|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
13.4.2010 8:34:36   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: pika555

Hvala, hvala. Kot vidim, sva skoraj iz istega konca doma :)

o kaj si iz celja?

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 326
13.4.2010 8:52:45   
Mety1
Živjo vsem!

Še jaz se vam pridružujem. V nedeljo sem zagledala user posted image !!! In se jih seveda zelo razveselila, skupaj z možem in hčerkico (2 leti). Ta konec tedna bom še enkrat naredila test in če bo ok, bom poklicala ginekologinjo. Zaenkrat mi še ni slabo, se pa tega kar bojim, saj sem prvo nosečnost tri mesece bruhala.

Aja, še moji podatki: starost 31 let, druga nosečnost, doma že ena punčka, PDP še nisem sigurna, tam okoli 15.12., Gorenjska

Lep pozdrav vsem decemberkam!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 327
13.4.2010 8:55:19   
pika555
okolica celja, 20 km stran- torej blizu :)

(odgovor članu Mety1)
Neposredna povezava do sporočila: 328
13.4.2010 8:57:41   
BabyKitty
Vsem novim user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da res prihajamo user posted image v valih ta mesec user posted image Upam, da pride še kakšna user posted image user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 329
13.4.2010 9:10:11   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: pika555

okolica celja, 20 km stran- torej blizu :)

ha ha ha - sej mogoče sva pa potem zelo blizu - ker sem jaz tudi približno 15 km stran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 330
13.4.2010 9:15:27   
*Star*
pika555, bravo za še močnejši črtici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 331
13.4.2010 9:27:20   
lidik
*Star* hojla, kaj si se danes že kaj pomirila, ali je tvoj user posted image še vedno v nevarnosti? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 332
13.4.2010 9:35:57   
BabyKitty
Punce, dejte mi povedat kako nej se spravm k delu user posted image tooook mam za narest pa tooooook ne mi ne da, pa misli mi begajo, pa... bleeeeh

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 333
13.4.2010 9:36:40   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Punce, dejte mi povedat kako nej se spravm k delu user posted image tooook mam za narest pa tooooook ne mi ne da, pa misli mi begajo, pa... bleeeeh

hja z veseljem bi ti pomagala, samo se čisto na istem kot ti, tako da bi te pa prosila če ti bo uspelo, da mi sporočiš recept

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 334
13.4.2010 9:42:19   
*Star*
Oj, lidik.
Ma danes skoraj bi rekla malo slabše. vaša *Star* je grozna zadnja 2 dneva.... Očitno hormončki delajo svoje.
V glavnem, sem se odločila, da bi mami namignila, kaj se dogaja, ker ne bova čakala do 24. maja, ko imam prvi pregled. Odziv ni bil ravno najboljši, saj sem tako tudi pričakovala. Ni ravno nesrečna zaradi tega, samo jo skrbi, ker še nimamo urejenega stanovanjskega problema.
V glavnem, moje počutje je spet na dnu.. se poskušam razvedrit ampak mi ne ratuje, prej sem se kar zjokala pred njo, pa nisem kakšna jokica, kot pravim, hormončki...

BabyKitty, v službi ne morem na FB, takoj, ko pridem domov, te dodam

< Sporočilo je popravil *Star* -- 13.4.2010 9:43:09 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 335
13.4.2010 9:46:06   
lidik
babika moja, boš videla da bo vse dobro in ta stanovanjski problem boš tudi videla da se bo uredil. Tako da ti kar sproščaj hormončke - sej je prav tako, samo ne pa preveč stresno in negativno misliti in bo vse dobro.

