|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
15.4.2010 14:59:26   
Mala_princeska
Rea tako tako kar zaropotej in te bomo poslušale, ker če smo že pri izgovorih in RD tud moja sestra ima v nedeljo RD, sam hvala bogu še ni klicala in tud če kliče me zanjo ni, ker obstajaš TI in pridem k tebi user posted image user posted image user posted image
babe žabe eno žurkico bomo pa ja dale čez
(ne mislim na žaljiv način, da ne bo katera kaj narobe zastopla)

Kaminek user posted image user posted image user posted image za Patricijo in boš videla, počasi bo šlo, to s stonogo ti pa nism fouš, važn da se je srečno končalo.

Bzzzzz oz draga Čebeli super za odločitev in se vidimo. Pa daj pikaj, pikaj da bomo vsi pokali od zdravja :-) user posted image user posted image user posted image

Vsem bubančkom roj pikepok, pujskov in ne vem še česa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
15.4.2010 15:04:36   
Mala_princeska
Majch samo da je Živika bolje,

moja trenutno spi, potem jo bom pa verjetno zbudila, ker šibam po Nino in ob 16h danes konča in ne smem zamudit, drgač bo jok.

Danes sem v orto naspidirana, sem dobila porodniško in menstro user posted image user posted image user posted image

včeraj pa smo ruzak sprobali za nošenje Mance in se je samo smejala v njem in uživala. user posted image user posted image user posted image

Štrumfka drži se.....user posted image user posted image user posted image

Joj tanove brez zamere, ker vas ne komentiram, sam nisem še not padla.
Somic luškan voziček - a je Pegperegov?

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 15:07:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2603
15.4.2010 15:11:31   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Nič ne bomo bs prestavljale, no go..user posted image potem vas nikoli več ne dobim v takem številu na pogostitev, ker boste vse po svetu, pa na dopustu, pa ne vem kje, jst bom šla pa itak zdej zdej rodit...user posted image
V soboto bo babyshower in basta..če se pa katera še ne more udeležit pa tut prov...bom huuda, ker so darilca tako luškana....smotke smotane!!!! Zdej bi pa vse neki odpovedale..prov prov..

pridemo, pridemo

drgač pa, mam napotnico za v nm, ne rabm se več gor k teti peljat, Hvala Bogu, ker se mi res ne sedi več po 3 ure tam..tle pa tut če bo za čakat, nima veze, ker bom lepo odcapljala domov in zadeva rešena..in prišla ob določeni uri nazaj... Sem pa vesela in moram povedat, da sem se zredila le 8,5 kg!!!!! Juuupi.....

superca, ko te zagrabi samo pičiuser posted image pa bravo za kg, jst, hmmm, sm se zredila za trikratnik kguser posted image

kaminek..brez parlametacij...prideš in basta! user posted image

bom, če ti tko rečeš, se bom potrudla...ma ne, seveda pridem, ob 14 je začetek a ne? mi imamo kosilo ob 13, pojem in pridem. iz otočca pa ja ne rabm 1 uro do čajarneuser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
15.4.2010 15:11:52   
majch
somic, tebe sem pa že srečala. Vozička se spomnim. Ziher jih ni tristo v NM. Je ful luškan, tak pisan.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
15.4.2010 15:13:04   
kaminek
ooooooo, somic, spet ste poziraleuser posted image user posted image user posted image . jp, to je že lanski sneguser posted image , dej nam kakšno spomladansko prlimej

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
15.4.2010 15:13:53   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Rea veš, da pridemo, toliko nas bo, da se bomo kar valile tam po mostu.

mislm, da ga bomo kr stresaleuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2607
15.4.2010 15:18:01   
štrumfek
hvala vsem  user posted image

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 15.4.2010 15:19:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 2608
15.4.2010 15:27:55   
somic
voziček je znamke inplast in sta v novem mesto dva takšna. tista druga se z njim sprehaj bolj po centru, jaz pa po našem okolišu.

