|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
9.4.2010 2:13:19   
Špela100
Dober večer!

Ja me je kar sram user posted image , ker sem bila toliko časa v ilegali in sem vas samo brala. Ampak delo, je delo...zdaj lahko rečem, da sem nekako zaključila, en teden sem se še z zamudniki ukvarjala, zdaj pa itak moram še vse za nazaj podelat....ampak vse bo....bomo zmogli!!!! bi rekel mojster Miha...ja bomo zmogli user posted image user posted image

Težko vas bom vse prekomentirala za nazaj, ker ste ful načvekale ampak:

- Najprej Ursi čestitke za Jureta, res je lep fantiček, ti si pa tudi ena super truper mamica in vse boš zmogla...pač vzemi uro po uro, dan po dan, pa bo šlo...tašča bljak....
- san čestitke za nedojenje
- pomlad je zakon...ne pomlad08?
- tobogan plezanje grrr.....
- katera je zdaj naslednja nosečka na vrsti?
- Dinki čestitke za pregled, tako se dela user posted image user posted image , želim ti čimveč energije...
- Tit vse najboljše še enkrat
- srečanje....zelo, zelo težko, sobote smo vsi doma, pa gremo skupaj pohajat

no in zdaj mi je že zmanjkalo....

Drugače je pa Maks zapadel v eno čudno fazo, že pet dni se tako krega, trmari, joka, skratka vse je ne, vse kontrira....sem prav utrujena od prepričevanja in fint. Kako so vaši sončki? Ste že mimo te faze?
Prej je bil tako lepo vodljiv, pomagal, vse naredil, sem rekla previt, je tekel, zdaj pa ni šans...ne in ne. Upam, da bo hitro minila ta faza.
Drugače čveka in čveka....

Predvčerajšnjem je jokal in sem mu rekla: ja no maks kaj jokaš...on pa: ma ne vem kaj jokam, ne vem, ne vem kaj ste mi naredili user posted image user posted image , sva se z mojim tako smejala...vse tete po cesti so bejbe...joj sramota.....
Bagerji, traktorji so zakon, vseh zakonov, pa motorji....
V vrtcu furamo že 6 teden user posted image user posted image , trkam, trkam, čeprav nam malo z noska teče.

Nekaj se pripravljamo, morda gremo za prvomajske spet malo pohajat z avtodomom, nihamo med Provanso in kakšno južno italijo...bomo še videli....

No to je to od mene ob tej uri...zdaj grem pa ninat.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
9.4.2010 9:09:42   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

in ko ravno naš park - igrišče omenjam, ali je v parkih v vaši bližini tudi taka neobiskanost?

no, kuhinja je prišla, zdej samo upam, da bo jutri vse ok in ne bo nič manjkalo... ob 8-ih zjutri pride montirat in baje bo jutri vse gotovouser posted image

pri nas v vasi imamo eno igrišče, ki je bilo ravno lani obnovljeno in tja ko prideš je skoraj zagotovo še kdo, sploh popoldne in čez vikend pa itak se med sabo vsi poznamo glih toliko da lahko kakšno rečeš med sabo. Skratka živeti na vasi je kar lepo user posted image
San, bravo za kuhinjo user posted image . Držim pesti, da mojstrom že danes uspe vse sestaviti! in se veselim s tabo, da boš končno lahko uživala v svoji lastni kuhinji user posted image

Pomlad08 juhej za oči faze, meni so tudi zakon user posted image user posted image

Špela100, bravo za že 6 tednov vrtca user posted image  se mi zdi, da ste iz ta hudega že ven user posted image . In kar se tiče faze trmarjenja sej veš pride pa mine. Držim pesti, da bo hitro naokol user posted image user posted image user posted image . Tit je pa tko kakor kakšen dan. Včeraj je bil tko nataknjen, da joj. Kar koli si naredil mu ni bilo prav. Ampak sej normalno, če tko pomislim imamo vsi dobre in slabe dneve. Drugače je kar poslušen, edino s čimer imamo zadnje čase pri nas težave je s sposojanjem njegovih stvari. Takoj ko se kakšen otrok dotakne njegovega traktorja je tak jok da joj, da kar solze špricajo od njega in govori "moj taktor".....in bolj ko mu razlagam da je njegov, da ga bo samo posodil, slabš je. Pa prav špecat začne, takoj mene pokliče ko rabi pomoč ali ko mu je kaj hudo....mamiiiiiiii user posted image ....medtem ko si on vse igrače sposoja, da smo si na jasnem. No ja, se bo že naučil, se bo moral.

No zdej pa še slikice user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
9.4.2010 9:44:45   
Dinki
Jupiii darila user posted image
user posted image

končno sem dubu harmoniko
user posted image

na kanvasu - počitek
user posted image

torta, ki mu jo je naredila prababi
user posted image

pihamoooooo
user posted image

še ena skupna
user posted image

Punce lep vikend vam želim!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
9.4.2010 15:53:37   
san
joj, dinki, krasne slikceuser posted image res ste lepa familija, pa še lepši boste konec letauser posted image titek je pa že pravi gospodičuser posted image

špela, super za vrtec, to je pa že pravi maraton zdejuser posted image , le tako naprej
glede trmarjenja in kontriranja je pa bilo pri nas podobno, pa je sedaj že veliko bolje. je ugotovil tudi sam, da je res brez veze se skoz neki puntat in jokat, ma doseže se pa nič. tko da, še preizkuša, ampak veliko manj.

