|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
12.4.2010 12:24:17   
agha
Aprilčica - meni so amnioskopijo začeli delati 2 dni pred PDP in potem vsak drugi dan. Tako se je odločil moj G, je pa odvisno od G do G. Sicer pa se ne dela nikjer več rutinsko razen v Kranju, sem pa na zadnjem pregledu pri G dobila napotnico za to. 

Didi5 - CTG ni ravno zanesljiva naprava in včasih pokaže popadke, ki jih sploh ni, drugič pa ne pokaže popadkov četudi so...ne se obremenjevat zaradi te "mašine".user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
12.4.2010 12:31:01   
NATAŠA35
arilčica vse najboljše user posted image user posted image user posted image bi bilo super, če bi danes tudi cartala, no mogoče se pa to le uresniči, časa je še dovolj...meni se na žalost ta želja ni uresničila user posted image user posted image

starost madonca ste pa res stare user posted image user posted image ...kaj bi pri meni rekli, ko jih štejem že 35 let user posted image

cojka madonca sem mislila, da si res šla v P user posted image user posted image user posted image

jaz zdaj še malo pospravim, dam prati, potem pa kmalu en za drugim moji deci priklapljajo user posted image user posted image ...pol pa moram G poklicat, če lahko prestavim pregled na jutri, ker nimam prevoza za v sredouser posted image ...upam,da se bo dalo

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
12.4.2010 12:31:26   
agha

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Agha: a si že kaj dela scenarij v glavi kako bo, ko boš rodila?? Jaz imam že prav prebliske... Ne vem, a bova jokala od sreče, ali bova kar gledala user posted image ... Malo se mi že bledeuser posted image user posted image

Ja, si nekako poskušam predstavljat user posted image user posted image ... Čeprav bo na koncu mogoče čisto drugače. Jaz mislim, da bom nekaj časa lahko samo jokala od sreče, ko bom zagledala tisto štručko... pa tudi moj dragi mislim, da se ne bo moral upret svojim čustvom...user posted image user posted image Tako da bova jutri verjetno tam dva objokanca! user posted image user posted image user posted image
In veš kaj, nič se ti ne bledeuser posted image user posted image , mislim, da je to čisto normalno, da o tem razmišljaš...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
12.4.2010 12:36:51   
tintin
agha: user posted image verjetno bo res zelo čustven dan...midva kar nisva mogla verjet, da je tista mala (pa ni bila mala, ampak kar ornk) štručka najinauser posted image . Sploh pa so mene presenetile tiste dodelane obrazne poteze najinega user posted image ....oh ja, še malo in bomo videli če bo drugi kaj podobenuser posted image

Aja, na ZS sem ti pustila moj gsm, če želiš mi lahko jutri pošlješ sms, da objavimo tvojo novičkouser posted image

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
12.4.2010 12:37:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: agha

Agha: a si že kaj dela scenarij v glavi kako bo, ko boš rodila?? Jaz imam že prav prebliske... Ne vem, a bova jokala od sreče, ali bova kar gledala user posted image ... Malo se mi že bledeuser posted image user posted image

Ja, si nekako poskušam predstavljat user posted image user posted image ... Čeprav bo na koncu mogoče čisto drugače. Jaz mislim, da bom nekaj časa lahko samo jokala od sreče, ko bom zagledala tisto štručko... pa tudi moj dragi mislim, da se ne bo moral upret svojim čustvom...user posted image user posted image Tako da bova jutri verjetno tam dva objokanca! user posted image user posted image user posted image
In veš kaj, nič se ti ne bledeuser posted image user posted image , mislim, da je to čisto normalno, da o tem razmišljaš...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vso srečo jutriuser posted image user posted image Kako lepouser posted image user posted image

NATAŠA: hvala, ampak mislim, da se mi ne bo ˝posrečilo˝ roditi danes. Zdaj upam, da bo vsaj do 21ga, ko smo še ovenčki, po 21.4. bom verjetno molila, da bi rodila vsaj v apriluuser posted image user posted image Tečnobauser posted image

