|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
11.4.2010 11:47:26   
Anonimen
ja to so pa pol trojčkiuser posted image user posted image se hecam user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
  Neposredna povezava do sporočila: 201
11.4.2010 14:15:01   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Pri meni malo binglja pa malo kroži pa spet malo binglja ampak bolj binglja kot pa krožiuser posted image user posted image user posted image

No bomo videli upam, da kmalu, ali so bolj pravilne domače čarovnije ali kitajski koledarček user posted image

lidik, tebi?

Jaz pa malo gledam opremo za dojenčke, predvsem vozičke. Še ne vem točno katerega bi imela, vem samo, da si želim tistega, ki ima gor tko lep senčnik nad glavo (npr. Peg Perego Skate).
A ve že kaj gledate?

hej *star* jaz še nisem nič verižice uporabljala. Jo bom šla zdajle. Sem šla potem kosilo do konca naredit, pa sem pozabila na verižico. Hi hi hi, a ti boš torej kar trojčke imela? user posted image user posted image user posted image user posted image  No jaz sem za vožiček že od vsega začetka prepričana da bo Peg Perego, samo še ne vem kateri. Je imela ena moja kolegica voziček te firme in je bila zelo zadovoljna z njim - pa jaz tudi ko sem ga dobila v roke. user posted image user posted image user posted image user posted image   Ok, zdaj grem pa po verižico.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 202
11.4.2010 14:21:45   
witch
Vas tu in tam pridem pogledat user posted image mogoče se pa kar preselim k vam user posted image jaz imam voziček že izbran user posted image user posted image user posted image pa še noseča nisem user posted image drugače pa meni kitajski in verižica za to rundo napovedujeta punčko user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 203
11.4.2010 14:21:50   
lidik
*Star* poskus z verižico narejen, ampak ne vem če je ravno zanesljiv no. Ker meni je naprej bingljalo, potem ko sem še enkrat dvignila mi je krožilo in potem ko sem še tretjič dvignila se je ustavilo. Tako da ne vem no če sta ravno dva in to ravno par. user posted image user posted image user posted image  Bomo videli 14.maja koliko jih je. No ta bi bila tudi lepa, da bi res bila dva ja.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 204
11.4.2010 14:22:20   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Vas tu in tam pridem pogledat user posted image mogoče se pa kar preselim k vam user posted image jaz imam voziček že izbran user posted image user posted image user posted image pa še noseča nisem user posted image drugače pa meni kitajski in verižica za to rundo napovedujeta punčko user posted image

hej babika, lepo da nas prideš pogledat, sej se boš kmalu preselila med nas, jaz sem prepričana v to.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 205
11.4.2010 15:24:55   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

hej babika, lepo da nas prideš pogledat, sej se boš kmalu preselila med nas, jaz sem prepričana v to.

Upam user posted image ko se dobive na kavi ti jaz z verižico naredim user posted image boš eno prinesla sabo pa bove čarale user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 206
11.4.2010 17:37:07   
BabyKitty
Meni vsi koledarji napovedujejo punčko user posted image ampak če pa gledam, da sva user posted image samo točno na dan ovulacije, je pa baje dost več možnosti, da je fantek... bomo videli... ni važno, samo, da je pob zdrav pravjo user posted image

Danes sem že cel dan tako nestrpna, tako se veselim jutrišnjega pregleda, da si ne morete predstavljati... moj je rekel, da moram slikati monitor in MMS poslati iz ambulante user posted image

Glede dvojčkov je pa tako, da so moje tete dvojčice in mi je babi že od majhnega govorila, da jih bom imela tudi jaz,... sedaj pa še najdražji govori, da bosta dva, da on ve user posted image

Glede vozička... hja, mam enega peg perego rabljenega, ki čaka name, saj veste iz roda v rod... ampak še nevem, ali ne bom enega novega kupila... saj veste za mamino dušo, lep voziček user posted image drugače mi je pa grozno všeč Quinny ali pa Maxi Cosi Mura...

Punce a se kateri že slučajno pozna kaj trebuščka... kajti moj je že očiten... pa ni od zaprtosti ali kakšne napetosti.... tudi zredila se po kg nisem... so me danes že kar malo postrani gledali, ko sem bila na enem srečanju s sorodniki... user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 207
11.4.2010 19:20:10   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Upam user posted image ko se dobive na kavi ti jaz z verižico naredim user posted image boš eno prinesla sabo pa bove čarale user posted image

ha ha ha witch ni problema. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 208
11.4.2010 19:22:39   
lidik
BabyKitty meni se tudi zdi da se mi že malo trebušček pozna, pa tudi jaz nimam občutka, da sem napihnjena - samo mi je vseeno čudno, ker je to šele manj kot pet tednov. Sem pa včeraj stopila na tehtnico pa sicer sem imela res pol kg več kot prejšnjic, samo s to razliko, da je že sigurno več kot dva meseca odkar sem nazadnje stala na tehtnici.