pomlad, vidim, da imamo podobna pravila
sva se včeraj zmenile istočasno pisatuser posted image

kuhinja se pa zdel že od jutra delauser posted image . vmes sem bila že tam, ker je bilo itak neko sranje s koritom in pipo, no pa sem potem letala dopoldne zarad tega okrog in to uredila. bomo pa šele v ponedeljek lahko tam jedli oz. kuhali, ker nam more pridt štromar prklopit stroje, pa vodovodar... no, sej pol pa bo... čez vikend bom itak imela del s čiščenjem in razpakiranjem škatel...

mam pa danes še izidorja doma, je preskočilo vnetje še nanj. no, ampak ni tako bogi kot urban. urban je imel fajn gnojno, pa še ima zelo, ker ne pusti kapljic notri dajat lepo in kreme. pa še kuhal je revež spet ponoči.

no, to je bilo na hitro od mene

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
9.4.2010 15:54:54   
san
ha, me je hotl neki nahecat, da je error, no pa sem ga uspela pretentatuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
9.4.2010 22:16:29   
pomlad08
živjo, samo na hitro:

špela, lepo da si spet naša user posted image in čestitke za vrtec, to je pa rekord, a? user posted image

dinki, krasne slikce! tit je pa čisti očka, a ne? na drugi sliki je pa tud še en klon od tvojega moža, verjetno njegov brat? user posted image krasni ste vsi, pa ful sem vam fouš za vrt user posted image pa kakšen lepotko je tit na fotki s trampolina user posted image aja, pa dobro prababi mate, da vam še takale torte peče! user posted image

san, o kok fajn, da se kuhinja že dela! zapleti pa podaljški so pa itak zmer pri teh stvareh, ampak sej se vam je fino izšlo. do novega bejbija boste že lepo nastanjeni in navajeni na nov flat in novo okolje. sem res vesela za vas in za vaše skorajšne prvo kosilo v novi, lastni kuhinji!! user posted image

kje ste kaj ostale punce?
terida je mensezdi odklopljena od sveta, a ne?
ursi, tina, kako je dojenci?
zofy, uživaš z matejem?

zdej me pa mož s kompa meče. se moram še njemu mal posvetit user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
9.4.2010 22:53:10   
mergetka
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

Živjo punce! Joj, kok je fajn k je pomlad! Dons sem si vzela frej dopoldne od učenja in sva šla z Jobom v Tivoli. Ma nimaš lepšga! Komi čakam dojenca, da bom lahko upravičeno spet eno leto samo zabušavala po parkih user posted image

Pa Mergetka bo tudi glihkar pestvala ... Se dobro pučutiš? Men gre na živce, k ne morm več na trebuhu spat, na hrbtu tud ne smem, bok mi je pa že dolgočasen user posted image

Ojla, ja Tivoli je zakon!!! Se vam pridružim, če bom ok. Včeraj smo bili tam in Matic je tako navdušen nad tobogani, sploh tistim dolgim, da je skoz norel gor in dol, tko da je bil pol že tko utrujen, da se je kr prevrnil na čelo, ko je 1x spet priplezal na onega zavitega....Ma super je bilo!!!

Počutje je pr men tko tko: danes me že cel dan ful boli in razteguje, ponoči sem se ful težko obračala iz boka na bok. Včasih bi mi pasalo na hrbtu spati, sam se ful nazaj držim...  Drugače pa imam včasih občutek, da sem se že navadila na velikega bušija. Sam zaspim zelo pozno, spala bi pa, "če bi se dalo, do večerje in še malo"...user posted image

Slikice, Dinki, so čudoviteuser posted image user posted image user posted image user posted image ! Pa ful ti je TIt podoben!!

Lep vikend, pa oglaste se kej bolj pogosto...

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
12.4.2010 11:38:14   
pomlad08
eeeeej, kje ste? user posted image

dinki, je žur v soboto uspel? maš kakšne fotke?

san, kako napreduje flat? upam, da ste že pri koncu!

terida, si se že vrnila v LJ?

mi smo fajn. čez vikend smo malo okoli pohajkovali, ampak nas je kr fejst prepihalo in namočilo user posted image upam, da se ne bo Job kaj prehladu, jaz sem itak neki švoh že par tednov.

držte se!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
12.4.2010 11:38:54   
pomlad08
mah neki me zeza tale RR ... je 2krat isto objavlo.

< Sporočilo je popravil pomlad08 -- 12.4.2010 11:39:59 >

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
12.4.2010 14:27:16   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

dinki, krasne slikce! tit je pa čisti očka, a ne? na drugi sliki je pa tud še en klon od tvojega moža, verjetno njegov brat? user posted image krasni ste vsi, pa ful sem vam fouš za vrt user posted image pa kakšen lepotko je tit na fotki s trampolina user posted image aja, pa dobro prababi mate, da vam še takale torte peče! user posted image

hvala San, Pomlad in Mergetka za pohvale user posted image .
Pomlad, sej veš kaj pravijo - vsake oči imajo svojega malarja. Eni pravijo, da je Tit čisti očka, drugi, da je bolj podoben meni....jaz pravim, da je kar lepa mešanica naju obeh, je od vsakega ta najlepše pobral user posted image .
Un klonček je pa res od moža brat, ja....mogoče sta si podobna, ampak zastopita se pa čist nič. Prababi je pa zakon user posted image . Glede na to, da nimam več nobene babice, jo imam še jaz za svojo babico. nas tko rada crklja, da nam še regrat nabira user posted image , bi moglo bit obratno glede na njena leta.

Pomlad08, imam slikice, vam jih defič pokažem, ker te dve torti pa morate vidt, sam spet moram najprej do kompa doma pridt user posted image .

