010 9:59:53   
športnica

utrogestan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
15.4.2010 10:01:57   
baguSka

Na trnjih v dobrem smisluuser posted image
Sicer pa.....komaj čakam januarjauser posted image

ne prehitevaj punca!user posted image korak za korakom se pride do srece..... user posted image

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
15.4.2010 10:02:21   
športnica
ej babnce, jst sm si pa dovolila it pokukat na tale link user posted image user posted image user posted image

http://www.ivf-infertility.com/calc_preg.php

jst mam 1.1.2011 user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2537
15.4.2010 10:03:13   
špica84

ja tocno ta potem bom raje po transferju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2538
15.4.2010 10:03:50   
baguSka

aja user posted image glede na to da je vseeno kdaj so dajes, si bom dala po transferju, da ne bo kaj motilo. so sestre rekle da to ni tako kot antibiotik, je povsem vseeno kdaj dajes. vazno da tako kot so ti rekle. npr. 3 x po 2 na dan.

jaz sem si prometrium dala kar pred ET-jom... so rekli da ni panike! res pa je, da sem si ga vstavila v noznico zjutraj - se predno sem vstala... in po eni uri lezanja sem sla pod tus.... je pa fajn da si dajes na vsakih 8 ur, ne pa kadarkoli! drugac bi si lahko dal vse naenkrat in basta... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2539
15.4.2010 10:05:36   
baguSka

ej babnce, jst sm si pa dovolila it pokukat na tale link user posted image user posted image user posted image

http://www.ivf-infertility.com/calc_preg.php

jst mam 1.1.2011 user posted image user posted image user posted image

lep datum in naj se uresnici... user posted image ceprav pozna dva, ki sta na ta dan rojena in mi nista prevec pri srcu.... user posted image ampak ker se bo pisalo leto 11, bo ze boljse!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2540
15.4.2010 10:06:03   
športnica
spomincica ti kr u easy. vse bo ok. in ful bos hitr spet doma. ti se samo sproti in pusti da naredijo tisto, kar morajo. pr men je ena sestra za mano stala ob glavi in me bozala po licih user posted image

mislimo nate jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 2541
15.4.2010 10:06:13   
baguSka

hahahaha... ja to ja!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2542
15.4.2010 10:06:56   
baguSka

spomincica ti kr u easy. vse bo ok. in ful bos hitr spet doma. ti se samo sproti in pusti da naredijo tisto, kar morajo. pr men je ena sestra za mano stala ob glavi in me bozala po licih user posted image

mislimo nate jutri.

hihi.. mene je tud Res drzu za roko in za trebuh skozi ves postopek... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2543
15.4.2010 10:08:17   
špica84
meni e ata datum tudi zelo pr srcku,sploh ker ima mami rd 1.1 in bi bilo najlepse darilo karn bi ji lahko dala vnucek

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
15.4.2010 10:09:03   
športnica

jaz sem si prometrium dala kar pred ET-jom... so rekli da ni panike! res pa je, da sem si ga vstavila v noznico zjutraj - se predno sem vstala... in po eni uri lezanja sem sla pod tus.... je pa fajn da si dajes na vsakih 8 ur, ne pa kadarkoli! drugac bi si lahko dal vse naenkrat in basta... user posted image

ja, ja itak da ne vse naenkrat. jst si dam zjutri, pa pol enkrat po kosilu, pa pred spanjem. ne na uro, ampak ko se spomnim.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
15.4.2010 10:24:00   
baguSka
uh, jaz sem si kr tocno ob urah dajala... ce sem 15 minut zamudila, sem se ze zasekirala... user posted image sem si kr alarm na telefonu nardila da mi je zvonilo na vsakih 8 ur.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2546
15.4.2010 11:02:19   
Teta M

IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Jona: napihnjena sem še bolj kot včeraj, pa tako boli me dol v trebuhu, sploh če zakašljam....Drugače pa je še 8 dni čakanja pred mano....ne vem kdaj bom lulala oz.če sploh bom, bom probala zdržat vsaj do prihodnje srede,če ne bo izcedkov kakšnih ali menstrualnih simptomov, potem verjetno danes teden/četrtek naredim test....niti ga ne bom kupovala prej,nikoli se ni izšlo lepo če sem ga kupila....Joj mi je pa tako lepo prebrati da me štejete nosečke že med svoje...ampak dajmo še malo počakati....user posted image
Bebiii: kako je šlo na razgovoru?

ja tud jaz sem bla.... ves cas cakanja.... sele po stopki (oz 14.dan po njej) se je vse prenehalo.... in so se pojavile krvavitve... no, mocno stiskam pesti, da bo tudi pri tebi drugace in zgines s te teme na sosednji (nosecniski)!!user posted image

Evo danes je tudi moj 14.dan po stopki, 1.4 je padla, upam da simptomi ostanejo....me pa res tišči dol za pop...........takega trebuha v življenju nisem imela....ampak kar naj bo,če bo le rezultat tak kot bi ga rada....
Danes ste že veliko napisale, jaz sem se pa malo logirala sem gor kar zdejle med službo....možgane malo relaxiram.....user posted image , pa gledam Krvavec, pa ta sonček zunaj..prelep dan je....

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
15.4.2010 11:07:14   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

BEBIII- ja kje si ti meni. Držim pesti, da se danes čimbolje zmeniš na razgovorul.
SKRATKA TUDI VSEM OSTALIM user posted image user posted image user posted image , skozi navijam za vas. V ponedeljk imam ultrazvok, da vidim koliko je otroček zrastel, 4.5. pa imam nuhalno, upam da bo vse ok. Verjetno bom vprašala za spol, ker sine želi vedeti ali bo dobil bratca ali sestrico. Pravi da bi raje sestrico, da bi ji lahko nagajal user posted image user posted image

Hojla Mojškra, res se nismo že dooolgo čuleuser posted image  Jaz sem bila včeraj na razgovoru, napotnico dobila, danes sem dobila še E.Š., pokličem prvi danuser posted image pol pa akcija, 22 dan cikla začnem s špikami, tam nekje čez en mesec približno, sredina maja, tako sem tudi lani ob istem času imela postopekuser posted image
Imela bom Superfact + Gonal F...
Kako si mi ti drugače, buši raste?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Imaš željo po spolu? Kaj si želiš punčko ali fantka?user posted image
Uživaj mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
15.4.2010 11:08:54   
baguSka
U super BEBIII - mesec MAJ bo tvoj!!!user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
15.4.2010 11:09:39   
baguSka
Tetka - drzim pesti zate!! In ti cist zavidam pogled na soncen Krvavec... user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......