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1955
12.4.2010 13:00:35   
agha
Tintin - sem dodala tvoj GSM in odgovorila na ZS.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
12.4.2010 13:24:51   
NATAŠA35

IZVIRNO SPOROČILO: agha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vso srečo jutriuser posted image user posted image Kako lepouser posted image user posted image

NATAŠA: hvala, ampak mislim, da se mi ne bo ˝posrečilo˝ roditi danes. Zdaj upam, da bo vsaj do 21ga, ko smo še ovenčki, po 21.4. bom verjetno molila, da bi rodila vsaj v apriluuser posted image user posted image Tečnobauser posted image

ja, sej boš rodila v aprilu, sigurno...user posted image user posted image sej bomo vse rodile v apriluuser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
12.4.2010 13:29:50   
memole
Ejla!

Kako kej?

Jaz sem šla odspat svojo kitico in je prav pasalo!user posted image user posted image

Aprilčica
mene pa ni nič srbelo,sam šok me je ko sem vidla kakšna stegna imam kot da bi žile tok ven pogledale pa še tako rdeče potem je pa vse skup izginilo srbelo pa nič!user posted image
Pa vse naj naj in da bi čimprej cartala!

agha naj ti jutri čimprej mine porod da boš čimprej cartala pa brez kakih hudih bolečin!

Zunaj imamo sončka in burjo!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
   [Brisano sporočilo]
12.4.2010 13:42:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1959
12.4.2010 14:14:03   
Venera
majas iskrene čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No, pa ti je le uspelo!user posted image
Čestitke tudi vsem ostalim mamicam. Ve, ki pa še čakate, pa upam, da boste kmalu "rešene" in boste lahko uživale v materinstvu!

Mi smo super, Eva je ful pridna, skoraj ne vemo, da jo imamo!user posted image user posted image user posted image user posted image . Jutri imava kontrolni pregled v bolnici, ker se je prej rodila. pa da vidim, koliko se je zredila. Se mi zdi, da ima že kar lepa okrogla lička.
Sem pa ravno danes primerjala sliki mojih princesk in sta si ful podobni, tako, da približno že vem, kaj me čaka!user posted image user posted image user posted image user posted image

Wannabemummy, upam, da boš danes že cartala. močno držim pesti!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
12.4.2010 14:24:22   
Getreal
Aprilčica vse najboljše!!!! user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

agha upam da bo ju3 na porodu šlo vse kot po maslu!! user posted image Držim pesti!

didi5 midve smo danes imele identični pregled user posted image ctg je bil zelo lep, ta mala je migala 100 na uro tko da je bla ginekologinja vsa srečna, ker če ne vedno dopoldan spi, ponoči pa divja user posted image user posted image isto me je zaključla, tko kot tebe tvoj,  tko da zdaj če bo karkoli moram v postojno v porodnišnico - ona se mi je odpovedala user posted image user posted image sicer pa na rok na pregled v P. tudi mene zanima kaj se zgodi na tem pregledu. Ginekologinja mi je rekla, da če bom odprta me bodo obdržali, če ne pa poslali domov in čez 2 dni nazaj user posted image Sicer pa sem ugotovila, da mi uradno sploh ni spremenila roka na 13.4. kot bi mi mogla, ampak mi je pustila rok na 14.4.---kao sej en dan pa res ni pomemben user posted image user posted image tko da jz že celo nosečnost mislim da mam rok 13 mam pa 14, ampak ok no..meni je 13 bolj všeč, uradno pa lahko grem do porodnišnice šele v sredo, tako kot ti. pa svetovala mi je naj bom tešča tisti dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
12.4.2010 14:46:58   
babyloverka
hej user posted image  in mamice user posted image

kako ste?

