|
RE: Dolenjke, 3,. del 15.4.2010 21:07:13
|
|
|
|
rea27
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney rea, ti si hodila v OŠ Šmihel? In 27 si stara? Potem bi te pa tudi jaz morala poznat, ker sem tudi jaz hodila tja v šolo, stara sem pa 26. Pa sva se že videli, ampak spomnim se te pa ne iz šole. Če ti kaj spomin obudi, jaz sem bila sošolka od Anje Hlača (hčerke od ravnateljice). Aha, glede BS...mene žal ne bo. Najprej sem se ti hotela opravičit, ker nisem želela reskirat, da bi mojima dvema res kaj domov prinesla, ker, če je mene česa strah, me je bolezni, še posebej otrok. In sem se zgolj zaradi tega mislila opravičit. No, danes me je pa še mož obvestil, da ta vikend (edini vikend na mesec, ko je fraj in lahko kaj naredi) pridejo delavci (njegovi kolegi in družina) in bomo imeli v soboto in nedeljo celo gradbišče na dvorišču, tako da mi nima kdo Anžeta in Daše čuvat, tašči pa tudi ne morem rečt, ker bo tudi ona delala in kuhala. Žal. Tako je naneslo. Se bom pa z veseljem udeležila kakšne kavice in sprehoda, da vas končno spoznam. Pa uživajte na BS Grem počivat, mož gre v nočno, pa bo pestra noč... hodila sem na oš Šmihel, stara sem pa 28, letos bom 29. tako, da sva 3 leta narazen..torej dvomim, da sva se kej hudo videvali, glede na to, da so nas v 4. dali v internat, 5. razredi so bili pa že itak na drugi šoli...tako, da..Anjo pa poznam, ker je bila njena mami sodelavka od moje mami, ko seveda ona še ni bila ravnateljica...Sem bila pa na šmihelu le do 6., potem je brat začel hodit v šolo, mami se je odločila da zamenja službo, tako, da oba sta bla na grm vpisana, pa sem šla tudi jaz..Tako, da sem uradno grmčanka... za bs si pa že povedala, da te ne bo...ampak, ne vem, ali sta obe z Lee Ann spregledali, da ne bo otrok, le mamice..? Sicer je pa vseeno, ne bo te in pika. Pa lepo zrihtejte dvorišče..
|