so me že ljudje zamanjali z njo, ke gledajo za vozičkom in ne za šoferjom user posted image user posted image user posted image

ja, voziček je malo drugačen, zato sem nekoiko lažje prepoznavna user posted image

evo, tale slikica je od letošnjega prvega obiska morja... malo za skomine

user posted image

tale je pa nekoliko bolj spomadanska, čeprav ne še čisto, tiste prave bom šele naredila user posted image

user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
15.4.2010 15:29:03   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: majch

somic, tebe sem pa že srečala. Vozička se spomnim. Ziher jih ni tristo v NM. Je ful luškan, tak pisan.

naslednij me pocukaj, itak sem z malim ogromno na cesti, samo da ne boš pocukala tisto drugo teto ki ga ima user posted image

razen če je tudi ona na tem forumu, to pa ne vem

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
15.4.2010 16:50:21   
rea27
no, lepo da ste tako ubogljive..pridne rrjevke mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
15.4.2010 16:54:32   
rea27
somic jaz te tudi poznam, samo jaz te iz oš šmihel, si pa mlajša od mene, tam leto do dve...Si bila ti z Anjo Šašek morda sošolka? Če ne pa vsaj paralelka?
Pa tvoja mami je imela eno trgovinico tam pri cvetličarni a ne?

se opravičujem ker tako pozno, a sem nam lahko pridružiš pri babyshowerju..pričakujem namreč drugega otročka in bomo prav vesele tudi tvoje družbe, pa še medsebojno se bomo hitreje in v večjem številu spoznale...torej, če imaš čas: sobota ob 14 do 17 v čajarni spodaj..

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
15.4.2010 16:58:11   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Rea veš, da pridemo, toliko nas bo, da se bomo kar valile tam po mostu.

Danes grem še v vrtec na predavanje, tema je o vzgoji in vzgojnih pristopih, povem, če kaj novega izvem.

no, lepo živka...daj poročaj prosim, me prav zanima...Ej eno vprašanje: a ste imeli pred kratkim predavanje o zdravi prehrani v vrtcu, mogoče?

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2613
15.4.2010 17:30:30   
Tincy90
Hehe, mateja js tud nimam avta kr moj dela po 12 ur in ga ma on. Sm js pa ne morm nč rečt kdaj bi lahk js avto dobila kr nvem kok časa bo še tko delov.user posted image upam, da ne bo teb težko se prfurat do Mirne d bi mal vozičkale.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
15.4.2010 18:57:54   
kaminek

no, lepo da ste tako ubogljive..pridne rrjevke mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ne da? ma smo od vragauser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
15.4.2010 19:03:55   
somic

somic jaz te tudi poznam, samo jaz te iz oš šmihel, si pa mlajša od mene, tam leto do dve...Si bila ti z Anjo Šašek morda sošolka? Če ne pa vsaj paralelka?

se opravičujem ker tako pozno, a sem nam lahko pridružiš pri babyshowerju..pričakujem namreč drugega otročka in bomo prav vesele tudi tvoje družbe, pa še medsebojno se bomo hitreje in v večjem številu spoznale...torej, če imaš čas: sobota ob 14 do 17 v čajarni spodaj..

anjo poznam, sošolki pa nisva bili. no, me prav zanima, če te poznam

glede sobote... trenutno ti težko kaj rečem, je res tole v zadnjem momentu. mogoče pa le pridem. še javim, ok??

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
15.4.2010 19:07:00   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: somic

anjo poznam, sošolki pa nisva bili. no, me prav zanima, če te poznam

glede sobote... trenutno ti težko kaj rečem, je res tole v zadnjem momentu. mogoče pa le pridem. še javim, ok??

user posted image

rea27

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
15.4.2010 19:39:54   
čebelica01
rea meni ni zneslo danes bom jutri prišla .  user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 19:49:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2619
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 19:51:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2620
15.4.2010 20:00:48   
vaney
rea, ti si hodila v OŠ Šmihel? In 27 si stara? Potem bi te pa tudi jaz morala poznat, ker sem tudi jaz hodila tja v šolo, stara sem pa 26. Pa sva se že videli, ampak spomnim se te pa ne iz šole. Če ti kaj spomin obudi, jaz sem bila sošolka od Anje Hlača (hčerke od ravnateljice).

