|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
13.4.2010 15:45:46   
mag3
Ej bejbe, človek vam malo hrbet obrne in pol moram najprej brat in brat kaj ste vse načvekale. user posted image  Pridne.

Tud meni se zdi, da sem nekaj zaprta in ne hodim več, tako kot prej, vsak dan. Zato sem pa včeraj zagledala tisro packarijo na toaletnem papirju, k sem se nekaj naprezalana wc-ju user posted image .

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 376
13.4.2010 15:47:53   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: mag3
Zato sem pa včeraj zagledala tisro packarijo na toaletnem papirju, k sem se nekaj naprezalana wc-ju user posted image .

Js se pa ne upam, ker drugače mam močne M in kadar sem šla na wc in se malo naprezala, se je vedno orng ulila, zdj me je pa strah, sm smešna, vemuser posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 377
13.4.2010 15:55:16   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

IZVIRNO SPOROČILO: mag3
Zato sem pa včeraj zagledala tisro packarijo na toaletnem papirju, k sem se nekaj naprezalana wc-ju user posted image .

Js se pa ne upam, ker drugače mam močne M in kadar sem šla na wc in se malo naprezala, se je vedno orng ulila, zdj me je pa strah, sm smešna, vemuser posted image

Verjemi, da zdaj tudi jaz pazim, da ne bi slučajno preveč prtisnla, ko grem na wc user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 378
13.4.2010 15:58:45   
*Star*
Punce, kdaj lahko začnemo s šolo za starše?

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 379
13.4.2010 15:58:58   
DIANE
Dan,

vidim da kr pridno čvekate. Jst sm se glih spet najedla zle sm se ful hehehe, drgč probam pač večkrat jest na dan. Zajtrkovala ponavadi nisem zej pač probam malo pojest. Spijem pa kr veliko čaja sploh zle k sm doma imam enga dobrega limona in ingver user posted image pa še brusnico pijem.
Oh mag upam da ne boš več videla kake packe tm spodej.
Vidim, da nas je kr zmeraj več supeca bo pa pestro v veselem decembru.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 380
13.4.2010 18:43:04   
mića
joj punce mene je pa tok strah  jutr kaj bo pr dr da sem čist fertikuser posted image user posted image user posted image in sam studiram kaj pa kako je možno še najbolj se bojim da gre za izvenmaternično nosečnost in da bom mogla s na operacijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 381
13.4.2010 18:54:44   
mag3
Mića,

evo pošiljam ti pikapoke za srečo. Verjemi, da bo vse ok.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 382
13.4.2010 18:57:09   
BabyKitty
mića vrjamem, da je skrbi, to je normalno... ampak poskusi biti optimistična... saj veš tudi stres škodi pikici in bolj kot se boš obremenjevala slabše bo... Poskusi malo odklopiti... počni nekaj, kar rada počneš za nekaj uric, da odmisliš...

Pa ne pozabi, da tukaj vse stiskamo pesti zate, da ja ne bo kaj narobe user posted image user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 383
13.4.2010 19:02:12   
Mjavmjav
mića - baje pri izvenmaternični fuuul boli, ti pa zaenkrat še nisi govorila o taki bolečini... tako da bo zih vse ok..

tiste ki vas skrbijo madeži na hlačkah.. a je možno, da ste v obdobju ko bi sicer imele ovulacijo? ravno včeraj mi je splošna zdravnica rekla, da je ona vsak mesec krvavela v času ovulacije... skratka ti izcedki baje niso nič nenevadnega, samo me to kar težko verjamemo...user posted image
mene sam izcedek še ne bi toliko motil, če ne bi imela tudi pravih menstrulanih krčev... in zdaj neučakano in v strahu pričakujem petkov pregled... izvenmaternična ni, ker smo že zadnjič videli vrečko, ampak ne vemo pa kako se razvija plod...

jaz sem že dva dni soma sicer... in umiram!!! joj, kako nisem narejena za poležavanje... user posted image user posted image kar sanjam o kakšni moji aerobiki... ali pa vsaj sprehodu v hrib... še v službo bi šla rada user posted image
no, za začetek bo verejtno dobro že, ko se bo pokazal sonček, da bom šla vsaj mal na balkon in na zrak!! a ni bedno vreme no user posted image

zaprtost je tudi pri meni problem... ampak je bil tudi prej... sem pa opazila, da se je spremenila barva številke 2. Mal je potemnela user posted image user posted image sumim da je to zaradi Elevita.. ker je notri železo pa to...