Za nami končno vsa praznovanja, sem kar skurjena, priznam. Včeraj sva Titka peljala v Arburetum dinozavre gledat in se mu je čist mešalo na njih, si nisem mislila, glede na to, da jih ne pozna, ampak so skratka zapalili. priporočam! Pol pa še njihova igrala - Tita ni bilo za domov spravit.
No, ampak sem se tudi jaz ta vikend prehladila, mam čist zamašen nos, pa kiham pa user posted image ....nč luštn.

Pa še to....gre katera mogoče ta vikend na Čarobni dan?

San, a že kuhaš v svoji kuhinjici? user posted image
Ursi2, Zofy, terida, Tina50 in Joži.....kako ste kaj mamice? poročajte kako so vaši sončki.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
12.4.2010 14:31:38   
Dinki
SREČANJE MARČEVK in NJIHOVIH ZAKLADKOV:

sobota 24.4.2010
ob 10 h na igrišču v Tivoliju

zaenkrat naj bi prišle:
Dinki
Aleži
San
Terida
Mergetka

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
12.4.2010 22:19:55   
san
joj, dinki, ma sem vidla torti, uau, tale tvoja N. je pa res zakon!!! krasni sta obe, je bil tit verjetno čist preč od navdušenja kaj. res super! in prav lepo zgledate vsi trije, tit je pa že pravi frajerček, ne bi nikol rekla, da je šele dve leti star.
ja brat in tvoj mož sta si pa res podobna, sem že tut enkrat prej gledala na eni fotki, k je z njim v avtu, pa sm najprej mislila, da je tvoj mož na blond pobarvan, ampak sem pol pogruntala, k je spodi pisal, da je to stric. in ko praviš, da je tit lepa mešanica vaju, se popolnoma strinjam!
prababico mate pa res zakonuser posted image , super, da je še tko aktivna, čimdlje temboljuser posted image
pa res mate krasen vrt. mi smo ga tut tukaj imeli, to bom pa res pogrešala... no, sej tam sta pa dva parka...sam ni isto...

pomlad, dinki ja res, danes je en prijatelj prišel priklopit še aparatke na elektriko in pol je zrihtu še vse potrebno za vodo, je šel celo on v nabavo in prišel popoldan kar z otroci še enkrat, da bomo lahko od jutri naprej res že tam spaluser posted image . bi že danes, pa ima dragi eno nujno delo za opravit, mašince mava pa še tukaj in smo prestavili na jutri. otroc so hoteli pa že tam ostat, pa se sama ne upam, da se ne bi kaj začelo dogajat slučajno... me skoz po malem trga...
in ja danes sem že skuhala prvi kofetek tamuser posted image user posted image

pa pazita nase, ker tile prehladi v nosečnosti so prav zoprniuser posted image . se je danes spet precej ohladil, mene je prav treslo, ko sem šla domov iz dekompresije.

čarobni dan, mi smo imeli v planu, pa zdej ne bo nič iz tega, ker ima izabela delovno soboto v šoli - čistilno akcijo, mi jo bomo imeli pa doma. je treba še za novega člana kaj pripravit, nimam še čisto nič oprano, še niti sortirano ne. sploh ne vem, kaj mam...

margetka, ja tivoli je res zakon, se strinjam!!! no, s spanjem je pa pri meni popolnoma isto, težko zaspim, v bistvu se pol noči sam premetavam iz enega na drugi bok, potem pa proti jutru zaspim in če bi se dalo bi tut jaz poležavala kot muca maca, pa me otroci vržejo pokonci....
a ti kaj dol pritiska že dete. men kar precej, sploh če hodim, pa trebuh imam kar precej trd in še popadke sem pa tja... no, vsaj zatekam ne več toliko čez dan.

evp, to je bilo hitro javljanje
lahko nočuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
12.4.2010 23:30:07   
mergetka
Ojla, bejbe!

Zadnje čase je pa kr zatišju tu gori. Zdaj, ko zvečer ne morem zaspat, pa za user posted image že skor vse pripravljen..., domačga branja pa skor ničuser posted image .  Kje ste kej 2. novopečene  mamice? Sej vem, zihr je pesto pr vas doma. Pri nas bo pa tudi kmalu...

Matic je začel zdaj ful boljše spati oz. prej zaspi, glede zbujanja sploh ni nobenih problemov. Se je navadil zvečer sam zaspati. Sicer si včasih še kr dolgo poje ali pa se kaj meni, sam nama pa ostane res veliko več časa.
Čez vikend smo zrihtali zibko (tko sem se je veselila, ko malo dete, ker je pri Maticu nismo meli) in včeraj je pol kr plezal noter zvečer, tko da ne vem, če ga bova lahko potem tudi pustila samega z user posted image , da bo sam zaspaluser posted image .

Ja, San, fajn mi pritiska dol. Danes sem bila pri G in je rekel, da je glavica že čisto spodaj. Pred parimi dnavi me je ful bolelo in špikalo in zgleda, da se je res čisto spustil... Lahko, da bo  kaj prej, sam šele 21. imam pregled za dogovor o CR, tko da upam, da bo dojenček počakal do takrat.

