|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
11.4.2010 17:24:58   
športnica
punce živjo,

evo jaz sem preživela punkcijo danes. imela sem 13 folikolv, zdej pa čakamo na petek na transfer.
sem eno rundo že odspala danes, me tolk vse boli da kr križem gledam. user posted image user posted image user posted image upam da tole kaj popusti.

dobila sem utrogestan in pravjo da je najbolj si dat kr v nožnico. če popiješ se ti baje zelo vrti.

grem spet mal počivat, držite se. navijam za vse vas. pozdravcke

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
11.4.2010 17:46:37   
Anonimen
Jona Klara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke, zdej pa srečno nosečnost do konca user posted image

teta M - držim pesti zate, da bo kmalu +....pozitivne misli, pogovor s pikicami in dobra volja, verjamem da ti uspe

Športnica - tudi jaz sem dobila utrogestan - prve 3 dni mi je bilo rečeno, da ga jemljem oralno - bilo mi je res slabo in kr spala sem, vrti se ti blazno, saj tudi rečejo, da ne smeš vozit avta v tem času, potem pa naprej v nožnico, kar pa načeloma nima posledic user posted image srečno v petek user posted image tudi jaz sem imela Et na petek in zagledala krasen plusek čez 12 dni...držim pesti

vsem ostalim veliko poguma in držim pesti za vse...

V

(odgovor članu športnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2377
11.4.2010 18:26:02   
Teta M
Športnica: bravo, najbolj boleč del je za tabo.....pa lepo število foliklov si imela, tako da bo v petek lep dan zate....sedaj pa lepo počivaj ....utrogestan sem tudi jaz dobila in mi je rečeno naj si ga dajem v nožnico, se spomnem da sem novembra lani v svojem 1.postopku ga pa morala jemati 3 dni oralno in potem vaginalno, no sedaj pa so rekli da je dovolj samo v nožnico....verjetno je tudi odvisno od klinike do klinike kako naročijo
Anonimna: hvala,se trudim točno tako delati kot si napisala....
Špica: srečno jutri na punkciji, naj bo čim manj boleča in naj bo čim več lepih,zdravih celic,da bo posledično tudi čimveč pikic za gretje,potem bova pa skupaj upali na plusek....
Jona: jutri pa še tvoja uradna potrditev a ne....naj bo čim višja beta in javi nam se.....Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
11.4.2010 18:45:56   
špica84
mam obcutek da bo ta noc katastrofalno dolga.

sportnica bravo za foliklcke.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
11.4.2010 19:43:59   
jona klara
anonimna-hvalauser posted image user posted image

teta m- res upam jutri na lepo beto, bo tudi moja noč malo nemirna, ti pa lepo grej, da se mi kmalu pridružiš vsaj upam, da bo jutri vse okej...drži se mislim nate, kakšni znakci??

špica
- jutri ti želim čimmanj bolečo punkcijo pa super celice, da boš fajn grela, pa še kakega pingotauser posted image user posted image user posted image , spala pa boš po apaurinu ko ubita in boš jutri sproščena, mogoče se jutri vidiva?

športnica- super, da je za tabo punkcija, sedaj pa te čaka najlepši del, ko boš prijela pikice, koliko celic si pa imela?odpočij siuser posted image jaz sem jemala utrogestan samo vaginalno in ga še..

anonimna- čestitke za plusek

mene tudi skozi boli v maternici, napoenja,zaprta fulllll, upam, da me jutri beta hcg res razveseli z veliko številkouser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
11.4.2010 20:20:56   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

teta m- res upam jutri na lepo beto, bo tudi moja noč malo nemirna, ti pa lepo grej, da se mi kmalu pridružiš vsaj upam, da bo jutri vse okej...drži se mislim nate, kakšni znakci??

špica
- jutri ti želim čimmanj bolečo punkcijo pa super celice, da boš fajn grela, pa še kakega pingotauser posted image user posted image user posted image , spala pa boš po apaurinu ko ubita in boš jutri sproščena, mogoče se jutri vidiva?

