|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
12.4.2010 13:20:27   
lidik
evo mag3 obljuba izpolnjena user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 276
12.4.2010 13:34:04   
mag3
pridna Lidik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 277
12.4.2010 13:35:02   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mag3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj jaz tudi dobim kakšno? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 278
12.4.2010 13:35:30   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

miskula najin dopust bo verjetno Toskana (prej sva želela na Elbo, samo sva se zdaj odločila da bova kar ostala na toskanski obali).

Moja ura naročanja se neustavljivo približuje, prooooosiiiiim skrajšajte mi jouser posted image user posted image
Sem ravnokar klicala, dela namreč od 12.30, ampak naročajo le od 14.00 naprej user posted image  Sem vseeno upala, da se bo kdo oglasil, pa ničuser posted image

kaj???????????? a pol boš šele ob dveh zvedela kdaj imaš datum?

ja lidik, tko kot sem napisala. Ta moja G ima kar precej gužve in so očitno zato dali tako, da le določen čas imaš za poklicat in se naročit... groza res. Pa še to ob 14h ni za sigurno, kot pravim, jo komaj prikličeš. Zadnjič sem jo klicala, ker sem hotla mamico naročit na pregled in sem mislim da v 30. poskusu dobila sestrouser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 279
12.4.2010 13:38:33   
lidik

miskula najin dopust bo verjetno Toskana (prej sva želela na Elbo, samo sva se zdaj odločila da bova kar ostala na toskanski obali).

Moja ura naročanja se neustavljivo približuje, prooooosiiiiim skrajšajte mi jouser posted image user posted image
Sem ravnokar klicala, dela namreč od 12.30, ampak naročajo le od 14.00 naprej user posted image  Sem vseeno upala, da se bo kdo oglasil, pa ničuser posted image

kaj???????????? a pol boš šele ob dveh zvedela kdaj imaš datum?

ja lidik, tko kot sem napisala. Ta moja G ima kar precej gužve in so očitno zato dali tako, da le določen čas imaš za poklicat in se naročit... groza res. Pa še to ob 14h ni za sigurno, kot pravim, jo komaj prikličeš. Zadnjič sem jo klicala, ker sem hotla mamico naročit na pregled in sem mislim da v 30. poskusu dobila sestrouser posted image

daj mi številko bom še jaz klicala - ni hudič da ena ne dobi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 280
12.4.2010 13:42:39   
mag3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj jaz tudi dobim kakšno? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prihaja. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 281
12.4.2010 13:45:27   
*Star*
hahaha lidik, se strinjam s tabo.
V glavnem sem v nizkem štartu in bom kicala tik pred 14.00 in upam, da bom jaz prva klicateljica in tako tudi takoj dobila sestro.
Ma se počutim kot da kličem za kakšno nagradno igro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 282
12.4.2010 13:52:46   
lidik

Prihaja. user posted image

jupi. Zdaj pa čakam. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 283
12.4.2010 13:53:18   
lidik

hahaha lidik, se strinjam s tabo.
V glavnem sem v nizkem štartu in bom kicala tik pred 14.00 in upam, da bom jaz prva klicateljica in tako tudi takoj dobila sestro.
Ma se počutim kot da kličem za kakšno nagradno igro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha ha sej to je nagrada ki sta si jo pridelala s pridnim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 284
12.4.2010 14:09:46   
*Star*
No takole... dobila v 13. poskusi... datum pa 24.5., a kasneje pa res ni šlo????user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 285
12.4.2010 14:15:20   
lidik

No takole... dobila v 13. poskusi... datum pa 24.5., a kasneje pa res ni šlo????user posted image

??????????????? kaj????????????? ufff pol pa jaz sploh nimam tak pozno.
No *star* pa bova skupaj odštevale dneve do pregleda. Čuj, pa si ti ji povedala zakaj bi rada prišla?

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 286
12.4.2010 14:19:32   
*Star*

No *star* pa bova skupaj odštevale dneve do pregleda. Čuj, pa si ti ji povedala zakaj bi rada prišla?

Sem, sem, vse me je vprašala, če je zaželjena nosečnost, kdaj sem mela zadnjo M in vse... katastrofa no, joj to bo še težko čakat.
Pravi moj, da greva samoplačniškouser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 287
12.4.2010 14:27:43   
lidik

