|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
12.4.2010 15:59:21   
Teta M
Jona: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii evo pa je postalo uradno! Še enkrat čestitam za user posted image ...super! Sedaj pa lepo mirno do konca.....

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
12.4.2010 16:40:17   
sensi
jona user posted image user posted image user posted image  za beto,pa nič ni narobe.Če so ti vstavili 2 potem je beta že zaradi tega višja kot običajno.Meni je dr.rekel pri prvi nosečnosti, da ne ve če bo ostalo ker je beta zelo nizek, da višja kot je več možnosti za uspeh je.Na žalost je mel prav v 6 tednu se je končalo.
športnica maš prav res sem smotka, sam ko si ne upam niti za pol sekunde upat, da bi kr ratalo.Drugač je pa še kr belina brez kakršnih koli znakov.Razen tega, da sem imela v  soboto temp.normalno ,včeraj povišano in danes zopet normalno.No bomo videli.Test bom pa delala v petek seveda, če se ne prikaže prej.
Punce za vse navijamuser posted image user posted image user posted image ,da bo pomlad bolj plodna kot začetek leta.

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
12.4.2010 16:44:33   
jona klara
sensi- hvala za odgovor, ampak jaz imam vsavljen samo 1 zarodek, upam da nima beta veze z izvenmaternično, ki sem jo že 1 krat imela, samo tam niso nič rekli, tebi pa stiskam držim pesti, da se mi seveda pridružiš, kakšni so pa znakci?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image srečno, pa na pluske

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
12.4.2010 16:46:35   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: športnica

jona klara te lahk vprašam kateri letnik si? si bila na bolniški od punkcije pa do testa? javi se ko prideš domov, čakamo na lepe novice user posted image user posted image user posted image

špica, mislimo nate, drži se na punkciji. pa da bo foliklov čimveč. čimveč počivaj ko prideš domov. user posted image

sensi, kako si? zakaj pa ne bi imela ti take sreče, lej jo smotko user posted image . čist možno da si nosečka. user posted image user posted image user posted image javi se še kaj.

jaz sem danes že malo bolje kot včeraj. včeraj na momente še vstat nisem mogla in sem težko hodila. me je pa mož tolk bolj razvajal. dons sem že doma, na bolniški. zravn pojstle sm si zrihtala omarco, za mobitele, računalnik, zajtrk, flašo vode, pa dva psa se drenata z mano user posted image user posted image user posted image mal bom kinkala, mal filme gledala, mal bom čekirala kaj boste ve kej javile....v glavnem na easy, da telo počiva.

punce držte se.

jaz sem stara 31, vtavili so mi 1 zarodek, vso srečo ti želim, pa valda bouser posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
12.4.2010 16:46:59   
športnica
Teta M imaš prav glede testa. najbolje da jih sploh nimaš doma, er potem te vsak dan matra in po možnosti delaš še prej kot bi moral. jst si bom šla tudi kupit tam po 10. dnevu. super da te takole razumejo v službi, to je zelo veliko da imaš takega šefa, da se malo poheca user posted image drži se, še malo še malo, pa boš poročala o plusku - mošno upam na tak razplet user posted image

jona klara, no evo, uradno nosečka, čestitke. si že komu bljižnjemu povedala? mene bi razganjal od veselja. draga nosečka, uživaj, poleti se ti bo že kr ornk poznal buši :) srečno čez nosečnost, da bo vse v najlepšem redu user posted image user posted image user posted image a so ti že povedali cca kdaj imaš rok?

Neposredna povezava do sporočila: 2405
12.4.2010 16:50:33   
baguSka
Punce zal zdele nimam casa vsega brat... sem z morja dobr prsla... user posted image

Samo cestitam na hitrco nasi Joncki!!! Huuuraaaaaaa!!!!user posted image user posted image user posted image

Uzivaj maximalno!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2406
12.4.2010 16:57:16   
jona klara
športnica-hvala za lepe želje, seveda bom uživala v user posted image , če bo šlo še naprej vse ok, jutri moram poklicati zas uz, da se naročim nekje čez 14 dni bo datum, takrat pa upam, da slišim user posted image , sestra mi je rekla, da ni nujno, da je samo 1 čeprav so mi 1 vstavili, glede na mild postopek, ker je beta res huso visoka, povprečna in dobra je okoli nekaj čez 1000, jaz imam 4300, upam, da bo v tej nosečnosti šlo vse ok, ker senm imela prej tolko nesreče in čakanja kdaj bo, me pa v maternici kr boli, kar mi ni všeč......samo te izvenmaternične se bojim ampak upam, da ne bo, moram dati te misli vstran in uživati vuser posted image , da se razvije zdrav in lepuser posted image .....sem že doma povedala pa parim prijateljim in naši nosečki urshy 78, ki je nosečka od konca februrja, pa me je ves čas spremljala in bodrila in prepričvala, da bo uspelo in je res- hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tebi pa naj da to čimveč optimizma in volje ter takih misli, da bo tebi tudi in se mi pridružiš kmalu.....držim pesti in upam, da se ti uresniči ta res velika želja ki nas prerodi v nekaj za kar res nimam besed.....user posted image user posted image