aprilčica vse najboljše!! user posted image user posted image

cojka o pa si še tu? tudi jaz sem te že poslala v rim. ni pa tropical in aglie??

agha sem brez besed. ganjena user posted image  čudovito da boš jutri cartala svojo štručko user posted image  veliko sreče in nepozabnih trenutkov želim user posted image

jaz sem pa danes cartala malo pupiko, staro dva tedna. in sem si mislila sama pri sebi naj našemu malemu pove da je lepo tu zunaj, da naj pride ven user posted image  sploh se je nisem mogla nagledat, ne morem verjet kako čudovita so ta mala bitja user posted image

glede moških: sem premišljevala včeraj o tem in ugotovila da moški res ne morejo enako spremljati nosečnosti kot me. nas namreč ta mala pikica nonstop opominja da je v trebuhu, čutiš jo. moški pa ve da pričakuje otroka ko se pač spomni user posted image  so pa eni bolj dosledni za naše težave kot drugi. in eni znajo to bolje izrazit kot drugi. moj spada med tiste ki mu ne gre z pozornostjo, besedami user posted image  ampak ok, bom že nekako preživela. samo molim boga da mi en bi v porodni hodo ven z izjavami češ da so že vse preživele ipd. ker potem ga lahko res samo še nabutam user posted image  in hormoni po porodu? divjajo, sto na uro, tako pač je, ne moremo vplivat na to. saj če pomisliš kaj se ženski zgodi, telesno in psihično. iz trebuha pride štručka ki je v tebi rastla 9 mesecev. pride z naporom ti pa si vsa čustvena in gledaš to dete. ampak tega ne moreš prespat in se pomirit. treba je začet dojit otroka, hkrati pa ti telo okreva po takem delu. ampak verjamem da je fajn.
moj bo očetovski dopust vzel takoj. se mi zdi da bo tako najbolj primerno. zakaj? zato ker je pomojem lažje, da ko prideš domov, da vzpostaviš neko rutino in da se z otrokom navadita na vse. in zagotovo ima ženska prve dni največje bolečine tako da ti lahko takrat moški kaj pomaga.
sem pa danes premišljevala da če bi moj pikec v trebuhu vedel kako zelo zelo zeloooo si ga želim pocartat in poljubit bi menda že prišel ven user posted image

didi5 in natasa35 nista stare user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
12.4.2010 15:20:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Tiste, ki ste začele hodit v P - kaj vse so vam na datum naredili?

To tudi mene zanima.
Aja pa še eno vprašanje, je treba v P ostat in čakat kdaj bo, al spustijo domov al je vse to odvisno od zdravnika?

Aprilčica- Vse najlepše še tukaj! user posted image

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1963
12.4.2010 15:29:32   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: Getreal

lahko grem do porodnišnice šele v sredo, tako kot ti. pa svetovala mi je naj bom tešča tisti dan...

Tešča??? Me pobere, če moram pol tam dolgo čakat al pa da me kar zadržijo. Jaz imam v torbi namreč zraven polnozrnate kekse - so mi moje prijateljice tako svetovale - ker jih je bila večina tako lačnih med in po porodou user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak meni ni nič kaj takega omenil - ne vem niti če lahko grem recimo popoldan (ker me takrat lahko moj dragi pelje)??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
12.4.2010 15:39:07   
Anonimen
NATAŠA: jaz upam, da bo v apriluuser posted image user posted image user posted image

Memole: hvalauser posted image Jaz sem pa danes ugotovila, da, če se kraspam po zapestju, da mi iztopijo ene pikice. Cela štalauser posted image user posted image Se tolažim, da bo po porodu boljšeuser posted image

