|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
12.4.2010 9:52:16   
tintin
Agha: jeee, super. Sem ti reklauser posted image ...če je spodaj vse nared, potem si obetaj en hiter porod. Najbrž ti bodo predrli plodovni mehur, dali dozo oksitocina (umetnih pop.)...Jaz takoj še enkrat podpišem za tak poroduser posted image . No, tako da si danes privoščita z dragim en lep, nepozaben večer!!

Amelie: uboga, še vedno vztrajaš...upam, da ti kmalu sprožijo. Meni so sprožili 6. dan po roku...sicer lep porod, ampak Vasja je takrat že pokakal plodovnico in ga je bilo treba hitro ven spravit.

No, jaz tokrat UPAM da se začne prej. Čez vikend mi je precej trebuh otrdeval...samo nikoli zadost, da bi temu rekla popadek.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
12.4.2010 9:53:30   
amelie

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10
ampak dobim pa kar tak naval srbečice, pa bi se kot pes drgnila ob sedežno

user posted image user posted image user posted image sej vem, da ni smešno, ampak tako slikovito si to opisala, da sem se na glas zasmejala user posted image

Drugače pa VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da bi čim prej cartala svoje detece! Lepo praznuj! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
12.4.2010 9:54:33   
tintin
aja, želela sem še to napisat...

ko so meni rekli takrat, da grem rodit sem bila tudi total v šoku...kar na jok mi je šlo (v smislu, zdaj gre pa zares, končno bom spoznala svojega user posted image )...

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
12.4.2010 9:56:26   
živa
photo, bela boča in majas, user posted image  za dojenčke user posted image . In da boste čim hitreje ujeli ritem in začeli uživati skupaj.

Meni se pa še nič ne mudi user posted image . Že cel vikend končno gnezdim user posted image .

agha, drži se jutri user posted image . Ko dobimo vse melčke v roke in pridemo k sebi, pa se lahko spet v B. na kaki tortici dobimo user posted image . Jaz že komaj čakam, da začnem spet jest kaj sadno-čokoladno-cukrastega user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
12.4.2010 9:58:30   
amelie
tintin, kako pa so ugotovili, da si je pokakal plodovnico? se vidi to na UZ sploh? user posted image

didi5, zdaj je pa dost s to starostjo ... user posted image če si ti bla pred 4 leti stara 26, potem sva midve nekje isto stare - jaz se počutim kot smrklja in se nameravam tako počutit še lep cajt, **** gleda te cifre user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
12.4.2010 9:59:17   
agha
Hvala vsem za spodbudo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tintin -
hvala, res si uganila!!! user posted image user posted image Upam, da bo moj porod tak, kot je bil tvoj prvi!!

In trenutno me oblivajo solze sreče...kaj bo šele jutri, ko bodim bebija v roke!!!user posted image user posted image user posted image Saj bo solz celo morje!!! user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
12.4.2010 10:01:00   
tanika1
Aprilčica vse najboljše! Želim ti čimlažji porod on da boš kmalu cartala svojega user posted image !

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
12.4.2010 10:04:40   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

tintin, kako pa so ugotovili, da si je pokakal plodovnico? se vidi to na UZ sploh? user posted image

didi5, zdaj je pa dost s to starostjo ... user posted image če si ti bla pred 4 leti stara 26, potem sva midve nekje isto stare - jaz se počutim kot smrklja in se nameravam tako počutit še lep cajt, **** gleda te cifre user posted image

Saj se samo zajebavam. Saj jaz se tudi tak počutim. Vsakič ko me kdo vpraša koliko sem stara, se v moji glavi izpiše št. 25 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kar ne morem dojet da sem 30:):):) Ma itak vsi ki me poznajo vejo - da sem otrok po srcu in da me ne smejo izzivat 2* za kaj ušpičit. Življenje je prekratko, da bi bila non-stop resna user posted image user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
12.4.2010 10:11:37   
amelie

IZVIRNO SPOROČILO: didi5
Življenje je prekratko, da bi bila non-stop resna user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 10:15:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1935
12.4.2010 10:15:09   
didi5