naj bo pomlad plodna za vse čakajoče punce, naj vas hormončki preplavijo in z nosečnostjo obdarijo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2407
12.4.2010 16:59:23   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Punce zal zdele nimam casa vsega brat... sem z morja dobr prsla... user posted image

Samo cestitam na hitrco nasi Joncki!!! Huuuraaaaaaa!!!!user posted image user posted image user posted image

Uzivaj maximalno!!user posted image user posted image user posted image

baguska hvala ti res lepa, pa tudi za tvojo spodbudo.

jaz pa upam, da si se na morju imela kul in sprostila, ter nabila z novo energijo, ki jo boš kmalu spet rabila za nov boj, saj veš, da takrat pa bo uspelo, bom mislila nate, držala pesti in saj se še kaj sllišiva ane......lepo mi bodiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
12.4.2010 17:13:50   
spominčica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jončikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še za uradno potrditev user posted image .
Beta je pa res visoka. Mogoče bosta pa user posted image user posted image !?!
Jaz sm bila na UZ danes in v sredo grem spet. Največji folikel je 18 najmanjši pa 15, sem pa že pozabila kolko jih jeuser posted image tam ene 9.

Uživaj v user posted image in poročaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2409
12.4.2010 17:18:27   
sensi
Jona ko sem jaz mela iven maternično nosečnost sem imela v 5 tednu beto komaj 280 in takrat so mi rekli, da je zelo niska beta ena od pokazateljev, da je skoraj sigurno šlo nekaj narobe.Ma dej boš vidla, da bo vse super,lahko pa da je prišlo do delitve celice in sta dva.Sam ne serji ga zdej s kako negativnostjo.

Upanje umre zadnje.

Neposredna povezava do sporočila: 2410
12.4.2010 17:29:46   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

športnica-hvala za lepe želje, seveda bom uživala v user posted image , če bo šlo še naprej vse ok, jutri moram poklicati zas uz, da se naročim nekje čez 14 dni bo datum, takrat pa upam, da slišim user posted image , sestra mi je rekla, da ni nujno, da je samo 1 čeprav so mi 1 vstavili, glede na mild postopek, ker je beta res huso visoka, povprečna in dobra je okoli nekaj čez 1000, jaz imam 4300, upam, da bo v tej nosečnosti šlo vse ok, ker senm imela prej tolko nesreče in čakanja kdaj bo, me pa v maternici kr boli, kar mi ni všeč......samo te izvenmaternične se bojim ampak upam, da ne bo, moram dati te misli vstran in uživati vuser posted image , da se razvije zdrav in lepuser posted image .....sem že doma povedala pa parim prijateljim in naši nosečki urshy 78, ki je nosečka od konca februrja, pa me je ves čas spremljala in bodrila in prepričvala, da bo uspelo in je res- hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tebi pa naj da to čimveč optimizma in volje ter takih misli, da bo tebi tudi in se mi pridružiš kmalu.....držim pesti in upam, da se ti uresniči ta res velika želja ki nas prerodi v nekaj za kar res nimam besed.....user posted image user posted image

naj bo pomlad plodna za vse čakajoče punce, naj vas hormončki preplavijo in z nosečnostjo obdarijo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jona, po moje sta dva, tako kot ti je sestra rekla user posted image user posted image kr prprav se da boš dvojni voziček porivala user posted image user posted image DVOJNA SREČA IN VESELJEuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2411
12.4.2010 17:33:12   
jona klara
sensi-sem vesela te informacije, si mi kr polepšala dan, od zdaj naprej pa še iz mene vre samo sonček in pozitivizem, vsaj upam---je pa res nor občutek, saj si ga že prej predstavljaš, da bo......to privoščim vsem vam, da se vam uresniči že to pomladuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj bo velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spominčica- super za tvoje foliklčke, lepi so....držim pesti še naprej, pa saj veš naj bodo lepe celice, vsaj ena, pri meni je samo ena se oplodila, pa očitno res šampinjonka

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
12.4.2010 17:49:46   
špica84
jona lpo za taksno lepo beto.jst sem lih kar eno kitico odremala.