Pomlad, ko sem zadnjič pisala, komu je Tit podoben , sem vidla, da si pa ti čist drugač zapisalauser posted image . Res, vsak vidi po svoje te podobnosti. Še to, Dinki, super za vrt. kaK fajn, da ste lahko praznovali zunaj!!!! Meni vrt zelo manjka, ker sem bila prej na vasi v hiši doma. Upam, da ga bomo imeli enkrat spet. Zaenkrat je pa tudi tako čisto fajn, sam 1 soba manjka, al pa 2, če sem čist iskrena, pa še kej bi se našlo. Se pa zdaj, ko se San ti seliš, velikokrat spominim, kak lepo se je bilo vseliti v svoje stanovanjeuser posted image .

Nč, grem počasi probat zaspatuser posted image . Lepo se imejte!! PA pište kej, vas je tko fajn brat!user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
13.4.2010 14:26:57   
Zofy
Dan,
se moram malo javit, da ne boste mislile, da sem pozabila na vas. Ja, jaz tudi skozi berem, včasih kar preko telefona, ko ležim na postelji in dojim mateja. Za javit se pa ostane malo manj cajta.
Ja, Julija je bila v četrtek in petek pri babici na počitnicah, jaz sem pa polno uživala porodniško. Sonček je bil, toplo je bilo in sem bila cel dan zdoma. Super je, da je v Lj kar nekaj previjalnic, ker se še ne upam na prostem previjat Matejčka. In čim sem zaživela normalno porodniško, sta šle še 2 kilci od nosečnosti doluser posted image user posted image .

Včeraj pa je šla Julija p 6. tednih spet v vrtec. Bila je prav navdušena in tekla v objem vzgojiteljici. Pa praznovali so njen RD in še od enega sovrtičkarja. Tako da je prišla čisto navdušena domov. V sredo pa grem končno na govorilne ure h vzgojiteljici. Me zanima kaj imajo v planu glede odvajanja od plenic. Kako je to pri vas zrihtano? Ste se že pomenle z vzgojiteljicami oz. ste že pričeli z odvajanjem?
Jaz sem sedaj, ko sem bila sama z obema doma, uvedla jutranjo rutino, da medtem, ko Mateja previjam, Julija sedi na kahlici. No, to sem uvedla šele prejšnji teden, ker se prej tega nisem spomnila. Sem se najprej morala navadit hendlat 2 otroka. No, zdaj se večinoma polula, včasih pa tudi pokaka. In včeraj, ko je bila v banji, je že sama rekla, da bi šla na kahlico. Zdaj bi pa rada, da se ta navada nadaljuje tudi v vrtcu. Ker nimam pojma, kako bi začela odvajat. Kako ste to naredile tiste, ki že imate starejšega otročka?

Drugače pa se imamo res lepo, Matej raste, Julija pa tudi vsak dan bolj napreduje kar se govora tiče. In ko se imamo tako lepo, tu pa tam pomislim, da bi res imela še enegauser posted image . Ampak v tem 2sobnem stanovanju ni prostora za še 1 posteljo v naši spalniciuser posted image user posted image Ja, stanovanja še kar nismo našli, ampak se ne sekiram preveč. Trenutno sem v pozitivni fazi in nočem, da me iskanje stanovanja zamori. Če ne bo šlo drugače, bomo šli v podnajem. Pa selitveni servis in čistilko bom najela, da ne bo pomoteuser posted image .

Dinki, krasne slikice, ste ena krasna familija. Jaz sem še vedno mnenja, da je Tit ful ful tebi podobenuser posted image . Ampak vidim, da se vsi ne strinjajo s temuser posted image . Prilepi še fotkice s sobotnega praznovanja. Mi bomo Julijin RD praznovali enkrat, ko bo bolj toplo in sicer v Mostecu ali Tivoliju. Imamo malo stanovanje in se mi ne da 3x organizirat RD, pa še večja verjetnost je, da kaj otroci na Mateja prenesejo, če bomo not. Aja, njegov nosek še kar ni ok, še kar šmrkauser posted image . Sem kupila baby vac in sedaj ga vsaj ornk spucam, da se ne sekiram toliko, da bi šlo naprej iz nosa spet na pljuča. Pa inhaliramo redno. UZ inhalator je res zakon. Tudi za zamašen nosek je, ker zmehča sluz btw.

mergetka, Julija je tudi splezala v zibko, ko HB Mateja ni bilo not. Sem jo ful ful okregala in od takrat se to ni več ponovilo. Sedaj jih že upam pustit same v sobi oz. jih dat sočasno spat.

San
, super za selitev. Kako je spit 1. kavo v lastnem stanovanju? Carsko, a ne?user posted image

uf, alarm že....Sem tliko časa tipkala, da se je Matej medtem že naspal.. Kdaj bom pa jedla???user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
13.4.2010 14:43:57   
Zofy
Srečanje: mi gremo na morje v Izolo že v petek, tako da me žal ne bo. Se pa lahko ljubljančanke enkrat drugič dobimo v Tivoliju. Mergetka, a ti si v Lj? A nisi iz Štajerskega konca??

Čarobni dan
: mi gremo, če bo vreme, ker smo itak hoteli že Jeseni v Lipico, pa smo pol na pomlad ta plan prestavili. In zdaj je idealna priložnost.

Spet alarm... ufa...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
13.4.2010 14:44:44   
Zofy
a NČK pa se še nič ni javila od Anjinega RD??

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
13.4.2010 20:31:17   
Lona76
Dober večer dame!

