Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 11.4.2010 16:10:37
|
|
|
|
Isabelle
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica Me pa zanima ... a se katera spomni katera je bila zadnjič v Gorici in kupila am Novalac? No ali pa če se ona javi Rada bi jo nekaj vprašala. Js sem ga kupila.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 11.4.2010 20:19:03
|
|
|
|
ALEXI M.
|
ojla... imam eno vprašanje kako ve nahranite vaše malčke po flaški ponoči brez da se prebudijo... naš zažene cel vik in krik ker ni tist trenutek papice in mi je ful škoda ker ko sva se dojila je pozizal in spal naprej...
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 11.4.2010 21:04:12
|
|
|
|
alex17
|
čer, mali je zaspal malo pred pol deveto (upam da se ne zbudi), je bla pa pred spanjem huda lakota, je spet vleku tričetrt ure kot volk. prej pri umivanju oz. oblačenju se je pa tok drl da je bil čist rdeč v glavo-je bla mami na obisku in ga hotla pomagat umit, pa prej ni jedu čeprav sem ji rekla da bo lačen in bo kriza, pa mi ni verjela pol ko sva se dojila pa pride v sobo, da ga bo dala v postlco, pa kar ni mogla verjet da še vleče in kam da-včasih mi kar na živc stopi ko take ven meče, ga pa le jst najbolj poznam menda sva bla pa dons 2x čisto po malo zuni ker je tako spremenljivo vreme-par minut sonce, pol pa pride črn oblak in se ulije, pa še precej hladno piha skoz. tko da sem nazaj uvedla košaro na voziček, ker ga veliko bolje zaščiti pred vetrom in ostalim. jutr mamo 3. posvetovalnico in cepljenje, upam da bo fajn prestal! nočko
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 11.4.2010 21:11:15
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALEXI M. ojla... imam eno vprašanje kako ve nahranite vaše malčke po flaški ponoči brez da se prebudijo... naš zažene cel vik in krik ker ni tist trenutek papice in mi je ful škoda ker ko sva se dojila je pozizal in spal naprej... jaz si pripravim v naprej mleko. vsak večer se zbuja ob pribjižno enaki uri, tako da ponavadi pripravim preden grem spat, tako, da v bistvu mleko niti ni staro. imam ga v grelcu, da se ohranja temperatura in potem še preden se patrik poponoma zbudi dobi v usta flaško in lepo si naprej. če se pa slučajno zgodi, da se zbudi in da se začne neutoažljivo jokat, potem pa je konec. poje kar mu dam in je buden najmanj eno uro. sem kar nekaj časa rabia da sem to ugotovila in začela prakticirat omenjen način. in moram rečt, da nama uspeva. res pazim, da mu dam za jest še ko spi, oz ko daje prve znake zbujanja. hvala bogu v tem primeru, da imam tak rahel spanec, da slišim popolnoma vse.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 11.4.2010 21:14:26
|
|
|
|
somic
|
sva tudi midva bila danes zunaj 2x po slabe pol ure in obakrat naju je ulovil dež, enkrat sem prav šprintala domov, da nisem bila mokra ninčrli, škoda da nisi že v krškem, jutri grem tja... pa drugič, ne? ja, jutri bo velik dan!!! pridružil se nama bo očka končno je oddelal odpovedni rok, tako, da bomo od zdaj naprej lepo skupaj vsak dan. sem prav vesela
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 11.4.2010 21:24:29
|
|
|
|
majčyca
|
Oj! Malo se še jaz javim. Midve s Pio sva se včeraj potepale, najprej smo bili vsi skupaj pri tastu in tašči, potem pa je lubi ostal tam, ker je bil malo zmenjen s kolegi, midve s Pio pa sva šle malo na obisk k moji sestrični Danes pa sta bila pri nama tašča in tast in pa moja sestrična je prišla na obisk (ker še ni videla Pie). Kaj samo pri nas danes ni bilo takega sončka? Pri nas je bilo prav čudno vreme, zjutraj je bilo res hladno, pa še veter je kar močno pihal, tako, da na sprehod nisva šle, sem pa jo dala spat v voziček (seveda sem jo tako zadelala v voziček, da veter ni prišel zraven ). Sem se pa odločila, da bom jutri zvečer probala dat Pii malo dodatka, ker me zanima, če bo prvo rundo ponoči kaj bolj dolgo spala (ker je prespala že tudi 9 ur v kosu, zdaj pa se mi že cca. 10 dni zbuja po 4-ih urah). Ločevalna dieta - zanima me, tiste ki ste že delale to dieto - ko je na vrsti sadni dan, koliko sadja bi se naj pojedlo za kosilo in za večerjo (ker na jedilniku piše samo 2 kosa sadja za zajtrk, za kosilo in za večerjo pa ne piše količine)? Zdaj pa z lubijem gledava Slovenija ima talent in se smejiva zraven (ker za ene res ne veš ali se pridejo norca delat sami iz sebe ali se sami sebi res zdijo tako dobri)...
