Gwendolen
|
Živjo punce še od mene po dolgem času. Mogoče mi bo pa zdaj končno uspelo najti kaj časa za tale naš forum. Brala sem vas že malo... O porodu ne bi. Se je k sreči končalo vse dobro in skoraj pomisliti ne upam, kaj bi lahko vse bilo. Na žalost. Greš v LJ in zaupaš, da so strokovnjaki, nazadnje se pa najbolje izkažejo medicinske sestre. Pri nas pridno rastemo, naša pupa je že kar konkretna punca. Če kdo pogleda mene, je mala pravi drobižek, vendar ima očitno svoj tempo. Dojiva se ne, delno zaradi porodnih in poporodnih zapletov. Imam vprašanje za tiste, ki 100% hranite po flaški - ali vam pojejo toliko, kolikor je kao normalno za njihovo težo? Torej od 120-180 ml na kg telesne teže? Ker meni ne. In ima očitno dovolj, ker teža pa narašča. Sicer mogoče ne tako hitro kot pri kom drugem, vendar gremo gor in ne stagniramo ali bognedaj hujšamo. Ko noče jesti, poje okrog 80-100 ml manj kot minimum na dan, ko mi pa lepo je, pa mi poje okrog minimuma, mogoče 10-20 ml več. ellie - moja naj bi kao imela soor in sva skoraj 4 tedne dajali daktarin, vendar jaz nisem opazila nobene razlike v ustih. Jedla pa tudi ni ne bolje ne slabše kot prej ali kot potem, ko sem nehala. Vedno ima dneve, ko noče ravno jesti in se dere že, ko vidi flaško, in dneve, ko lepo poje. Meni je pediatrinja rekla, da naj dam na palčko in podrgnem po jezičku, vendar mi je od tega bruhala. Pa tudi na splošno mi je od začetka po daktarinu večkrat bruhnila, tudi ko sem ji dala na dudo. Ji je bilo zgleda ogabno. Potem pa sva prekinili za dva dni in sem ji potem pomakala dudo in previdno dajala, da je lizala sama, kolikor je pač hotela. Aja, pa če dojiš, pravijo, da imaš skoraj zagotovo potem tudi ti glivice na prsih in moraš tam tudi mazati. Ne vem, tako sem slišala. anita - čestitke za prvi zobek, noro hitro!!! Od sestrične ima 9 mesecev pa nima še nobenega. pajcevina - mojih fotk tudi ne bo na forumu iz istega razloga, kot tvojih... Toliko zaenkrat. Menda se še kaj javim.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|