Cojka: bodi vesela, da nimaš ctg-jev, meni grejo tako na živce. Pa samo en avto imava pri hiši, pa je potem problem, ko ga jaz nujno rabim, da pridem do Trbovelj, tam pri bolnici nimaš kam parkirat, potem sem ga prejšnji teden pustila na enem parkirišču, pa so me še zaparkirali. Da ne omenjam, da imava na avto alarm in sva imela v avtomobilu enega ****** pajka, ki se je veselo šetal po svoji mreži in mi tako sprožil alarm. Sem skoraj živčnega fasalauser posted image user posted image Danes mi je smešno, prejšnji teden bi se pa skoraj zjokalauser posted image Saj bova kmalu rešeneuser posted image user posted image user posted image

Venera: user posted image user posted image user posted image za Evo. Pa fajn zrihtajta jutri na pregleduuser posted image

Getreal: hvalauser posted image   Waaa, ti si pa že čisto blizuuser posted image user posted image Daj uštimaj danes, nouser posted image user posted image Si bom zapomnila datumuser posted image

Babyloverka: hvalauser posted image

Malena: hvalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1965
12.4.2010 15:47:09   
babyloverka
tudi jaz nimam ctg-jev. user posted image  očitno so navade od ginekologa do ginekologa res različne. no jutri imam pregled pa bom videla kako in kaj. upam da stvar napreduje, da se spodaj mehčam in da mi bo kmalu ratalo rodit

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
12.4.2010 15:51:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

tudi jaz nimam ctg-jev. user posted image  očitno so navade od ginekologa do ginekologa res različne. no jutri imam pregled pa bom videla kako in kaj. upam da stvar napreduje, da se spodaj mehčam in da mi bo kmalu ratalo rodit

Držim pestke Babyloverkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babyloverka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1967
12.4.2010 16:19:28   
katy83
da še malo nosečke pozdravim.

Se mi kar smilite, ko imate težave z nosečnostjo, pa z dragimi, pa rodit bi rade šle, pa še kaj se najde. user posted image   Ah, saj bo. Sem ravno razmišljala, da če ne bi predčasno rodila, bi jaz bila zdaj v podobni situaciji kot ve. user posted image   No, pa nisem. Še 6 dni pa bo Timotej star 1 mesec. user posted image  Saj ne morem verjet. user posted image

Je ena zadnjič spraševala kako je možno, da smo še na netu mamice toliko aktivne. Mislim, da Ela, ne? No, jaz vam pač iz moje izkušnje povem, da je Timotej čez dan zelo priden, spi, je, pa tudi če je buden, ni panike. Se kr sam zaposli z opazovanjem okolice. user posted image  ponoči pa so loterije. Včasih je čisto ok, se zbudi, poje svoj obrok, paže spi dalje, včasih zna bit spanje neka tabu tema user posted image  ...user posted image
Jaz vam vsem povem, da ni tak hudo. user posted image  Vse bo tako kot treba. user posted image

Aprilčica. tebi pa želim vse najboljše za tvoj rojstni dan. Naj se ti uresničijo vse skrite želje, pa bodi še naprej taka faca kot si. user posted image  Čeprav se še ne poznava, imam občutek, da so user posted image  punca. Aja, pa čim lažji porod seveda. user posted image

Amelie - user posted image   Sploh ne vem kako te naj potolažim. user posted image   Saj bo. Misli na to, da bomo kmalu sedele pred Pohorsko kavarno z našimi user posted image  in čvekale. user posted image

Wannabemommy in Fiška - kdaj prideta k meni na obisk? user posted image  Da ne bosta prej rodili. user posted image

Aja, pa čestitke vsem novim mamicam. (Majas, Bela buča, še katera user posted image ) user posted image user posted image user posted image

lp, Katy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
12.4.2010 16:28:13   
memole

NATAŠA: jaz upam, da bo v apriluuser posted image user posted image user posted image

Memole: hvalauser posted image Jaz sem pa danes ugotovila, da, če se kraspam po zapestju, da mi iztopijo ene pikice. Cela štalauser posted image user posted image Se tolažim, da bo po porodu boljšeuser posted image