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 11.4.2010 21:26:12
|
|
|
|
ugi
|
Midve sva pa kar eno urco vozičkali, pa ni bilo nič dežja. Pol je pa še uro in pol spala v vozičku pred hišo in smo skuhal in v miru pojedli kosilo. Slikic še nismo uspel naložit na računalnik, je moj začel kopat za temelje, tako da smo odprli gradbišče. Gradnja prizidka se je uradno začela. Jaz sem pa Luka strigla, sam je ful težko k ma ful las pa še take močne (po meni), da komaj strižem. Pol ga je pa začel še vse zgečkat in sploh še nisem do konca ostrigla. Ga moram še spredi mal, sicer mu še ne gre v oči. Ah enkrat bom že. Lara je pa gledala in se smejkala. Je pa prej Luka skoču na svoj stol in se vsedel in se je Lara prav naglas zasmejala. Ji je ful zanimiv starejši brat.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 11.4.2010 22:36:41
|
|
|
|
ellie
|
majčyca to se midva tud sprašujeva pri talentih sam ona mala na koncu je pa bila fenomenalna Mi smo se pa cel teden potepali okrog...je ful hitro minilo, ko je oči mel dopust. Sem se ravno fino navadila, da smo skos skupaj.. Včeraj ponoči sem si pa morala it ob 3eh črpat mleko, ker sem mislila, da mi bo razneslo joško. Je bila že čisto trda...pa bolelo je kot 100 mali pa veselo spal.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 12.4.2010 8:12:38
|
|
|
|
Žaži
|
Majčyca, na sadni dan ješ na vsaki dve uri dva kosa sadja in ne samo tri obroke na dan, kot ostale dneve. Nič ne vagaš kaj posebej, dva kosa sadja je pač dva kosa sadja Somic, nisem jaz na sliki, kenguru se nosi na tri načine, tako kot na sliki, spredaj na trebuhu ali leže. Je res super, kvaliteten, samo drag......... Flaško ponoči imam že pripravljeno, pogrejem jo v grelcu ki ga imam na nočni omarici ali pa še raje grem v kuhinjo, v 30 sekundah pogrejem pripravljeno in se sploh ne prebudi pošteno, takoj spi dalje. Živa ful grdo kašlja, ob 11h imava slikanje kolkov in upam da jo bo tudi imel čas pogledat. V četrtek je pa sistematski, samo cepljena tako prehlajena sigurno ne bo. Pa še ful dežuje, nimam še izdelanega plana kako bom šla do ZD....... Evo, se je zbudila
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 12.4.2010 8:24:19
|
|
|
|
Enkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle IZVIRNO SPOROČILO: Enkica Me pa zanima ... a se katera spomni katera je bila zadnjič v Gorici in kupila am Novalac? No ali pa če se ona javi Rada bi jo nekaj vprašala. Js sem ga kupila. Zanima me kje si ga kupila. Namreč moja mami je bila v Trstu in so bile cene v treh lekarnah višje kot si ti napisala za Gorico. A je možno, da obstaja razlika med Trstom in Gorico al kako? Ker če je v tem fora bomo pa šli še v Gorico
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 12.4.2010 8:25:48
|
|
|
|
majčyca
|
Jutro! Danes pa je zunaj res grozno vreme, pri nas je deževalo ž celo noč in še vedno dežuje tako, da danes Pia ne bo mogla zunaj spat, ker nimamo terase pokrite Gremo pa jo danes slikat za osebno in dat delat osebno ellie ja ona mala na koncu pa je bila res fenomenalna. Jaz sem kar kurjo kožo dobila po telesu, ko sem jo slišala. Vse čestitke tej mali punčki Žaži hvala za informacijo glede sadnega dneva sem najprej mislila, da se lahko poje za zajtrk, kosilo in večerjo vsakič po 2 kosa sadja, če pa se lahko je na 2 uri sadje, pa verjetno sploh ne bo neke krize Kje pa se lahko kupi ta kenguru? Videt je res dober...