Neposredna povezava do sporočila: 2413
12.4.2010 20:18:57   
Teta M
Jona: tvoja beta da vsekakor slutiti,pa NE na izven maternično, ampak NA dvojčke.....a....to bi bila pa še najlepša novica tukaj gor, to pa bi bil tako lep čudež,da bi vsaj meni vlil toliko upanja in energije...kakorkoli nič ne skrbi, negaitvne misli daj ven iz glave,saj zaenkrat nič ne kaže na kaj slabega....in ne se spraševati kaj pa če......ne primerjaj se z drugimi, ti samo svoje telo opazuj,svoje simptome ko se pojavijo in šele takrat se ukvarjaj z nastalo situacijo, prišla si zeloooo daleč in ni vrag da ne boš lepo zaključila te svoje nosečnosti...samo pozitiva in to je to....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
12.4.2010 20:26:48   
Teta M
Športnica;kar se službe tiče imajo res razumevanje do teh zadev pri nas, saj imam sodelavko,ki je šla že čez 4.postopke, žal neuspešno, pa sodelavca-šefa,ki je šel tudi 2x čez te zadeve in rodijo sedaj konec maja,saj jim je v drugem postopku uspelo...včasih si rečem,mater kaj je naša služba tako zakleta,da smo kar trije ki se soočamo s temi zadevami....pa malo starejši kolektiv smo, se mi zdi da je potem že več razumevanja kot če bi bili večinoma študentje....upam da ostane še v naprej tako....

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
12.4.2010 22:10:47   
upanje81
Jona Klara, imaš ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 2416
13.4.2010 9:16:12   
mojškra

evo mene s krvnega........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nosečnost potrjena, beta hcg iam 4300 full visok, upam, da ni kaj narobe, da je tako visok, pa verjetno da ne

Nič ni narobe.  Kot so že punce rekle, lahko da se je delilo in imaš dva.  Sicer pa se beta vsak dan za enkrat poveča. Super za visoko beto. Čuvaj seuser posted image user posted image user posted image , to je vse ok in super.

< Sporočilo je popravil mojškra -- 13.4.2010 9:22:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 2417
13.4.2010 9:20:41   
jona klara
mojškra- imaš zs

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
13.4.2010 9:21:19   
jona klara
upanje - imaš zs, ni mi uspelo poslati dolgega sporočila.

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
13.4.2010 9:21:57   
jona klara
vstavili so mi enega pikeca

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
13.4.2010 9:26:39   
mojškra

mojškra- imaš zs

nazaj

Neposredna povezava do sporočila: 2421
13.4.2010 9:27:15   
mojškra

in morda sta nastala dva user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2422
13.4.2010 9:31:54   
jona klara

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

in morda sta nastala dva user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bi le mati narava to naredila, saj sem si želel 2, čeprav sem se sedaj že sprijaznila, ker vem, da je nosečnost z enim lažja in z manj težav

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
13.4.2010 9:32:30   
loremi
user posted image  

AKTUALNO

Sreda, 14.04.
spominčica - UZ
BEBIII - razgovor

Petek, 16.04.
športnica - ET

Sobota, 17.04.
špica84 - ET

OBJEMČKI
user posted image user posted image user posted image   Pikovit, Diana79, Inana, nhaya, mismis, IVYY, skuštrana suzi, Selena78, gospodarica, hanybany, barbara31, BEBIII ,MP30, Miklarom, šopka, vrtnica.m, buska, pupe, suzy 74, aqua77, baguSka user posted image  user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

teta m grejeuser posted image user posted image test 914915.04.
user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    

• vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • športnica ( MB, Dr. Vlajsavljevič)
  • WP ( MB- razgovor )
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Rielka ( 1.IVF, GK LJ)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr.Drobnič)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • Teja K. (dr. Reš)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • miklarom (zamrznjenčki, MB)
  • cukica ( zamrznjenčki, LJ)
  • špica84 (1. IVF, GKLJ, dr.Bokal)
  • Buska (2. ISCI, PO, dr.Reš)
  • šopka (2. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (1. IVF, dr.Reš)
  • mausikaa (dr. Res)
  • Krashi (1. IVF, GKLJ)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • honey (1. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • Teta M (2. IVF, GKLJ)
  • jona klara (1.IVF,GKLJ, dr.Tomaževič)
  • Ally78 (1. IVF, GKLJ)
user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • IVYY (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Zorn)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE MAREC   user posted image

user posted image    mojškra (LJ)
user posted image  mateja33 (MB)

user posted image   NOVE NOSEČKE APRIL   user posted image

user posted image     jona klara (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

Neposredna povezava do sporočila: 2424
13.4.2010 9:54:23   
špica84
mogoce sta pa resnico dva.kdaj pa imas uz kontrolo.

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......