grahek85
|
Jutro! Mi2 z malim sva že od pol 7h pokonci, oči pa še drema Sam je mali lepo priden v ležalniku, jaz pa prec na internetu IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 IZVIRNO SPOROČILO: nincrli Jaz sem danes končnooo uspela prit k frizerju... Mam teto frizerko in vedno, ko sem klicala je mela gužvo, no dans pa me je končno postrigla+mal blont pramenov dala... Je pa rekla, da še ni blol tak hudo s špici, jaz pa 4 mesce nism bla pr frizerju... No se bolš počutim zdaj jaz mam pa sestro frizerko, a tudi nikoli nima časa tako da upam da me bo do prvega maja že postrigla. Nisem bila že od novembra, vmes mi je na hitro samo špice odstrigla, pa še to je bilo januarja . Jaz se bom tudi malo pobarvala Joj punce jaz bi tudi morala iti... Nazadnje sem bla konec avgusta Bolj gledam naokoli, bolj vidim, da mam čisto katastrofo na glavi. Pa še prejšnji teden mi je ratalo (seveda, kaj pa drugega) mestoma scvrt lase. Ponavadi si jih sušim na zraku, sam zdej jih mam čez pol hrbta in traja vsaj 3h, da se mi posušijo. Ni se mi dalo čakat, sem bla že ful utrujena, pa sem dokončala s fenom. Fen je bil pa brez tiste mrežice spredaj (mi je zadnjič dol pala) in sem nekaj silila s fenom v lase, da bo čim prej in da grem lepo spat, zjutraj me je pa skoraj kap. Sem šla prec tukaj v City Parku v en frizeraj vprašat, če se da kaj rešit al se moram pošišat čisto na kratko, pa mi je (k sreči) rekla, da ni tako sile, da špice sem pa do konca skurila in mam cca 10cm za postrižt. Sam mi je rekla, da če nimam časa za lase da bolš, da si jih več postrižem in mam frizuro, ki je lažja za vzdrževanje in se v doglednem času sama posuši. Tako da se moram zdaj naročit pri moji frizerki v Nm. Barvala se pa več ne bom, mi je po skoraj 12ih letih dojadilo do kraja. Pa od kolegice mama je mela raka na dojki in so ji (med drugim) prepovedali barvanje las zaradi vseh kemikalij - mi je dalo mislit. Drugače mamo pa mi tudi sonček, sam sta pa samo 2°C Bomo počakali na popoldne, da se bo ogrelo.