|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
10.4.2010 18:00:59   
mag3
Hej mjavmjav, upam, da bo vse ok. Bomo rekli temu, slab zečetek, dober konec.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Tudi jaz sem popoldan eno uro in pol user posted image .

Pa še enga user posted image  za srečo, da bodo naše pikice ok.

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 176
10.4.2010 18:03:34   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: mića

pozdravljene
prvič se javljam na tem forumu in naj povem da sem za enkrat tudi jaz se vedno sreckauser posted image  zato se tudi nisem prej prijavila ker nisem vedela ali lahko ali ne ce se bo slučajno končalo slabo to bom izvedela v ponedeljek ko imam kontrolo bete ter pregled pri ginekologu
ce sem prav razumela moram vpisati naslednje podatke za vpis na seznam,mića,28 let,prvi otrok,pdp pa je 8.12. 2o1o ce bo vse ok rodila pa bom v lj

Mića evo še user posted image  user posted image  za srečo zate. Verjemi, da bo vse ok. user posted image  

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 177
10.4.2010 18:13:41   
BabyKitty
mića dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Mjavmjav upam, da se bo vse uredilo in da boš ostala z nami do koncauser posted image user posted image user posted image drugače pa le počivaj in klepetej user posted image

Jaz sem pa že kar zelo nestrpna kaj bo v ponedeljek... tako upam, da bo že srčk tiktaku... Danes sem gledalo malo o nuhalni... A katera ve, je to 4d pregled? Ali je še prezgodaj?

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 178
10.4.2010 18:26:47   
mića
mjavmjav
ti samo počivej jaz mam podobne probleme ter morem počivat ze cel teden in to pomeni lezanje ne hoja pa sedet ampak ce bo to pomagalo pa bomo lezali kaj pa čmo čeprav me ze vse boli od tega ker nisem vajena tolko lezanja pa bo ze
jaz sem tudi dobila dabroston in naj te malo potolazim vsaj meni se je malo umirilo to s temi izcedki imam se malo krčev pa veliko straha ko grem na wc no bomo videli v ponedeljek kaj bo jaz upam da se bo uredilo ker si te nosecnosti zelimo ze pet let lani e je slabo končalo z ss upamo da bo letos boljseuser posted image user posted image pa še par njih za sreco

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 179
10.4.2010 19:17:55   
mag3
Mića user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za srečo tudi zate. Upaj da se bo srečno izteko.

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 180
10.4.2010 19:21:03   
mag3

NICK, STAROST, NOSEČNOST,ŠT.OTROK ,SPOL ,NASLEDNJI PREGLED(NP), SRČEKuser posted image , PREBIVALIŠČE

1.12.2010
user posted image tedy,
26, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image , Lj   (? 25.11.2010 ?)
user posted image **NiNa**, 29, 2.user posted image , 1user posted image
, P 15.4.2010, G
orenjska

user posted image  natasa.jurman, 26, 2user posted image , 1 user posted image , P 4.5.2010, Sevnica

2.12.2010
user posted image Baby Kitty, 21, 1.user posted image , 1.user posted image , Kranj
user posted image miskula, 33, 1.user posted image , 0user posted image , P 6.5.2010
user posted image Anonimna, 2user posted image , 2user posted image , P 7.5.2010, Novo mesto

3.12.2010

4.12.2010

5.12.2010

6.12.2010

user posted image mag3, 33let, 2user posted image , 1user posted image ,
P 19.4.2010, Bela krajina
user posted image
Anonimna, 2user posted image 1user posted image ,
user posted image Mjavmjav, 1user posted image , 1user posted image ,
Vrhnika

7.12.2010

8.12.2010
user posted image  
Mića, 28, 0user posted image

9.12.2010

10.12.2010

11.12.2010
user posted image  Diane, 29, 1user posted image , 0user posted image , LJ

user posted image  Čebelica11, 28, 1user posted image , 0user posted image , P 28.4.2010

12.12.2010

13.12.2010

14.12.2010
user posted image

Star, 24, 1user posted image , 0user posted image , LJ

15.12.2010

user posted image  Lidik, 29, 1user posted image , 0user posted image , P 14.5.2010, CE

16.12.2010

17.12.2010

18.12.2010

19.12.2010

20.12.2010

21.12.2010

22.12.2010

23.12.2010

24.12.2010

25.12.2010

26.12.2010

27.12.2010

28.12.2010

29.12.2010

30.12.2010

31.12.2010

SKUPAJ NAS JE SREČK user posted image  DECEMBERKE 2010: 14

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA     SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.       VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ 

< Sporočilo je popravil mag3 -- 10.4.2010 19:24:10 >

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 181
10.4.2010 19:22:48   
mag3
Babykitty in Miča srečno v ponedeljek in javite novičke.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 182
10.4.2010 19:45:50   
lidik
miča in mjavmjav tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo ja vse vredu in da klepetamo skupaj do decembra !!!!!

