|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
12.4.2010 9:02:26   
natasa.jurman
Hvala punce,
Mislim, da gre pri meni tudi za neko vrsto alergije na cvetni prah.
Upam da bo bolje..user posted image

BabyKitty : Držim pesti, pa poročaj, kako je bilo na pregledu user posted image

Pa veliko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 226
12.4.2010 9:02:39   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Ja teli ponesrečeni poiskusi učenja so mi znani user posted image moram napisati neko poročilo na min. 25 straneh... in odlašam in odlašam user posted image Ampak sem si zadala, da bom imela junija vse izpite narejene in v miru uživala do decembra user posted image

koliko pa ti še manjka izpitov? Jaz sem si tudi zadala ta cilj da do konca junija mora biti tale fax spravljen pod streho - ok, pol za diplomo bo že še čas. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 227
12.4.2010 9:07:28   
BabyKitty
3. letnik sem, me čaka še eno leto... ampak imam srečo, da imam tak faks, da mi ne bo treba neslednje leto hodit na vaje, bom samo na izpite prišla user posted image no... imela bom 3 leta časa, da naredim še en letnik... se mi nikamor ne mudi, saj delam faks zase in ne zaradi službe, ker delam v popolnoma drugačnih vodah user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 228
12.4.2010 9:20:33   
mag3
Jutro punce.

Pri meni nič novega. V soboto zvečer sva šla z možem na večerjo, pol pa kr domov, ker se mi ni dalo it nikamor več.
Star dobra si, da si zdržala do 6-ih zjutraj. user posted image

Tudi mene skoz nekaj napenja in šraufa prebava. Ne vem ali ima to kake zveze z user posted image .

Babykitty in Mića držim pesti za čimuspešnejši pregled in javita nam novice. user posted image user posted image user posted image

To z verižico je pa meni ena sodelavka, ko sem bila prvič noseča delala in je napovedala, da bo fant, pa smo dobili punčko. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 229
12.4.2010 9:24:43   
mag3

NICK, STAROST, NOSEČNOST,ŠT.OTROK ,SPOL ,NASLEDNJI PREGLED(NP), SRČEKuser posted image , PREBIVALIŠČE

1.12.2010
user posted image tedy,
26, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image , Lj   (? 25.11.2010 ?)
user posted image **NiNa**, 29, 2.user posted image , 1user posted image
, P 15.4.2010, G
orenjska

user posted image  natasa.jurman, 26, 2user posted image , 1 user posted image , P 4.5.2010, Sevnica

2.12.2010
user posted image Baby Kitty, 21, 1.user posted image , 1.user posted image , Kranj
user posted image miskula, 33, 1.user posted image , 0user posted image , P 6.5.2010
user posted image Anonimna, 2user posted image , 2user posted image , P 7.5.2010, Novo mesto

3.12.2010

4.12.2010

5.12.2010

6.12.2010

user posted image mag3, 33let, 2user posted image , 1user posted image ,
P 19.4.2010, Bela krajina
user posted image
Anonimna, 2user posted image 1user posted image ,
user posted image Mjavmjav, 1user posted image , 0user posted image ,
Vrhnika

7.12.2010

8.12.2010
user posted image  
Mića, 28, 0user posted image

9.12.2010

10.12.2010

11.12.2010
user posted image  Diane, 29, 1user posted image , 0user posted image , LJ

user posted image  Čebelica11, 28, 1user posted image , 0user posted image , P 28.4.2010

12.12.2010

13.12.2010

14.12.2010
user posted image  
Star, 24, 1user posted image , 0user posted image , LJ

15.12.2010

user posted image  Lidik, 29, 1user posted image , 0user posted image , P 14.5.2010, CE

16.12.2010

17.12.2010

18.12.2010

19.12.2010

20.12.2010

21.12.2010

22.12.2010

23.12.2010

24.12.2010

25.12.2010

26.12.2010

27.12.2010

28.12.2010

29.12.2010

30.12.2010

31.12.2010

SKUPAJ NAS JE SREČK user posted image  DECEMBERKE 2010: 14

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA     SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.       VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ 

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 230
12.4.2010 9:42:07   
lidik
ja BabyKitty tudi jaz delam fax za sebe in ne zaradi službe in HB službo imam stalno in skoraj brez skrbi, tako da se mi tudi s faxom nikamor ne mudi, samo zaradi sebe bi se rada čimprej rešila, da lahko potem uživam. Pa itak da bomo vse naredile in to kmalu.