Cojka: bodi vesela, da nimaš ctg-jev, meni grejo tako na živce. Pa samo en avto imava pri hiši, pa je potem problem, ko ga jaz nujno rabim, da pridem do Trbovelj, tam pri bolnici nimaš kam parkirat, potem sem ga prejšnji teden pustila na enem parkirišču, pa so me še zaparkirali. Da ne omenjam, da imava na avto alarm in sva imela v avtomobilu enega ****** pajka, ki se je veselo šetal po svoji mreži in mi tako sprožil alarm. Sem skoraj živčnega fasalauser posted image user posted image Danes mi je smešno, prejšnji teden bi se pa skoraj zjokalauser posted image Saj bova kmalu rešeneuser posted image user posted image user posted image

Venera: user posted image user posted image user posted image za Evo. Pa fajn zrihtajta jutri na pregleduuser posted image

Getreal: hvalauser posted image   Waaa, ti si pa že čisto blizuuser posted image user posted image Daj uštimaj danes, nouser posted image user posted image Si bom zapomnila datumuser posted image

Babyloverka: hvalauser posted image

Malena: hvalauser posted image

Meni se je v prvi nosečnosti roka napihnila!
Me je zasrbela sem se popraskala in v sekundi je bla kot tista bela rokavica ko jo napihneš!user posted image user posted image
Tako da ja po porodu bo vse ok,vse to bo zginlo!
Jah kaj čmo moremo sprejet to kar nosečnost prinese če hoče mot te male štručke!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
12.4.2010 16:31:49   
Getreal
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

IZVIRNO SPOROČILO: Getreal

lahko grem do porodnišnice šele v sredo, tako kot ti. pa svetovala mi je naj bom tešča tisti dan...

Tešča??? Me pobere, če moram pol tam dolgo čakat al pa da me kar zadržijo. Jaz imam v torbi namreč zraven polnozrnate kekse - so mi moje prijateljice tako svetovale - ker jih je bila večina tako lačnih med in po porodou user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak meni ni nič kaj takega omenil - ne vem niti če lahko grem recimo popoldan (ker me takrat lahko moj dragi pelje)??? user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe ja vidiš meni se hvalabogu vse izide user posted image V postojni so rekli, da se moramo narisat na PDP pri njih obvezno zjutraj, ker če ne bodo grdo gledali user posted image user posted image user posted image tko da bom po vseh izračunih najkasnej popoldan že lahko mlela vse kar mi pade pod roke user posted image user posted image user posted image

ma meni je rekla naj bom tešča v slučaju kakšnega carskega reza al kej takega. Vsaj tako sem štekala jaz...Čeprav mi carski rez ne grozi, da ne bo pomote. Očitno je taka praksa, da pač prideš tešč...bwo.

No nej še ktera napiše kaj se ji zdi zakaj bi blo to potrebno user posted image

Aprilčica
ja jz bi takoj šla danes štimat, ma ne vem če bo zneslo user posted image Slabo kaže, da bi se naši punci kam mudilo... po moje boš še ti pred mano rodila user posted image

katy83 joj jaz upam da bo naša punca tudi tko pridna kot vaš Timotei user posted image user posted image blažene želje vsake mamice user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
12.4.2010 16:41:09   
agha
Najprej hvala vsem za lepe želje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pregled na tešče - meni so tudi naročili, da moram biti pred vsakim pregledom v tem času, torej amnioskopijo v mojem primeru, tešča. Razlog za to pa je bil,da če slučajno karkoli ne bi bilo OK in bi morala iti takoj rodit...

