|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
13.4.2010 15:03:25   
pajcevina
IZVIRNO SPOROČILO: somic

grahek, imaš prav, lahko da gre za nostalgijo po nosečnosti.

tudi meni se dogaja, da pogrešam to obdobje. proti koncu nosečnosti sem se dala malo fotografirat z bušitom, malo za spomin, predvsem pa za darilo mojemu dragemu. ena od teh slik zdaj visi v spalnici in ko pridem notri jo hočeš nočeš vidim in se spomnim... in pogrešam...

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=144913#imageShow

evo... tole vidim user posted image

upam, da mi je ratalo tokrat

O, lepa slikca! Poznam pa tvojega fotografa! Svet je majhen, Slovenija pa sploh:)

Jaz sama pa nič ne pogrešam trebuha. sem že tako dovolj debela, ko sem noseča pa folk misli, da sem se še bolj zredila (in sem vedno mogla skor do konca razlagat da sem noseča) in mi to nekak ni.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
13.4.2010 15:23:13   
ellie
a.jrad1 jaz se tud zdim sama sebi nerodnauser posted image  jaz ga najprej poležem na hrbet. Potem pa mu rokico stisnem ob telo in ga previdno obrnem. Imam včasih večje probleme v kontra smeri, ko obe rokici tišči k obrazu.

Jaz tud včasih pogrešam trebuh oz. nosečnost. Čeprav se zdaj bolj ubadam s tem, kako se znebit trebuhauser posted image  se že 1 teden spravljam k trebušnjakom..

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
13.4.2010 15:24:49   
ellie
poopek greš na moja ringaraja, moji albumi, dodaj album.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
13.4.2010 15:26:00   
poopek
ellie sej dodam album, slikico, ampak mi nč ne pokaže... user posted image ustvari album, ampak slikice ni gor :(

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
13.4.2010 15:26:07   
lejla969
somic ful lepe slikice.
Jaz vam mojih ne pokažem, ker sem se ful zredila in pri drugi nosečnosti pridobila ful strij.

Slikice pa jaz tako nalagam na rr:
1. grem na shrani.si http://www.shrani.si/
2. pritisnem prebrskaj in najdem slikico
3. grem pod dodatne možnosti in sliko pomanjšam na 400 ali manj in obvezno je potrebno dati kljukico v kvadratek
4. shranim
5. izberem kodo za forum, kopiram in tukaj prilepim

Moj album je pa prazen, tako da ne vem kako se tiste slikice kopira sem gor.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
13.4.2010 15:28:40   
lejla969
Živjo punce

sem ful slabe volje že dva dni. Sem se skregala z mamo.

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
13.4.2010 15:30:07   
nony
Evo meni je pa danes uspelo do frizerja končno....naša pupca je še vedno prehlajena...smo pa danes dobili baby vac....kolk časa ponavadi trajajo prehladi pri dojenčku?drug tedn imava tretjo posvetovalnico in verjetno je ne bojo cepli,ker je prehlajena...full me skrbi kaj bo rekla pediatrinja k mi noče kravc past...a je to lashko kej narobe?

Upanje ostaja....

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
13.4.2010 15:31:53   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

IZVIRNO SPOROČILO: somic

IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

Pravi gospodičnici. mislim da je Ula malo našemu Aneju podobna user posted image user posted image

Ja Kika kolko sem se presekirala pa kolko testov delala pa si tak želela user posted image . No hitro se situacija spremeni ni kajuser posted image

Somic sem si te čisto drugačno predstavljala. Lepe fotografije ni kaj user posted image user posted image

no, me prav zanima kako si si me predstavljala...

blond kot prvo user posted image , pa bolj drobno predvsem manjšo no sicer na fotografiji se ne vidi točno kako visoka si

se mi je kar zdelo, da bo padla kakšna taka, da sem blond... ja očitno bi resl lahko bila, ker ne znam nalimat slikice sem gor tako, da bi se vidla direkt, brez link povezave.

drugače pa sem bolj pri ta majhnih- 1.62m

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
13.4.2010 15:34:00   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: poopek

ellie sej dodam album, slikico, ampak mi nč ne pokaže... user posted image ustvari album, ampak slikice ni gor :(

sem tudi jaz danes probala ustvarit nov abum- od patrika krst, pa nekaj ne dela, ostae allbume sem brez problema naredila

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
13.4.2010 15:35:04   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969

Živjo punce

sem ful slabe volje že dva dni. Sem se skregala z mamo.

bo bolje user posted image user posted image user posted image

jaz sem se pa včeraj tako hudo skregala z mojim, da je tudi groza

zgleda da tudi na to vpliva vreme

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
13.4.2010 15:36:39   
ellie
Sem jaz zdaj tud probala dodat slikice v album...in očitno nekaj ne dela.

Drugače pa tud jaz raje uporabljam shrani.si

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
13.4.2010 15:39:45   
ellie
Evo...to sva pa midva

user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
13.4.2010 15:40:41   
somic
user posted image

moj patrik nekaj dni nazaj...