Jaz tudi ne vem kako bova zdržala do 14.5., samo sva se vseeno odločila, da bova poskusila. Se je moj odločil včeraj da bova vsem skupaj (moji in njegovi familiji) povedala naenkrat in sicer jih bova potem v nedeljo 16.5. peljala na kosilo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No ok, seveda če bova lahko tako dolgo tiho. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 336
13.4.2010 9:50:12   
BabyKitty
Jaz sem včeraj po telefonu svoji mami (slišiva se 1x mesečno) skoraj zinila... ko mi je začela razlagati kako ima njena predraga sodelavka majhnega dojenčka in kako je kar od vseh v službi ipd. (bruh user posted image ). Je stotinko manjkalo da bi kej rekla, pa sem se zadržala, ker vem da bo kriza ko povem... Pa imam stanovanje z otroško sobo, dohodek večji od nje ipd.,... Problem je pa moj najdražji user posted image tako, da če se išče problem se ga najde user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 337
13.4.2010 10:02:36   
*Star*
No, saj midva bova tudi "uradno" čez kakšna 2 tedna, še očiju in mojemu bratu.
Njegovi mami pa mogoče že konec tega tedna (očija nima).
Pač to je najožja familija, in tudi če se kaj nesrečnega zgodi, jim lahko poveva.

Evo vam ena masaža ob morčku, da vam ublaži bolečine v križu... če pa jih nimate, pa vsaj, da se sprostite in da bodo naše pikice zadovoljne v naših telesihuser posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 338
13.4.2010 10:21:29   
lidik
o *Star* tole zgleda super. Joj meni bi zdajle že samo ena postelja bila več kot luksuz, ker bi namreč tako šla spat, da ne znam povedat kako. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 339
13.4.2010 11:21:43   
lidik
punce, a mislite, da je normalno, da je mene danes spet začelo šrufat kot da bo M vsak čas prišla? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 340
13.4.2010 11:40:04   
BabyKitty
Ja... Mene je tudi... in še sedaj me občasno... pa sem včeraj prašala ginekologinjo, pa je rekla da je to normalno... pač se krči maternica... če pa postane zelo boleče, je potrebno pa preveriti ker gre lahko za izvenmaternično...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 341
13.4.2010 11:50:55   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Ja... Mene je tudi... in še sedaj me občasno... pa sem včeraj prašala ginekologinjo, pa je rekla da je to normalno... pač se krči maternica... če pa postane zelo boleče, je potrebno pa preveriti ker gre lahko za izvenmaternično...

ma ne no ravno ful me ne boli. Samo mi je čudno, ker takrat ko bi naj dobila M me je šraufalo sam se je pol umirilo, prej me je pa spet začelo, pa mi je bilo čudo, da bi me zdaj spet začelo. Ok, hvala ti za odgovor.

Neposredna povezava do sporočila: 342
13.4.2010 11:55:42   
*Star*
lidik mene naenkrat začne, ampak tako kot pride, tudi odide.
Se takrat ustrašim, priznam, ampak pozitivne mormo bit.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 343
13.4.2010 11:57:01   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

lidik mene naenkrat začne, ampak tako kot pride, tudi odide.
Se takrat ustrašim, priznam, ampak pozitivne mormo bit.

ja *Star* sej veš da jaz sem večna optimistka, sam sem vprašala ravno zato, ker vem da do pregleda bom mogla še dolgo čakati, pa nobena tu nič ne omeni, da jo kaj šraufa. Pa še včeraj zvečer mi je bilo slabo tako, da sploh nisem mogla zaspati. Pol si lahko misliš kakšna cota sem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 344
13.4.2010 12:18:34   
*Star*
Ojoj, boščekuser posted image . No meni slabo je mogoče čisto čisto rahlo na trenutke, šraufa pa me, brez skrbi.
Kot sem rekla, me naenkrat začne, in se fejst ustrašim.

Se nebi strinjala z Anonimno, ki pravi, da nisi zihr, dokler ne vidiš srčka na UZ, saj nisi zihr, dokler ni otroček v tvojem naročju živ in zdrav, pa še takrat vprašanje. Če se bomo tolk ukvarjale s tem, nam bo orng škodilo pa našim pikicam tudi. Pač tako je, dokler nimam dokazov - pozitivnih ali negativnih sem za moje pojme še vedno nosečauser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 345
13.4.2010 12:28:40   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Ojoj, boščekuser posted image . No meni slabo je mogoče čisto čisto rahlo na trenutke, šraufa pa me, brez skrbi.
Kot sem rekla, me naenkrat začne, in se fejst ustrašim.

