|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
10.4.2010 10:18:35   
sisi77
ojla!
spet vikend spet slabo vreme. ni kaj narava se malo igra z nami user posted image user posted image

Midva pa sva bila včeraj v razvojni ambulanti. je rekla da je zelo živahen. ima pa še na desni strani mehko glavico zato mu je povečala odmerek D3 iz 4 na 6 kapljic. pa napotnico za UZ glave nama je dala. ali je katera z vašim malčkom že bila na UZ glavice. ne vem če je to praksa pri tistih ki so se prej rodili ali sumi na kako nepravilnost. upam da ne. no pa na fizioterapije naju je naročila zato ker je bil rojen prezgodaj da se potem v razvoju nebi pojavljale kakšne nepravilnosti. uh upam da bo teh posebnosti pri našem Aneju kmalu konec user posted image . Drugače pa smo ok le ta smrkelj ga vsebolj zafrkava.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
10.4.2010 11:04:16   
grahek85
Živjo!

Uf zdaj mi je v teh dneh mali tako naspidiral joške da mi spet vse teče ven user posted image Menda se bo kmalu spet uravnalo. Drugače je blo pa včeraj prvič po dveh mesecih da ga je blo treba zvečer crkljat, da je zaspal. Sam sem bla pa jaz kriva, ker sem ga šla previjat, ko je že spal. Ni blo hudega, sva malo boks gledala po TV user posted image

Tukaj se nam nekaj sili sonček med oblaki, sam ne bom nič kaj veliko upala na lepo vreme. Da ne bom razočarana user posted image user posted image user posted image

Vidim, da vas je ful prehlajenih boščkov. Držim pesti za čim hitrejše okrevanje  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
10.4.2010 11:19:28   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: nony

Dobro jutro...naša Lorin je pa začela ponoči nekaj pokašljavat....in zameašen nosek je mela ampak ko sem ga šla pucat ni šlo nič ven sem imela občutek,da je vse tam zadaj...a lahko kaj nredim ali moram počakat,da gre mimo...Hvala že vnaprej

Fino ji vlij noter fiziološko, pa z baby-vacom počisti, da ji ne bo šlo v bakterijsko vnetje, ker pol nastradajo ušeska in še kaj drugega. Se pa to zgodi zelo hitro, zato je boljša preventiva.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
10.4.2010 13:07:39   
nincrli
Jaz sem danes končnooo uspela prit k frizerju... Mam teto frizerko in vedno, ko sem klicala je mela gužvo, no dans pa me je končno postrigla+mal blont pramenov dala... Je pa rekla, da še ni blol tak hudo s špici, jaz pa 4 mesce nism bla pr frizerju... No se bolš počutim zdajuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

kremice: jaz ga namažem celega vsak dan po umivanju s kremico RIBODERMIN. je zelo fajna kremica. Patrik nima nič več suhe kože pa lepo diši vsak dan. nima pa dodanih nobenih umetnih dišav

ribodermin pa našemu mozoljčke povzroči, tak da ga po obrazu z bepantenom mažem, z riboderminom pa kakšne gubice, po vratu ga vedno, da pol še fajn dišiuser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
10.4.2010 13:10:53   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Oj punce!

Tista bolečina zadnjič ni bil slepič...verjetno je bila ovulacija...

Punce moj user posted image  je ponoči začel kašljati in občasno tudi kihne. Kaj naj naredim? Druagače je dobre volje, vendar...me skrbi.

super, da ni bil slepič!
Moj tud včasih kaj kašlja al pa kiha, sam takrat nič ne nardim, saj kaj pa češ, edin mogoče sobo mal bolj navlaži, če je mogoče preszuh zrak? če pa ima zadelan nos mu ga pa z baby vacom čisti, druga pa pomoje ne moreš.

