|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
15.4.2010 8:26:14   
majch
no, zdaj pa maš varstva, kolker češ, kaj?user posted image Boljše preveč, kot premalo. Od viška ne boli glava. Za kahlico pa je tako, da jo zdaj par dni gor dajem sedet, ko se spomnem, pa včasih rata. Se nič ne obremenjujem s tem.user posted image

Ok, zdaj upam, da bo malčica kaj zaspala...neki se spravlja....je že od 15 do 6 pokonci. user posted image Je mogla atija pospremit v službo. Jaz pa rabim tuš, pa malo moram skupaj vržt stanovanje, da pol pičima po opravkih.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
15.4.2010 8:33:56   
Mala_princeska
Evo tukaj lahko najdete mojo manekenko user posted image user posted image :

http://www.ringaraja.net/forum/m_5042919/mpage_33/tm.htm

je pa v drugi seriji slikic takoj prva, v pikčasti majčki z luškanimi in začudenimi učki, iiiii :-))) Da se malo pohvalim.user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
15.4.2010 8:35:19   
kaminek
ja, sej, varstva je zdej za dobit, sam kvaliteta je pa ????. iskala sm pa od januarja in sm zdej komaj dobila.

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
15.4.2010 8:36:10   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

kahlica: men pa ne potegne, pa ne vem zakaj. sm bolj za to, da jo bom dala na navaden wc s pomanjševalcem. amapk majch in alex ve ste pa expert, da vaša 2 že tko to opravta. a sta ju kr dale gor čičat in potem so spotoma poštekala?
bravouser posted image

Kaminek Manca zjutraj obvezno lula v kahlico, ko jo dam iz pleničke (no če jo dam pravočasno in če rata ) ja otročki to spotoma poštekajo, kaka pa več ali manj v kahlico. user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
15.4.2010 8:39:55   
MEGi20
kaminek jaz imam kahlo in nastavek za WC doma in moj fant ne pokaže zanimanja za nastavek...smo pa že 2 teden čez dan brez pleničk in do zdej se je samo 1X polulal in pokakal v sp.hlačke. Je pa včeraj rekel dediju ko ga je ogovoril da ima lepe hlače: "čakaj da vidiš gate"- smo pokali od smehauser posted image user posted image  Zna pa biti malce nadležno ko grem kam v trgovino in je potrebno iskati wc če ne je vse v hlačkah.

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
15.4.2010 8:41:18   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bubančke.

Majch dobr opravi po opravkih user posted image pa ti Štrumf tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

Še sonček se kaže.......končnooo jeeeeee.....

Nč.....jst pa tud počas v akcijo.

Aja igrala: punce na junijskih sončkih 09 se veselo pogovarjajo kako bodo skupaj zbijale, tko da pomlad je očitno obdobje ko želimo malčkom pričarati čudovit vrt :-) Pa Hutkote gledajo in tam kako idejo dobijo, samo menda jih pod jurja EUR ni user posted image :

http://www.hutko.si/galerija.php

Če še niste vedele, mogoče se utrne kaka ideja, jaz sem takoj za - samo plac bi blo treba poiskat okoli naše hiše user posted image in atija podražit user posted image da kaj zbije skupaj, no bi blo treba dediju pokazat in bi hitro kak les iskal user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 15.4.2010 8:42:26 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
15.4.2010 8:41:30   
kaminek
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
15.4.2010 8:43:36   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

kahlica: men pa ne potegne, pa ne vem zakaj. sm bolj za to, da jo bom dala na navaden wc s pomanjševalcem. amapk majch in alex ve ste pa expert, da vaša 2 že tko to opravta. a sta ju kr dale gor čičat in potem so spotoma poštekala?
bravouser posted image

Kaminek Manca zjutraj obvezno lula v kahlico, ko jo dam iz pleničke (no če jo dam pravočasno in če rata ) ja otročki to spotoma poštekajo, kaka pa več ali manj v kahlico. user posted image

user posted image user posted image user posted image pol smo pa mi čist za časom, da naše še nism probala dat na wc. a se ni to pol sprobaval, ko so stari tam 1,5 leti ipd.?

Neposredna povezava do sporočila: 2558
15.4.2010 8:46:58   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Aja igrala: punce na junijskih sončkih 09 se veselo pogovarjajo kako bodo skupaj zbijale, tko da pomlad je očitno obdobje ko želimo malčkom pričarati čudovit vrt :-) Pa Hutkote gledajo in tam kako idejo dobijo, samo menda jih pod jurja EUR ni user posted image :

veš kaj princesi, jst ne dam tolk dnarja nikol za igralauser posted image , mi je too much. pol bi bla pa sam za okras. ne, ne, ne, ne,... mojmu bi se zrolal.
če bi že, bi se doma lotil sami, ker imamo les za lastne potrebeuser posted image pa tud iznajdljivi smo kr dost, morm rečt. sam zaenkrat še ne razmišljamo o tem. najbrž bo sam kakšna gugalnica, pa mali bazenček in to je to.

