|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
13.4.2010 12:43:11   
mag3
[
NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT.OTROK , SPOL ,NASLEDNJI PREGLED(NP), SRČEKuser posted image , PREBIVALIŠČE

1.12.2010
user posted image tedy,
26, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image , Lj   (? 25.11.2010 ?)
user posted image **NiNa**, 29, 2.user posted image , 1user posted image
, P 15.4.2010, G
orenjska

user posted image  natasa.jurman, 26, 2user posted image , 1 user posted image , P 4.5.2010, Sevnica

2.12.2010
user posted image Baby Kitty, 21, 1.user posted image , 0user posted image , Kranj, P 6.5.2010 
user posted image miskula, 33, 1.user posted image , 0user posted image , P 6.5.2010
user posted image Anonimna, 2user posted image , 2user posted image , P 7.5.2010, Novo mesto

3.12.2010

4.12.2010

5.12.2010

6.12.2010

user posted image mag3, 33let, 2user posted image , 1user posted image ,
P 19.4.2010, Bela krajina
user posted image
Anonimna, 2user posted image 1user posted image ,
user posted image Mjavmjav, 1user posted image , 0user posted image ,
Vrhnika

7.12.2010

8.12.2010
user posted image  
Mića, 28, 0user posted image

9.12.2010

10.12.2010

11.12.2010
user posted image  Diane, 29, 1user posted image , 0user posted image , LJ

user posted image  Čebelica11, 28, 1user posted image , 0user posted image , P 28.4.2010

12.12.2010

13.12.2010

14.12.2010
user posted image  
Star, 24, 1user posted image , 0user posted image , P 24.5.2010, LJ

15.12.2010

user posted image  Lidik, 29, 1user posted image , 0user posted image , P 14.5.2010, CE
user posted image  Mety1, 31, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska

16.12.2010
user posted image  Anabel85, 25, 1user posted image , 0user posted image , P 4.5.2010, Primorska

17.12.2010

18.12.2010

19.12.2010

20.12.2010

21.12.2010

22.12.2010

23.12.2010

24.12.2010
user posted image  Pika555,
25.12.2010

26.12.2010

27.12.2010

28.12.2010

29.12.2010

30.12.2010

31.12.2010

SKUPAJ NAS JE SREČK user posted image  - DECEMBERKE 2010: 17

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA     SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.       VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ 

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 351
13.4.2010 12:46:02   
BabyKitty
Anonimna moje sožalje glede poroda in vsega... in verjamem, da je bilo grozno in da težko preboliš kaj takšnega.

Ampak če bi vse vstopale v to s tako mislijo, potem nima smisla, da se sploh kaj gremo... Potem lahko celo nosečnost živiš v strahu in potem še celo otrokovo življenje (kaj če ga povozi avto, kaj če mu cegel pade na glavo, kaj če hudo zboli,...) in potem postaneš paranoičen in te odpeljejo v Polje in otrok ostane brez mame (žalostno je to, da ne karikiram, delam z duševnimi bolniki in imam 2 taka primera).

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 352
13.4.2010 12:47:29   
*Star*
Anonimna, ravno na take stvari sem namigovala, da nisi zihr, dokler ne držiš otročka v svojih rokah, živega in zdravega. Poznam tudi sama take primere. Tudi predstavljati si ne morem, kako je to težko, ampak, kot ti je že lidik povedala, ti svetujem, da ohranjaš optimizem, ker dokler nimaš dokazov bodisi o pozitivnih novicah, ali negativnih, je še vedno vse v redu.
Punca moja, glavo pokonci, boš videla, da se bo vse uredilo, pozitiven je včasih zelo težko bit, ampak drugega ne preostane. S slabo voljo in nenehnim strahom boš kvečjemu škodila svojemu plodku in sebi. Veliko objemčkov in pikapok, da se vse uredi in boš kmalu srečna mamica.user posted image

mag3 pokliči G in ti bo takoj povedala kako in kaj, ampak mislim, da dokler ni čisto sveža kri, ni strahu, vseeno pa le pokliči G in ji povej, kaj se dogaja.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 353
13.4.2010 13:01:09   
mag3
IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

mag3 pokliči G in ti bo takoj povedala kako in kaj, ampak mislim, da dokler ni čisto sveža kri, ni strahu, vseeno pa le pokliči G in ji povej, kaj se dogaja.

