Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 20:56:20
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo mal sem se zlagala čist rahlo morš najprej levo zavit k da greš k men pol pa takoj desno.... skoraj naravnost.... kje točno se zečne razbor ne vem ampak je kr tam nekje....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 20:58:46
|
|
|
|
Katjusa
|
ste vse pobegnale..... šibam pod tuš.... kolumbo a je izcedek izginil???
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 21:32:27
|
|
|
|
Ajvy
|
Katjuša..Tarja je bila pri babici za čez vikend...super je bilo.... Salt..upam,da je šlo v redu na izpitu Simonakr..pri trmi ne popuščamo..ali ji pozornost preusmerim drugam...ali pa pustim ,da se ujoče v nadzorovanem območju..je ne dvigam - ker se mi hitro izvije in potem še bolj pade.... Je sama....torej v roki ima žlico oz. vilico, krožniček z delom kosila...jst pa vmes vsakujem...seveda je potem veliko dela s pucanjem...samo drugače ne gre.....ker ona zna ČEbela...ne vem..lahko da bo jutri shodila , lahko pa čez dva meseca..to se kar en dan zgodi Urša...vzami operil za otroke...pa mal našpricaj v noske...nam je tudi to pomagalo ,da smo se znebili zelenih smrklov Upam,da si se uspela spočit sjmm...bogica Saška...kolk jo more zdej stiskat...joj...upam ,da se čimprej poceli....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 21:47:45
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm mi smo umiti in še vedno naspidirani...vse ima pod kontrolo..tale naš bejbi...mulček...še mal ma fore...pol pa spanje smo imeli s Saško težave...ljubezenske...se je dopisovala z nekom, vse že zmenjeno, kako se jeseni vidita in podobne hece...en mulc,21 let star...sem bla že zelo huda k sta si skoz dopisovala, ji nism pustila slikce pošiljat...no, pol je kr v en love story preraslo..naša čist out...dons pa kao konc..k ji je povedu, da je punco spoznal...v glavnem najprej je bla sam čudna, pol objokana...pol je le povedala kako in kaj...na konc sva pa obe jokali...upam, da se je potolažila...joj, so napeta pota 15letnikov...kaj še bo sjmm samo za saško no jst sem bla pr 18 tok zalublena v enga tipa, da sem vidla kako kamni rastejo in ko sma šla narazen sem bla itak žalostna do konca jokala sem, ko sem ga kje vidla sem se začela nekontrolirano trest...... v glavnem je blo ene pol leta problem z mano.... in me je mami tolažla pa mi je rekla katja lej vse maš v šoli ti gre ne bit tok žalostna..... sem ji rekla mami kaj mi nuca vse to, če nimam ljubezni....... no hotla sem rečt, da jo razumem in da naj se zeveda, vsak ki gre mimo je le še en k ni dovolj dober zanjo..... sej je res 15 let ampak imam prjatlco k je s fantom od 15 leta (zdej bo stara 30) saška bodi močna in naj te vsaka slaba izkušnja okrepi in vsak, ki te prizadene s tem tebi naredi korist, čeprav se tega zdej ne zavedaš.... nasmej se poglej v zvezde in uživaj hvala, katjuša...tudi v saškinem imenu
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 21:53:07
|
|
|
|
sjmm
|
pri nas le legel mir, ata še kosmatinca sprehaja al pa obratno saški je pogovor in objemček le pomagal, zravn je pa še naš komedijant Jan pristavil svoj piskerček k skoz unga soseda Benota oponaša in na nokc smo se že vsi smejal..še Majči..pa sploh ni vedu za kva se lahk potiho pohvalim, da smo se dons uredili za nočno toaleto čist v miru, brez upiranja, sam zobke ni pustil umit, pol sm pa vidla, da smo dobili 10ti zobek...spodnja desna štirica je imel revček kar krvavo...tko, da je mogoče tudi iz tega izhajalo čudno obnašanje, ker po moje jih mora to ful bolet no, zdej sem nama en metin čajček skuhala z mal medu...da bova bol sladka
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 22:07:40
|
|
|
|
sjmm
|
U dons je pa zatišje
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 22:25:13
|
|
|
|
Katjusa
|
moj riše kuhinjo.... se ukvarja kak bo na koncu zgledala jst se pa bašem z velikonočnim zajčkom
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 23:47:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2010 0:32:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2010 0:39:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2010 0:56:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2010 1:09:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 7:28:16