< Sporočilo je popravil somic -- 13.4.2010 15:41:10 >

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
13.4.2010 15:40:45   
poopek
http://www.shrani.si/f/2S/y5/iOqeVAe/1/06042010500.jpg

samo takole deluje... user posted image

to je naša mala poopek slikana prejšnji teden :) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
13.4.2010 15:41:47   
somic
ratalo!!!

bravo jaz!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
13.4.2010 15:42:00   
ellie
Pa še moj mali pri jutranji telovadbiuser posted image  se ga skoraj ne vidi v tej džungliuser posted image

user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
13.4.2010 15:42:26   
somic

http://www.shrani.si/f/2S/y5/iOqeVAe/1/06042010500.jpg

samo takole deluje... user posted image

to je naša mala poopek slikana prejšnji teden :) user posted image user posted image user posted image

kako luštkana punčkica!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
13.4.2010 15:42:58   
poopek
somic tvoj pa je tak dlobizek kot moja poopek :) user posted image
ellie pravi pobalinček! user posted image user posted image

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
13.4.2010 15:44:17   
ellie
poopek ta drugi link moreš kopirat...z img vred.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
13.4.2010 15:54:04   
somic

somic tvoj pa je tak dlobizek kot moja poopek :) user posted image
ellie pravi pobalinček! user posted image user posted image

ja, mini verzija, se še pozna da je nedonošen

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
13.4.2010 16:09:58   
ellie
grahek85 si že našla kako varjanto, kako se znebit tistih flekcev? Sem brala o oni kremi...samo stane ta user posted image  24 eur. Kar mi je čisto preveč. Zdaj sem začela hodit v solarij...če bo kaj pomagalo. 15.5. gremo na poroko...in do takrat imajo čas, da izginejouser posted image

Mene pa zanima, če se je komu pojavil sor v ustih pri tamalih? Anej ima malo beli jeziček in smo dobili daktarin. Sicer mu kar pozabim namazat, pa tako je cela umetnost moj prst srpavit v njegova usta. Ko pa sem mu mazala pa tud ni bilo kaj drugačeuser posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
13.4.2010 16:10:20   
nony
Evo to sva pa midve...tikaj je bla stara en mesecuser posted image

user posted image

Upanje ostaja....

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
13.4.2010 16:20:36   
lejla969
Ful lepe slikice in lepi dojenčki.

somic lepo, da ti je ratalo pripopat slikice.
nony ful se mi zdiš znana. Mogoče sva se pa kje srečali.

Zdaj pa na joto, se vam kasneje še kaj javim.

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
13.4.2010 16:26:36   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: nony

Evo meni je pa danes uspelo do frizerja končno....naša pupca je še vedno prehlajena...smo pa danes dobili baby vac....kolk časa ponavadi trajajo prehladi pri dojenčku?drug tedn imava tretjo posvetovalnico in verjetno je ne bojo cepli,ker je prehlajena...full me skrbi kaj bo rekla pediatrinja k mi noče kravc past...a je to lashko kej narobe?

Čisto nič narobe, sploh če je P normalna. Moj sin jih ni nikoli znal pravilno, pa ni nikoli nič težila.

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
13.4.2010 16:38:32   
Gwendolen
Živjo punce še od mene po dolgem času. Mogoče mi bo pa zdaj končno uspelo najti kaj časa za tale naš forum. Brala sem vas že malo...

O porodu ne bi. Se je k sreči končalo vse dobro in skoraj pomisliti ne upam, kaj bi lahko vse bilo. Na žalost. Greš v LJ in zaupaš, da so strokovnjaki, nazadnje se pa najbolje izkažejo medicinske sestre.

Pri nas pridno rastemo, naša pupa je že kar konkretna punca. Če kdo pogleda mene, je mala pravi drobižek, vendar ima očitno svoj tempo. Dojiva se ne, delno zaradi porodnih in poporodnih zapletov.

Imam vprašanje za tiste, ki 100% hranite po flaški - ali vam user posted image  pojejo toliko, kolikor je kao normalno za njihovo težo? Torej od 120-180 ml na kg telesne teže? Ker meni ne. In ima očitno dovolj, ker teža pa narašča. Sicer mogoče ne tako hitro kot pri kom drugem, vendar gremo gor in ne stagniramo ali bognedaj hujšamo. Ko noče jesti, poje okrog 80-100 ml manj kot minimum na dan, ko mi pa lepo je, pa mi poje okrog minimuma, mogoče 10-20 ml več. user posted image user posted image user posted image

ellie - moja naj bi kao imela soor in sva skoraj 4 tedne dajali daktarin, vendar jaz nisem opazila nobene razlike v ustih. Jedla pa tudi ni ne bolje ne slabše kot prej ali kot potem, ko sem nehala. Vedno ima dneve, ko noče ravno jesti in se dere že, ko vidi flaško, in dneve, ko lepo poje. Meni je pediatrinja rekla, da naj dam na palčko in podrgnem po jezičku, vendar mi je od tega bruhala. Pa tudi na splošno mi je od začetka po daktarinu večkrat bruhnila, tudi ko sem ji dala na dudo. Ji je bilo zgleda ogabno. Potem pa sva prekinili za dva dni in sem ji potem pomakala dudo in previdno dajala, da je lizala sama, kolikor je pač hotela. Aja, pa če dojiš, pravijo, da imaš skoraj zagotovo potem tudi ti glivice na prsih in moraš tam tudi mazati. Ne vem, tako sem slišala.

anita - čestitke za prvi zobek, noro hitro!!! Od sestrične ima 9 mesecev pa nima še nobenega.

pajcevina - mojih fotk tudi ne bo na forumu iz istega razloga, kot tvojih... user posted image user posted image

Toliko zaenkrat. Menda se še kaj javim.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?