Evo mi smo spet doma user posted image . No ja izenačili smo rekord v vrtcu. Točno tri teden. Začelo se je s kašlom in smrkanjem kar je seveda privedlo do težkega dihanja in ventolina. No za enkrat HB ni blo treba v bolnico in upam, da se stanje ne poslabša. No se mi zdi da je že bolje, sem pa tudi jaz fasala prehlad, tako da se obe s Tajko doma crkljava. Jaz bom šla verjetno v četrtek v službo, ker sodelavka ki je noseča dela samo še ta teden potem gre pa na porodniško in kar je žalostno še vedno ne vemo kaj bo tista ki jo bo nadomestila delala in kdo bo ostalo delal, ker ta ki jo bo nadomeščala naj bi delala samo tri dni in to po cca 6 ur. Ja pri nas je že ko sem jaz odhajala na porodniško bili vse bolj na hojladri, zdej bo pa še slabše. Ampak pri nas imajo več sreče kot pameti in se bo vse na koncu izšlo.

Jutri gre pa še Tilen v škratkovo deželo do petka. Mu moram še spakirat.

San lepo prvo noč v vašem novem stanovanju vam želim.

Zofy upam, da bo Julija zdrava. V naši skupini imajo baje vsi zelene smrklje user posted image .

Glede srečanja pa jaz bi z veseljem prišla ampak se mi zdi, da gremo že v petek na dolenjsko. Če pa ne bomo šli pa definitivno pridem.

Evo zdej pa me že Tilen kliče da spakirava, joj kok je že ura.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
13.4.2010 20:33:17   
Lona76
Aja še to.

Dinki sem vidla slikce. Mislim torti sta fenomenalni. A je ta vaša N kakšna slaščičarka ali ima naraven talent? Tudi prababica da se je spravila pečt torto je super! Vi trije ste pa sploh lušni na sliki.

Zdej pa res šibam.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
14.4.2010 8:35:55   
Zofy
Lona76, pikapoke zate in za Tajo, da bosta čim prej zdraviuser posted image user posted image
Jaz ne vem kaj delajo otroci z zelenimi smrklji v vrtcuuser posted image user posted image Sem ravno včeraj brala kdaj sme in kdaj ne sme otrok v vrtec in kdaj ga lahko vzgojiteljica domov pošlje (piše na tabli v vrtcu - vsaj pri nas v 2. vhodu) in piše da če otroku teče gnojen izcedek iz nosu, ga lako domov pošlje. Tudi brez vročine. Daj udari po mizi, če bo treba pojdi tudi do ravnateljice. Take otroke z zelenim smrkljom je treba domov poslat, ker ravno taki smrklji so nalezljivi!!!!user posted image

Ku-ku, kje ste vse? Terida, a ti Primož ne da minutke fraj, da bi se javila?

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
14.4.2010 10:30:21   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

pomlad, dinki ja res, danes je en prijatelj prišel priklopit še aparatke na elektriko in pol je zrihtu še vse potrebno za vodo, je šel celo on v nabavo in prišel popoldan kar z otroci še enkrat, da bomo lahko od jutri naprej res že tam spaluser posted image .
in ja danes sem že skuhala prvi kofetek tamuser posted image user posted image

oooo kakšna krasna novička  user posted image user posted image user posted image
in, in a ste že prespali in kaj si sanjala? user posted image
kofetek pa verjamem, da je bil slasten kot še nikoli pa četudi je prekipel user posted image
ma res sem vesela zate in za celotno tvojo družinico user posted image ! Zdej pa lepo uživaj in si v miru pripravi vse oblekice za novega sončka, ki jih boš lahko vse oprala v svojem lastnem pralnem stroju user posted image . Ko boš pa pri volji in boš imela čas pa nam napiši kako sta user posted image  in user posted image  sprejela vašo selitev.

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
In čim sem zaživela normalno porodniško, sta šle še 2 kilci od nosečnosti doluser posted image user posted image .

oho, super Zofy user posted image  res je lepo brati, da znaš uživati na porodniški in da se tako lepo rihtate. Ob tem tudi jaz že komaj čakam, da bomo štirje user posted image .
Bravo za Julijo, da je ponovno v vrtcu user posted image . želim ji, da se bo imela skrajno lepo in da bo zdrava! Jutri imamo pa tudi pri nas govorilne ure in sem videla, da sem jaz edina od staršev, ki se je vpisala user posted image  očitno imam samo jaz polno enih vprašanj pa tudi nekaj graj. Zadnje čase se je kar nekaj minusov nabralo in jih moram povedat. No, važno, da Tit zjutraj še zmeraj rad hodi v vrtec, to mi je najpomembnejše! Se bomo pa tudi mi dotaknili teme kahlica.
Mogoče pa le kmalu najdete kakšno primerno stanovanje in si le izpolniš željo o 3. user posted image user posted image
Zofy, 4 slikice od sobote sem objavila na fb-ju, ampak bom tortice pokazala še tu, da jih vidita še mergetka in terida user posted image .

Lona76, en kup user posted image user posted image user posted image zate in za Tajo, da bosta kar se da hitro zdravi kotuser posted image . Pa škoda, da moraš iti že jutri nazaj v službo. Mi je pa to glede nadomeščanj v času user posted image  popolnoma znano. Sem prepričana, da bo letos ista zgodba tudi pri meni pa čeprav jim že zelo zgodaj povem, da sem user posted image . Briga jih.
Aha pa glede torte....ne, ta moja prijateljica ni slaščičarka, je pa velika ljubiteljica kuhanja in delanja sladic. Že od nekdaj dela fenomenalne torte, zdej je šla pa še na nek tečak h Goljatu, da se je naučila delati s tičino maso in rezultat je bil tak, da je šlo meni kar na jok ko sem ju zagledala user posted image .