In midva sva mislila novico skrivati dokler ne bo prvi pregled za mano, pa mi je tudi moj danes rekel, da če bo šlo tako naprej, bova lahko skrivala edino tako, da se do takrat zaprem v hišo. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lidik -- 11.4.2010 19:23:50 >

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 209
11.4.2010 19:39:43   
BabyKitty
Ja mene so danes že tako čudno gledali in nekaj tipali... mi je bilo prav nerodno user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 210
11.4.2010 19:47:50   
mića
pozdravljene
ja meni se tudi zdi da se mi ze mal pozna trebuscek sam se nočem s tem nč kej dosti obremenjevat mene bolj matra k je jutr ponedeljek ali dan d ko bom izvedela kaj je z mojim otročkom
ali je vse ok ali se bo to umirilo ali je dabroston pomagal......user posted image user posted image user posted image polna glava skrbi pol pa imej nosečnost brez stresa
no moj mož je pogruntal da najbrz mali ze zdaj nagaja da nas spomni da ga imamo kar se pa nagajivosti tiče pravi da ima bit pa po komu nagajivuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 211
11.4.2010 19:57:22   
Mjavmjav
Hehe, tole vražo z verižco bom probala jaz, ko bom sama user posted image user posted image user posted image
Ali pa se enkrat skupaj dobimo in jo izvedemo user posted image

Kar se tiče trebuščka... Hvalabogu so mi že celo sezono všeč te ohlapne majice in puloverčki, ki jih nosiš čez pajkice... tako da se da zadevo še skriti pred opravljimi pogledi user posted image Čeprav ga jaz še nisem zaznala, pa bi ga kar rada..
Jutri spet kličem G. za nov pregled in po vsej verjetnosti delam še en test. user posted image Hehe, zdaj mi počasi že ne bo več nerodno kupovati tega heca. Do zdaj sem morala vedno zraven testa kupiti še nekaj! user posted image user posted image
A smo sicer že pogruntale - bi test pokazal kakšno spremembo, če bi se dogajala znotraj zaradi krčev? Torej bi raven hormona kaj padla?

O vozičkih pa jaz še ne razmišljam. Moj pravi, da bova mela kar enega starega od kakšne babice. Tisto "marelo"! A veste kakšni so to.. tisti stari vozički, ki se odprejo in zložijo kot dežnik user posted image user posted image Hehe... v glavnem pa najprej kravca (user posted image ), pol pa štalca (voziček).. user posted image

BabyKitty, jaz tudi komaj čakam tvoj pregled in poročilo!! Oglasi se nam ko se vrneš!!
In Mića... zmagale bomo, boš videla! Tvoj dragi ima prav... samo opozarjajo nas nase user posted image
Glede stresa imaš pa prav... hehe... mene so dali na bolniško zato da ne bi doživljala službenega stresa... zdaj ga kasiram tam, kamor gre še cesar sam!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 212
12.4.2010 6:33:43   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mića

pozdravljene
ja meni se tudi zdi da se mi ze mal pozna trebuscek sam se nočem s tem nč kej dosti obremenjevat mene bolj matra k je jutr ponedeljek ali dan d ko bom izvedela kaj je z mojim otročkom
ali je vse ok ali se bo to umirilo ali je dabroston pomagal......user posted image user posted image user posted image polna glava skrbi pol pa imej nosečnost brez stresa
no moj mož je pogruntal da najbrz mali ze zdaj nagaja da nas spomni da ga imamo kar se pa nagajivosti tiče pravi da ima bit pa po komu nagajivuser posted image user posted image user posted image

boš videla, da je s tvojo pikico vse vredu. user posted image user posted image user posted image user posted image  ha ha ha tvoj mož se je pa dobre razlage spomnil, hmmm očitno bosta res dobila enega nagajivčka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 213
12.4.2010 7:26:08   
natasa.jurman
Jutro punce!

Upam da ste  vse ok!

No jaz sem se danes zbudila z zamašenim nosom.
Malo me tudi grlo boli. user posted image

Upam , da ne bo kej narobe. A ima katera izkušnje ?

Drugače se pa meni tudi že malo pozna trebuščekuser posted image ...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 214
12.4.2010 7:56:57   
lidik
natasa.jurman mislim da nima biti kaj narobe. Kolikor se spomnim, je Bostina tudi kmalu po tem ko je izvedela da je srečka user posted image kar hudo zbolela, pa je kljub temu z njo in z pikico vse vredu. Tako da ti le pazi na sebe in na pikico in boš videla da bo vse tako kot mora biti. 