Optimism always works!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2980
10.4.2010 21:48:30   
Kika99
Čer punce

Danes pa je kar zatišje v naši temi user posted image . V glavnem, jaz sem danes šla malo v šoping in Anji kupila igralni center (sem vzela zadnjega) v BC user posted image imeli so samo še v roza barvi ene par komadov. Imela sem še bon za 9 eur tako da se mi je splačalo. Prej se je kar fajn utrudila in je kar notri zaspala.

user posted image

upam da bo ju3 kaj več sončka, danes sva bile zunaj celih 15 min user posted image

< Sporočilo je popravil Kika99 -- 10.4.2010 21:49:25 >

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
10.4.2010 21:54:37   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Jaz sem danes končnooo uspela prit k frizerju... Mam teto frizerko in vedno, ko sem klicala je mela gužvo, no dans pa me je končno postrigla+mal blont pramenov dala... Je pa rekla, da še ni blol tak hudo s špici, jaz pa 4 mesce nism bla pr frizerju... No se bolš počutim zdajuser posted image

jaz mam pa sestro frizerko, a tudi nikoli nima časa tako da upam da me bo do prvega maja že postrigla. Nisem bila že od novembra, vmes mi je na hitro samo špice odstrigla, pa še to je bilo januarja user posted image . Jaz se bom tudi malo pobarvala user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
10.4.2010 21:55:41   
somic
kika, jaz imam tudi takšnega, tudi patrik zelo uživa notri

sva pa midva se kar odočila in šla kjub slabemu vremenu ven in se vozičkala kar uro in pol. sem ga malo bolj oblekla pa je bilo. zgleda da sem ga preveč razvadila z vozičkom in zdaj ne more brez njega user posted image

rabim pomoč

odločam se za nakup kengurujčka oz česa podobnega. kaj mi predlagate, tiste ki to prakticirate

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
11.4.2010 7:11:12   
Enkica
Jutro punce!

Pri nas pa že malo sije sonček ... upam, da zdrži in da bo lep dan, ker imamo danes veliko opravkov (obiskov).
Gremo do moje mami pa do tašče pa še do sestrične, da jo vprašamo če bi bila botrca user posted image

Me pa zanima ... a se katera spomni katera je bila zadnjič v Gorici in kupila am Novalac? No ali pa če se ona javi user posted image Rada bi jo nekaj vprašala.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
11.4.2010 7:22:08   
Kika99
Jutro bejbe

Jaz sem že vstala, Anja še spančka. Tudi pri nas je že sonček user posted image . Grem še za kake pol urce k njej user posted image . Upam da danes naredimo kakšen daljši sprehod user posted image

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
11.4.2010 8:28:11   
grahek85
Jutro!

Mi2 z malim sva že od pol 7h pokonci, oči pa še drema user posted image Sam je mali lepo priden v ležalniku, jaz pa prec na internetu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

jaz mam pa sestro frizerko, a tudi nikoli nima časa tako da upam da me bo do prvega maja že postrigla. Nisem bila že od novembra, vmes mi je na hitro samo špice odstrigla, pa še to je bilo januarja user posted image . Jaz se bom tudi malo pobarvala user posted image

Joj punce jaz bi tudi morala iti... Nazadnje sem bla konec avgusta user posted image user posted image Bolj gledam naokoli, bolj vidim, da mam čisto katastrofo na glavi. Pa še prejšnji teden mi je ratalo (seveda, kaj pa drugega) mestoma scvrt lase. Ponavadi si jih sušim na zraku, sam zdej jih mam čez pol hrbta in traja vsaj 3h, da se mi posušijo. Ni se mi dalo čakat, sem bla že ful utrujena, pa sem dokončala s fenom. Fen je bil pa brez tiste mrežice spredaj (mi je zadnjič dol pala) in sem nekaj silila s fenom v lase, da bo čim prej in da grem lepo spat, zjutraj me je pa skoraj kap. Sem šla prec tukaj v City Parku v en frizeraj vprašat, če se da kaj rešit al se moram pošišat čisto na kratko, pa mi je (k sreči) rekla, da ni tako sile, da špice sem pa do konca skurila in mam cca 10cm za postrižt. Sam mi je rekla, da če nimam časa za lase da bolš, da si jih več postrižem in mam frizuro, ki je lažja za vzdrževanje in se v doglednem času sama posuši. Tako da se moram zdaj naročit pri moji frizerki v Nm. Barvala se pa več ne bom, mi je po skoraj 12ih letih dojadilo do kraja. Pa od kolegice mama je mela raka na dojki in so ji (med drugim) prepovedali barvanje las zaradi vseh kemikalij - mi je dalo mislit. 