športnica- super, da je za tabo punkcija, sedaj pa te čaka najlepši del, ko boš prijela pikice, koliko celic si pa imela?odpočij siuser posted image jaz sem jemala utrogestan samo vaginalno in ga še..

mene tudi skozi boli v maternici, napoenja,zaprta fulllll, upam, da me jutri beta hcg res razveseli z veliko številkouser posted image

KATERA MORA ZDAJ LULATI KMALU?

TETA M- kako si, kako se počutiš ko greješ svoji pikici? Držim pesti zate.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
11.4.2010 20:23:53   
mojškra

špica

Jona Klara- ti maš isto kot jaz, jutri boš dobila še buscopan proti krčem, če ga pa imaš doma, pa ga kar vzami, pa počivaj. To se zdaj maternica že širi, in te boli, mene je ful do 6 tedna. Zaprta-------katastrofa tudi pri meni. Začela sem piti donat-malce bolje, ampak nič kaj prida. Donat priporočajo nosečnicam, tako da kar pij ga. Midve imava kar podobno te znakce. Čuvaj se in javi.

Lep večer ostalim

Neposredna povezava do sporočila: 2382
11.4.2010 21:53:00   
jona klara
mojškra-a res pri tebi je isto? kako pa je s krvavitvami? upam, da še to ne pokasiram jaz......tudi upam, da se pri tebi ustavijo, ter, da imaš pol mir in začneš uživat z bušijemuser posted image user posted image user posted image , kdaj so se pa tebi začele krvavitve? si uredila z ginekom?koliko tednov si noseča? veliko sreče, pa drž pesti za jutri, se slišiva.....user posted image user posted image

špica- srečno jutri, verjetno že spiš....lahko noč

teta m- pazi na pikici in nase

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
11.4.2010 22:01:11   
jona klara
športnica-uoam, da si že bolje...le počivaj in relaksiraj, da si nabereš moči za pikiceuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2384
11.4.2010 22:34:46   
Teta M
Mojškra in Jona:ET sem imela 8.4.(četrtek) ,niti ne vem kako se to šteje, jaz mislim da sem 3.dan po ET.(mogoče 4 ???)?
Drugače pa me full križ boli, pa nič ne upam vzeti proti bolečinam in včeraj zvečer mi je bilo grozno slabo,pa še vetrovi me full dajejo...user posted image .,pa dojke so  občutljive.Ne vem a ima to kako vezo s tem da bi včeraj mogla dobiti svojo M, če bi bil naraven cikel? Ker med špikanjem sem jo dobila 10.3.,tako da nekako na 28-30 dni jo dobim....no upam da je bila 10.3. zadnja za vsaj 1 leto....
Tak napihnjen trebuh imam, pa tako topo bolečino notri,ki je bolj izrazita na levi strani(ampak tudi križ me na levi bolj boli)....no pa hormoni delajo svoje, moje počutje niha iz sekunde v sekundo,danes je bil moj na tapeti...user posted image , ne kriv ne dolžen....user posted image

Špica mislim jutri nate!
Nočko in lepe sanje punce!

Neposredna povezava do sporočila: 2385
12.4.2010 9:33:52   
športnica
jona klara te lahk vprašam kateri letnik si? si bila na bolniški od punkcije pa do testa? javi se ko prideš domov, čakamo na lepe novice user posted image user posted image user posted image

špica, mislimo nate, drži se na punkciji. pa da bo foliklov čimveč. čimveč počivaj ko prideš domov. user posted image

sensi, kako si? zakaj pa ne bi imela ti take sreče, lej jo smotko user posted image . čist možno da si nosečka. user posted image user posted image user posted image javi se še kaj.

jaz sem danes že malo bolje kot včeraj. včeraj na momente še vstat nisem mogla in sem težko hodila. me je pa mož tolk bolj razvajal. dons sem že doma, na bolniški. zravn pojstle sm si zrihtala omarco, za mobitele, računalnik, zajtrk, flašo vode, pa dva psa se drenata z mano user posted image user posted image user posted image mal bom kinkala, mal filme gledala, mal bom čekirala kaj boste ve kej javile....v glavnem na easy, da telo počiva.

punce držte se.

