|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
12.4.2010 11:53:02   
lidik
miskula ja sej vem da bo kmalu minilu - no vsaj upam. Drugače glede jošk, kaj pa vem enkrat me bolj špika po bradavičkah, drugič nič, en čas me bolijo, drugič nič, kar se kolobarjev tiče pa ne vem, ker bo to najin prvi user posted image .

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 251
12.4.2010 11:54:39   
lidik
miskula ja sej kupujem še jaz tudi ne, samo je pa res, da zdaj pridno gledam in iščem kaj bi imela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 252
12.4.2010 11:55:05   
mag3
Jaz bi tudi marsikaj rada kupila, pogledujem po baby trgovinah. Pa zadnjič smo za enega user posted image  darilo kupovali in sem se naužila. user posted image

Ampak, ker imam od prve pupe skoraj vse, imam kr malo slabo vest, da bi novo kupovala. Edino vozička-košare za prve mesece nimam, ker sem ga prodala. user posted image  Prepričana, da itak več ne bova imela otroka. Pol me je pa spet prijelo za drugega user posted image , ko je pupika ratala pupa. user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 253
12.4.2010 11:55:44   
Anonimen
oh miskula... to je pa čist različn.. mene nč ne bolijo, pa sm taprva na seznamu user posted image
to se spreminja skoz celo nosečnost.  jaz se v svoji 1. user posted image  sploh ne spomnim da bi mi kaj potemnele...
šele potem, ko sem začela dojenčico pristavljat, pa čist nič prej.

(odgovor članu miskula)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
12.4.2010 11:57:16   
DIANE
Hvala lidik za pozitivne besede. A veš, da tut meni se zdi skos neki vlažn spodi in prav čutim, da neki prteče in pol tako kot ti letim in vidim, da je hvalabogu samo bel tok.
Drgč se mi pa zdi, da so moje joške zmer bl teške mal me bolijo ni pa pretirano pa slabort in vrtoglavica me vsake tok časa zagrabi in tut kmal mine.

mag mogoče si se pa že navadla, da te mal bolijo. Tut jst včas jih otipavam ekrt bol boli drugič manj. Glede kolobarjev pa nimam pojma, zle sm kr pogledala jih ko si tole vprašalauser posted image user posted image pr mn se zdi da je enako.

Me pa neki zanima, a imate normalno spolne odnose?

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 255
12.4.2010 12:00:55   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

o diane hvala ti da si tudi to vprašala.  Sem se že nekaj časa pripravljala da vas vprašam. Midva jih zdaj odkar sva izvedela da je plusek nimava, ker je mene strah, da bo kaj narobe. 

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 256
12.4.2010 12:05:47   
mag3
Vem, da ni fer do mojega, ampak mene je kr malo minilo odkar je user posted image . user posted image  
In zadnjič ko sva, se mi je pol zdelo, dea sem imela nekaj na papirju, ko sem šla na wc in sem rekla, zdaj pa ne smeva več! user posted image  Čeprav vem, da naj ne bi bilo nič narobe. Poznam ene kolege, ko sta sexala še na dan, ko je šla pol rodit. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 257
12.4.2010 12:06:50   
DIANE
Enako lidik glih včeraj sva sse pogovarjala, pa sva obedva bla zato da ne da še malo počakava. Upam, da grem čimprej na preged in bom G vprašala kako je s tem.
Nvem me je strah. Ah sej bomo lahko še digi dagi kasneje, bomo pa pol nadognadili user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

o diane hvala ti da si tudi to vprašala.  Sem se že nekaj časa pripravljala da vas vprašam. Midva jih zdaj odkar sva izvedela da je plusek nimava, ker je mene strah, da bo kaj narobe. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 258
12.4.2010 12:10:17   
miskula
user posted image user posted image user posted image to sem mislila pa tudi jaz vprašat

Midva sva 2x. Prvič mi po njemu skos vn tekl in sem mislna evo zdaj je pa prteklauser posted image no pa ni
Drugič sem pa naslednji dan malo krvavela (čisto malenkost), tako da sem rekla da je ta obtr za neki časa prestavljena user posted image . Pa sej se mi niti ne da, jaz se samo vležem pa zaspi, tako pred TV kot tudi v postelji.

Bojo mogli naši partnerji mal počakat na posteljne aktivnosti user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 259
12.4.2010 12:15:42   
*Star*
Ooo ste se razčvekale user posted image

No tako, mene je pa še bolj prijelo seksat zdaj odkar sem noseča, baje je to tud eden izmed znakov user posted image   V soboto sva čist na kratko, pa zelo nežno, ker neki divje ne vem če bi si lih upala user posted image

miskula, mene tud joske včasih bolj bolijo, včasih pa manj.
Edino v križu je včasih nevzdržna bolečinauser posted image

Opreme pa niti pod razno še ne kupujeva, jaz le malo gledam kaj bi mela, tko da vidim tud finančno kolk naju bo približno prišlo... Pa moj se je odločil, da bi mogoče karavana nabavu user posted image