*Star* o sveži krvi ni ne duha ne sluha, sam packica, enkrat roza, enkrat rjavkasta, ki jo eni skor ne bi opazili, ampak saj veš/veste kako to zdaj gledamo za vsako na papir, da ne bi bilo kaj. Saj danes več ni. Redno kontroliram. user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 354
13.4.2010 13:07:12   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: mag3

*Star* o sveži krvi ni ne duha ne sluha, sam packica, enkrat roza, enkrat rjavkasta, ki jo eni skor ne bi opazili, ampak saj veš/veste kako to zdaj gledamo za vsako na papir, da ne bi bilo kaj. Saj danes več ni. Redno kontroliram. user posted image

Vem, vem, kako je to, tudi jaz imam precej izcedka, in vsakič, ko čutim, da kaj priteče laufam na wc takoj , ko je mogoče.
Upam, da bo pri tebi tako tudi ostalo in ne bo nič več rjavih/roza pikic, ki bi te sekiraleuser posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 355
13.4.2010 13:07:34   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mag3

potem pa mislim da nimaš kaj skrbeti. Tako kot je *Star* rekla, dokler ni sveže krvi, ali pa dokler se ne stopnjuje mislim da je vse ok. Če pa vseeno hočeš biti bolj sigurna po pokliči G.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 356
13.4.2010 13:11:25   
mag3
Upam, da ne bo več nič do ponedeljka, pol grem pa itak k G. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 357
13.4.2010 13:17:00   
mag3
Sem šla malo pofirbcat k Novemberke2010, jih je 52 user posted image , nas je pa še tako maaaaaaaalo. user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 358
13.4.2010 13:19:05   
birdy
Tok da se pofočkam. To je moja tretja nosečnost, doma imam že dva otroka. Med vsemi bo precej mala razlika v letih, ta tretja nosečnost je bila totalen šok, sem razmišljala o splavu, pa sva se vseeno odločila obdržat. Zaenkrat sem še anonimna da ne bi slučajno kakšen preveč zveduuser posted image

< Sporočilo je popravil birdy -- 13.4.2010 13:20:35 >

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 359
13.4.2010 13:21:15   
Anonimen
Ah ja, mi je vseen dodal podpis, od zdej naprej pa bom anonimnauser posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
13.4.2010 13:34:45   
miskula
user posted image user posted image user posted image user posted image vsem novim
tebi anonimna pa objemček user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se pa hotla zdajle naročit na samoplačniški UZ, pa je rekla gospa da naročajo šele od 8.tedna nosečnosti dalje, ker prejt sploh ni pametno, ker se bolj malo vidi. user posted image Tko da mi je predlagala datum 26.4. Čez en teden mam pa že UZ pri svoji G, tko da ne bom šla na tega samoplačniškega. En teden bom pa že še počakala user posted image

Veraj zvečer sem pojedla 5 mandarin in me je tako napihnilo, pa tko me je bušek bolel da sem mislna da bom že rodila. user posted image . Pol mi je pa moj user posted image skuhal kamiličin čaj da mi je pomiril želodček, potem je blo pa vredu. Tko da sem prišla do tega, da zvečer ne smem jesti sadja. Moram pa zvečer spit Donat, da grem lažje na strenišče zjutraj, ker mam kar probleme z zaprtostjo. Kar tega prej nisem mela. user posted image
A imate ve tudi probleme s tem?