Aha, glede BS...mene žal ne bo. Najprej sem se ti hotela opravičit, ker nisem želela reskirat, da bi mojima dvema res kaj domov prinesla, ker, če je mene česa strah, me je bolezni, še posebej otrok. In sem se zgolj zaradi tega mislila opravičit. No, danes me je pa še mož obvestil, da ta vikend (edini vikend na mesec, ko je fraj in lahko kaj naredi) pridejo delavci (njegovi kolegi in družina) in bomo imeli v soboto in nedeljo celo gradbišče na dvorišču, tako da mi nima kdo Anžeta in Daše čuvat, tašči pa tudi ne morem rečt, ker bo tudi ona delala in kuhala. Žal. Tako je naneslo. Se bom pa z veseljem udeležila kakšne kavice in sprehoda, da vas končno spoznam. Pa uživajte na BSuser posted image

Grem počivat, mož gre v nočno, pa bo pestra noč...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 2621
15.4.2010 21:07:13   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

rea, ti si hodila v OŠ Šmihel? In 27 si stara? Potem bi te pa tudi jaz morala poznat, ker sem tudi jaz hodila tja v šolo, stara sem pa 26. Pa sva se že videli, ampak spomnim se te pa ne iz šole. Če ti kaj spomin obudi, jaz sem bila sošolka od Anje Hlača (hčerke od ravnateljice).

Aha, glede BS...mene žal ne bo. Najprej sem se ti hotela opravičit, ker nisem želela reskirat, da bi mojima dvema res kaj domov prinesla, ker, če je mene česa strah, me je bolezni, še posebej otrok. In sem se zgolj zaradi tega mislila opravičit. No, danes me je pa še mož obvestil, da ta vikend (edini vikend na mesec, ko je fraj in lahko kaj naredi) pridejo delavci (njegovi kolegi in družina) in bomo imeli v soboto in nedeljo celo gradbišče na dvorišču, tako da mi nima kdo Anžeta in Daše čuvat, tašči pa tudi ne morem rečt, ker bo tudi ona delala in kuhala. Žal. Tako je naneslo. Se bom pa z veseljem udeležila kakšne kavice in sprehoda, da vas končno spoznam. Pa uživajte na BSuser posted image

Grem počivat, mož gre v nočno, pa bo pestra noč...

hodila sem na oš Šmihel, stara sem pa 28, letos bom 29. tako, da sva 3 leta narazen..torej dvomim, da sva se kej hudo videvali, glede na to, da so nas v 4. dali v internat, 5. razredi so bili pa že itak na drugi šoli...tako, da..Anjo pa poznam, ker je bila njena mami sodelavka od moje mami, ko seveda ona še ni bila ravnateljica...Sem bila pa na šmihelu le do 6., potem je brat začel hodit v šolo, mami se je odločila da zamenja službo, tako, da oba sta bla na grm vpisana, pa sem šla tudi jaz..Tako, da sem uradno grmčanka...

za bs si pa že povedala, da te ne bo...ampak, ne vem, ali sta obe z Lee Ann spregledali, da ne bo otrok, le mamice..? Sicer je pa vseeno, ne bo te in pika. Pa lepo zrihtejte dvorišče..

rea27

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
15.4.2010 21:08:10   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

nč panik čebelko...pa jutri..user posted image

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
15.4.2010 21:10:49   
čebelica01

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

nč panik čebelko...pa jutri..user posted image

bzzz je ta teden čisto preč s časom user posted image . ampak glavno , da je jutri vikend in mam potem malo sproščanja user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
15.4.2010 21:13:39   
Anonimen
ŠTRUMFEKuser posted image moje sožalje user posted image user posted image  

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.