Jooooj - v celi nosečnosti nisem tolk čokaled požrla kot v zadnjih 15 min. Pa kofe gor - zdaj pa grem na ctg. Upam, da bo kaj pomagalo in naša pupika ne bo spet spala. Bom v zadnjih dnevih kipnila ko ptujski krof user posted image user posted image user posted image user posted image

Če se ne javim do večera - sem v porodnišnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
12.4.2010 10:26:42   
Anonimen
Amelie, tanika, cojka: hvalauser posted image user posted image Najbolj si seveda želim, da bi najin zakladek čimprej držala v rokahuser posted image

Cojka, jaz sem že mislila, da si šla rodituser posted image user posted image

Kje je pa Tropical?? Pa Aglaie že tudi nisem zasledila lep čas...

Didi, jaz upam, da boš ostala notriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1937
12.4.2010 10:28:54   
živa
Aprilčica, vse najboljše še od mene user posted image , želim ti pa zdravega in pridnega otročka user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
12.4.2010 10:34:56   
dacy
Homoni pa baje rabijo še vsaj 3 mesece, da se pomirijo :):):) Če nočej dedci pomagat jih bomo pa tak ob živce spravle user posted image user posted image user posted image user posted image

Pod to se pa podpisem ... user posted image user posted image user posted image Ceprav se vedno imam obcutek da bo mene moj dragi ob zivce spravo na case ... danes naprimer, mi ze od kar se je zbudil , tezi, da je on lacen , ga pa vprasam kaj bi jedo in mi rece ne vem in pol mu jaz seveda nic ne nardim in zdaj tecnari kak je bogi da ga kr lacnega pustim in da mu nic nocem dat itd... ja pa grrrrrr , da bi si pa sami vzeli pa je prehudo, bi si mogoce lahko roko zlomo ce bi kaj prijel prevec ... user posted image

agha ja vso sreco jutri user posted image ... A so ti kaj povedali kako ti bodo sprozli porod ? A bos dobila tableto , gel ali na infuzijo umetne popadke ? A odprta si ze kaj ?

amelie mekonijska plodovnica se opazi na amnioskopiji ... na UZ se ne vidi to , ker pol bi pri meni G opazil da se je tamali pokakal , so pa vidli sele drugi dan ko mi je plodovnica sla ...

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 10:44:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1940
12.4.2010 10:50:26   
agha

agha ja vso sreco jutri user posted image ... A so ti kaj povedali kako ti bodo sprozli porod ? A bos dobila tableto , gel ali na infuzijo umetne popadke ? A odprta si ze kaj ?

Dacy
- odprta sem že od prejšnjega tedna (koliko točno mi danes ni povedal, prejšnjo sredo sem bila cca 2 cm - za njegov debeli palec user posted image ), MV je čisto zmehčan, skratka vse je že pripravljeno tam spodaj za porod. In tudi amnioskopijo so mi danes delali z najdebelejšo "palico", kar pa je babica komentiarala kot super stanje za porod... da ko enkrat delajo s tem, potem je pa res že čas... Kako mi bodo porod sprožili pa ne vem točno. Če sem prav razumela z umetnimi popadki. A se jih da dobiti na več načinov? user posted image Mislim, da bo šlo tako kot je napisala tintin, predrtje plodovnega mehurja in umetni popadki.
Kako je šlo pa to pri tebi?

Aprilčica -  vse naj naj tudi od mene!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
12.4.2010 11:22:23   
tintin
Umetne - če je ženska primerno "odprta" in zmehčana potem je kar infuzija....Pri meni so jo sicer malo predozirali...oz je moja maternica preobčutljivo reagirala...in sem takoj zašopala na popadke na 2 min, ki so bili ful močni. Je bolelo, ampak je bilo pa ultra hitro mimo.