(odgovor članu natasa.jurman)
Neposredna povezava do sporočila: 215
12.4.2010 8:00:13   
BabyKitty
Jaz sem tudi zbolela na podoben način... ampak pri meni je bila kriva alergija na cvetni prah... sem smrkala in kihala nekaj dni, potem je bilo pa vse ok... Drugače, pa to ni nič hudega, samo tablet ne smeš jemat (razen lekadola ipd.)

še 3 urce, pa grem k G user posted image živčnaaa user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 216
12.4.2010 8:09:07   
lidik
BabyKitty user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa hitro nam sporoči kako je bilo videti malo pikico. 

Neposredna povezava do sporočila: 217
12.4.2010 8:12:30   
BabyKitty
Upam, da jo bom že videla, da ni to samo pregled, pač navaden, na UZ pa kasneje... Se mi bo kar zmešalo user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 218
12.4.2010 8:13:39   
lidik
Oooo če ti bodo pa to rekli, pol pa ti kr povej, da si komaj dočakala današnji dan in da pač hočeš videti svojo pikico !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 219
12.4.2010 8:24:26   
*Star*
Dobro jutro punce.
Kako se kaj počutite danes?

No, da vam povem, da se meni tudi malo trebušček pozna, sploh pa ker sem bolj med tasuhimiuser posted image  Moj pravi, da ni res, samo moški itak nič ne opazijo.
Imam pa probleme s prebavo - kar naprej me napenja in je prav zoprno user posted image  In pa danes mi je čist malenkost slabo.
BabyKitty, seveda boš vidla pikico, pa le poročaj, kako je bilouser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 220
12.4.2010 8:28:59   
lidik
Jutro *Star* kako si preživela vikend?

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 221
12.4.2010 8:37:04   
*Star*
joj lidik, rajš ne povem, ne vem, če ravno primeren za mojo pikico... pa vseeno...
V petek sem šla ven (kao žurat) s kolegico, ki je imela r.d. in sem ji obljubila še preden sem izvedela da sem noseča in mi je blo ful zoprno odpovedat. Domov prišla skoraj ob 6h ker se njej še ni šlo domov... rajš ne povem, kok me je hrbet bolel, dobro, da sem v diskoteki najdla en prost sedež. spala sem potem bolj malo ampak sem pa potem včeraj in v soboto nadomestila, sem se trudila kar čim bolj ležat. Ker sem bla seveda tolk utrujena.
Aha pa v soboto zvečer sva šla z mojim dragim gledat Alico v čudežni deželi in je prav fajn film (jaz mam rada take domišljijske).

Kaj pa ti lidik, kako se kaj počutiš?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 222
12.4.2010 8:41:58   
lidik
ha ha ha *Star*  to pa verjamem da si bila utrujena ja. Jaz sem pa v petek po službi šla h kolegici po njenega sineka (star 4 leta), ker sem ga imela v varstvu in na prenočišču, ker so oni imeli neko žurko oz. neko okroglo obletnico. Seveda sva bila oba cela srečna ker sva bila skupaj, tako da sva potem šla malo na potep potem pa domov in se carkljat.  V soboto sem itak bila v službi, potem ko sem prišla domov sem se hotela spravit za knjige ampak sem s knjigami v roki zaspala  user posted image user posted image user posted image user posted image . Včeraj pa sem šla dopoldan s kolegico na kavico (vročo čokolado) pol pa spet nekako ponesrečen poizkus učenja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 223
12.4.2010 8:49:48   
BabyKitty
Ja teli ponesrečeni poiskusi učenja so mi znani user posted image moram napisati neko poročilo na min. 25 straneh... in odlašam in odlašam user posted image Ampak sem si zadala, da bom imela junija vse izpite narejene in v miru uživala do decembra user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 224
12.4.2010 9:01:14   
miskula
Dbro jutro punce!
Ste pa velik načvekale čez vikend. Čez vikend ne hodim nič oz. res čisto malo na računalnik, ker ga mam med tednom zadosti. Zato pa komaj čakam da je ponedeljek, ker vem da bo veliko za prebrat.user posted image

Pozdravljena mića, itak da bo vse OKuser posted image

Ali ima katera kakšen dan bolj boleče joške, kateri dan pa manj? Mene za viken skoraj nič niso bolele, nič nisem imela povečanih.Pa še nekaj, nekje sem prebrala, da se potemnijo in povečajo kolobarji okoli bradavic. Kdaj to pride? To vejo tiste, ki že imate user posted image .
Še moje poročilo.user posted image Čez vikend sem bila zaprta da me je tako bolel trebuh, da sem mislila kar na urgenca jit. Potem sem zvečer pa še bruhala 2x. Mislim, da je to blo zaradi salame ki sem jo jedla na eni fešti 3 ure pred tem.
Zdaj sem OK, sam mal me skrbi ker nimam več tok bolečij jošk kot prejšnje dni.user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?