Dobrodošle tudi vse nove user posted image ... jaz kar zaostajam pri tehle čestitkah ja user posted image user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 384
13.4.2010 19:08:26   
Mjavmjav
Kok hitro odgovarjate!! user posted image user posted image
mislim, da moram začeti krajše poste pisat.. me vedno ene dve prehitita user posted image user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 385
13.4.2010 19:19:02   
BabyKitty
Hehe, jah hvala bogu, da vsaj čvekamo, da nam tema ne zamre user posted image glede na to koliko malo nas je user posted image

Punce nč ne lulajo po testkih zgleda user posted image materinski dan in dan žena ne konkurirata valentinovem user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 386
13.4.2010 19:21:08   
mića
ja punce moje sej vem sam je tko tezko jojuser posted image user posted image  pet let borbe sedaj pa se to izgleda da smo eni izmed tistih ki morajo vse videti ter sprobatiuser posted image  no ja bo že grem si prpravit torbo ker ce je izv. ali kej podobnega grem jutr direkt v bolnico na operacijo pa bom za vsak slučaj par stvari vzela sabo drzite pesti pa vam takoj ko bom lahko javim kaj pa kako jeuser posted image  na stvari drzite se aja pa dobrodošle vse nove nosećkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 387
13.4.2010 19:26:08   
BabyKitty
mića jst verjamem, da bo vse vredu user posted image user posted image user posted image user posted image

pa enga user posted image za srečo user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 388
13.4.2010 19:34:50   
Mjavmjav
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

think pink mića!! zavij svoj mali plodek v roza mašnico in mu pošlji koš lepih, pozitivnih misli! ne mislit na torbo, verjemi da boš šla domov vesela!! user posted image user posted image

me pa čakamo tu na dobre novice user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 389
13.4.2010 19:38:19   
Anonimen
Zdravo
Jaz sem že na seznamčku, da mal dopolnim podatke PDP 6.12.2010, pregled imam 12.5. sem pa iz Celja.
Dvakrat sem že imala malo roza izcedka, ampak še ne delam panike, sem jo v prvi nosečnosti preveč zaradi roza izcedkov. Tk, da dokler se kej ne vlije brez panike.
Imam pa full občutljive prsi. Pa kr redim se, včasih se mi zdi da sem kr naprej lačna pol se pa najem sem pa preveč polna. A mislite, da lahko 16kg otroka vzdigujem, pa nosim?

(odgovor članu mag3)
  Neposredna povezava do sporočila: 390
13.4.2010 19:39:54   
BabyKitty
No sem se odločila, da vstavim ticker v podpis, da bomo vse vedele pri čem sem user posted image da vidimo če dela...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 391
13.4.2010 19:42:52   
BabyKitty
Heca me user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 392
13.4.2010 19:46:01   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Punce, kdaj lahko začnemo s šolo za starše?

ha ha ha *Star* kaj ti bi že kar šla?

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 393
13.4.2010 19:47:20   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mića

joj punce mene je pa tok strah  jutr kaj bo pr dr da sem čist fertikuser posted image user posted image user posted image in sam studiram kaj pa kako je možno še najbolj se bojim da gre za izvenmaternično nosečnost in da bom mogla s na operacijouser posted image user posted image user posted image user posted image

hej pozitivno misli, pa ne se preveč sekirat, ker boš videla, da boš jutri izvedela vesele novičke in sicer da je s pikico vse vredu in da niti slučajno ne gre za IMN, ampak boš decembra dobila enega veselega kričača user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 394
13.4.2010 19:48:47   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Heca me user posted image

ne dela ti tikerček. Poskusi ga popraviti. Bi bilo fino, ko bi vsak dan sproti gledale in po tikerčkih odševale.

Neposredna povezava do sporočila: 395
13.4.2010 19:49:55   
BabyKitty
Ja sej to hočem, pa me zafrkava... iščem kakšna boljša navodila user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 396
13.4.2010 19:53:36   
lidik

Ja sej to hočem, pa me zafrkava... iščem kakšna boljša navodila user posted image

sej zdaj je pa uspelo !!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 397
13.4.2010 20:00:45   
BabyKitty
Ratal :)

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 13.4.2010 20:06:17 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 398
13.4.2010 20:07:02   
lidik

o zdej je pa drugi tikerček. Super. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 399
13.4.2010 20:35:50   
DIANE

Tut jst sm se mal matrala. Sm kr mag vprašala in mi je u nulo razložla pa mi je ratalo.

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?