< Sporočilo je popravil športnica -- 12.4.2010 9:38:03 >

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
12.4.2010 9:36:50   
športnica
Teta M, kako je v službi? ne naprezaj se preveč. mislimo nate. kda pa delaš test? 20.4.?
držimo pesti, da bo vse tako kot mora biti do takrat. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil športnica -- 12.4.2010 9:38:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 2387
12.4.2010 11:16:13   
mojškra

mojškra-a res pri tebi je isto? kako pa je s krvavitvami? upam, da še to ne pokasiram jaz......tudi upam, da se pri tebi ustavijo, ter, da imaš pol mir in začneš uživat z bušijemuser posted image user posted image user posted image , kdaj so se pa tebi začele krvavitve? si uredila z ginekom?koliko tednov si noseča? veliko sreče, pa drž pesti za jutri, se slišiva.....user posted image user posted image

špica- srečno jutri, verjetno že spiš....lahko noč

teta m- pazi na pikici in nase

Nič se ne boj glede krvavitev, meni so se začele še takrat ko sem šla dati kri, sta se obe pikici vgnezdili, vendar se je ena nehala boriti, in je umrla, zato so krvavitve, zaradi izumrlega ploda. Ne boš imela krvavitev, veš da ne. Enako imava glede krčev, pa napihnjenega trebuška, pa glede zaprtja. Meni bo kar rito razneslo user posted image user posted image . Vse bo ok, nič bati, jaz sem vseeno drugačen primerek user posted image user posted image . Držim pesti za visoko beto.

Neposredna povezava do sporočila: 2388
12.4.2010 11:34:42   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Mojškra in Jona:ET sem imela 8.4.(četrtek) ,niti ne vem kako se to šteje, jaz mislim da sem 3.dan po ET.(mogoče 4 ???)?
Drugače pa me full križ boli, pa nič ne upam vzeti proti bolečinam in včeraj zvečer mi je bilo grozno slabo,pa še vetrovi me full dajejo...user posted image .,pa dojke so  občutljive.Ne vem a ima to kako vezo s tem da bi včeraj mogla dobiti svojo M, če bi bil naraven cikel? Ker med špikanjem sem jo dobila 10.3.,tako da nekako na 28-30 dni jo dobim....no upam da je bila 10.3. zadnja za vsaj 1 leto....
Tak napihnjen trebuh imam, pa tako topo bolečino notri,ki je bolj izrazita na levi strani(ampak tudi križ me na levi bolj boli)....no pa hormoni delajo svoje, moje počutje niha iz sekunde v sekundo,danes je bil moj na tapeti...user posted image , ne kriv ne dolžen....user posted image

Špica mislim jutri nate!
Nočko in lepe sanje punce!

Teta M- JOJ ti ubožica. Meni so se znaki kar hiter začeli. Trebuh je bil tudi napihnjen. Dan po ET je prvi dan. Če si v četrtek imela ET, je danes četrti dan po ET. Čuvaj se. Tretji in četrti dan sem jaz imela vgnezditev, katera se je pokazala z roza izcedkom, ni pa nujno da se sploh kaj pokaže. Misi na to, da so te bolečine zato, ker se notri nekaj dogaja, in se pripravlja, samo na to misli, pa veliko pij, pij, pij, jaz sem spila skoraj 3,5 l vode na dan takrat, no saj sem bila tudi ful žejna. V glavnem držim pesti zate. Aja, križ je mene ful bolel, pa potlej nisem vedela kaj me boli, ali ledvice ali križ. Kar se pa tiče leve strani, mene tudi bolj na desno vlečeuser posted image , na levi me boli križ, pa tudi ležati ne morem na levem boku ker mi je takoj slabo, tako da na hrbtu tudi ne, ker se mi vrti, na trebuhu nisem navajena, preostane desni bok, tako da me poleg leve strani križa še desni kolk boliuser posted image user posted image user posted image , ko stara baba sem.