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 361
13.4.2010 13:37:10   
*Star*
Anonimna, dobrodošla k nam. Ooo, ti pa si orng mamica, tretja sreča, kaj naj rečem, boste ena velika vesela družina, meni je prav lepo user posted image

Kar se tiče novembrk,ki jih je kar precej, pomoje jih bo k nam tudi še veliko prišlo, veliko punc še ni na forumih pa se šele potem pojavijo, ko so nosečke, bomo videle kakšna skupinica bomo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 362
13.4.2010 13:47:19   
lidik
Jaz sem prepričana, da se nam ji bo še veliko pridružilo, saj rabimo veliko čvekic !!!!! Sam ne vem kako dolgo bodo mene še v službi gledali, ko sem skoz samo na RR-ju namesto da bi delala. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 363
13.4.2010 13:50:53   
*Star*
Oh lidik, jaz tudi, sploh pa včeraj in danes, ker kadar sem slabe volje nebi čisto nič delala in potem skos najdem nekaj za brat, čvekat z vami čvekicami in tkouser posted image

Sem vam hotla slikat svojga bušija ker se mi zdi da je ogrOOOmenuser posted image  Je to možno tako zgodaj??

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 364
13.4.2010 14:02:57   
lidik
ha ha ha.... no potem bomo čvekali in čvekali in se samo delali, da delamo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hmmm glede bušija pa ne vem - jaz imam danes odprte kavbojke, ker se mi zdi, da me že malo tišči, tako da ojej jaz ne vem kaj bom nosla zdaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 365
13.4.2010 14:14:04   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Hmmm glede bušija pa ne vem - jaz imam danes odprte kavbojke, ker se mi zdi, da me že malo tišči, tako da ojej jaz ne vem kaj bom nosla zdaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz že tako kavbojke bolj malo nosim, ker mi je zoprno v službi sedet 8 ur in me vse tišči dol in v pasu in povsod user posted image
Tako da zdaj probavam čim več teh krilc, oblekc, pajkice, tunike, to mam že tko najraj, zdaj pa sploh probavam čim bolj udobno user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 366
13.4.2010 14:21:14   
lidik

Jaz že tako kavbojke bolj malo nosim, ker mi je zoprno v službi sedet 8 ur in me vse tišči dol in v pasu in povsod user posted image
Tako da zdaj probavam čim več teh krilc, oblekc, pajkice, tunike, to mam že tko najraj, zdaj pa sploh probavam čim bolj udobno user posted image

ja ti ko si med ta suhimi lahko - jaz bi bla pa v tem kot trodelna omara - no sej zdaj itak v vsakem primeru bom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 367
13.4.2010 14:27:26   
*Star*

Samo da se ti dobro počutiš, sploh pa zdaj!!!user posted image

ja ti ko si med ta suhimi lahko - jaz bi bla pa v tem kot trodelna omara - no sej zdaj itak v vsakem primeru bom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 368
13.4.2010 14:37:48   
lidik
*Star* kaj si ti meni kaj hotela odpisati? Ker se mi zdi, da nisi nič zraven pripisala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 369
13.4.2010 14:47:41   
*Star*

*Star* kaj si ti meni kaj hotela odpisati? Ker se mi zdi, da nisi nič zraven pripisala. user posted image user posted image user posted image

Ups user posted image user posted image user posted image
Sem hotla rečt, da je važno, da se ti dobro počutiš - in pikica tudi sevedauser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 370
13.4.2010 14:53:23   
lidik

Ups user posted image user posted image user posted image
Sem hotla rečt, da je važno, da se ti dobro počutiš - in pikica tudi sevedauser posted image