Sem, sem, vse me je vprašala, če je zaželjena nosečnost, kdaj sem mela zadnjo M in vse... katastrofa no, joj to bo še težko čakat.
Pravi moj, da greva samoplačniškouser posted image

jaz sem pa mojemu to predlagala - pa je reku da naj ne tečnarim in prehitevam - pol sem mogla bit pa tiho. Sam zdaj pa itak vidim da on še bolj komaj čaka kot jaz. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 288
12.4.2010 14:28:19   
lidik
hej *Star* pa sej to je še samo 43 dni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 289
12.4.2010 14:29:24   
*Star*
Ma jaz sem pa zdaj prav tečna in žalostna in ne vem kaj še vse - nihanje razpoloženja, vsaj vem, da sem noseča, kaj pa druzgauser posted image
11. teden bo touser posted image  Tooooolk pozn, kr neki, ja kdaj pa je NS???? A ni NS v 2. mesecu?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 290
12.4.2010 14:32:05   
Mjavmjav
ja tile zdravniki so prave cvetke... jaz že ves dan klicarim... pa vsi delajo danes popoldan - face ane, da si ponedeljek zjutraj vzamejo še fraj user posted image

no glede na moje stanje, imam kontrolo že ta petek... in upamo da so tablete in počitek kaj pomagale.. bom vsekakor poročala
drugače je pa samoplačniščko to kar drag špas... več kot 100EUR pride pregled z ultrazvokom.. user posted image

sicer pa moje počutje po dveh dneh ležanja opazno boljše... manj izcedka in manj krčev... upajmo, da je to dober znak!user posted image
ena je spraševala o tem belem toku? kolikor je meni znano je to tudi eden od simptomov nosečnosti.. torej povečan bel izcedek je povsem normalen, zato brez skrbi user posted image

križ pa boli za znoooreeeeeeet!! user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 291
12.4.2010 14:32:07   
lidik
ja NS je od 11 do 14 tedna se mi zdi. Tako da po mojem se boš mogla že kr prej na NS naročiti, predno boš šla k svojemu, ker drugače boš prepozna. Sej jaz imam tudi šele 10ti teden, pa sem tudi razmišljala da bom potem tam nekje čez kakšne 14 dni ali tri tedne se naročila na NS, čeprav še ne bom dala pregleda skoz. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 292
12.4.2010 14:35:07   
lidik
mjavmjav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da je boljše, no ampak ti se še kar pazi in počivaj in boš videla da bo z vama z pikico vse vredu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja jaz sem spraševala glede belega toka - sej sem se že kr sprijaznila z njim - mogoče čez kakšen teden sploh ne bom več tolk na wc letala gledat kaj je priteklo.

Vam pa povem, da je moj ravno včeraj mi rekel, da mi bomo zdaj na wc-papirju bankrotirali, če bom kr naprej tam stala - pa sem mu hitro povedala da toliko kot bom pri vložkih in tamponih prihranila ne bom porabila za papir. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 293
12.4.2010 14:36:43   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: Mjavmjav

ena je spraševala o tem belem toku? kolikor je meni znano je to tudi eden od simptomov nosečnosti.. torej povečan bel izcedek je povsem normalen, zato brez skrbi user posted image

Beli tok pri meni tudi kar intenziven, se tudi ustrašim in laufam na wc gledat, kaj se dogaja.
In tudi mene križ boli za znoret user posted image

Joj jaz sem zdaj tko slabe volje ratala bom pomoje koga kar v rit sunlauser posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 294
12.4.2010 14:37:45   
*Star*

ja NS je od 11 do 14 tedna se mi zdi. Tako da po mojem se boš mogla že kr prej na NS naročiti, predno boš šla k svojemu, ker drugače boš prepozna. Sej jaz imam tudi šele 10ti teden, pa sem tudi razmišljala da bom potem tam nekje čez kakšne 14 dni ali tri tedne se naročila na NS, čeprav še ne bom dala pregleda skoz. 

Ja se bom zgleda kar morala prej, ker če se še to tolk čaka...
Kdaj bom zagledala svojo pikico user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 295
12.4.2010 14:46:07   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Mjavmjav

Beli tok pri meni tudi kar intenziven, se tudi ustrašim in laufam na wc gledat, kaj se dogaja.
In tudi mene križ boli za znoret user posted image

Joj jaz sem zdaj tko slabe volje ratala bom pomoje koga kar v rit sunlauser posted image

*Star* moj predlog: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 296
12.4.2010 14:46:36   
lidik

Ja se bom zgleda kar morala prej, ker če se še to tolk čaka...
Kdaj bom zagledala svojo pikico user posted image

ne ne sej fora NS je v tem, da po 14. tednu se ne vidi več - vsaj mislim da sem prav prebrala

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 297
12.4.2010 14:49:29   
*Star*

*Star* moj predlog: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ne veš kolk me mika, tako da bolje, da me ne spodbujaš če ne bom še brez službe ostalauser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 298
12.4.2010 14:50:55   
lidik

Sploh ne veš kolk me mika, tako da bolje, da me ne spodbujaš če ne bom še brez službe ostalauser posted image

me ne ne to pazi, da te noben ne vidi

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 299
12.4.2010 15:01:13   
*Star*

me ne ne to pazi, da te noben ne vidi

Hahaha, aja pa pozabla sem omenit, da mu tale user posted image  ni niti malo podoben (preveč lep)
Tole bo bolj prav user posted image  Madonca sem zlobnauser posted image

Moje jajčece je pomoje dobesedno laufalo samo proti semenčici, zato da mu nebi blo treba vsaj eno leto user posted image  prenašat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?