Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 7:55:44
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk jutro Kako si? Pa tvoja princeska? jutro.....sm kr ok...se ni za pritoževat sploh glede na to da mal lepš vreme napovedujejo....sm že čist sita tega dežja.... eva je super....morm potrkat....drugač pa mamo podobne problemčke kot sjmm - trma trma trma.....načeloma smo pa ok.... u četrtek greva pa z evo u bohinj do torka...k mamo očija na sejmu pa bo moja mami merkala, da nau treba men dopusta vzet tko da bo pomoje kr dolgčas, k še nikol nismo bli tolk cajta narazen.... vi ste pa bolančkani al kaj??...upam da se čimprej pozdravte....kako pa nosečnost? te kej matra?
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 8:33:56
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan Tristan ŠE spi drvarji se že zbirajo jaz pa pri enem kapučinčku in na rr baki... super, da ti ni treba kuhati, meni je že tečno, sploh sedaj, ko kuham na dvoje... komaj čakam razvajanje na morju urša... za , za tebe in pikico petrušk... uživajta v maminem razvajanju, pa bodo dnevi hitro naokrog
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 8:37:27
|
|
|
|
petrušk_
|
ja sj energije si bom pa res sigurn mal nabrala....tko da kot praviš bo po tej plati res fajn :)
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 8:47:07
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika super da imaš čas za kapučinček in za nas Kaj misliš s tem da kuhaš na dvoje? A gredo zalogo drv za zimo narest
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 8:49:11
|
|
|
|
Urša08
|
petrušk kaj nej rečem občasno me popade kaka slabost, pa vsak dan me neki v križu špika, ampak drugače pa kar gre. Se mi zdi da se je stanje mal popravilo. Še malo pa bodo ta fletni meseci
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 8:55:05
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika super da imaš čas za kapučinček in za nas Kaj misliš s tem da kuhaš na dvoje? A gredo zalogo drv za zimo narest tristanu kuham posebej - brez kravjega mleka in jajc ja, da bomo na toplem
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 9:05:09
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 petrušk kaj nej rečem občasno me popade kaka slabost, pa vsak dan me neki v križu špika, ampak drugače pa kar gre. Se mi zdi da se je stanje mal popravilo. Še malo pa bodo ta fletni meseci super super...sam da si boljš....sj mene je tud najbl strah teh prvih mescov, k pr evi mi je blo prve 3-4 mesce resssss skozzz slabo, bomo vidl kaj bo pr tadrugmu
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 9:47:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 9:49:41
|
|
|
|
Čebel@
|
dan tamika...sem vidla slikico tvoje mjami kremšnite sem mogla kuj malo cukra pojesti .......do kdaj pa ima Tristan dieto? katjuša...... za ploščice-vedno je tko da tisto kar iščeš ne dobiš,in lahko čisto nekaj drugega kupiš ...... za nov trikolenik-bo beni užival .....nohte sem slikala,jih moram samo še prenesti na računalnik.....so pa podaljšani z gelom in francoska+poslikava.....dela pa to kolegica(full poceni) urša.......grem na klasično mesažo (50 minut) ,ampak mi bo denar še ostal tko da bom šla še na kakšno tajsko ..... za Nejca in Žiga ajvy.......držim pestke da te glava kmalu neha boleti sjmm.....uf tale vaš Majči vas pa sikera s trmico ......sej bojo kmalu tako veliki da se bo dalo vse zmenit z njimi petrušk......uživajta na razvajanju pri mami tudi ostale lep pozdravček
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 9:57:52
|
|
|
|
sjmm
|
dan! naš junak lepo spal, ob 6h bil laaačeeen! zdej sva se čokolina+ovsenih kosmičev napokala zaenkrat priden, tudi na previjalni, se mi zdi, da ga popoldne bol razmetava k ima več občinstva urša...imaš ZS vas grem še mal prebrat, če bodo gospodič dovolili