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 12.4.2010 9:03:12
|
|
|
|
Isabelle
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle IZVIRNO SPOROČILO: Enkica Me pa zanima ... a se katera spomni katera je bila zadnjič v Gorici in kupila am Novalac? No ali pa če se ona javi Rada bi jo nekaj vprašala. Js sem ga kupila. Zanima me kje si ga kupila. Namreč moja mami je bila v Trstu in so bile cene v treh lekarnah višje kot si ti napisala za Gorico. A je možno, da obstaja razlika med Trstom in Gorico al kako? Ker če je v tem fora bomo pa šli še v Gorico Pojma nimam.Js sem samo slišala da je v Italiji cenejši in sem šla v lekarno v Staro Gorico ker mi je najbližje in tam je bil 800g 8,90€.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 12.4.2010 9:23:04
|
|
|
|
nony
|
Dobro jutro...mi smo danes malenkos boljši smo vstali ob 4 zjutraj in pucali nos...upam,da kmalu pride baby vac,ker naša tako protestira pri pucanju nosa,da je groza....
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 12.4.2010 9:25:39
|
|
|
|
Enkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle IZVIRNO SPOROČILO: Enkica IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle IZVIRNO SPOROČILO: Enkica Me pa zanima ... a se katera spomni katera je bila zadnjič v Gorici in kupila am Novalac? No ali pa če se ona javi Rada bi jo nekaj vprašala. Js sem ga kupila. Zanima me kje si ga kupila. Namreč moja mami je bila v Trstu in so bile cene v treh lekarnah višje kot si ti napisala za Gorico. A je možno, da obstaja razlika med Trstom in Gorico al kako? Ker če je v tem fora bomo pa šli še v Gorico Pojma nimam.Js sem samo slišala da je v Italiji cenejši in sem šla v lekarno v Staro Gorico ker mi je najbližje in tam je bil 800g 8,90€. No potem pa res gremo še do Gorice pogledat. A pa mi lahko še poveš nekaj ... a je lekarna na taki lokaciji, da jo hitro najdeš,ko prideš iz Slo? Upam, da govorijo angleško, če ne pa bomo malo mahali pa bo, ha ha ha. Še enkrat hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 12.4.2010 10:14:20
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALEXI M. ojla... imam eno vprašanje kako ve nahranite vaše malčke po flaški ponoči brez da se prebudijo... naš zažene cel vik in krik ker ni tist trenutek papice in mi je ful škoda ker ko sva se dojila je pozizal in spal naprej... Jaz nardim podobno kot somic, s tem da imam vodo v grelcu, mleko v prahu pa v taki majhni posodici, ki je posebej za shranjevat to mleko, od tomee tippe in ko se mali zbudi sam vsipam iz tiste posodice v vodo in že je zmešano... Enako delam čez dan, imam ene 8 teh posodic in potem sam vsipam v že zagreto vodo. Grelec imam pa od mam je bil 20€ in mi je super, je pa prižgan cel dan in celo noč, da je voda vedno pripravljena. IZVIRNO SPOROČILO: somic ninčrli, škoda da nisi že v krškem, jutri grem tja... pa drugič, ne? res škoda, saj še boš kdaj a ne Mi2 imava danes tud slikanje kolkov, ob 16.30 pa mam jaz še zobozdravnika v mb, tak da bomo imeli spet izlet...