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
12.4.2010 11:24:30   
dacy
agha tebi bodo verjetno dali gel ali pa po infuziji umetne popadke ... no bodi srecna da se lepo odpiras in da je spodaj vse zmehcano in da ne bos dobila tablete za umetne popadke in mehcanje MV , te tablete so najhujse . Ja nimam kaj za rect ... vso sreco jutri , naj ti hitro mine in da cim prej pocartas to svojo strucko user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
12.4.2010 11:29:10   
tintin
kot je napisala ena od mojih predhodnic....mekonijska plodovnica se vidi z amnio...samo tudi to je tako-tako...jaz sem imela na amnio plodovnico še mlečno, čez slabo uro in pol ko so mehur predrli pa zeleno....

Agha: good luck jutri! Ja solzic sreče bo verjetno vellliko! Midva imava najin prvi porod posnet na kratkem filmčku (ko je Vasja ven prilezel) in se zmerom znova zjokam....sploh nad besedami "Vasko je, fantek je". Kajti z mojim sva bila zmenjena, da ko pride dete ven, da on pove z imenom kaj imavauser posted image No, tudi tokrat bo upam tako!

No, mi smo se včeraj s taščo zmenili, da pride če/ko se začne porod....anytime, tudi ponoči. Sicer ima iz Jesenic nekaj vožnje (recimo okol 40 min), ampak trenutno je najbolj zanesljiva opcija...in moram rečt, da sem se tudi jaz po svoje oddahnila. Največja skrb mi je bila kam in kako z Vasjo, če se kaj začne...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
12.4.2010 12:03:44   
didi5

Jaz sem nazaj s ctg. Popadkov ni!!! user posted image user posted image user posted image user posted image To kar me tišči, pa križ in te fore, se očitno mala sidra vedno bolj nizko.

Pri svojem ginekologu sem zaključla (mi je kar čudno, ker so kolegice do zadnjega bile pri njem, tudi če so bile čez rOk) ampak na PDP (torej v sredo) direkt v P, pol pa da vidimo naprej.

Tiste, ki ste začele hodit v P - kaj vse so vam na datum naredili?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
12.4.2010 12:06:25   
Anonimen
živa, agha: hvalauser posted image user posted image

Kako dolgo te sploh pustijo po roku? Verjetno odvisno od P do P, ne? A amnioskopija se dela pa šele na predviden PDP in nič prej?

Cojka: no, še 3 dni maš časuser posted image user posted image

Jutri imam spet ctguser posted image user posted image user posted image user posted image Sem že danes slabe volje, ko samo pomislim... Pa že ob 8.00 imam, se spet ne bom nič naspalauser posted image

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1946
12.4.2010 12:09:46   
Anonimen
Didi: user posted image user posted image user posted image Če ti ctg-ji so kar nekaj!! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1947
12.4.2010 12:16:10   
agha
Tintin in dacy - aha, tako gre to, hvala za informacije... torej me čakajo umetni popadki, ki jih dobim z infuzijo, če me ne bodo prehiteli ta pravi do jutri zjutraj. user posted image user posted image No, kakorkoli, našauser posted image je na poti!!!!user posted image user posted image user posted image

Tintin - tole si pa res dobro zrihtala s taščo, si zdaj lahko mirna, da bo tvoj dragi ob tebi in da ti bo v podporo, ko ga boš rabila!!!user posted image user posted image user posted image Vajina ideja o tem, da je on povedal, da imata fantka se mi pa zdi res super! Jo bom kar ukradla!!user posted image user posted image user posted image Jaz močno upam, da bo moj dragi kakšno slikico naredil, ko se bo otroček rodil, da ne bo od sreče "zmrznil".user posted image user posted image user posted image No, če pa bo, mu pa tudi ne bom zamerila, jo bo pa kakšno uro kasneje....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
12.4.2010 12:16:39   
tintin
Aprilčica: vse naj, naj! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
12.4.2010 12:20:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Aprilčica: vse naj, naj! 

Hvalauser posted image

Agha: a si že kaj dela scenarij v glavi kako bo, ko boš rodila?? Jaz imam že prav prebliske... Ne vem, a bova jokala od sreče, ali bova kar gledala user posted image ... Malo se mi že bledeuser posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?