|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
14.4.2010 20:37:25   
cukr07
Jaz živim v bloku in v našem sta kr dva dojenčka - naš 7,5 mesečnik in sosedova 5,5 mesečnica.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
14.4.2010 20:43:56   
mateja8

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Jaz živim v bloku in v našem sta kr dva dojenčka - naš 7,5 mesečnik in sosedova 5,5 mesečnica.

Aha, sosedovo malčico sem že vidla. Smo se nekajkrat v knjižnici srečal. Pa tudi v vašem bloku sem bla pred kratkim in sem slišala otroški glasek za enimi vrati. Sem bla pri sosedih, ki obnavljajo stanovanje. To se bomo pa morale kdaj na kavici dobit. Js sm pa mal višje doma. Ko se pelješ proti trebelnem - gor na hribu.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
14.4.2010 20:49:19   
cukr07
Ja to bo ta blok ja. Verjamem da si slišala našga, ker zna bit včasih precej glasen.user posted image

Še ena potrditev, da je svet res majhen, da se takole na netu najdemo.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
14.4.2010 21:05:15   
mateja8
Ja, to pa res. Svet je majhen.

Lepo nočko vsem. Grem se mal mojmu možku pocartat. Jutr pa klepet naprej.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
14.4.2010 21:08:14   
somic
kaj iz nm je katera tukaj??

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
14.4.2010 21:12:39   
majch
somic, midve sva kje blizu? jaz sem na slavki

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
14.4.2010 22:13:32   
Alex01
Dober večer user posted image

Kako ste pridne, komi dohajam user posted image user posted image user posted image user posted image . Se počasi "uvajam" nazaj v službo, da ne bo prevelik šokuser posted image user posted image

somic - krasne slikce, mali je pravi lepotecuser posted image . Jaz sem iz Nm, malo pred Regrčo vasjo, če ti je kaj znanouser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse sosede živka-megi, mateja8-cukruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cukr - en koš user posted image za Lenarta

rea - tudi zate en koš user posted image . Pazi nase in na malega user posted image

mateja8 -user posted image user posted image user posted image DOBRODOŠLA user posted image user posted image user posted image

majch - user posted image user posted image user posted image user posted image za kahlico. Nejc od novega leta kaka na WC - ju (se še ni pokakal v pleničko od novega leta). Ima že kar "rutino" , vsak dan po kosilu, direktno od mize na WCuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
14.4.2010 22:17:56   
Alex01
Kje je pa višnjica???

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 22:34:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2534
14.4.2010 22:42:40   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Princesi sevda te pogrešamo. Kako si? Kako diploma, jaz jutri res začnem user posted image ,

in jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
14.4.2010 22:44:36   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: majch

somic, midve sva kje blizu? jaz sem na slavki

aha!! jaz sem točno pri šmihelskem pokopališču. se bova zmenili za kavico kakšen dan, ko bo malo lepše vreme, ko bo boj sigurno, da gremo z vozičkom ven, ok?? da ne bo tako kot danes, ko sva šprintala spet domov user posted image user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
14.4.2010 22:45:37   
somic
sicer pa nama llahko kdo podari svoj glas, pridružite se nam pa tudi lahko, da bomo skupaj kobacali naprej user posted image

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8768

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
14.4.2010 22:49:25   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: somic

sicer pa nama llahko kdo podari svoj glas, pridružite se nam pa tudi lahko, da bomo skupaj kobacali naprej user posted image

imata moj glasuser posted image
jaz sem pa mal od Šmihela naprejuser posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
14.4.2010 22:50:06   
čebelica01
jaz sem pa z grma vam bom pa vozičke pomagala rinit :D

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
14.4.2010 23:02:09   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

jaz sem pa z grma vam bom pa vozičke pomagala rinit :D

ni problema user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
14.4.2010 23:23:40   
Tincy90
Joj, kok je to dobr k ste si ene tko blizu in boste lahk skupi vozičkale in se spoznale.user posted image

Je katera z Mirne al pa blizu nje? Sm že pozabila.user posted image user posted image

Za bolančke in diplomerkeuser posted image -user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
15.4.2010 7:16:59   
MEGi20
Živ punce... evo naj se javim moje dete ima hudo vnetje ušesuser posted image  V torek smo bili naročeni ob 18.10 prišli smo na vrsto 19.30 pa še čakalnica je bila polna...tamal je letal gor in dol kot da ga sploh nič ne boli.
Od Dr. Weiss sva dobila antibiotik a v ponedeljek dopoldan pa k naši Pencatovi na kontrolo, ker če nebo OK bo potrebno ponovno v bolnico-kar si pa ne želimuser posted image

Jaz sem tut nekaj staknila..celo noč sem bila vroča kar teklo je z mene - zjutraj sem komaj ustala sem imela glavo kot osje gnezdo user posted image  pa moj pikec se ni in ni hotel zbuditi tako da sem ga ovila v kovter in odpeljala k  staršem (babi in dedi servis)user posted image
Jst pa potem v službo - komaj sedim in upam, da bo kmal ura tri da se lahko odpeljem domov v posteljouser posted image

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
15.4.2010 7:23:18   
MEGi20
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Z meggi sva očitno res sosedi, samo jaz je ne poznam, sem v album pogledala....mi je pa ful eni podobna, ki jo videvam, ko grem po malico.