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 12.4.2010 10:24:35
|
|
|
|
sisi77
|
ojla! moj piki še spi jaz pa sem že pripravila burek za kosilo (sem našla en recept na netu za mini bureke in sedaj počiva v hladilniku upam da bo ratalo če ne bomo samo solato jedli ). je pa Anej kar precej prehlajen tako da bova ta teden bolj varno v stanovanju ker zunaj vreme nič kaj ne kaže dobro predvsem smrkavcem . Smo bili včeraj pri mojih na kosilu kjer je dvakrat po pol urice zakinkal (kar je za njega premalo za čez dan) potem pa še pri babici od mojega in mu je to bilo očitno preveč. Ko smo prišli domov sva ga skopala potem pa ko sem ga oblačla je bil že tako zaspan in znerviran da se je tako jokcal da se mi je srce paralo . pol sem mu pa še šla nos pucat pa je bilo fertik joj kako je jokal bošček. no je pa že ob 19.30 spal ko topič pa se enkrat proti jutremu prebudil za papico. no upam da se sedaj zbudi ker ga že malo pogrešam . ja ti talenti so pa res pravi talenti eni ne moreš verjeti . mala Lina pa je tudi meni kurjo kožo povzročila. držim pesti za njo pravi cuker je bila. sem zdaj ravno v Novicah brala da je mamico sedmih otrok krava poteptala do smrti. uh kako je življenje kruto
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 12.4.2010 10:25:45
|
|
|
|
Isabelle
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle IZVIRNO SPOROČILO: Enkica IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle IZVIRNO SPOROČILO: Enkica Me pa zanima ... a se katera spomni katera je bila zadnjič v Gorici in kupila am Novalac? No ali pa če se ona javi Rada bi jo nekaj vprašala. Js sem ga kupila. Zanima me kje si ga kupila. Namreč moja mami je bila v Trstu in so bile cene v treh lekarnah višje kot si ti napisala za Gorico. A je možno, da obstaja razlika med Trstom in Gorico al kako? Ker če je v tem fora bomo pa šli še v Gorico Pojma nimam.Js sem samo slišala da je v Italiji cenejši in sem šla v lekarno v Staro Gorico ker mi je najbližje in tam je bil 800g 8,90€. No potem pa res gremo še do Gorice pogledat. A pa mi lahko še poveš nekaj ... a je lekarna na taki lokaciji, da jo hitro najdeš,ko prideš iz Slo? Upam, da govorijo angleško, če ne pa bomo malo mahali pa bo, ha ha ha. Še enkrat hvala za odgovor. Jooj, ne vem kako naj ti razložim kje je če sploh ne poznaš Stare Gorice.Ti pa povem da je kr neki lekarn v Gorici, pa ni veliko mesto tko da mislim da boš hitro kakšno najdla. Če ti bo kaj pomagalo:v tisti lekarni kjer sem js kupla je zraven majhen Spar, blizu pa en most čez Sočo, imajo jih pa takoj ko prideš notr na levo boš vidla velike škatle Novalaca Če ne pa samo rečeš Novalac uno, bojo že vedli.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 12.4.2010 10:27:21
|
|
|
|
sisi77
|
mam vprašanje: ali pokiji (prdeci) od vaših malčkov kaj smrdijo. od Aneja so začeli kar smrdet tako da sem že dostikrat mislila da je pokakan pa ni bil. pa blato mu kar smrdi zadnje čase. ne vem ali je to normalno ker prej ni bilo posebej smrdeče.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 12.4.2010 10:27:50
|
|
|
|
Enkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle IZVIRNO SPOROČILO: Enkica IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle IZVIRNO SPOROČILO: Enkica IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle IZVIRNO SPOROČILO: Enkica Me pa zanima ... a se katera spomni katera je bila zadnjič v Gorici in kupila am Novalac? No ali pa če se ona javi Rada bi jo nekaj vprašala. Js sem ga kupila. Zanima me kje si ga kupila. Namreč moja mami je bila v Trstu in so bile cene v treh lekarnah višje kot si ti napisala za Gorico. A je možno, da obstaja razlika med Trstom in Gorico al kako? Ker če je v tem fora bomo pa šli še v Gorico Pojma nimam.Js sem samo slišala da je v Italiji cenejši in sem šla v lekarno v Staro Gorico ker mi je najbližje in tam je bil 800g 8,90€. No potem pa res gremo še do Gorice pogledat. A pa mi lahko še poveš nekaj ... a je lekarna na taki lokaciji, da jo hitro najdeš,ko prideš iz Slo? Upam, da govorijo angleško, če ne pa bomo malo mahali pa bo, ha ha ha. Še enkrat hvala za odgovor. Jooj, ne vem kako naj ti razložim kje je če sploh ne poznaš Stare Gorice.Ti pa povem da je kr neki lekarn v Gorici, pa ni veliko mesto tko da mislim da boš hitro kakšno najdla. Če ti bo kaj pomagalo:v tisti lekarni kjer sem js kupla je zraven majhen Spar, blizu pa en most čez Sočo, imajo jih pa takoj ko prideš notr na levo boš vidla velike škatle Novalaca Če ne pa samo rečeš Novalac uno, bojo že vedli. Super si, hvala. Verjetn že v soboto skočimo do dol. Lep dan vsem in upam, da se vsi prehlajeni čimprej spravijo k sebi.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 12.4.2010 10:35:24
|
|
|
|
Isabelle
|
Danes imamo 3 mesece. Uf, kako gre hitro čas. Mala je pa že od četrtka neki sitna, skos bi se nosila.Ampak jo kr dam v ležalnik če vidim da se joče za brezveze, se pogovarjam z njo, jo božam in malo crtam ker nočem da se mi razvadi na roke. Učeri se odpravimo ven, jo dam v voziček in se je začela dret ko da jo iz kože dajejo, pa ji ni falilo nič, ni bla lačna...pol sem jo pustila da se je malo drla, je hmal obupala in zaspala.Ne vem, ima neko čudno obdobje, ker ponavadi je vedno bla v vozičku ku angelček.Upam da mine, ker danes me je prou strah it na sprehod, bomo vidli, verjetno bomo zdej prvo šle na vrt.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 12.4.2010 10:51:14
|
|
|
|
ellie
|
sisi77 pri mojem Aneju tud včasih smrdi kakec. Sem pa to opazila, ko sem jaz kaj čudnega jedla...pa so ga mal krči matrali. Punce, od danes imajo v Lidlu v akciji ful luštne otroške dekice za 6 eur. Mi je mami šla dve iskat...belo in modro. Im me je presenetila kvaliteta...ful so mehke in tople.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 12.4.2010 10:54:36
|
|
|
|
majčyca
|
Žaži - eno vprašanje še imam glede te diete v jedilniku piše, da se za malico poje tudi 2 kosa sadja (vsak dan), nič pa ne piše ali je to dopoldanska malica ali popoldanska malica ali obe? Mi še lahko prosim to poveš...?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 12.4.2010 11:36:27
|
|
|
|
sisi77
|
Zanima me ali ve svoje malčke tudi kopate in perete glavico sedaj ko so prehlajeni (tisti ki seveda so)?
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 12.4.2010 11:41:45
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77 Zanima me ali ve svoje malčke tudi kopate in perete glavico sedaj ko so prehlajeni (tisti ki seveda so)? tudi, fejst zakurm kopalnico zavlažim in kopam
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 12.4.2010 12:14:58
|
|
|
|
naja6
|
Punce, od danes imajo v Lidlu v akciji ful luštne otroške dekice za 6 eur. Mi je mami šla dve iskat...belo in modro. Im me je presenetila kvaliteta...ful so mehke in tople. tO DEKICO SEM SI JAZ NABAVLA LANI KO SMO ŠE PRIČAKOVALI,IN JA,SO ZELO KVALITETNE
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?