|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
13.4.2010 12:35:17   
sisi77
Pravi gospodičnici. mislim da je Ula malo našemu Aneju podobna user posted image user posted image

Ja Kika kolko sem se presekirala pa kolko testov delala pa si tak želela user posted image . No hitro se situacija spremeni ni kajuser posted image

Somic sem si te čisto drugačno predstavljala. Lepe fotografije ni kaj user posted image user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
13.4.2010 12:37:06   
egleria
jaz sem pa zadnjič sanjala da sem spet nosečka in me je blo ful strah. tk da ko sem se zbudila nisem vedla a je res al ne.. user posted image

anita lepi punčki maš

no jaz sem si pa končno nekaj novih majic pa hlač kupla.. zdej rabim še samo jakno pa bo.. nič več ne spravim čez prsi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3102
13.4.2010 12:55:53   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

Pravi gospodičnici. mislim da je Ula malo našemu Aneju podobna user posted image user posted image

prav možno, sam Anejevega očija jaz ne poznamuser posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
13.4.2010 13:00:08   
Anonimen
Živjo,

vas zdajle nimam cajta brat, bom nadoknadla, bi pa rabila urgenten nasvet, prosim.

Mislim, da je Grahek pisala o vneti ritki in kaj je najbolj pomagalo, pa ne najdem posta.

Imamo pikice po ritki (pri odprtini) in rdeč pas vzdolž ritke in mali joka že 2 dni skup, mazala sem s Sudocremom in tud hladilnim mazilom, pa zaenkrat ne pomaga. A mi lahko date nasvet iz prve roke, da ne eksperimentiram preveč, ker se mi mali ful smili.

Hvala tisočkrat user posted image

(odgovor članu Isabelle)
  Neposredna povezava do sporočila: 3104
13.4.2010 13:01:38   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

Živjo,

vas zdajle nimam cajta brat, bom nadoknadla, bi pa rabila urgenten nasvet, prosim.

Mislim, da je Grahek pisala o vneti ritki in kaj je najbolj pomagalo, pa ne najdem posta.

Imamo pikice po ritki (pri odprtini) in rdeč pas vzdolž ritke in mali joka že 2 dni skup, mazala sem s Sudocremom in tud hladilnim mazilom, pa zaenkrat ne pomaga. A mi lahko date nasvet iz prve roke, da ne eksperimentiram preveč, ker se mi mali ful smili.

Hvala tisočkrat user posted image

Bepanthen
si probala, pr nas to pomaga

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
13.4.2010 13:02:13   
Isabelle
Mene je tudi strah da ne bi zdej ponovno zanosila, sicer si ful želim še enga otročka, ampak čez kakšno leto, dve.Zdej je še prezgodaj. Sem pa že 2x sanjala da sem v porodnišnici. user posted image In da sem rodila fantka, to sem že pri prvi nosečnosti sanjala. user posted image
Pomojem smo zdej vse napsihirane, ker je res še prezgodi za ponovno nosečnost.Mene še tolk bolj psihira ker nimam zaščite, ampak KT so mi že ful težav povzročile, glede mirene sem slišala tudi že dosti negativnih kritik, kondom pa...sej veste. user posted image Pazimo in upamo da bo tako kot je bilo do sedaj (zanosila sem takrat ko sva hotela user posted image ).

Malo sem dala kr v posteljo, ker je v ležalniku bla sitna in zdej spi ku bomba.Js bi mogla malo pospravit stanovanje, ampak sem po vremenu, nič se mi ne da.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
13.4.2010 13:11:21   
poopek
kia pri vneti ritki najbolj pomaga, da je čim več na zraku, se pravi odvij otroka in ga kolikor dovoli mej tako nageca. pokrij ga sam z neko pleničko, al pa dekico če je mrzlo. ritko umivaj vedno z vodo, tudi po lulanju, pa nč mazat en čas, čimvečkrat pleničko menjat. to so moji nasveti. nam je pomagal sudocrem, vendar ni vsaka koža ista. pred tem pa sem probala veliko kremic, pa ni nobena pomagala... od takrat pupi ritko vsakič umijem z vodo, une vlažilne robčke samo na poti uporabljam, pa nič ne mažem ritke, samo zvečer, ko bo plenička gor celo noč. mamo ritko tako kot jo imajo samo dojenčki user posted image vendar, sej pravim, pri vseh ni isto... lahko pa da ma tud glivice, v tem primeru pomaga samo še canesten. probi tako kakšen teden, pol pa k pediatru, ker so lahko te glivice in boš res potrebovala canesten. 

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
13.4.2010 13:12:44   
sisi77
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

prav možno, sam Anejevega očija jaz ne poznamuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3108
13.4.2010 13:17:58   
sisi77
Kia nam je tudi bepanthen pomagal.