Drugače mamo pa mi tudi sonček, sam sta pa samo 2°C user posted image Bomo počakali na popoldne, da se bo ogrelo.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
11.4.2010 9:37:42   
Žaži
Somic, jaz imam Red castle, je ful fajn kenguru, sin je bil veliko v njemu, Živi pa tudi upam da bo všeč, ker smo res veliko prehodili z njim.

user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
11.4.2010 10:38:46   
alex17
dan!

pri nas je tud sonček samo je še kar hladno, bova šla z Ianom popoldne ven če ne bo že kak dež. včeraj pa nisva šla nič, je blo mhladno pa ful pihalo user posted image
je pa naš mali zadnje dni ful priden, sploh nič ne sitnari, se igra v gugalniku ali igralnem centru (Kika, mamo glih takega user posted image ), pa z mamico se velik pogovarja in spušča res vsak dan kake nove glasove, da ga je prav veselje poslušat user posted image  

sva danes malo potegnila in spala skupaj do 8.30, ker je včeraj kar pozno zaspal-sva se dojila od pol osmih do četrt čez osem (ponavadi potem takoj zaspi), pa me po tem ves zbrihtan pogleda in se smeji, jaz pa samo ajoj, kdo bo pa spal user posted image potem smo ga še mal crkljali, pa še ena runda zizanja pred tv, ob desetih ga je pa zmanjkalo. in je potem spal prvo rundo skor 4 ure user posted image

mi mamo kengurujčka od Baby Bjorn, je bil kar drag samo je res fajn, primeren do 12 kg pa fajn oporo za hrbet in ledveni del ima.

včeraj nas je obiskala moja teta z družinico, ma luštno punčko Eneo ki je Iana skoz božala in mu nosila igračke, res cela žverca-kaj nas še čaka...user posted image   in je dobil mali luštne kavbojke in majčko pa vrtiljak od Fisher-price in plišasto žogo, mami pa kavico in sladkarije user posted image

lep dan!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
11.4.2010 10:43:05   
nony
Dobro jutro....evo mi smo bili danes pri dežurenm,ker mi mala ponoči začela malo hropet..ampak je vse v redu sam ukazal so mi it v lekarno iskat kateter za nosek in ji spucat sluz,ki se je nabrala....ampak takateter se zdi meni fulll grob tko,da bom poskušala rajši samo z unim za usta k se vn poetgen upam,da nam bo ratalo...

Upanje ostaja....

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
11.4.2010 10:45:04   
nony
Aja se eno vprašanje ..kako prepričate vaše bebice,da pasejo kravce moja noče in noče...sem poskušala že vse živo ona se vzdigne je nekaj malo počaka potem se spusti poišče roko in jo začne cuzat...

Upanje ostaja....

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
11.4.2010 10:51:31   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Somic, jaz imam Red castle, je ful fajn kenguru, sin je bil veliko v njemu, Živi pa tudi upam da bo všeč, ker smo res veliko prehodili z njim.

user posted image

zgleda zanimiv. kje si ga kupila? ima verjetno več načinov nošenja, kaj? povej mi še, če lahko "normano" opravjaš kakšna opravila tudi če imaš otročka v tem, al je res namenjen samo sprehodom.

žaži... a tole na sliki si ti??? user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
11.4.2010 11:05:24   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Vsako jutro jo namažem z Riboderminom po obrazu, po kopanju pa z Johnsons Baby bedtime losionom.

Bedast dež, glava me boli in še ven ne moremouser posted image

vidim da vaše malčke kar veliko mažete s kremicami in losjoni-no meni je patronažna rekla, naj to uporabljamo čim manj, samo bepanthen in po potrebi oljček za gubice, ne pa da kar celega mažeš vsak dan, zdaj pa ne vem kaj je prav user posted image   se mi zdi da če nima suhe kože ni treba mazati vsak dan, ker mu lahko samo navadiš kožo na vse te žavbe (tako kot je naša navajena na celga vraga in ne znamo več brez). sploh ti losjoni so menda odveč, kaj pa vem... user posted image  

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
11.4.2010 11:16:10   
Oren
Jaz user posted image vedno mažem s bepantenom, se mi zdi da je dobro met neko zaščito na koži ki je cel čas izpostavljena urinu. Zvečer po kopanju pa jo vsakič namažem z mandljevim oljem. To pa je vsa kozmetika ki jo uporabljem. Druge se mi zdi nepotrebno, pa mi pediatrinja vedno reče da ima super lepo kožo da se vidi da ne dajem kemije gor. 