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro no včeraj zvečer sva šla v Lj po čelado za Hano,pol sva šla pa še na pico in glih dobiva pijačo naju kliče tašča-je mala začela jokat in jo ni mogla nazaj uspavat in sta jo pred pol ure vzela iz postelje.....ok jest malo penasta da bi naja mogla takoj poklicat,vzameva pico za domov in črta po obvoznici....doma sem ji dala še malo mleka in jo dala pančkat in je takoj zaspala(in spi še zdele) jutri pa spet v službo-sem se glih navadila bit doma
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 7:56:59
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Čebela hvala za kavico! DOPUST! JEST MAM DONS DOPUST! To bo pasalo mal noge v luft dat! Kolumbo dobre slikce! Posebej tista z petko! grem kofetkat
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 8:17:03
|
|
|
|
Urša08
|
jutro punce
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 8:19:43
|
|
|
|
Urša08
|
Naša nočka ok. Žiga je bil včeraj ves dan brez vročince- jupi, se mi zdi da je nosek tud boljši Sem bla danes že pridna in sem plačala položnice - jih je blo ta mesec too much. Ajvy a veš da operila sploh nimam - sem mislila da je preagresiven za otročke Sedaj študiram če bi šli že mal na sončka dons al raje še ne - kaka ideja?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 8:21:08
|
|
|
|
baki
|
jutroooooooo.......vidim da ste vstale .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 8:21:40
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ a ti si čelado kupla za Hano za v tricikel? A veš da jaz sploh nisem razmišljala o čeladi za v tricikel, jaz sem lani Nejcu kupla ko je šel na ta kolo - poganjalec.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 8:22:19
|
|
|
|
baki
|
pogrešam sonček včeraj je pri nas šla toča
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 8:24:19
|
|
|
|
Urša08
|
Čebel@ in Simonakr uživajta danes na dopustu Kolumbo ma jaz sem kr mal huda nate, namest počivanja greš ti pomivat - nehi in pazi na pikico, poden bo že počaku Ajvy ti tud počivaj in se čuvaj Baki jutro Sjmm uf srčne rane so kr huda zadeva, ampak verjamem da bo čez kak teden že pozabila in poleti bo spet nova simpatija
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 8:24:45
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki pogrešam sonček včeraj je pri nas šla toča Mi imamo sončka Kar k nam ulet
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 8:26:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ a ti si čelado kupla za Hano za v tricikel? A veš da jaz sploh nisem razmišljala o čeladi za v tricikel, jaz sem lani Nejcu kupla ko je šel na ta kolo - poganjalec. ne za na tricikel,ampak za na taveliko kolo,ko se bomo kam skupaj peljali
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 8:28:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Naša nočka ok. Žiga je bil včeraj ves dan brez vročince- jupi, se mi zdi da je nosek tud boljši Sem bla danes že pridna in sem plačala položnice - jih je blo ta mesec too much. Ajvy a veš da operila sploh nimam - sem mislila da je preagresiven za otročke Sedaj študiram če bi šli že mal na sončka dons al raje še ne - kaka ideja? pridna-mene položnice še čakajo ........za Hano imam jaz operil p,za naju pa navaden operil......če je bil včeraj brez vročine in je čisto uredu za videti(ne tisto bogi),pol bi jaz ga peljala na zrak,ker mu bo le dobro del
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 8:28:43
|
|
|
|
Urša08
|
Uf sem se pa razpisala danes Ma k tale sonček gledam sem tok dobre volje, pa naspala sem se. Ajvy sem se mal spočila sem. Je pa tako, da ma moj danes še gužvico potem bo pa boljše Si bom za vikend privoščila poležavanje. Simonakr ti k si iz foha dej mi neki povej: 1. A je turška savna v nosečnosti dovoljena 2. Kaj pa kopanje v banji doma?hvala ti Aha še naše kosilo, danes bo juhica + palačinke oz. šmoren
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 15.4.2010 8:29:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebel@ in Simonakr uživajta danes na dopustu hvala
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?