Jaz tudi danes bolj lenarim. Se mi golaž kuha, mali spi, jaz pa zabušavam user posted image user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
13.4.2010 13:31:28   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: poopek

somic slikice si uspešno prilepla, vsaj jz jih vidim :) uf madonca koliko cunjic imata!! user posted image hehe, pa sem jz mislila, da mamo ogromno user posted image upam, da ne zameriš ker sem vse slikice pregledala user posted image user posted image

zakaj bi zamerila??

je pa cunjic zdaj sigurno še enkrat toliko user posted image user posted image  moja šibka točka

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
13.4.2010 13:33:49   
somic

Ja Kika kolko sem se presekirala pa kolko testov delala pa si tak želela user posted image . No hitro se situacija spremeni ni kajuser posted image

Somic sem si te čisto drugačno predstavljala. Lepe fotografije ni kaj user posted image user posted image

no, me prav zanima kako si si me predstavljala...

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
13.4.2010 13:35:58   
alex17
dan čvekice!
se vidi da je dež ko ste tok pridne user posted image
jaz sem bla ravno v fasngi v Sparu, zdaj pa hitr mal na net pred kosilom.
je naš mišek kar priden, zgleda da cepljenje ni nič slabo vplivalo, samo spal je malo bolj nemirno, se večkrat zbujal pa sem ga mela se mi zdi skoz na joški user posted image pa kaj čmo, saj bo minilo in boo tud to še pogrešale, tako kot zdaj brcike v bušiju...

mene zaenkrat kaka nosečnost ne skrbi ker imam kontracepc. injekcijo ki drži 3 mesece in je menda tako zanesljiva kot tabletke. moram sredi maja po novo dozo, bog ne daj da pozabim!

ritko ima naš pa ful lepo, še nikoli imel nič vneto, jo pa mažem z Bebival kremo ali hladilnim mazilom iz lekarne, mi je tud fajn ko je tako gosto.

sem mal gledala naš seznamček in so naši sončki kar večinoma korenjaki, tako po teži kot dolžini user posted image  

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
13.4.2010 13:36:22   
Isabelle
Kdaj se pa v drugo cepi otročke?A pri točno 4 mesecih ali pri 4,5mesecih?

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
13.4.2010 13:42:10   
alex17
včeraj mi je pediatrinja rekla da 4-6 tednov po prvem cepljenju, tako da mi imamo 17.5. (ravno na moj RD user posted image )

somic, jaz sem se te tudi drugače predstavljala user posted image  

anita, luštni punčki maš! pa čestitke za tako zgodnji zobek! user posted image

grahek, bravo da nimate več širokega povijanja! jaz sem pa kar rekla za recept za AD3 kapljice za naprej ker jih fajn prenaša.

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
13.4.2010 13:42:44   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle

Kdaj se pa v drugo cepi otročke?A pri točno 4 mesecih ali pri 4,5mesecih?

Načeloma pri 4-ih, no mi smo dobili datum, ko bo 4 mesece in 1 teden.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
13.4.2010 13:45:13   
somic
anita, res sta simpatični tvoji dve pikici user posted image user posted image user posted image

alex, ti si še ena, ki si se me drugače predstavjala... kaj je zdaj to??? me prav zanima kaj dela domišljija user posted image user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
13.4.2010 13:52:43   
Žaži
Uau, že prvi zobek. Superuser posted image

Za vneto ritko pri nam pomaga vedno Sudocreme. Drugače je pa Bepanten tudi super, lahko pa da so gljivice in bo potreben Canesten.

Sem vedela da so te "brcike" samo prebavauser posted image user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
13.4.2010 14:16:00   
poopek
sploh neznam slikice prenest sm... help!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
13.4.2010 14:18:02   
sisi77
IZVIRNO SPOROČILO: somic

blond kot prvo, user posted image   pa manjšo no sicer ne vem točno kako si visoka ker fotografije včasi ne pokažejo prave podobe.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
13.4.2010 14:18:24   
a.jrad1
Hojla!

Še za seznamček za našega Jakoba iz tretje posvetovalnice:
7070 g, 64 cm in obseg glavice 41.

Moramo pa v razvojno, ker glavico drži bolj v desno in mišični tonus ima še kar povečan in glavico vleče nazaj; tko da sem že klicala prijateljco, ki dela na otroškem v bolnišnici, da naju čimprej vzamejo na fizioterapijio.

lp

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
13.4.2010 14:21:29   
sisi77
IZVIRNO SPOROČILO: somic

blond kot prvo user posted image , pa bolj drobno predvsem manjšo no sicer na fotografiji se ne vidi točno kako visoka si

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
13.4.2010 14:23:47   
sisi77
ojoj sem somic dvakrat odgovarjala. user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
13.4.2010 14:34:46   
poopek
vdam se! neznam narest tega glupega albuma... user posted image user posted image enostavno neznam :( user posted image napotki??? user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
13.4.2010 14:42:20   
a.jrad1
Dekleta še eno pomoč: kako ve vaše sončke položite na trebuh iz naročja, da pase kravice???? Jaz se zdim sama sebi nerodna ?!

hvala

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
13.4.2010 14:43:06   
a.jrad1
poopek tudi jaz ne znam prilepit slikice, pa bi jih zelo rada......tako da upam, da nama bo katera pomagala

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?