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 183
10.4.2010 20:37:46   
Mjavmjav
Joj kok ste zlate punce!! user posted image user posted image user posted image

Prav tolažilno je tole, da lahko izmenjujemo mnenja in da vemo, da nismo same. Mića si imela oz. imaš ti tudi krče? Torej prav tiste, ko te kar malo zvija? Jaz sem vzela danes šele prvi Dabroston, tako da bo verjetno malce trajalo preden se bo poznala sprememba. G. mi je sicer rekel, da ni treba da strogo ležim, vendar sama vidim, da bo tako bolje. Je pa res, da bi se znale kakšne zaležanine pojavit.. hehe... Jaz sem sicer bolj hiperaktivec kot kak lenivec, zato se bolj težko navajam na horizontalo... je pa res, da za malo pikico bi zdajle naredila vse. In zato, da me ne bi več bolelo seveda user posted image

Mi je moj rekel včeraj... "Ja, prav rad bi te videl, da 1 teden ne počneš nič" user posted image user posted image

V seznamčku je pa ena micena napakica... Verjetno sem se jaz kaj narobe izrazila, ko sem vpisovala podatke. Piše da imam že enega, user posted image , ampak ga še nimam... tale bo prvi... user posted image user posted image

Pišite punce, pišite... jaz grem pa gledat še en film... Hihi, saj pravim, ima tole vse skupaj tudi pozitivne stranske učinke. Nič stresa v službi, samo filmi, branje knjig, čvek... čvek... čvek... user posted image user posted image user posted image

Ni čudno, da se spet k dežju pripravlja...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 184
10.4.2010 20:41:21   
Mjavmjav
Tole pa še od mene za vse nas
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 185
10.4.2010 21:13:09   
mića
ja res je super ti prav dan polepša ko vidiš te lepe zelje in besede
ja mjavmjav jaz imam tudi tiste krce pa neki časa sem napihnjena neki časa spuščam plineuser posted image user posted image
ampak ne vedno mal eno mal drugo
danes dopoldne recimo sem imela krče pa sem sla potem počivat in sem ze cel dan na kavcu tudi skuhala nisem je moz ko je prisel domov in naj vam recem malo počitka ter malo crtanja od moža pa je ze boljše
oh  komi čakam ponedelek pa da vidimo pr čemu smo mi je pa čudno da nebi bilo ok če pa sem danes test nardila pa se je clear blue pokazal plus se predno se je pobarvala testna crtica
ker po moje ce bi blo kaj narobe bi hormon upadal in bi bil tudi plus cedalje manj viden ne vem no tako se jaz tolazim pustimo se presenetit ter upajmo na najboljše
me pa zanima ce se katero od vas zebe mene ze ene dva dni tako zebe v noge da se komaj segrejem kot da je božičuser posted image user posted image  
no lahko noč pa se oglasim  se kaj

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 186
11.4.2010 6:54:38   
lidik
miča mene od O naprej tako zebe v noge da imam dvojne nogavice gor - ene tiste malček bolj tanke in ene prav zimske. Pa se jih tudi zelo težko zagrejem. Sem pa ugotovila nekaj in sicer ko imam res prav tisto ledene noge me vedno špika spodaj, ko pa se mi jih le nekako uspe zagreti, potem tudi špikanje počasi neha. Mi je tudi ful čudno to, ker drugam mi je npr. vroče, noge pa kot da bi jih imela v ledu namočene. user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 187
11.4.2010 9:36:02   
mića
lidik imam čisto iste probleme tako da moj nonstop kuriuser posted image user posted image  bomo sedaj vec drv porabili kot pozimi
punce lep dan se naprej

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 188
11.4.2010 9:59:01   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mića

lidik imam čisto iste probleme tako da moj nonstop kuriuser posted image user posted image  bomo sedaj vec drv porabili kot pozimi
punce lep dan se naprej

no mene pa moj pokriva kot zmešan, pa nikakor mu ne morem dopovedati da mene sam v noge zebe da drugje mi je pa vroče za znoret. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 189
11.4.2010 10:04:17   
*Star*
Evo da se še jaz malo oglasim....
In da malo pojamram user posted image ..me tok boli v križu in tudi krče imam, ob večjih naporih še bolj in takrat se umirim, recimo, hodim bolj počasi. Ker me začne malo skrbet.
Meni kitajski kaže punčkouser posted image Sicer sva bolj navijala, da bi bil prvi fantek, ampak saj je vseeno, itak bova imela oboje user posted image
Glede večplodnih nosečnosti pa lahko samo povem, da imam jaz ogrooomno možnosti za dvojčke. Moja babica jih je imela, od dedka sestra pa mislim da kar 3 pare dvojčkov user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 190
11.4.2010 10:17:33   
lidik
hej *Star* dej ti meni nekaj povej, kako si si ti izračunala po kitajskem koledarju? Kaj si izpolnila: Datum rojstva, ali datum spočetja? Ker jaz če dam kao datum rojstva mi kaže punčko, za datum spočetja pa niti ne vem kateri datum naj dan, če dam dan zadnje M potem mi pride fantek. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 191
11.4.2010 10:40:01   
*Star*
lidik, če daš katerikoli dan, ko naj bi imela ovulacijo, takrat si najverjetneje tudi zanosila. Kolikor sem jaz opazila, se gre to po mesecih - recimo marec - punčka (ne glede na dan), april - fantek (tudi ne glede na dan).