Neposredna povezava do sporočila: 231
12.4.2010 9:44:07   
lidik
mag3 do tvojega pregleda pa še samo en teden. No meni je moj včeraj rekel, da sem nora, ker sem si zračunala, da je še 34 dni (no danes samo!!! 33 dni). Ampak sem si mogla, da bom lahko zdaj odštevala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 232
12.4.2010 9:52:23   
mag3
Joooj res je, čez en teden ob 9.00. user posted image user posted image user posted image  Samo ne vem, če mi bo pr 7-ih tednih že UZ delal, da bi se videla moja pikica al samo navaden pregled. A veste kako in kaj?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 233
12.4.2010 9:53:19   
BabyKitty
Ti danes povem user posted image  

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 234
12.4.2010 9:53:21   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

mag3 do tvojega pregleda pa še samo en teden. No meni je moj včeraj rekel, da sem nora, ker sem si zračunala, da je še 34 dni (no danes samo!!! 33 dni). Ampak sem si mogla, da bom lahko zdaj odštevala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekako si moraš olajšat čakanje. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 235
12.4.2010 9:54:14   
mag3

Ti danes povem user posted image  

Ob kateri uri maš babykitty?

Neposredna povezava do sporočila: 236
12.4.2010 9:56:16   
BabyKitty
11.45 user posted image čakam... nestrpna sem... odštevam minute user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 237
12.4.2010 10:06:32   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mag3

Nekako si moraš olajšat čakanje. user posted image  user posted image  user posted image

ja sej vem - samo veš kolk je 33 dni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ojejej, bom še tečna do takrat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 238
12.4.2010 10:17:23   
mag3

11.45 user posted image čakam... nestrpna sem... odštevam minute user posted image

To bo glihkar. Juhuuuu.

Neposredna povezava do sporočila: 239
12.4.2010 10:18:25   
mag3

ja sej vem - samo veš kolk je 33 dni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ojejej, bom še tečna do takrat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še 2x boš šla spat, pa dva četrtka, pa še prazniki so vmes in bo mesec naokoli. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 240
12.4.2010 10:23:13   
lidik

Še 2x boš šla spat, pa dva četrtka, pa še prazniki so vmes in bo mesec naokoli. user posted image

ha ha ha, tole je bila pa zdaj super tolažba !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 241
12.4.2010 11:09:23   
*Star*
Kje se skrivate punce user posted image ??
Jaz pa čez natanko 3 ure kličem da se naročim za pregled. In kot prvo lahko le upam, da jo bom priklicala, potem se bomo šele lahko o datumih menil. Pri moji G je cel projekt dobit koga na telefonuser posted image

Aja, a vaši fantje tud tko komplicirajo kot moj?? Joj je prav grozen počasi ratal - a je vse v redu 10x na dan (saj nimam nič proti, ampak rečem, da je, pa spet upraša: a res??user posted image ) da bi še enkrat test delalauser posted image . Ko ga vprašam zakaj, reče, ja tko kot si rekla, k lahko gre.. Dragi... verjetno bi krvavelauser posted image  In potem spet... ja jaz upam, da bo vse v redu. Ma bi ga kar v rit nasuvala user posted image user posted image user posted image  
Mislim, mi je ful super, da skrbi za "naju" samo saj mene tudi včasih panika zagrabi, da bi šlo kaj narobe , samo se takoj za tem pomirim, in moram rečt da mi kar uspeva mislit pozitivno in skrbet za pikico. Če bo tak celih 9 mesecev ne vem kaj bom naredila z njimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 242
12.4.2010 11:12:56   
orhideja75
punce sam mal vas zmotim. mi smo sicer pod decembrčki 2009, pa če katero zanima kej rabljenih stvari, si lahko tukej pogleda http://www.mojalbum.com/orhideja75

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 243
12.4.2010 11:26:16   
lidik
*Star* joj upam, da dobiš čimprej tvoj G, da se zmeniš za datum. Me prav zanima kdaj ti bo dala datum. Glej da takoj sporočiš. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 244
12.4.2010 11:34:48   
Anonimen
uuafhh. Čist sem povožena. Glava boli, smrkam, grlo me matra,
povrhu vsega me pa še slabost obide na vsake tolk cajt. Vsako mišico posebej čutim. user posted image  No pa sej bo.
Zdj mi je že lažje k sm mal pojambrala user posted image  
Se tolažim da bo kmal poletje pa dopust user posted image  pa da gremo na morjeuser posted image

