|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
12.4.2010 17:31:51   
Anonimen
user posted image Lepo da misliš na mene.

Vse kaže da kmalu bo, od včeraj me mučijo popadki, so kar močni ampak bom počakala na bolj očitni znak kot je npr odtekanje vode. Ziher je ziher. user posted image
V četrtek (na rok) grem v P, takrat bom zvedla kak pa kaj, saj mi G sploh ni pogledala mv user posted image .
Tak da sem dejansko v nevednosti če sem sploh kaj odprta in vse ostalo. Upam da se do večera al pa vsaj ponoči začne dogajat konkretno, kr sem res že izčrpana. user posted image user posted image user posted image

Pa tak sem si želela da ko me bo začelo matrat, da me zgrabi konkretno, ne pa to dolgotrajno mučenje, ki ga moram trpet. Ah, saj na koncu se pa splača potrpet in čakat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1976
12.4.2010 17:48:37   
nizy
tudi jaz sem danes s prvega ctg-ja in nič , čisto nič se še ne dogaja ,pa 14dni pred rokom user posted image ,... ko sem čakala na ctg so mem peljali še mojo sošolko iz OŠ, ki je zjutraj rodila user posted image user posted image user posted image user posted image , eno pa poslali na urgentni CRuser posted image

naslednji pregled 20.4.+ctg

< Sporočilo je popravil nizy -- 12.4.2010 17:52:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
12.4.2010 17:56:02   
tintin
Amelie: me veseli, da se premika tudi zate....kljub CR, HB da so vsaj ocenili, da je tako bolj varno!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
12.4.2010 18:37:36   
agha
Amelie - super, da so se tako odločili, če je to toliko bolj varno zate!!! Pa boš tudi ti dobila svojo user posted image v roke!!! user posted image user posted image

Tintin -
spet sem ti poslala ZS.user posted image

Malena - če te mučijo redni popadki potem po moje ni za čakat, ker ni nujno, da se bo kakšen drug očiten znak pokazal kot je odtekanje vode. Meni so naročili, če bodo popadki na 5 minut in se ponavljajo 1 uro je treba it v P.

< Sporočilo je popravil agha -- 12.4.2010 18:40:50 >

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
12.4.2010 18:41:17   
Venera

IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Evo mene iz pregleda, sem mislila da bom mogoče le not ostala, pa vendar bomo očitno šli tud mi preko roka user posted image , kot prvo na ctg je blo nekaj malega vidno ma premalo za P, MV že zmehčan, toda za porod še je čas, plodovnice dovol, posteljica ok, mali ok, pretoki ok, teža user posted image  OMG - 4046g in kr velik je sem si zapomnila sam da ma 36 mm veliko glavico in da je to kot bajagi kr dostiuser posted image  kak bom te jaz rodila,ajme meni.

Ka pa to ko sem mela dans pritisk 160/110 pa cela zatečena pa me je hoto kr prvo v P poslat pol pa je raje še enkrat zmeru pa je bil lepši, so mi pa spet kri jemali lih zard tega da nebi bilo kaj narobe.
No trenutno stanje kontrola pritiska na dve uri v kolikor mam spodnji dve vrednosti 2-3x preko 100, lahk kr nazaj šibam v P, sam kaj ko mam zaj tak lepi pritisk, mislimuser posted image  torej v kolikor bo pritisk ok mam NP 15.4.