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 10:08:43
|
|
|
|
Urša08
|
Žiga že spi, se mu prav vidi da ni ta prav. Nejc ma pa malco - jogurt. Men je pa mal cukr padu tko da ene piškotke zobam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 10:53:32
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jutro...nocka kar ok ob 3h je popil mleko i sva spala do 8h...ob 6h in 7h me je sam zbudil je nekaj zajamral sam se je takoj umiril ni blo treba vstajat..sem ga kar vredu naucila da ga ne dajem ven iz posteljice tudi ponoci ko pije mleko mu ga dam v posteljici ko ga popije dobi dudo in gre na trebuh in zaspi,prej sem ga pa morala nosit al pa k nama dat...res pa je da sem morala bit mal huda da smo to uredili...Mihailu pucam noseka ze en teden ,drugac je pa vredu ze trkam... URSA Mihailo je tudi od sre.prehlajen in v ned je dobil vrocine 37.5 pa sem ga full namazala z materino dusico po prsih,hrrbtu ,za kolencki in po stopalih in mu res ven vse gre potem...pa prospan sem mu dala mal za izkasljat pa je bolje,noseka pa se vedno morava pucat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 11:25:23
|
|
|
|
MIHAILO
|
spet nobene ko sem jaz tu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 11:27:07
|
|
|
|
MIHAILO
|
SJJM vas Maj je ful podoben Mihailu..tudi meni se je premetavala po previjalni ko ga skopam in gre ven iz banje,hotel je na roki zaspat ,se crklat...ampak jaz nisem mogla vec in sem kr ukrepala...Kaj ko bi se ti poskusila tko ga uspavati,mogoce ti uspe in ti bo verjetno veliko lazje...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 11:44:32
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO SJJM vas Maj je ful podoben Mihailu..tudi meni se je premetavala po previjalni ko ga skopam in gre ven iz banje,hotel je na roki zaspat ,se crklat...ampak jaz nisem mogla vec in sem kr ukrepala...Kaj ko bi se ti poskusila tko ga uspavati,mogoce ti uspe in ti bo verjetno veliko lazje... mi je že moj reku..naj ga kr v postlo fliknem...sam men bo srce vn vrglo ,če bo joku...pa sej zdej kr lepo zaspi...se uležem na ta velko poslo on zravn...spije mleko, se stisne in zašlafa...problem je sam zvečer, ko se on NAJBOLJ zavzeto igra...mi2 mu pa kao zateživa, da je ura za skopat in spat...no, včeri je blo pa ekstremno...dons zjutri se je čist lepo pustil zrihtat..tko, da zgleda, da je bil tud utrujen...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 11:47:57
|
|
|
|
sjmm
|
mi2 sva se naluftala...sva šla z vozičkom, pa sva bla hitr nazaj k se je uscal, pol pa v ruzak...sam je res težek...sm komi nazaj prsopihala...al sm pa jz že tok stara pol sva pa še pol urce po dvorišču šetala...mal pod streho...je eno metlo sprehajal, pa take fore...zdej je pa ful priden in si z mojo zobno ščetko...njegova ni gut..zobe čoha...kot bi rekla čebelc@ še sadje mu pripravim..pa gre v mižule urša... za tvoja bubančka...naj brzinsko mine!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 11:48:49
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO spet nobene ko sem jaz tu kuku
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 11:51:23
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Jutro...nocka kar ok ob 3h je popil mleko i sva spala do 8h...ob 6h in 7h me je sam zbudil je nekaj zajamral sam se je takoj umiril ni blo treba vstajat..sem ga kar vredu naucila da ga ne dajem ven iz posteljice tudi ponoci ko pije mleko mu ga dam v posteljici ko ga popije dobi dudo in gre na trebuh in zaspi,prej sem ga pa morala nosit al pa k nama dat...res pa je da sem morala bit mal huda da smo to uredili...Mihailu pucam noseka ze en teden ,drugac je pa vredu ze trkam... URSA Mihailo je tudi od sre.prehlajen in v ned je dobil vrocine 37.5 pa sem ga full namazala z materino dusico po prsih,hrrbtu ,za kolencki in po stopalih in mu res ven vse gre potem...pa prospan sem mu dala mal za izkasljat pa je bolje,noseka pa se vedno morava pucat za spanje...vau si kr vztrajna...jz se še nism pripravla na ukrepe, sam zadnje dni lepo spi...šele ob 6h spije mleko, prej pa zvečer po večerji eno flašo, pol mu pa še v spanju dam okol polnoči ko grem spat in ful bol mirno spi naj se mali hitr pocajta
