mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Mojškra in Jona:ET sem imela 8.4.(četrtek) ,niti ne vem kako se to šteje, jaz mislim da sem 3.dan po ET.(mogoče 4 ???)? Drugače pa me full križ boli, pa nič ne upam vzeti proti bolečinam in včeraj zvečer mi je bilo grozno slabo,pa še vetrovi me full dajejo... .,pa dojke so občutljive.Ne vem a ima to kako vezo s tem da bi včeraj mogla dobiti svojo M, če bi bil naraven cikel? Ker med špikanjem sem jo dobila 10.3.,tako da nekako na 28-30 dni jo dobim....no upam da je bila 10.3. zadnja za vsaj 1 leto.... Tak napihnjen trebuh imam, pa tako topo bolečino notri,ki je bolj izrazita na levi strani(ampak tudi križ me na levi bolj boli)....no pa hormoni delajo svoje, moje počutje niha iz sekunde v sekundo,danes je bil moj na tapeti... , ne kriv ne dolžen.... Špica mislim jutri nate! Nočko in lepe sanje punce! Teta M- JOJ ti ubožica. Meni so se znaki kar hiter začeli. Trebuh je bil tudi napihnjen. Dan po ET je prvi dan. Če si v četrtek imela ET, je danes četrti dan po ET. Čuvaj se. Tretji in četrti dan sem jaz imela vgnezditev, katera se je pokazala z roza izcedkom, ni pa nujno da se sploh kaj pokaže. Misi na to, da so te bolečine zato, ker se notri nekaj dogaja, in se pripravlja, samo na to misli, pa veliko pij, pij, pij, jaz sem spila skoraj 3,5 l vode na dan takrat, no saj sem bila tudi ful žejna. V glavnem držim pesti zate. Aja, križ je mene ful bolel, pa potlej nisem vedela kaj me boli, ali ledvice ali križ. Kar se pa tiče leve strani, mene tudi bolj na desno vleče , na levi me boli križ, pa tudi ležati ne morem na levem boku ker mi je takoj slabo, tako da na hrbtu tudi ne, ker se mi vrti, na trebuhu nisem navajena, preostane desni bok, tako da me poleg leve strani križa še desni kolk boli , ko stara baba sem. Če je bil tvoj na tapeti, ne kriv ne dolžan, je to čisto normalno-še dobro da po vsem tem, niso vsak dan na tapeti. Skratka Teta M- ne boš dobila , in dokler imaš napihnjen trebuh, pa dokler bolijo joškice, pravijo da je to dober znak, da potem nalulaš . Držim pesti in boš videla da prideš za mano.
< Sporočilo je popravil mojškra -- 12.4.2010 11:36:17 >
|