Aja pa tak informativno, mi je babica povedala da nas je bilo danes 21 na ctg in pregledu in vseh 21 nosi fanteuser posted image  mamma mia, no ja sicer pa smo ženske še tak vedno v prevladiuser posted image user posted image  

Vse ki pa na novo cartate pa le uživajte, jaz bi tudi a bom očitno še mogla malo počakatuser posted image  bo pa pol tolk slajšeuser posted image

Draga moja, sem že mislila, da cartaš, pol pa mi prideš ti s takimi, da imaš visok pritiskuser posted image user posted image user posted image user posted image . mislim! Dol padeš!user posted image .
A praviš, da bo toliko fantkov???? No super, bodo naše punce imele lepo izbirouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
12.4.2010 18:43:47   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

IZVIRNO SPOROČILO: amelie

O, zelena RR user posted image

Zame se je končno nekaj premaknilo. Sem dobila priložnost, da me pogleda še ena druga ginekologinja v porodnišnici (ful mi je otrdeval trebuh in sem se šla pokazat - seveda je v porodnišnici bilo že konec vsega user posted image ), in sem ravno nazaj s svežimi novicami. V sredo mi bodo delali carski rez, ker je tveganje preveliko. Spodaj sem čisto zaprta in nič zmehčana, popadkov ni, otrok je res zelo velik, so mi ga izmerili. Skratka, več je razlogov za kot proti. Jaz se sicer CR bojim, ampak sem po eni strani končno malo pomirjena, ker naravnega poroda očitno ne bom dočakala, pa tudi če bi ga, je zelo tvegan. Jutri grem notri, v sredo pa spoznam mojega velikančka - saj ne morem verjet, čisto novi občutki user posted image user posted image

Grem zdaj prebrat ostalo, sem bila prej preveč pod vtisom vsega user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz mislim, da je bila to kar dobra odločitev ginekologinje :)

user posted image user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
12.4.2010 18:47:04   
ema tiara
ojla souser posted image ...berem da nisem edina kateri se taaaaakooooooooooo vleče,tri dni do roka,jutri ctg pti g,če mi spet reče da sem zaprta ko konzerva se bom razjokalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem pa se hodila danes v terme ptuj namakat-vse ostalo smo že sprobali...petič bom rodila pa tak kot kaže bo tauser posted image user posted image do roka počakala...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu Venera)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
12.4.2010 18:56:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: agha

Malena - če te mučijo redni popadki potem po moje ni za čakat, ker ni nujno, da se bo kakšen drug očiten znak pokazal kot je odtekanje vode. Meni so naročili, če bodo popadki na 5 minut in se ponavljajo 1 uro je treba it v P.

Saj meni so rekli enako, sam bom še malo počakala. Za ziher. user posted image

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1983
12.4.2010 18:59:41   
ema tiara
PA ČESTITKE VSEM SREČNICAM KI ŽE CARTATEuser posted image ...RES VAM PRIVOŠČIM.user posted image ..TAK KRASEN OBČUTEKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
12.4.2010 19:00:55   
ema tiara
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

IZVIRNO SPOROČILO: agha

Saj meni so rekli enako, sam bom še malo počakala. Za ziher. user posted image

mam občutek da še kar nimaš občutka da mogoče gre zares...držim pestiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
12.4.2010 19:31:44   
Anonimen
Tak kot si napisala, ni še tistega občutka ne.

Se mi zdi da ima še naša user posted image   občutek da pa počasi nekaj bo, čudno se stiska k meni kot da bi me rada potolažla al nekaj podobnega, jaz pa še kar čakam na kaj bolj konkretnega. Pa niti ni tak hudo grozno, da ne bi blo za zdržat. Ko gre zares pa je nevzdržno, al ni nujno da je tak? user posted image

(odgovor članu ema tiara)
  Neposredna povezava do sporočila: 1986
12.4.2010 19:43:07   
babyloverka
hja tretjič pišem ta post, morda pa zdaj bo kaj z mene user posted image

amelie najprej te naj poskusim potolažit: prijateljica je imela pred 14 dnevi urgentni cr. danes sem jo videla. izgleda kot da sploh ne bi bila noseča pred tremi tedni. neverjetno. je rekla da jo je naslednji dan pošteno bolelo, res bolelo. potem je bilo pa bolje. in sedaj je baje že vredu. ne sme se tako naprezati ampak to se itak nobena ženska naj nebi po porodu. res sem bila presenečena danes ko sem jo videla da tako dobro izgleda. pomojem je tako bolje, pomisli da ti našopajo umetne in potem se lahko kaj zatakne oziroma porod ne napreduje tako kot bi moral in potem bosta vidva s tvojim velikančkom kaj? boljše je tako, ti pa verjamem da si presenečena in da je v tebi mix čustev.