Meggi ali delaš mogoče ti v centru mesta? Kako je tvoj sinček, je kaj bolje?

živka ja delam delam ....

somic midve sva pa bivši sosedi no ne čisto hiša do hiše ker sem živela tam kjer trgovina Vitauser posted image  sem se pa lani decembra odselila

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
15.4.2010 7:43:33   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: somic

podprlauser posted image

no pa tudi me se priporočamouser posted image

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8491

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
15.4.2010 7:53:09   
majch
jutro

no, somic, pol sem pa velikrat vozičkala mimo tebe. Sva včasih šle do šole pa pol nazaj. Za kofe pa itak da velja - dokler ne zviznem nazaj delat.

Alex, a ti si že nazaj v službi? Pridna. Mene že čaka za vogalomuser posted image , pa glih je luštno ratalo. In bravo Nejcu! Naša bo počasi tudi osvojila zadevo. Ji dogaja.user posted image

Danes mava cel kup opravkov....greva migat, da bova res kaj nardile.

Sončkajte se.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
15.4.2010 7:53:18   
štrumfek

Megi upam da bojo ušeska bolje in da ne bo treba v bolnišnoco... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in ate zn kup pikepok da ta dan čimprej mine in greš domov počivat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
15.4.2010 7:56:20   
štrumfek
ALex bravo za Nejcauser posted image user posted image user posted image

Naša miss je pa začela kobacatuser posted image no zdej že prov dirkauser posted image pa pokazat zna kako je velikauser posted image user posted image user posted image Tako da zdaj se nam pa res na polno dogajauser posted image user posted image
Služba... ja sam še mal pa bo treba nazajuser posted image čist prehitro bo tole minilouser posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
15.4.2010 8:17:58   
kaminek
dobro jutro,

pijem kavo, P. še spi. vzrok za to je pa nočno nespanje-2 uri se je jokala, ihtela ipd. ni imela niti vročine, niti je ni zvijal, ampak ti smotani zobki ji gredo na živce. ko sm jo pa vzela k seb, je blo pa konc joka. nekak mi ni, da bi jo jemala v posteljo, ker zdej že zna izkoriščat-se je tud tako jokala, kao joj kako me boli, mal prenehala, potem poslušala in jovo na novo.user posted image ne smemo ji popustit, ampak po tolkem času sm jo pa le vzela, da jo pomirim, in da se tud mi2 še kej naspiva.

tud za druge stvari zna kdaj pa kdaj tako napelat, da dobi, ampak bolj redko, ker en red pa mora bit, pa čeprav slabuser posted image

me je pa zjutrej ena gospa klicala in spraševala, če še rabmo varstvo na domu, da lahko pride na dom mirkat. relacijo pa ima lj-trebnje. če katero zanima, ji dam št.

kahlica: men pa ne potegne, pa ne vem zakaj. sm bolj za to, da jo bom dala na navaden wc s pomanjševalcem. amapk majch in alex ve ste pa expert, da vaša 2 že tko to opravta. a sta ju kr dale gor čičat in potem so spotoma poštekala?
bravouser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
15.4.2010 8:22:26   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

Naša miss je pa začela kobacatuser posted image no zdej že prov dirkauser posted image pa pokazat zna kako je velikauser posted image user posted image user posted image Tako da zdaj se nam pa res na polno dogajauser posted image user posted image
Služba... ja sam še mal pa bo treba nazajuser posted image čist prehitro bo tole minilouser posted image

bravo za kobacanjeuser posted image . zdej pa le odmikaj stvari oz. bo beseda NE na dnevnem reduuser posted image . smo jo od začetka kr navadl, da če je ne je ne. sej kdaj še sprobava naprej, ampak velikokrat to zaleže. edin na stopnice je nora, pleza, da pride čimvišje in potem ti maha nazaj. tko, da marsikaj še pride na vrsto štrumfekuser posted image user posted image

jst grem v službo 1.julija, ker bom pokoristila lanski dopust 17 dni in 6 dni novega, da bomo šli na morje in potem zaključimo z dopustom za letos-kar se morja tičeuser posted image . tko,d a nekej je še pred mano, sej 2 meseca sta še fuuuuuuuuul dalečuser posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
15.4.2010 8:24:29   
kaminek
jutro rea, si že kaj bolje?user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.