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 192
11.4.2010 10:48:21   
lidik

o *Star* hvala - no v glavnem po tem mi kaže na babiko. Zdaj pa da vidimo, če bo prav. Ha ha ha kdaj že se to vidi?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 193
11.4.2010 10:51:34   
Mjavmjav
Star, hihi, za dvojčke jaz pravim double trouble... amak tudi double joy user posted image user posted image user posted image
Ne predstavljam si le, kako je nositi dva v trebuščku... zna bit kar težko...

Jaz lahko svojega dragega samo hvalim. Čist vse je prevzel nase.. crklja me, ravnokar sesa stanovanje, ni da ni... Jaz pa pridno ležim. Ravnokar sem našla en glup položaj, kjer manj obačutim krče in bolečine v križu. Za pogledati je pa kar hecno verjetno user posted image
Pa tipkam malo težje... user posted image

Pejte na sončka user posted image e!!!!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 194
11.4.2010 10:57:16   
lidik
mjavmjav user posted image user posted image user posted image user posted image  tvojemu dragemu. Le naj še naprej pazi na tebe in na vajino pikico. No kar se pa dvojčkov tiče - pa pri nas v familiji sicer dvojčkov ni, ampak jaz sem se vedno hecala  (že pomojem pred kakšnimi 10 leti sem začela) , da ko bom enkrat imela otroke, bom imela kar dva naenkrat, ker se ne bi mogla odločit ali bi si bolj želela da bi bil fantek ali punčka prva. No in vedno so mi vsi govorili da naj se ne hecam kaj preveliko, ker se zna ravno to zgoditi.

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 195
11.4.2010 11:07:59   
Anonimen
pozdravljene jaz sicer ne spadam med vas čeprav si po tihem želim da bi a bomo videli. Vidim da že računate kaj boste imele al bouser posted image aluser posted image no pa da vam jaz povem še en poskus ste ptobale z verižico na trebuhu probajte učasih pokaže točno no pa lahko da pokaže tufdi dvojčke. No potopek je tako položite verižico z prstanom na trebuh in počasi dvignete če binglja je user posted image će kroži je user posted image pol počasi položite še enkrat in če stoji na miru je samo en če pa se premakne spet pa je možno da sta dva no pa poskutite pa napišite da vidimo če velja meni je pokazalo prav.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
11.4.2010 11:11:59   
lidik
o Anonimna hvala ti za ta nasvet. Sej o tem sem že nekaj slišala oz. mi je enkrat ena kolegica že poskusila, s tem da ni to naredila na trebuhu, ampak nad zapestjem - in mi je pokazalo da prvi bi naj bil fantek in druga punčka. Bom pa zdaj še to poskusila. Kaj to mora biti zlata verižica?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 197
11.4.2010 11:24:24   
Anonimen
ja tudi na zapestju se da ampak ti lahko povem da ti tudi na trebuhu pokaže sej jaz poskusla 2 mesca nazaj in mi je pokazalo še preden sem delala test a se je žal slabo končalo. Verižica mislim da ni pomembno kakšna je ker jaz imam prstan na kocu za šivat imam pa gor poročni prstan tako da mislim da ni važno ker smo probali pri kolegici z zlato verižico pa pokaže isto tako da ti kar probaj pa napiši.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
11.4.2010 11:26:02   
lidik
aha ok, bom probala potem pa vam napišem kaj mi je pokazalo. Hvala ti Anonimna za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 199
11.4.2010 11:36:05   
*Star*
Pri meni malo binglja pa malo kroži pa spet malo binglja ampak bolj binglja kot pa krožiuser posted image user posted image user posted image

No bomo videli upam, da kmalu, ali so bolj pravilne domače čarovnije ali kitajski koledarček user posted image

lidik, tebi?

Jaz pa malo gledam opremo za dojenčke, predvsem vozičke. Še ne vem točno katerega bi imela, vem samo, da si želim tistega, ki ima gor tko lep senčnik nad glavo (npr. Peg Perego Skate).
A ve že kaj gledate?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?