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 11:52:25
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jutro Rokso še spi......z Majklom sva že pojedla, pol bomo verjetno šli peš en krog d se mal zraka nadihamo, čeprav ni sončka......Šime je via Hrvatska za 2 dni...... fajn se naluftajte
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 11:55:03
|
|
|
|
sjmm
|
nobene ..pa nč...grem na kapučin
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 11:59:20
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO SJJM vas Maj je ful podoben Mihailu..tudi meni se je premetavala po previjalni ko ga skopam in gre ven iz banje,hotel je na roki zaspat ,se crklat...ampak jaz nisem mogla vec in sem kr ukrepala...Kaj ko bi se ti poskusila tko ga uspavati,mogoce ti uspe in ti bo verjetno veliko lazje... mi je že moj reku..naj ga kr v postlo fliknem...sam men bo srce vn vrglo ,če bo joku...pa sej zdej kr lepo zaspi...se uležem na ta velko poslo on zravn...spije mleko, se stisne in zašlafa...problem je sam zvečer, ko se on NAJBOLJ zavzeto igra...mi2 mu pa kao zateživa, da je ura za skopat in spat...no, včeri je blo pa ekstremno...dons zjutri se je čist lepo pustil zrihtat..tko, da zgleda, da je bil tud utrujen... Jaz sem ga dala na sedezno ali na veliko posteljo je popil mleko ali caj in sem ga dala na trebuh in rekla :gre spat Mihailo...Se je bunil ,jokal,hotel vstat ...mu nisem dovolila sem ga vracala in govorila gre spat Mihailo...Se je binil ,jokcal,hotel vstajati ampak mu nisem dovolila in sem si mislila ,da bo prej odnehal kot pa jaz in res je...nehal je vstajati in je lezal dokler ni zaspal...drugi dan je pa ko je popil caj ze vedel da mora na trebuh...Probaj,pa bodi vztrajna,ker bo vse tezji in vse ko bo starejsi ga bo pomoje tezje to nauci...No to je samo moje mnenje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 12:03:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm mi2 sva se naluftala...sva šla z vozičkom, pa sva bla hitr nazaj k se je uscal, pol pa v ruzak...sam je res težek...sm komi nazaj prsopihala...al sm pa jz že tok stara pol sva pa še pol urce po dvorišču šetala...mal pod streho...je eno metlo sprehajal, pa take fore...zdej je pa ful priden in si z mojo zobno ščetko...njegova ni gut..zobe čoha...kot bi rekla čebelc@[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] še sadje mu pripravim..pa gre v mižule urša... za tvoja bubančka...naj brzinsko mine!!!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 12:05:55
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz sem bila 2 uri brez interneta-se mi je že kar cufalo ......sem klicala na T2 in unmu rekla da ne grem dol s telefona dokler me spet ne povežejo z netom-so vse zrihtali Hana pančka......je dopoldan popila že 3 deci soka-je bila plenička 1 tono težka
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 12:12:13
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm men se pa zdi da če vama z Majem obema ustreza, da se zvečer mal pocrkljata da to ni nič narobe Sej kok časa pa se še bodo na tak način pocrkljali v naročku, bolj malo časa se mi zdi. Delaj tako kot paše vama.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 12:13:08
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ a ne kako je zoprno bit brez neta, smo čist odvisni ratali
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?