No tko, zdej sem vas pa pokomentirala.
Mi smo drugače OK, meni se moj buši že lepo obli, če bo šlo tako, ne vem kakšna bom na koncu user posted image . V prvi nosečnosti sem bušija imela šele v 5 mesecu. Zaenkrat tisti, ki še ne vedo, samo malo pogledajo proti njemu in ne upajo nič vprašat ker ne vejo če je to to user posted image . No, moj mož je pa čist navdušen nad tem, da se mi že pozna user posted image  njemu sem noseča zelo všeč user posted image user posted image .
Titek je tudi OK, vsak dan je večji cukrček, res je lepo tole obdobje. Trenutno imamo fazo ko je zaljubljen v jagode, mu jih moramo vsak dan kupit in pol vsako ko poje naredi mmmmmmm user posted image . Pa s plastelinom rad oblikuje in pol vrta z njim z bor mašino (otroško seveda). S tem si da dela še pa još zdej ko smo bolj doma zaradi grdega vremena. No, vikend bo baje lep user posted image

Toliko od mene, lepo se imejte! user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 14.4.2010 10:39:24 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
14.4.2010 10:38:04   
Dinki
še fotki sobotnih tortic:

user posted image

user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
14.4.2010 12:50:22   
aleži
Hojla,

en lepo prisrčen pozdravčke.

Zofy: a si že teta ali ne??? Čakam novico!user posted image

Dinki: krasneeee torteeee!!!!!
MI smo tudi praznovali v soboto RD od Sare in Žige...na srečo sem priklicala lepo in toplo vreme ter imeli smo se krasno a ne Azzurra!user posted image

Srečanje: če bo zanimaje, se bom priplejal v Tivoli (morem še Azzurrro vprašat, če bo šla), če ne pa ne, ker nimam niti vinjete....user posted image

San: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kako je bilo spat v novem stanovanju???

Lona: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Taji!!! Kje pa je škratova dežela??

Naša Sara je tudi že začela lulat v vrtcu v kahlico, včeraj  ji je naredila 2 čopka v vrtcu vzgojiteljica in jih je imela rekordno do 10.30 user posted image . Doam pa ni šans, da jih pusti.
Zofy: glede odvajanja od plenic: Žiga jih je dal dol iz riti čez dan ko je bil star malo manj kot 3 leta (ko se je sara rodil), čez noč pa pri 4 letih. Njemu se ni nikamor mudilo, niti ko se je polulal ga ni motilo... Mah!!
Sara pa kot vidim, bo že letos bila verjetno brez plenice že čez dan!!
Če jo boš doma učila brez plenice, bodo jo mogle tudi  v vrtcu jo opozarjat.... ker drugače bo zastonj trud.

Čarobni dan: mi po vsej verjtnosti ne bomo šli...smo mislili it gledat dinozavreuser posted image . A je katera že bila?

lepo se imejte...pa ogalsite se še Urši-kako je..zdaj bo kmalu 1 mesec, Tina...pri tebi pa že 2 meseca, Terida...5 mesecev..uhhh kako gre čas!!!! Joži, NČK....

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
14.4.2010 13:18:00   
Naša črtica koraka
Živjo,
a veste, da vam hočem kaj napisat, pa sme tako zamorjena, da še pisat ne znam več user posted image . Uglavnem: anja je zbolela- je nekaj zelo podobnega rota virusni okužbi - in to že 3jič v tem letu na isti način ... Tokrat je zadeva huda, a je končno po 2eh dneh le pokazala interes za pitje ... zdaj ji mora it le na bolje!

LONA, tudi pri vas ste bolni ... user posted image user posted image za Tajko, da se čim prej pozdravi! Ko bi lahko človek kupil pol litra zdravja ...user posted image

Ah, ja pa še vreme je turobno ... pa posledice čokoladnih jajčki in jedilne čokolade, ki niso postale del torte, se že tudi poznajo - no, temu se pa lahko smejim user posted image . Pravijo, da kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje - jaz tudi, ko pojem čokoladouser posted image .
Ma, te čokolade me je anja navadla ... ko je bila v mojem trebuhu mi je skoz pošiljala signale: čokoladnega indijančka rabim za svoj zdrav razvoj user posted image Zdaj pa punca pri svojih 2 letih zmaže kos in pol čokoladne torte brez pomoči! Ne vem ali naj ploskam temu ali ne ?

Zdaj že kar lepo govori. Je iz zadnjih 2 glasov v besedi prešla na skoraj pravilno izgovorjavo besede. Stavke tvori s po največ 4 besedami. Pa o sebi govori v moškem spolu (bom pil, kaku bom mami, itd.) Zadeva bi ne bila zanimiva, če ne bi pa prvorojenec pri tej starosti o sebi govoril v ženskem spolu ... a je še katera opazila to pri svojih zakladkih? Meni je stvar zelo zabavna, seveda pa pazim, da ji nazaj odgovarjam pravilno (si kakala, boš pila).

Kahlice pri naši hiši ni, je pa dobila za darilo malo kahlico za punčke in seveda jo je odnesla v kopalnico, se slekla do nacga in naredila notri lužico user posted image je bila tako ponosna nase in je potem tisto kahlico nosila okrog ... in potem sva jo slovesno odplaknili v WC školjko user posted image No, po tej dogodivščini je mala kahlica za igračke pristala daaaaaaleč stran od oči in je spet aktualen WC, predvsem za kakanje. Se ne spomnim več klobase v plenički ... ampak lepo počasi, se nam ne mudi.