Se nebi strinjala z Anonimno, ki pravi, da nisi zihr, dokler ne vidiš srčka na UZ, saj nisi zihr, dokler ni otroček v tvojem naročju živ in zdrav, pa še takrat vprašanje. Če se bomo tolk ukvarjale s tem, nam bo orng škodilo pa našim pikicam tudi. Pač tako je, dokler nimam dokazov - pozitivnih ali negativnih sem za moje pojme še vedno nosečauser posted image

bravo *Star* jaz tudi tako pravim. Treba je ostati pozitiven, ne pa si vnaprej črne scenarije delat. Pa še super je, ker lahko tu gor vprašamo za mnenje, nasvete,....

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 346
13.4.2010 12:30:23   
mag3
Ojla bejbe. user posted image

Ne vem kje naj začnem.
Pika555 in Mety čestitam za user posted image user posted image !!!! user posted image user posted image

Tudi mene občasno šraufa kot da jo bom dobila in včeraj zvečer, ko sem že soala, sem šla na wc in je bilo na papirčku nekaj rozastega, kot neka pikica, in danes zjutraj ena mala packarija rjava in sem pol ful težko zaspala, sem že začela razmišljat o najhujšem. Veste kaj o tem, kaj bi blo? user posted image

Pa tudi meni je občasno slabo, ne da bi bruhala, ampak samo rahla slabost, pa naj bo zjutraj al pa zvečer. user posted image

Pa še to, sem šla gledat v Materinsko k. od prve nosečnosti in mi je G prvi UZ delala šele v 13 tednu. Sem prepričana, da mi zdaj v ponedeljek, čeprav imam drugega G, ne bo delal UZ, saj bo šele 7t. Tako, da boljše po eni strani, da imate kasneje, boste vsaj videle pikice. Splih ne vem kaj mi bo pol povedal. Pa sem tako upala, da bi bilo kaj oprijemljivega o moji bebiki.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 347
13.4.2010 12:38:33   
Anonimen
*Strar*,

mogoče sem res pesimist, a izkušnje naredijo svoje. Po mojem mnenju je prav, da se veselimo, včasih zna biti usoda nepredvidljiva...
Sama sem pri prvem otroku imela nosečnost brez problemov, zataknilo se je pri porodu, dete je umrlo. Vzrok: dežurni zdravnik je čakal preveč časa preden je sklical ekipo za CR in za dete je bilo prepozno, to je potrdilo tudi morje preiskav, a on je "uradno" ravnal v skladu z doktrino.
V tej nosečnosti skušam biti kar se da prizemljena, ker je bila bolečina prvič taka, da se je na da opisati in še vedno boli, močno ...

(odgovor članu mag3)
  Neposredna povezava do sporočila: 348
13.4.2010 12:38:38   
lidik
mag3 jaz zaenkrat nisem imela še nič na paprčku - je še vse čisto. Hmmmm kaj pa vem, če se ti bo to še ponavaljalo, mogoče poskušaš poklicati svojega G in ga vprašati za mnenje ali bi se mogla priti pokazat, ali ti vsaj pove, kaj bi lahko bilo. 

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 349
13.4.2010 12:42:21   
lidik
Anonimna žal mi je da si imela takšno izkušnjo in ne znam ti povedati kako sem jezna na naše zdravstvo in na našo organizacijo da je kaj takšnega sploh dopustno in seveda da človek povrhu vsega ostane zaradi tega še nekaznovan. Sej vem, da ti nič ne more povrniti tvojega sončka, samo vseeno če bi enkrat bil nekdo pošteno kaznovan bi mogoče pomagalo in se ne bi večkrat to ponavaljalo. Tako pa si vsi lahko privoščijo vse. Res ti iz srca privoščim, da tokrat poteka in se seveda tudi konča srečno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa želim ti da mogoče ohraniš kanček optimizma, ker sej veš da z slabimi misli kar kličeš nesrečo k sebi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?