grahek85
|
Živjo! Slabo vreme Mi sam odštevamo ure do ju3 zjutraj, ko mamo posvetovalnico in močno upamo, da se rešimo širokega povijanja! IZVIRNO SPOROČILO: sisi77 mam vprašanje: ali pokiji (prdeci) od vaših malčkov kaj smrdijo. od Aneja so začeli kar smrdet tako da sem že dostikrat mislila da je pokakan pa ni bil. pa blato mu kar smrdi zadnje čase. ne vem ali je to normalno ker prej ni bilo posebej smrdeče. Tudi stinkajo Tile lažni alarmi glede kakanja so se tudi nam že zgodili. Ma pa naš kakec zadnji mesec tudi recimo malo bolj močan vonj kot pa čisto na začetku, samo ni tako moteč. Mislim, da ni to nič takega - razen če bi mali zraven tudi večkrat kakal in bolj tekoče, potem pa zna biti driska (ki je pri dojenih sicer zelo redka). IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 Je pa danes tudi bil bolj siten kot ponavadi, ampak jaz mislim, da je vreme krivo. Zdaj pa spi v ležalniku. Ja naš tudi nekaj podobnega, je veliko bolj crkljiv. Drugače mu niti ni do tega, da bi bil po rokah, danes bi se pa veliko stiskal. Drugače pa naš nič ne protestira v vozičku, ampak v lupinici. Težko ga dobimo not, da bi bil še naprej dobre volje. Ponavadi se vsaj nakremži, včasih pa joka kot za stavo. Bom ju3 vprašala P, kdaj damo lahko ven vložek, da bo več prostora v lupinici. Mogoče ga to moti. Pa vprašala bom, kdaj se lahko malo dvigne naklon vozička, ker je naš ful firbec in rad gleda naokoli. IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Za vrtec pa sploh ne govoriti, prejšnji teden sem nesla vlogo in to v našem malem kraju in je skoraj vzeti no hotela ker gre za januarko, tako da mi je samo slabo ko pomislim........pišuka, kot da lahko imamo vsi samo septembrčke, sin je septembrček in ni bilo ene težave. In ko bo treba v OŠ naj bi tudi šli v OŠ šele z 6leti in 9 mesecev, ker se po letnikih gleda, tako da se bomo tudi tam borile z vlogami, če bomo hotele da gredo prej v OŠ. Meni je pa fino, da bo šel malo kasneje v šolo. Je pa tečno, ker gredo vsi kolegi iz vrtca leto prej, januarčke (in ostale tega letnika) pa dajo še za eno leto k mlajši skupini. Samo če jih je več takih je tudi ok, ker ostanejo vsaj deloma skupaj. Je pa tako - pri decemberčkih in januarčkih je vedno veliko prošenj za kasnejše oz. zgodnejše všolanje. Za to moraš dobiti uradno priporočilo oz. izvid s strani pediatra ali psihologa, ki morata ugotoviti, ali je otrok telesno, emocionalno, socialno in kognitivno sposoben vstopiti v šolo ali ne. Zdaj za zgodnejše všolanje mora bit vse "zrelo", za kasnejše je pa dovolj, da otrok že na enem ni pripravljen. Sem se pa jaz že sprijaznila, da bo šel mali verjetno v privat varstvo najprej. No ja, bomo videli, kako bo z mojo službo, ker mam načeloma status do jeseni 2011. Sam bi rada že prej kje službo dobila, da ne bom vse zadnji čas rihtala in mi bo voda v grlo tekla. Je pa v Nm to znatno ceneje kot tukaj v Lj, tako do bomo zmogli IZVIRNO SPOROČILO: nincrli Aja kolki so bli na pregledu 1a, saj so bili že pred 2 mescoma, sam smo mogli še vseen še enkrat pri 3 mesecih na pregled. Edin jedra še niso čist zrela, ker menda pri fantih pozneje dozorijo in je rekla, da zato ne delajo še en uz, da če so kolki 1a je itak vse ok in tudi jedrca dozorijo... Mah vidiš tudi ti P se ne morejo zmenit... Mi smo meli pri 2m na levem kolku nezrelo jedro (drugače oba 1a) in zato široko povijamo Je rekla da kar naj, da škodi ziher ne. Sam zadnje čase je spet ves tečen, ko mu zavezujem tetro, ker ne more brcat, kot bi si želel. Sej pravim, komaj čakam ju3...