ema tiara tudi jaz sem premišljevala o toplicah, me mika da bi se šla vsaj enkrat skopala pa malo plavat. bom počakala jutri na pregled da vidim kaj mi reče in če ne bo nič kazalo na porod mislim da ni ovir da se ne bi šla skopat. si imela ti tiste vstavke ki se kupijo v lekarni ali si bila kar brez njih?

malena oh ženska, vso srečo user posted image

wannabemommy a da so bili vsi fantki? hjuj to pa je pravo, to bo dobrih nogometašev v tej sezoni user posted image

nizy boš pa čakala z mano in aprilčico pa cojko user posted image

imam še dve vprašanji na kateri vedno pozabim:
- pred dvema mesecema se mi je začel pojavljat izcedek iz prsi, ponoči, no zjutraj je bila pri vsaki bradavici pika od mleka oziroma kar pač to je.  ni bilo moteče, boleče, sumljivo...pač nekaj kar spada k nosečnosti. pred dvema tednoma se je to umirilo, zakaj, ne vem user posted image  in danes ponoči čutim nekaj mokrega, zjutraj pa se zbudim in ugotovim da so spet flekeci, sem jih bila kar vesela. user posted image  torej vprašanje: imate vse ta izcedek? kako bi si ve razlagale to da ga vmes ni bilo?
- kaj menite o tem da se grem v terme skopat? bom počakal jutri na pregled in če bo rekel da še ni znakov za porod bi šla na kratko kopanje, ne bi skakala v jacuzzi brez skrbi user posted image  in seveda bi v lekarni kupila tudi te vstavke da ne okužim maternice.

in ali katera ve kaj o chi_piti? ne duha ne sluha o njej, onidan so jo zadržali kaj pa zdaj? upam da je ok.

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
12.4.2010 19:46:01   
NATAŠA35
malena ni nujno, da te boli, lahko že imaš popadke, pa so zate mogoče malo šibkejši...če se redno pojavljajo, v enakih zaporednjih, potem ti priporočam, da šibaš v P

ema tiara jaz sem pa mislila, da si že rodila in da cartaš, glede na to, da nosiš petega otroka...sej jaz sem na istem, naša pikica noče še venuser posted image

nizy tudi ti še vedno 2v1user posted image ...imaš pa pozno NP, pri nas naroča na koncu na teden dni, potem pa na dva dni...

cojka samo jaz bom tudi potegnila čez rok, se mi zdiuser posted image user posted image

jaz imam jutri pregled, ker ne morem v sredo, nimam prevoza, z mojim imava en avto, zdaj pa ne smem več vozituser posted image user posted image , in imam CTG, samo kaj ko tudi meni ne pokaže ničuser posted image ...jutri mi bo tudi povedala ali gremo v P, čeprav bi rada da se lepo samo od sebe začne, čeprav z umetnimi gre hitreje in ne boli toliko...pa še zvedeli bomo koliko g ima user posted image ....se pa ne počutim dobro, glava me boli, zebe me, grlo me boli, zgleda da sem se nekje prehladilauser posted image , ampak se ne damuser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
12.4.2010 19:52:14   
memole
Ejla!

Amelie super da boš kmalu cartala pa četudi moraš na CR če je tako bolje zate in otročka je res bolje da ti CR naredijo!

babyloverka jaz se glede izcedka ne bi nič sekirala če enkrat je in enkrat ne!