Če je bil tvoj na tapeti, ne kriv ne dolžan, je to čisto normalno-še dobro da po vsem tem, niso vsak dan na tapeti. user posted image

Skratka Teta M- ne boš dobila user posted image , in dokler imaš napihnjen trebuh, pa dokler bolijo joškice, pravijo da je to dober znak, da potem nalulaš user posted image . Držim pesti in boš videla da prideš za mano.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojškra -- 12.4.2010 11:36:17 >

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
12.4.2010 12:03:42   
špica84
dober dan eto mene z punkcije.delal mi jo je dr. tomazevic,pridobil smo 24 celicuser posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
12.4.2010 12:58:41   
Anonimen
Špica84 - odlično, to pa je lep rezultat user posted image čez 5 dni pa lepe blastociste k sebi gret in potem +....imela boš pa verjetno še kaj rezervnih bojevnikov user posted image

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2391
12.4.2010 13:12:53   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

dober dan eto mene z punkcije.delal mi jo je dr. tomazevic,pridobil smo 24 celicuser posted image user posted image

vauuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa počivati, upam da te ne boli preveč

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
12.4.2010 13:16:45   
špica84
sem vzela proti bolecinam,pa v postlo ter se racunalnik zraven.
drgac pa me je mal bolelo

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
12.4.2010 13:41:11   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

sem vzela proti bolecinam,pa v postlo ter se racunalnik zraven.
drgac pa me je mal bolelo

Verjamem. Čuvaj se, ker kmalu boš dobila otročke v varstvo user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
12.4.2010 14:05:21   
športnica
špica super. user posted image user posted image user posted image en dan si za mano user posted image user posted image user posted image . so ti rekli kdaj imaš ET? jaz ga imam 16.4. v petek.

zdej pa počivat

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
12.4.2010 14:40:39   
Teta M
Špica: bravooooooooooooooo, draga moja upam da se zavedaš da si ti v tem življenju po mojem mnenju zaključila s špikanjem,saj boš sedaj imela cel kup pingotov, pa sedaj na ET dobiš 2 pikici in ko se boš odločila še za kakšno detece,boš šla po svoje pingvinčke in to je to.....user posted image user posted image user posted image

šPORTNICA: v službi kar ok, so vsi pozorni do mene, pa en velik sendvič sem pojedla, pa me je šef hecal da že jem za 3....user posted image user posted image . Test pa ne vem kdaj bom delala,sploh še ne razmišljam tako daleč, ker sem res še na začetku, pa nočem da se mi vse vrti sedaj okoli tega, tudi v prvem postopku sem si teste kupila nekje okoli 10.dne po ET-ju, pa sem si rekla da ga bom delala 12.dan, pa se je ravno takrat začelo z izcedki,kar se je nadaljevalo z menstruacijo. Tako da ne vem ,bom vsak dan sproti to dala čez....
Kako si pa ti kaj?

< Sporočilo je popravil Teta M -- 12.4.2010 14:43:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 2396
12.4.2010 14:52:29   
špica84
jaz imam et v soboto 17.4
teta m upam da sem resnicno koncala s spikanjem in da se ti z sportnico konc tedna pridruziva

Neposredna povezava do sporočila: 2397
12.4.2010 15:31:08   
jona klara
evo mene s krvnega........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nosečnost potrjena, beta hcg iam 4300 full visok, upam, da ni kaj narobe, da je tako visok, pa verjetno da ne

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
12.4.2010 15:40:55   
jona klara
špica- super za folikle, oz. tako število celic,a je lepo naredil, ni preveč bolelo?zdej pa boš kmalu na konjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

teta m- lepo grej še naprej, da bo masten pluswk čez nekaj dni in se mi pridružiš

športnica- tudi nate mislim in ti pošiljam pozitivo, da boš fajna grelka otročičkov kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2399
12.4.2010 15:42:13   
jona klara
MOJŠKRA-ti pol napišem zs.

Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......