Glede datuma pa takoj poročam , brez skrbi user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 260
12.4.2010 12:36:48   
mag3
Bejbe a ste na FB? Mi je nekak lepš čvekat, če imam predstavo s kom čvekam. Al pa slikico prilepte. user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 261
12.4.2010 12:42:48   
lidik
mag3 nisem na FB-ju, tako da žal ti ne morem pomagati, lahko mi na ZS pošlješ mail, pa ti tja pošljem slikco. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 262
12.4.2010 12:50:02   
phelps
Star, kaj jaz to berem! user posted image user posted image user posted image Čestitke za user posted image in naj ti user posted image čim lepše mine! Uživaj (in vse ostale) dokler ni še user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 263
12.4.2010 12:51:02   
*Star*
mag3, sem ti poslala ZS.
lidik zakaj te ni na FB user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 264
12.4.2010 12:52:12   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Star, kaj jaz to berem! user posted image user posted image user posted image Čestitke za user posted image in naj ti user posted image čim lepše mine! Uživaj (in vse ostale) dokler ni še user posted image

Hej Phelps, pa kje si ti, nič se ne oglasiš user posted image
Evo, sem prišla, ampak en mesec za tabouser posted image

Kako pa si ti kaj? Kako se pikica drži?

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 265
12.4.2010 12:52:46   
miskula
Mag jaz nimam FB, pa tudi tukaj nimam želje da limam svojo slikco, ker so vse sorte ljudje gor na netu in sam čekirajo da bi kaj slabega naredili. Sem že na dostih fofumih brala kakšne probleme majo punce s tem.

Lahko se bomo pa zmenile potem ko bomo imele trebuščke in kasneje dojenčke, na kavi in čveku.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 266
12.4.2010 12:56:14   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: miskula

Mag jaz nimam FB, pa tudi tukaj nimam želje da limam svojo slikco, ker so vse sorte ljudje gor na netu in sam čekirajo da bi kaj slabega naredili. Sem že na dostih fofumih brala kakšne probleme majo punce s tem.

Lahko se bomo pa zmenile potem ko bomo imele trebuščke in kasneje dojenčke, na kavi in čveku.

Saj sem se hecala.user posted image  Sem mislila edino prek ZS.

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 267
12.4.2010 12:58:41   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

mag3, sem ti poslala ZS.

Ne vem, sem pa razmišljala že o tem da bi se prijavila. Samo za to je pa treba doma imeti čas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 268
12.4.2010 13:05:14   
*Star*

mag3, sem ti poslala ZS.

Ne vem, sem pa razmišljala že o tem da bi se prijavila. Samo za to je pa treba doma imeti čas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lidik, ti zagotavljam, da ne toliko, kolikor nam vzame RR. user posted image user posted image user posted image
No, mogoče na začetku, ko je zanimivo, samo potem pa sploh ne..

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 269
12.4.2010 13:09:30   
miskula
Punce a ve že kaj gledate kam boste šle na dopust?
Midva bova šla najbrž konec junija v Turčijo. Tam imajo tako lepe hotele in plaže. Pa tuti znamenitosti sva si že ogledala, zdaj bi šla samo ležat in uživat.user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 270
12.4.2010 13:10:36   
mag3

mag3, sem ti poslala ZS.

lidik, ti zagotavljam, da ne toliko, kolikor nam vzame RR. user posted image user posted image user posted image

Res je, na zečetki je fb zanimiv, maš ful materiala za prečekirat, pol pa ne več in ne rabiš več tolk časa zanj kot za RR user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 271
12.4.2010 13:12:18   
*Star*
miskula najin dopust bo verjetno Toskana (prej sva želela na Elbo, samo sva se zdaj odločila da bova kar ostala na toskanski obali).

Moja ura naročanja se neustavljivo približuje, prooooosiiiiim skrajšajte mi jouser posted image user posted image
Sem ravnokar klicala, dela namreč od 12.30, ampak naročajo le od 14.00 naprej user posted image  Sem vseeno upala, da se bo kdo oglasil, pa ničuser posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 272
12.4.2010 13:15:30   
lidik

mag3, sem ti poslala ZS.

ja ja sej to vem - sam sej veš za registracijo rabim en čas v kompletu - tu pa skoraj ni mogoče, ker kdo uleti pa moram na hitro zapret. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 273
12.4.2010 13:16:39   
phelps

IZVIRNO SPOROČILO: phelps

Hej Phelps, pa kje si ti, nič se ne oglasiš user posted image
Evo, sem prišla, ampak en mesec za tabouser posted image

Kako pa si ti kaj? Kako se pikica drži?

Jaz sem ok, mala pikica (Phelps) veselo raste, točno čez 14 dni imam že NS user posted image . Sem prvkar prebrala na netu, da ima sedaj že nohtke, jeeej user posted image

Bodi dovolj, se ne bom več vrivala user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 274
12.4.2010 13:16:52   
lidik

miskula najin dopust bo verjetno Toskana (prej sva želela na Elbo, samo sva se zdaj odločila da bova kar ostala na toskanski obali).

Moja ura naročanja se neustavljivo približuje, prooooosiiiiim skrajšajte mi jouser posted image user posted image
Sem ravnokar klicala, dela namreč od 12.30, ampak naročajo le od 14.00 naprej user posted image  Sem vseeno upala, da se bo kdo oglasil, pa ničuser posted image

kaj???????????? a pol boš šele ob dveh zvedela kdaj imaš datum?

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?