ZdAJ vas grem pa še malo prebrat, javim se vam pa morda ju3, ko bo - mora biti!!- anja bolje!

lp nčk

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
14.4.2010 13:48:55   
pomlad08
Ful se mi mudi, zato res na hitro:

NČK, lepo te je brat. Pa Anji želim, da se čim prej pocajta, revček mali, te trebušne viroze so res beda! user posted image

San, kako je, se dobro spi v novem domeku? Aja, pa čestitam za prvo kavo user posted image

Zofy, ob tvojih postih se prov veselim, da bomo štirje. Pa želim ti, da najdeš en carski flat in greš brez skrbi v akcijo za 3. otročiča user posted image

Dinki, carske torte, res. Jaz se moram tud enkrat na tole tičino maso spravt, ker potem pa res ni omejitev pri motivih, oblikah ...

Čarobni dan - kaj pa je to? Zgleda da sem čist out. A dinozavri so pa v arboretumu al kako? Če bo vikend lep, se bomo res na kakšen izlet spravli.

Joj moram šibat ...

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
14.4.2010 14:16:58   
terida
Živjo, punce!

Kako lepo vas je brat po dobrem tednu! Sem vas prav pogrešala user posted image

Mi smo v redu, zaenkrat vsi zdravi in samo upam, da bo tako tudi ostalo, ker imamo ta petek cepljenje za Primoža, ki smo ga zaradi prehladov že dvakrat prestavili. Zdaj pa upam, da bo šlo skozi in da bo vse ok. Ena taka cvikačica sem, bojim se stranskih učinkov. Za rotavirus pa še vedno ne vem kaj naredit - smo ga mislili cepit, zdaj pa se bojim...

V Gorici je bilo naporno, a zelo lepo. Vreme je bilo prekrasno in na dan smo šli ven dvakrat ali trikrat. Erika je uživala na poganjalcu in igralih. Tolikokrat je šla gor po tistih stopnicah za na tobogan, da je imela drugi dan prav muskul fiber user posted image Primož je pa druga pesem. Zdaj je začel protestirat še v vozičku in avtu. On bi samo sedel in okrog gledal, vse drugo mu je brez veze. Zaenkrat še vztrajam pri tem, da ga ne nosim na rokah in voziček porivam. Ker če ga bom še zunaj na rokah nosila, se mi bo strgalo. Vzamem ga ven le, ko smo pri miru (ker je Erika na igralih ali kaj podobnega). Komaj čakam, da se bo otoplilo, da ga dam v športni del - tam bo vsaj kaj več ven videl. Kaj bomo z vožnjo v avtu naredili pa ne vem. Ko smo se v nedeljo vračali v Ljubljano, je tulil od Razdrtega do Ljubljane (točno pol ure). Lačen ni bil, smo preverili. Erika pa je zraven non-stop ponavljala "ne jokat, Primož, ne jokat, Primož", da sem študirala, da bi šla ven iz avta in peš v Ljubljano user posted image Če bo vedno tako, bomo v Gorico hodili bolj poredko. No, upam, da ne pridemo do tega. Sicer je pa ta mali en cuker, ne me narobe razumet, samo ves čas bi visel na meni in to postane naporno...

Vam pa moram še nekaj pojamrat - Eriki sem kupila nove čevlje pri Cicibanu (in dala zanje skoraj 50 EUR user posted image ), ki so se potem v enem samem dnevu močno znucali! To je bil ravno tisti dan, ko je Erika norela po igralih in je z njimi zavirala na toboganu. Guma na petah se je tako porabila, kot bi bila iz radirke. Sem že razmišljala, da bi jih nesla nazaj, samo ne vem, če bi kaj dosegla, ker verjetno niso ravno mišljeni za zaviranje na toboganu. Pa še tako lepi so mi, da jih sploh nočem zamenjat za kake druge. Madona, upam, da zdržijo to pomlad in jesen, saj potem jih bo pa itak prerasla.

Pa še ena Erikina cvetka. Sta šla z možem v trgovino in je bila na koncu že malo naveličana. Ko sta bila v vrsti za blagajno, ji je mož rekel, da samo še plačata, potem pa gresta domov. Pred njima je bila samo ena starejša ženska. Erika jo je očitno dojela kot tisto, ki jo ovira na poti domov, in ji je rekla: "Punčka, umakni se!" Baje je bila tista gospa kar zadovoljna, ker jo je tako pomladila. user posted image

Upam, da mi uspe malo pokomentirat.

san
, čestitke za Izabelino nagrado! Ja, super, vidiš, to je pa tako, ko se film dela iz veselja in ne z namenom, da bo šel na festival oz. da bo nagrade pobiral. Je bil gotovo najbolj iz srca narejen in najmanj preračunljiv! Pa kako lepo te tvoji sončki presenečajo ob praznikih! Kaj ne boš jokala zraven! user posted image za tvoje vnetje in za Banija in Izidorja. No, upam, da ste zdaj že vsi ok in da uživate v novem stanovanju!