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
12.4.2010 16:41:26   
amelie
O, zelena RR user posted image

Zame se je končno nekaj premaknilo. Sem dobila priložnost, da me pogleda še ena druga ginekologinja v porodnišnici (ful mi je otrdeval trebuh in sem se šla pokazat - seveda je v porodnišnici bilo že konec vsega user posted image ), in sem ravno nazaj s svežimi novicami. V sredo mi bodo delali carski rez, ker je tveganje preveliko. Spodaj sem čisto zaprta in nič zmehčana, popadkov ni, otrok je res zelo velik, so mi ga izmerili. Skratka, več je razlogov za kot proti. Jaz se sicer CR bojim, ampak sem po eni strani končno malo pomirjena, ker naravnega poroda očitno ne bom dočakala, pa tudi če bi ga, je zelo tvegan. Jutri grem notri, v sredo pa spoznam mojega velikančka - saj ne morem verjet, čisto novi občutki user posted image user posted image

Grem zdaj prebrat ostalo, sem bila prej preveč pod vtisom vsega user posted image

< Sporočilo je popravil amelie -- 12.4.2010 16:46:04 >

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
12.4.2010 16:54:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Zame se je končno nekaj premaknilo. Sem dobila priložnost, da me pogleda še ena druga ginekologinja v porodnišnici (ful mi je otrdeval trebuh in sem se šla pokazat - seveda je v porodnišnici bilo že konec vsega user posted image ), in sem ravno nazaj s svežimi novicami. V sredo mi bodo delali carski rez, ker je tveganje preveliko. Spodaj sem čisto zaprta in nič zmehčana, popadkov ni, otrok je res zelo velik, so mi ga izmerili. Skratka, več je razlogov za kot proti. Jaz se sicer CR bojim, ampak sem po eni strani končno malo pomirjena, ker naravnega poroda očitno ne bom dočakala, pa tudi če bi ga, je zelo tvegan. Jutri grem notri, v sredo pa spoznam mojega velikančka - saj ne morem verjet, čisto novi občutki user posted image user posted image

Grem zdaj prebrat ostalo, sem bila prej preveč pod vtisom vsega user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1973
12.4.2010 17:04:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo, pa boš spoznala svoj mali zakladekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Getreal: noč je še dolgauser posted image user posted image Ti kar uštimajuser posted image user posted image

Katy: hvalauser posted image , pa upam, da se bova uspeli spoznatiuser posted image user posted image Užiavj z malim sončkomuser posted image

Malena: kako si pa ti kaj? Kaj kaže ne to, da šibneš v P?

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1974
12.4.2010 17:29:27   
Wannabemommy
Evo mene iz pregleda, sem mislila da bom mogoče le not ostala, pa vendar bomo očitno šli tud mi preko roka user posted image , kot prvo na ctg je blo nekaj malega vidno ma premalo za P, MV že zmehčan, toda za porod še je čas, plodovnice dovol, posteljica ok, mali ok, pretoki ok, teža user posted image  OMG - 4046g in kr velik je sem si zapomnila sam da ma 36 mm veliko glavico in da je to kot bajagi kr dostiuser posted image  kak bom te jaz rodila,ajme meni.

Ka pa to ko sem mela dans pritisk 160/110 pa cela zatečena pa me je hoto kr prvo v P poslat pol pa je raje še enkrat zmeru pa je bil lepši, so mi pa spet kri jemali lih zard tega da nebi bilo kaj narobe.
No trenutno stanje kontrola pritiska na dve uri v kolikor mam spodnji dve vrednosti 2-3x preko 100, lahk kr nazaj šibam v P, sam kaj ko mam zaj tak lepi pritisk, mislimuser posted image  torej v kolikor bo pritisk ok mam NP 15.4.

Aja pa tak informativno, mi je babica povedala da nas je bilo danes 21 na ctg in pregledu in vseh 21 nosi fanteuser posted image  mamma mia, no ja sicer pa smo ženske še tak vedno v prevladiuser posted image user posted image  

Vse ki pa na novo cartate pa le uživajte, jaz bi tudi a bom očitno še mogla malo počakatuser posted image  bo pa pol tolk slajšeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

stari starši
watershine

se želijo umešavati v vzgojo vaših otrok?

da (55%)

ne (45%)

Število vseh glasov: 410

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!