Ja sej to imaš pa prav ja. Sej zato pa sedim v odpetih kavbojakah in naj me gleda kdo čudno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 371
13.4.2010 14:54:19   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: miskula

user posted image user posted image user posted image user posted image vsem novim
tebi anonimna pa objemček user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se pa hotla zdajle naročit na samoplačniški UZ, pa je rekla gospa da naročajo šele od 8.tedna nosečnosti dalje, ker prejt sploh ni pametno, ker se bolj malo vidi. user posted image Tko da mi je predlagala datum 26.4. Čez en teden mam pa že UZ pri svoji G, tko da ne bom šla na tega samoplačniškega. En teden bom pa že še počakala user posted image

Veraj zvečer sem pojedla 5 mandarin in me je tako napihnilo, pa tko me je bušek bolel da sem mislna da bom že rodila. user posted image . Pol mi je pa moj user posted image skuhal kamiličin čaj da mi je pomiril želodček, potem je blo pa vredu. Tko da sem prišla do tega, da zvečer ne smem jesti sadja. Moram pa zvečer spit Donat, da grem lažje na strenišče zjutraj, ker mam kar probleme z zaprtostjo. Kar tega prej nisem mela. user posted image
A imate ve tudi probleme s tem?

Sem komaj zdaj vidla tvoj postuser posted image
A veste, ko pravijo, da nosečnice veliko lulajo? No, pri meni je bilo obratno. Sem šla prva 2 dneva mislim da 3x na velko potrebouser posted image  A zdaj? No zdaj pa lahko čakam po 3 dni da se kaj zgodi, čeprav se trudim jest velik sadja pa veliko vode pit, to je neverjetno glede na to da sem imela drugače čist urejeno prebavo. Pa napenjanje - ojojuser posted image
Drugače pa sadja ni priporočljivo jest zvečer, ker sveže je kar precej težko prebavljivo. Drugič si magari kakšen jabolčni kompot ali nekaj takega skuhaj raje, bo šlo lažje čez trebuščekuser posted image
Jaz si bom tudi danes kakšen Baby čaj kupla, da mi mal pomiri tole moje čisto razsuto črevesje, ki se očitno še navaja na dogodke v telesuuser posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 372
13.4.2010 15:14:02   
miskula
Za jabolka vem da jih ni dobro jesti zvečer, ker napenjajo. Da pa tudi mandarine, to pa nisem vedla. No zdaj vemuser posted image

Jaz delam v domačem podjetju in lahko cel dan nosim trenirko, kar mi je super. Med vikendom mam pa kavbojke in sem jih tudi že mela odpete. Me je kar strah tega vikenda, k bom mogla kavbojke oblečt, k mi bodo vse premajhne. Pa še ni dolgo k sem si dvoje nove kupila, tiste čist ozke user posted image z mislijo, sej bom pa še mal shujša pa mi bojo čist prav. user posted image Sem se za**** user posted image user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 373
13.4.2010 15:24:28   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: miskula

Za jabolka vem da jih ni dobro jesti zvečer, ker napenjajo. Da pa tudi mandarine, to pa nisem vedla. No zdaj vemuser posted image

Jaz delam v domačem podjetju in lahko cel dan nosim trenirko, kar mi je super. Med vikendom mam pa kavbojke in sem jih tudi že mela odpete. Me je kar strah tega vikenda, k bom mogla kavbojke oblečt, k mi bodo vse premajhne. Pa še ni dolgo k sem si dvoje nove kupila, tiste čist ozke user posted image z mislijo, sej bom pa še mal shujša pa mi bojo čist prav. user posted image Sem se za**** user posted image user posted image

ha ha ha....jaz sem si tudi v petek ene nove kupla, pa mislim da mi ne bodo prišle kaj več dolgo prav. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No pa sej ni važno sam da je s pikico vse ok, pa če moram vsak dan po nove hlače. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 374
13.4.2010 15:30:39   
*Star*
Jaz pa hlač sploh več ne gledam - se mi zdi brez vezeuser posted image  in sem vesela, da je tko. Kakšne nosečniške si bom kasneje kupla za ostalo se mi pa zdi škodauser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?