Dinki, prosim sporoči Titu, da mu z Eriko želiva vse najboljše, pa čeprav s hudo zamudo user posted image Kakšne krasne pirhe sta naredila, bravo! Pri nas smo z Eriko barvali ta plastične, no, ona je bolj malo barvala in več lepila nanje nalepke. To je itak njena ta glavna zabava zadnje čase. Verjamem, da si bila utrujena po praznovanju - se spominjam svoje utrujenosti v prvih mesecih user posted image . Še dobro, da to potem mine. In čestitke za prvi pregled, še veliko veselja ob UZ ti želim! Za srečanje sem pa itak, lepo da si me napisala zraven, Tivoli se tudi meni zdi super ideja!
Kakšne lepe slikce, super, da si jih dala gor tudi zame in Mergetko user posted image Pa torta ježek je res krasna! Čeprav moram priznat, da so se meni sline najbolj pocedile ob gledanju vaše okolice - kako mora Tit uživat na takem vrtu! Ah, ja, to je pa bonus življenja na vasi - mi se moramo zadovoljit z igriščem pred blokom... Aja, pa lepo družinsko sliko ste naredili. Mi bučmani pa smo na to ob Erikinem rojstnem dnevu čisto pozabili (to sem ugotovila že pri gledanju slik od Zofy)! Si predstavljate - nimamo niti ene slike, na kateri bi bili vsi štirje ali pa vsaj vsi trije (brez Primoža)! Nič. Mater, smo glupi.
Aha, zdaj sem pa videla še drugi dve torti - saj ne vem kaj rečt, prav profesionalne so! Moja pikapoka se lahko skrije pred tole user posted image Super, res. Pa najbolj se mi dopadejo tisti piškoti namesto koles od traktorja - tako luštna ideja!

Arboretum - dobra ideja, mogoče bi pa ta vikend šli tja, sicer smo vedno v ZOOju.

Čarobni dan
- sploh nisem vedela, da je! Še dobro, da RR spremljam user posted image Bom mojemu omenila, mogoče bi šli. Aha, že vidim, da bo preveč idej in premalo časa za en vikend user posted image

Lona, , da se nehajo te vaše bolezni. Pa lepo, da ste dvojkico pridelali - je pa res hecno, da je prej vse štirke dobila...

Tobogani... Erika jih obožuje in tudi ona že dolgo časa hoče hodit po njih gor, a ji nisem nikoli dovolila. Predvsem sem se bala, da ne bo padla. Prejšnji teden sta enkrat to naredili s sestrično v Gorici in je bila tako ponosna nase, da ni za verjet. Takrat sem dovolila samo zato, ker ni bilo nikjer nobenega drugega otroka. Sicer tudi jaz tega ne podpiram. In niti nimam kakšne slabe vesti, če moram katerega drugega otroka opozorit, da se ne hodi gor po toboganu, če drugi čakajo, da bi šli dol. Če mu že starši ne povejo, mu pač jaz. Saj navadno druge odrasle otroci še bolj poslušajo kot svoje starše user posted image

Igrišče pred našim blokom je najbolj polno popoldne, ko gredo starši iz službe in otroci iz vrtca in šole. Sicer pa niti ne. Erika pa niti ni preveč navdušena nad gužvo na igrišču in najraje vidi, da ima vsa igrala zase. Verjetno so to spet neke faze, a meni na momente izpade kot en velik individualist...

Špela, lepo, da si se oglasila! Uuu Provansa, upam, da vam rata! In čestitke za vrtec. 6 tednov je pa verjetno vaš rekord, ne? user posted image user posted image , da vas neubogljiva faza hitro zapusti. Mi smo kar ok glede tega. Včasih nekaj nerga čez previjanje, a jo malo zamotimo s kakšno igračo. Sicer pa ni panike.

Pomlad, super za oči fazo - naj traja user posted image

Mergetka, super, da Matic sam zaspi. Ravno prav, ko že čakate novega člana. Upam, da se mu ne bo preveč mudilo!

Zofy - previjalnice v Lj? Kje, kje? Vi se res tako lepo rihtate, da samo upam, da se vam enkrat približamo...

Odvajanja od plenic
se pa malo bojim, ker je naša pupa komot in se ji ne da več na kahlo hodit. Sem govorila s sosedo, ki je že dolga leta vzgojiteljica v vrtcu. Pravi, da je pri modernih plenicah problem, ker so predobre - otrok ne čuti, da je polulan in ga nič ne moti. Zato se jim pogosto ne da hodit na kahlo, ker jim je bolj komot v plenicah. Tako bom jaz verjetno kar počakala, da bo topleje, in jo bom potem malo brez plenic puščala, da bo dobila občutek, da ni fajn, če se polulaš v hlače. Ampak res počasi - ko bo toplo, zdaj je ne mislim še matrat s tem. Jo pa večkrat spomnimo na kahlo, a skoraj vedno reče ne. Pri varuški pa hodi na kahlo samo, če je tam še ta druga punca, ki hodi že na kahlo. Sicer tudi tam noče več. Očitno ji je bilo na začetku zanimivo, zdaj pa ne več... Ali kaj vem.

Aleži, daj pripopaj še ti kakšno slikco sem, da vaju vidim z Azzurro. Upam, da uspeta prit na srečanje!

NČK, pa smo te le dočakali! Uf, tega sem se bala, da se ne oglašaš, ker so tamaučki bolni. En vagon user posted image za Anjo. A pa ravno ona mora to fasat, ko je že itak tak mali drobižek! A ste jo cepili proti rotavirusu? Tole o govorjenju pa je res luštno - oba govorita ravno kontra user posted image Večkrat sem že slišala, da je npr. sinček v družini, kjer so bile bolj ali manj same ženske (pa kakšen odsoten oče) govoril po žensko. Tale vaš primer je pa nekaj posebnega. user posted image

Evo, pa sem bolj ali manj vse pokomentirala za nazaj. Sem prav ponosna nase user posted image In na mojega miškota, ki je bil tako priden - zdaj spi že skoraj dve uri, nov rekord! Se mi zdi, da nanj močno vpliva vreme. Ko je deževno, dosti več spi.

Če se odločimo za kak izlet ta vikend (Arboretum ali Lipica), vam sporočim. Mogoče se s katero srečamo!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......