Neposredna povezava do sporočila: 2559
15.4.2010 8:48:42   
rea27

jutro rea, si že kaj bolje?user posted image

jutro, kaminek..ah..splohn e bom komentirala..veš kako je ko moraš bruhat pa ne moreš? No tko je pri meni, s tem da me želodec boli tako da se sploh ne morm zravnat..
a ne skrbi, do sobote bom ko nova...upamuser posted image

rea27

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
15.4.2010 8:52:18   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

jutro rea, si že kaj bolje?user posted image

jutro, kaminek..ah..splohn e bom komentirala..veš kako je ko moraš bruhat pa ne moreš? No tko je pri meni, s tem da me želodec boli tako da se sploh ne morm zravnat..
a ne skrbi, do sobote bom ko nova...upamuser posted image

glej, zmenmo se tko, če v soboto dopoldne še ne boš taprava, skenslajmo vse skupej. najboljš bi pa blo, da ga kr zdej skenslamo, če ste za. ta BS ni nč pomemben, pomembno je da se pozdraviš in spočiješ. zdej boš pa še nas tam gledalauser posted image . ne, resno, ti kar lepo počivej.
bo še dovolj časa, ne se obremenjevat.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
15.4.2010 9:06:47   
mateja8
Tincy....js sm z Mokronoga. Je to dovolj blizu?.....user posted image

Moja mala je jutranji ptič in zdej že drugo rundo pančka. Tko da bo do ene pol enajstih malo miru. Danes pride sodelavka z devetmesečnikom na obisk, pa bomo malo vozičkale in klepatale. user posted image

Mejte se, js grem mal na sončka.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
15.4.2010 9:07:46   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: mateja8

bomo malo vozičkale in klepatale. user posted image

supercauser posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
15.4.2010 9:15:25   
mateja8

bomo malo vozičkale in klepatale. user posted image

supercauser posted image

Ja, men je to super. Sem takoj za kakšen zbor mamic z vozički.........

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
15.4.2010 9:15:39   
štrumfek
evo naša je tud šla mal spat..

men se pa porodniška zaključi 17.7....
sam to bo toook hitr user posted image user posted image

igrala
... midva sva se odločla da ji bova sama nekaj zrihtala.. tako da bomo tud mi ustvarjalni

kahlica jaz je tud nisem še nič gor dajala... (no pa tud kahlice še nimam) user posted image

BS rea če ne moreš, ne moreš.  ne obremenjuj se zdaj s tem... pomembna sta vidva... sej bo že še čas da se kej pomenmo...

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
15.4.2010 9:20:14   
štrumfek
ravno sem zvedla da imamo smrt...

moja prababica je ponoči umrla...
joooj zdej se pa za mami bojim, ker je bila tako navezana nanjo... od malega je živela pri njej....
groza me je... user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
15.4.2010 9:26:56   
štrumfek
  Rea jaz se opravičujem ampak na Baby Shower me ne bo, ker bo v soboto pogreb.... 

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 15.4.2010 9:27:14 >

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
15.4.2010 9:29:36   
mateja8
Štrumfek moje sožalje.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
15.4.2010 9:46:15   
Mala_princeska

Štrumfek moje sožalje.

user posted image user posted image user posted image
Moje iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
15.4.2010 9:55:22   
Mala_princeska
Kaminek ne nisi za časom, kukr kateri paše zaradi kahle nouser posted image user posted image user posted image
igrala ja tud pr nas nimamo jurja eurov in kje drugje še ne, če bomo zbijal, bomo pa k vam po les pršli user posted image user posted image Hutkote sem gor dala sam zaradi kake ideje, meni je varjanta hiška - tobogan všeč, za peskovnik pa že imamo školjko.

Neposredna povezava do sporočila: 2570
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 9:56:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2571
15.4.2010 10:01:27   
Alex01
ŠTRUMFEKuser posted image user posted image user posted image MOJE SOŽALJE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
15.4.2010 10:04:30   
Alex01
princesi - super slikce, mala je prava princeskauser posted image

glede kahlice - naš kaka izključno na WC-ju in to brez nastavka (smo ga kupili in probali pa ni šlo, ko sem dala nastavek stran je pa šlo). Se pa tudi polula za vsako, ko ga dam gor na školjkouser posted image . Kahlo imamo pa tako, sestavljeno iz dveh delov, kot nekakšen kuža, tko da sei gor ko na motorju user posted image user posted image user posted image pa eno vrtečo žogo ima, pa se samo igra, kaka in lula v kahlico pa neuser posted image

rea - en koš user posted image

Izkoristite sončkauser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
15.4.2010 10:17:42   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20

Živ punce... evo naj se javim moje dete ima hudo vnetje ušesuser posted image  V torek smo bili naročeni ob 18.10 prišli smo na vrsto 19.30 pa še čakalnica je bila polna...tamal je letal gor in dol kot da ga sploh nič ne boli.
Od Dr. Weiss sva dobila antibiotik a v ponedeljek dopoldan pa k naši Pencatovi na kontrolo, ker če nebo OK bo potrebno ponovno v bolnico-kar si pa ne želimuser posted image

Jaz sem tut nekaj staknila..celo noč sem bila vroča kar teklo je z mene - zjutraj sem komaj ustala sem imela glavo kot osje gnezdo user posted image  pa moj pikec se ni in ni hotel zbuditi tako da sem ga ovila v kovter in odpeljala k  staršem (babi in dedi servis)user posted image
Jst pa potem v službo - komaj sedim in upam, da bo kmal ura tri da se lahko odpeljem domov v posteljouser posted image

en koš user posted image za vas

Nejc tudi preboleva vnetje ušesk. Smo še na AB. Naš ni imel nič vročine, je pa tako grozno jokal ob napadih bolečine, da se mi je kar srce trgalouser posted image . Menda ušeska bolijo v intervalihuser posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
15.4.2010 10:18:40   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Z meggi sva očitno res sosedi, samo jaz je ne poznam, sem v album pogledala....mi je pa ful eni podobna, ki jo videvam, ko grem po malico.

Meggi ali delaš mogoče ti v centru mesta? Kako je tvoj sinček, je kaj bolje?

živka ja delam delam ....

somic midve sva pa bivši sosedi no ne čisto hiša do hiše ker sem živela tam kjer trgovina Vitauser posted image  sem se pa lani decembra odselila

Jaz sem pa kakšnih 500 m stran od Viteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.