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
11.4.2010 11:18:53   
ugi
Jaz jo tudi samo po gubicah z mandljevim oljem namažem, pa z bepanthenom, če ima kje suho, sam zaenkrat ima ful lepo kožo, jo pa kopam samo tako, da dam nekaj kapljic olja v banjico nič več z milom na povijalni. Se mi zdi, da ji je milo res izsušilo kožo, tako da zdej je super. user posted image

Je pa naša Lara danes stara 100 dni. user posted image user posted image Zdele pančka, je pri atiju v naročju zaspala. user posted image Pr men nikol ne zaspi, pri njemu pa takoj. Res neverjetno.
Sem jo poslikala, bom pol slikce gor dala, zdej se bomo počasi zrihtali za sprehod, je tak lep sonček.

Somic:
Jaz imam sling z obroči in sem ful zadovoljna, zdej sem pa dobila od prijateljice še trakove za nošenje, sam jih moram še oprat, pa naštudirat, kako se uporablja. Sem si zadnjič kar pdf z navodili snela z neta. Bom slikala še to pa dala slikco gor, sam moram mojga prosit, da mi da na računalnik slikice. Zdele je šel avte prat. Mi trije gremo pa na sprehod.

Se javim popoldne. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
11.4.2010 11:40:44   
naja6
Aja se eno vprašanje ..kako prepričate vaše bebice,da pasejo kravce moja noče in noče...sem poskušala že vse živo ona se vzdigne je nekaj malo počaka potem se spusti poišče roko in jo začne cuzat...

Tudi naš Patrick ne pase rad kravic,se kar začne jokat,pa se ne sekiram,ker vseeno lepo napreduje,in sam glavico pokonci drži,se je pa včeraj začel igrat z ropotuljicouser posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
11.4.2010 11:46:04   
naja6
user posted image
Naš zakladek med igro,postajajo vse bolj zanimivi tile naši sončki

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
11.4.2010 13:21:47   
polho3006
Mi smo prišli od zdravnika. Že včeraj ponoči je moj mali začel kašljati, nocoj je bilo pa še samo huje, tako da smo se šli k zdravniku. Mu je piskalo v pljučkih, tako da je dobil inhalacijo in zvečer gremo še enkrat na inhalacijo. Upam da bo bolje. Je pa dobre volje, korajžen...samo kašlja pa prav grozljivo.

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
11.4.2010 13:44:20   
Kika99
Ti naši user posted image so res pravi srčki user posted image

Alex17 jaz jo vsaki dan mažem samo po jutranjem umivanju, po obrazku ne po celem teleščku.

Neposredna povezava do sporočila: 2998
11.4.2010 13:47:20   
nony

Tudi naš Patrick ne pase rad kravic,se kar začne jokat,pa se ne sekiram,ker vseeno lepo napreduje,in sam glavico pokonci drži,se je pa včeraj začel igrat z ropotuljicouser posted image

Mene je danes dežurna zdravnica spraševala če jih kej pasemo pa sem ji povedala kaj se dogaja,da jih noče sam je kao rekla da bi jih mogla...drugače pa tud naše že full lepo pokonci drži glavico....

Aja pa naročila sem baby vac za pucat nosek a mogoče katera ve v kokem času pride?

< Sporočilo je popravil nony -- 11.4.2010 13:49:17 >

Upanje ostaja....

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
11.4.2010 15:36:58   
nincrli
Jaz ga tudi po obrazu z bepanthenom pa zdaj smo dobli otroško kremo proti soncu, jo bo počasi treba začet uporabljat, ker ma naš takšno ful belo kožo... Ritko pa mu namažem s hladilno kremo, ki jo delajo v lekarni pa včasih mu vratne gube namažem z riboderminom, ker fajn dišiuser posted image po telesu ga pa ne mažem s kakšnim losjonom...

Včerajšnja akcija seljenja je uspela, tak da v sredo gremo vsi trijeuser posted image Boma z mojim imela še kar nekaj dela ampak bomo že zrihtali, da bo fajnuser posted image Mali ma ju3 uz kolkov, jaz zobozdravnika, v torek pa ima moj zobozdravnika in okulistauser posted image same doharske zadeveuser posted image

Se strinjam s kiko, da mamo res lepe user posted image user posted image user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?