katy83
|
da še malo nosečke pozdravim. Se mi kar smilite, ko imate težave z nosečnostjo, pa z dragimi, pa rodit bi rade šle, pa še kaj se najde. Ah, saj bo. Sem ravno razmišljala, da če ne bi predčasno rodila, bi jaz bila zdaj v podobni situaciji kot ve. No, pa nisem. Še 6 dni pa bo Timotej star 1 mesec. Saj ne morem verjet. Je ena zadnjič spraševala kako je možno, da smo še na netu mamice toliko aktivne. Mislim, da Ela, ne? No, jaz vam pač iz moje izkušnje povem, da je Timotej čez dan zelo priden, spi, je, pa tudi če je buden, ni panike. Se kr sam zaposli z opazovanjem okolice. ponoči pa so loterije. Včasih je čisto ok, se zbudi, poje svoj obrok, paže spi dalje, včasih zna bit spanje neka tabu tema ... Jaz vam vsem povem, da ni tak hudo. Vse bo tako kot treba. Aprilčica. tebi pa želim vse najboljše za tvoj rojstni dan. Naj se ti uresničijo vse skrite želje, pa bodi še naprej taka faca kot si. Čeprav se še ne poznava, imam občutek, da so punca. Aja, pa čim lažji porod seveda. Amelie - Sploh ne vem kako te naj potolažim. Saj bo. Misli na to, da bomo kmalu sedele pred Pohorsko kavarno z našimi in čvekale. Wannabemommy in Fiška - kdaj prideta k meni na obisk? Da ne bosta prej rodili. Aja, pa čestitke vsem novim mamicam. (Majas, Bela buča, še katera ) lp, Katy
|