Kako ste kaj drugače? Vse ok? No js mam že datum za nuhalno: 17.05.2010. Me je kr po hitrem postopku naročil. Komi čakam da mine prvo trimesečje pa da se začne res taprava nosečniška uživancija user posted image user posted image user posted image

Za najino pikico sva že povedala eni kolegici pa mojim staršem... Ostalim še ne. Sploh v službi sem še tiho kot rit user posted image  Vidim da ste ene že okupirane z vozički.. Uf. Js mislm da mi zdj ne bo treba nič kupvat, ker mamo doma eno nadobudnico staro še ne dve leti in bomo stvari kr ponucal še enkrat. Razen mogoče voziček je bl tko... Ker smo takrt enga levga kupil tko na hitr.. No pa je kr dobr služu. Zdj pa ne vem... Da bi enga dobrga kupvala se mi zdi čist brez veze - tok denarja dat za en voziček, ki ga rabiš par mesecev.. No vsaj pri naši taprvi je blo tko, da ko je shodila, voziček ni prišel več v poštev. Sicer pa... Kje je še december user posted image

(odgovor članu orhideja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
12.4.2010 11:36:21   
DIANE
Dan,

u lepo ste se načvekale da sm mogla kr enčas brat.
No jst sm pa ostala doma, da se dober pocajtam. Morem pa rečt me kr panika grabi *Star*tako kot tvojega skos gledam ko grem na wc. Strah me je da se ponovi. Ampak morem bit pozitivna, da sedaj bo pa vse dobr. Kajneda..

Sporočte kako je blo na pregledu me prav zanima. Jas sm prvič šla pr 6 tednih se je srček ful lepo že videl.

Lep dan vam želim

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 246
12.4.2010 11:42:55   
lidik
diane upam, da boš čimprej dobro in da boš začela uživati v nosečnosti. No tisto da moraš ostati pozitivna pa itak velja, čeprav ti pa moram povedati, da tudi jaz še vedno ko grem na wc, tak s strahom pogledam. Aja pa še nekaj, a ima katera občutek, kot da ji še vedno nekaj teče. Meni se namreč vsake toliko zazdi, kot da mi nekaj teče spodaj in potem seveda vsa panična letim na wc, pa vidim, da je itak al prozorno al pa beli tok. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 247
12.4.2010 11:44:29   
miskula
Lidik tvoj pregled bo tik tak tukaj, boš vidla.

Ko sem se jaz naročilana na pregled je blo še 6tednov ( 36 dni), sedaj so pa samo še 3tedni (23 dni), ki se sliši celo večnost ampak takoj minejo, boš vidla. user posted image . Pa še prazniki so, kot pravi mag. user posted image

Punce najbrž ste sptregledale moj post na prejšnji strani , ko vas sprašujem glede josš, če vas vsak dan enako bolijo. To sprašujem zato, ker mene pa nič več ne bolijo tako kot prejšnje dni (manj) user posted image . A je to lahko znak da je kaj narobe?
Pa še nekaj, kdaj se potemnijo kolobarji okoli bradavic?

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 248
12.4.2010 11:50:54   
mag3
Vidim, da smo vse bolj al manj na istem. Tudi jaz še vedno s strahom vedno pogledujem, ko grem na wc. Pa kar fantaziram, kaj pa če sploh nisem user posted image  in so testi( 3x sem delala v enem tednu) narobe kaj drugega zaznali. user posted image

Miskula mene prsa skoraj nič ne bolijo. Tako, da ti ne vem odgovorit. Tudi ne vem kdaj potemnijo. Se pa spomnim iz prve nosečnosti, da ti, ampak mislim, da še ne.

Diane a ti je pr 6 tednih, ko si šla najbrž na prvi pregled, delal G UZ?

Star javi kdaj boš dobila termin.
Zdaj je naša babykitty pri G. user posted image

< Sporočilo je popravil mag3 -- 12.4.2010 11:51:54 >

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 249
12.4.2010 11:51:58   
miskula
uf preden jaz napišem je že sto drugih postov, punce jaz vas ne dohajam.
Ste ratale prave čveke user posted image

Jat tut skos na wc hodim pa čekiram, sam se mi zdi da sam mal belga toka prteče.
Vozičke in ostale stvari tudi nič ne gledam, ker baje da če prejt kupuješ prinaša nesrečo user posted image

mi je pa taščica včeri neki pregledala iz najinih imenov in priimkov in pogruntala, da bomo imeli fanta.user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?