amelie
|
Wannabemommy, če jaz prav vidim to, kar piše na listih od danes, ima moj mulček obseg glavice 38,9. Nisem ziher, da gledam prav, ampak mislim, da je to to. Sem se pa že spraševala, kje si, če so te zadržali, ampak sem potem zaspala popoldne in zdaj vidim, da še vztrajaš med nami Glede mojega CR jaz tud mislim, da je to najboljša rešitev, sploh če pomislim, da bi se lahko ure in ure matrala, na koncu pa bi bilo vseeno treba urgentni CR naredit ali pa bi se kaj zapletlo. Sva se pa danes z mojim tako narežala, ko sem bila na CTG-ju, ker je mali najprej spal, potem je pa moj omenil kosilo, pa je trebuh poskočil Tako da mi je že zdaj jasno, da bomo dobili dobrega jedca Zdaj grem še en krog po stanovanju, mislim, da je še nekaj malega za speglat, moj si je itak sarme nakuhal, tako da lačen ne bo, potem se pa grem s kužkoma igrat, ker ju cel teden ne bom vidla Jutri zjutraj imam sprejem v porodnišnico, tako da se verjetno ne bom mogla nič več javit. Me prav zanima, koliko novih aprilčkov bo tu, ko se vrnem
|