Za Chi_Pito pa ne vem nič ni še nič javila!
Upam da bo kmali kej javila!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
12.4.2010 19:57:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

malena ni nujno, da te boli, lahko že imaš popadke, pa so zate mogoče malo šibkejši...če se redno pojavljajo, v enakih zaporednjih, potem ti priporočam, da šibaš v P

Hvala za odgovor. user posted image Zdaj grem ležat in gledat na uro. Pa da vidim če gremo danes. user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1990
12.4.2010 20:10:20   
dacy
No ko ste lih debatirale kako bo ko boste rodile, kaksna bo vasa reakcija ... Jaz sem res potocla solzico srece in sicer ko mi je babica rekla ; enega malega fantka imate ... takrat je od srece solzica pritekla user posted image

amelie koncno!!! user posted image user posted image user posted image Nic se ne bat , mislim da je za tebe vsekakor bolji CR kot naravni porod ... No glavno da te koncno porihtajo in da pride ta tvoj velikancek k mamici v narocje user posted image , je pa moja kolegica ze drugi dan po CR bila spodaj in pila kavo user posted image

wannabemommy za mojega Alekseia ves kako glavico ima priblizno , no njegova je pri porodu bila 33,5. tista 2,5cm vec, pa po mojem ne bo neke sile. Ce pa ti bo sila pa kr idi tja pa reci da si mela dvakrat zaporedoma previsok pritisk user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
12.4.2010 20:48:44   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

wannabemommy za mojega Alekseia ves kako glavico ima priblizno , no njegova je pri porodu bila 33,5. tista 2,5cm vec, pa po mojem ne bo neke sile. Ce pa ti bo sila pa kr idi tja pa reci da si mela dvakrat zaporedoma previsok pritisk user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  nevem če nem ki res tak nardilauser posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
12.4.2010 20:52:08   
amelie
Wannabemommy, če jaz prav vidim to, kar piše na listih od danes, ima moj mulček obseg glavice 38,9. user posted image Nisem ziher, da gledam prav, ampak mislim, da je to to. Sem se pa že spraševala, kje si, če so te zadržali, ampak sem potem zaspala popoldne in zdaj vidim, da še vztrajaš med nami user posted image

Glede mojega CR jaz tud mislim, da je to najboljša rešitev, sploh če pomislim, da bi se lahko ure in ure matrala, na koncu pa bi bilo vseeno treba urgentni CR naredit ali pa bi se kaj zapletlo. Sva se pa danes z mojim tako narežala, ko sem bila na CTG-ju, ker je mali najprej spal, potem je pa moj omenil kosilo, pa je trebuh poskočil user posted image user posted image Tako da mi je že zdaj jasno, da bomo dobili dobrega jedca user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem še en krog po stanovanju, mislim, da je še nekaj malega za speglat, moj si je itak sarme nakuhal, tako da lačen ne bo, potem se pa grem s kužkoma igrat, ker ju cel teden ne bom vidla user posted image Jutri zjutraj imam sprejem v porodnišnico, tako da se verjetno ne bom mogla nič več javit. Me prav zanima, koliko novih aprilčkov bo tu, ko se vrnem user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
12.4.2010 20:57:32   
babyloverka
vso srečo amelie user posted image  doživela boš nekaj čudovitegauser posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
12.4.2010 21:02:49   
amelie

IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

vso srečo amelie user posted image  doživela boš nekaj čudovitegauser posted image

Hvala!! user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
12.4.2010 21:14:03   
Anonimen
Amelie: user posted image user posted image user posted image Še malo pa boš cartalauser posted image user posted image Vso srečo!

Vsem ostalim: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1996
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 21:24:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1997
12.4.2010 21:39:04   
Anonimen
Zivjo punce.

Aprilcica, kako lepo, da me pogresas. Pa nic se ne boj zame. Midve greva junija skupaj rodit, remember? Zate se v Trbovlje pridem user posted image user posted image

Imas pa na fb zaklenjen wall, zato tukaj: Vse najboljse za rojstni dan in veliko vsega lepega!! user posted image user posted image user posted image

Sem pa na FB pri nejanejc vidla, da ji je ena cestitala. Tako, da je verjetno to to. Another one bites the dust ... user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1998
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 21:53:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1999
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 22:01:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?